Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, sergio сказав:

Чесно кажучи, якби в мене були гроші на нову машину я навіть не знаю, що можна більш менш нормальне зараз купити, щоб більше гарантійного терміну відходило, якщо вже навіть Тойота і Хонда скурвились. 

Хонда недавно відлкликала автомобілі бо клинили паливні насоси. А клинили вони бо крильчатка з говно пластику була зроблена, який розбухав під дією бензину. 🤦‍♂️ Або рейки починають на ста з копійками тисячах км стукати, в мене такого навіть в Ланосі небуло 

яку би взяли з бу?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, karbo сказав:

Чай буває лише із листя чаю, все інше має іншу назву, настоїв, наприклад 

Узвар )

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, karbo сказал:

Чай буває лише із листя чаю, все інше має іншу назву, настоїв, наприклад 

і це пише людина, яка недавно відстоювала неканонічне значення  слова "рухати"😀. наприклад, там де я живу чаєм називють все, що запарюється, уточнюючи - чай з липи, чай з калини і т д. а липовий чай, калиновий чай - це канонічний чай з добавками вказаних рослин. і всі все розуміють, без всякого снобізму типу "шампанське це ігристе лише з провінції Шампань"

• Лайк 4
Посилання на коментар

21 хвилину тому, karlito сказав:

і це пише людина, яка недавно відстоювала неканонічне значення  слова "рухати"😀. наприклад, там де я живу чаєм називють все, що запарюється, уточнюючи - чай з липи, чай з калини і т д. а липовий чай, калиновий чай - це канонічний чай з добавками вказаних рослин. і всі все розуміють, без всякого снобізму типу "шампанське це ігристе лише з провінції Шампань"

Так це не коректна назва. 

Посилання на коментар

40 минут назад, vadimv сказал:

Сузукі S-cross/Вітару )

Машини з 2013 року змінювалися лише косметично ))

А по мені дизайн не дуже і немає вже атмосферника 1, 6 л. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Чесно кажучи, якби в мене були гроші на нову машину я навіть не знаю, що можна більш менш нормальне зараз купити, щоб більше гарантійного терміну відходило, якщо вже навіть Тойота і Хонда скурвились. 

Хонда недавно відлкликала автомобілі бо клинили паливні насоси. А клинили вони бо крильчатка з говно пластику була зроблена, який розбухав під дією бензину. 🤦‍♂️ Або рейки починають на ста з копійками тисячах км стукати, в мене такого навіть в Ланосі небуло 

Renault Kangoo E-Tech Electric - влізе все і зарядка від сусідської розетки вночі 😉

Посилання на коментар

43 минуты назад, МаТраС сказал:

яку би взяли з бу?

Для бізнесу, щось таке. Доречі чувак в ліз з салону хотів новий взяти, але туди почали ставити 1, 5 л мотори прости господи з Сітпроєна. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

Renault Kangoo E-Tech Electric - влізе все і зарядка від сусідської розетки вночі 😉

Я свою власну маю з нічним тарифом. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Я свою власну маю з нічним тарифом. 

Сусідська все одно дешевше )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Сусідська все одно дешевше )

моя жінка щось на пацифіку поглядати стала. нах вона їй не розумію...

www.chrysler.com/pacifica.html

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

спать в лісі?)

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Перепрошую, але я на цьому ніяк не розуміюся - я користувач.
Попросив в ШІ знайти машину для Серджіо за основними опціями:
возити багато і не тратити гроші, воно й видало електроавто с сусідською розеткою.
Досить гарне розв'язання задачі, чи не так?

Просто другим варіантом було "угнати у ТЦК Теслу" але там з багажником все погано для задач перевозу піску та пралок :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

спать в лісі?)

спати в лісі то мені :flag1:

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, але я на цьому ніяк не розуміюся - я користувач.
Попросив в ШІ знайти машину для Серджіо за основними перевагами: возити багато і не тратити гроші, воно й видало електроавто с сусідською розеткою.
Досить гарне розв'язання задачі, чи не так?

ааа. гарний підхід. тільки в умовах має бути не менше 20 років вік та 300 тис пробіг

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 години тому, sergio сказав:

Вже майже ніч, а на декількох в"їздах до  міста до сих пір стоять πιдари. 

а куди вони дінуться?

он вкид про "закінчення війни до зими" зробили, щоб у людей була надія. але ж кінця її не буде. просто щоб люди не зневірились взагалі час від часу вкидають "надію". а осінню-зимою влаштують показушні перемовини які ні до чого не призведуть і далі махач рік.

• Лайк 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, US7IGN сказав:

Кліренс 131 мм з колісною базою 3089 - це не для українських доріг )

53 хвилини тому, МаТраС сказав:

спать в лісі?)

В якому "лісі"? ) Воно туди тупо не доїде ))

50 хвилин тому, DmiVady сказав:

Просто другим варіантом було "угнати у ТЦК Теслу" але там з багажником все погано для задач перевозу піску та пралок :pardon:

Навпаки - там два багажника: спереду і ззаду, якраз пісок лопатою закидувати )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

14 хвилин тому, akineo сказав:

он вкид про "закінчення війни до зими" зробили, щоб у людей була надія. але ж кінця її не буде. просто щоб люди не зневірились взагалі час від часу вкидають "надію".

Стопудово Кіт лапу до розробки приклав - його стиль )

Посилання на коментар

13 хвилин тому, akineo сказав:

а куди вони дінуться?

он вкид про "закінчення війни до зими" зробили, щоб у людей була надія. але ж кінця її не буде. просто щоб люди не зневірились взагалі час від часу вкидають "надію". а осінню-зимою влаштують показушні перемовини які ні до чого не призведуть і далі махач рік.

в мене лиш одна надія, що роз їбашать нпз і логістику. і там, гляди , що перевернеться в підарів на верхах. але це не значить,що повтору не буде..

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, МаТраС сказав:

в мене лиш одна надія, що роз їбашать нпз і логістику. і там, гляди , що перевернеться в підарів на верхах. але це не значить,що повтору не буде..

поки весь роз'їбос на окупованих територіях, на який кацапам насрати трохи більше ніж повністю. оце дуже смішно - вогневий контроль траси Маріуполь-Бердянськ. вони б ще трасу Чернігів-Суми контролювали...

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

поки весь роз'їбос на окупованих територіях, на який кацапам насрати трохи більше ніж повністю. оце дуже смішно - вогневий контроль траси Маріуполь-Бердянськ. вони б ще трасу Чернігів-Суми контролювали...

Посилання на коментар

9 годин тому, ks6 сказав:

Жирнее как сейчас может и не быть. На днях поехал решить небольшую проблему. Не работал стеклоподьемник пасажирской двери. Заехал в недавно открытое СТО. Ремонтик, кофе, менеджер. Обьявил час работы мастера 1200 грн. Ориентировочно два часа. Даже если не сделают то 1200 диагностика. Поехал в старенькое. 800 ГРН. Оказалось проводок в гофре перетерся . Притом делал студент, 400 грн. ему 400 владельцу СТО. 800 и 2400 за одну и ту работу. 

тож давайте почнемо "режим бухгалтера" у віртуально соціально орієнтованій країні, де більше чесних людей при владі/уряді -

яка сума буде додана до бюджету?
пенсійний фонд?
військовий фонд?
скільки залишиться в кишені, щоб прогодувати сім'ю?

тоді ви запитаєте, чому дороги не ремонтуються,
чому пенсія така мала

ви раді платити менше своїм працівникам і вас не цікавить, що їм також потрібно платити більше іншим, щоб економіка працювала

це абсолютно такий самий підхід, як Ахметов продає сталь на світовому ринку за середньою ціною, але його працівники не мають середньої зарплати, як у світовій промисловості

у цій країні нічого не буде, поки основна маса населення не навчиться цінувати свою працю та працю інших.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...