Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, Александр Аврамчук сказав: The Economist: Україна заплямована корупцією, а Зеленський готується до ще трьох років війни zn.ua/ukr/POLITICS/the-economist-ukrajina-zapljamovana-koruptsijeju-a-zelenskij-hotujetsja-do-shche-trokh-rokiv-vijni.html Перша леді України Олена Зеленська разом із Прем’єр-міністеркою України Юлією Свириденко, віцепрем'єр-міністеркою з питань гуманітарної політики – міністеркою культури України Тетяною Бережною та міністрами відвідала спектакль «Енеїда» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Дивно. На каналі 120 відео і всього 12 +кг підписників. І не дуже багато переглядів. Думаю, що цьотці треба щонайменше по пів літра силікона в цицкі качнутм.. 😎 І тоді попре. або хоча б майку зовсім зняти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, hause сказал: на Довженка? На верхней Полевой. На остановке в сторону вокзала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, ks6 сказав: На верхней Полевой. На остановке в сторону вокзала. завалити ***юка в маленькому місті буде крутіше врадіївки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому гаранти , такі гаранти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: для шанувальників такого є інші канали По відосу відео, що працює ціла команда. В тч і будує.По колонам видно,, що фіг би вона такі залила, як вона шуфлею по 200 грам розчину на риштовку кидала. Короче, як для вкладених бабок к-сть переглядів і, підписників така собі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: або хоча б майку зовсім зняти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, sergio сказав: думаєте соски всередину? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 минут назад, US7IGN сказал: думаєте соски всередину? А навіть якщо на зовні... Так на мій, смак треба +5-7кг жирку докинути 😛 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Насправді проблема в слабкості сім'ї в Україні. Якби ті бійці знали що за ними прийдуть діти та інші родичі потерпілого, то скоріш за все поводились би трохи інакше... Не все коту масленица. Бывает , что и приходят, но тогда тех кто приходят за справедливостью государство называет " террористами ". Как- то давно я поинтересовался у одной судихи почему она живет в квартире , хотя может себе позволить дом. Она мне ответила откровенно : боюсь , за себя и семью. ..вполне может быть, что произойдет своего рода " сучья война" или что похожее. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 хвилин тому, sergio сказав: А навіть якщо на зовні... Так на мій, смак треба +5-7кг жирку докинути 😛 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: А ви екстриміст, як я подивлюсь.. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Таки дійсно ТЦКашники у Львові на червоній Теслі гасають.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, US7IGN сказал: за ними прийдуть діти та інші родичі потерпілого «И если есть те, кто приходит к тебе Найдутся и те, кто придет за тобой» (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: А ще тебе в дитячому садку п издили і в школі 😅 Один дебілуватий хлопчисько пробував піісок в очі кидати - я йому носа розквасив. 1 годину тому, karbo сказав: Зовсім твої права не поважали 😅 А коли старший (на 6 років) братєльник закрив на балконі, я розбив скло у балконних дверях і запустив йому в голову його ж фотокамеру. 1 годину тому, karbo сказав: мабуть великими літерами на своєму чолі не написав 😅😅 У школі вже бажаючих битися було небагато, але якось таки довелося одному зуба вибити. Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, Canton сказав: «И если есть те, кто приходит к тебе Найдутся и те, кто придет за тобой» (С) – Ну, – спрашиваю, – как живете? Все по-написанному? Да еще и не вами читанному? Все, как положено: ни стопки лишней выпить, ни слова случайного сказать, от забора до обеда, да еще небось и строем ходите? – Нет, – Пупырь отвечает, и серьезно так, – строем не ходим. Разве что на косьбе или на Обряде Чистописания. А так ты прав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Один дебілуватий хлопчисько пробував піісок в очі кидати - я йому носа розквасив. А коли старший (на 6 років) братєльник закрив на балконі, я розбив скло у балконних дверях і запустив йому в голову його ж фотокамеру. У школівже бажаючих битися було небагато, але якось таки довелося одному зуба вибити. Какой вы искренний человек… как пожарный (с) як на мене ніхто не має розуміти в який спосіб і від кого йому повернулося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: як на мене ніхто не має розуміти в який спосіб і від кого йому повернулося Так воно тоді і не зрозуміє, що не варто більше зв'язуватися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Так воно тоді і не зрозуміє, що не варто більше зв'язуватися. так треба усувати причину. зламана рука більше не зможе вас вдарити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 хвилин тому, vadimv сказав: Один дебілуватий хлопчисько пробував піісок в очі кидати - я йому носа розквасив. А коли старший (на 6 років) братєльник закрив на балконі, я розбив скло у балконних дверях і запустив йому в голову його ж фотокамеру. У школі вже бажаючих битися було небагато, але якось таки довелося одному зуба вибити. Все прогнозовано, ти відстоював власні права силою, тож якого хрена ти тут городиш про якісь права по замовчуванню?😅 Таких прав не існує в природі, їх може тобі надати, і то в тимчасове користування, суспільство у вигляді держави, переважно. Але для цього необхідно таку державу створити. Ти її створив?)) тож якого хрена ти вимагаєш того, до чого не причетний?😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Пишите письма мелким почерком (с) www.kyivpost.com/uk/post/76977 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 хвилин тому, karbo сказав: якого хрена ти тут городиш про якісь права по замовчуванню?😅 Це про шо взагалі? 27 хвилин тому, karbo сказав: необхідно таку державу створити. Ти її створив?)) Хобана! Я вже повинен був державу створити, оце так заявки пішли ) 27 хвилин тому, karbo сказав: тож якого хрена ти вимагаєш того, до чого не причетний?😅 А це взагалі про шо? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25.05.2026 в 10:41, sergio сказав: Кое, что продаю через ЛОХа, уже две встресючи в городе отменил из соображений безопасности. Пусть ЛОХ доставку оформляют. Я, конечно немного на комиссию полиняю, ну то таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому вже прямо кажуть про війну 2, 10, 12 років. хто там ще вагався виїзджати .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: віддавав безкоштовно - так писали "напишіть реквізити оплачу на карту" .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз