рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, yuragon сказал: Я ж написав - винні А ты кто такой , чтобы определять кому вину ? На каком основании ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Александр Аврамчук сказав: по місцевим законам не обовязковно навіть одружуватися. достатньо жити разом деякий період. потім філіпінка виставить рахунок на скільки вистачить фантазії і закон на її боці. Із мусульманками іще гірше. Розлучення позбавляє права на секс, але не позбавляє обов'язку утримувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, hause сказав: Якими ж зедовбойопами повна українська земля: https://www.facebook.com/reel/1018488593877290 Лизнув зелепупу, ще й диктатури йому захотілося, мало йому цього зебеспрєдєлу... Баклана вже призначив при пиз дент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 часа назад, Canton сказал: Они утонули? надбудова знищена вщент = жабодав на утилізацію www.yaplakal.com/forum1/topic3086595.html Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 хвилин тому, рыбак сказав: А потом пишешь , что "Я вже чітко пояснив". Если какой дебил у власти или выполняющий приказ власти , принял решение убить кого- атаковать , то за это должны нести ответ кто или что , и кто не должен отвечать , ты можешь дать внятный ответ ? Ще раз - фактичною причиною (іншими словами можна сказати що це "вина") смерті азербайджанських громадян став удар ЗСУ по суднах які були в зоні бойових дій і обслуговували кацапські інтереси. А "атвєчать" за це Україна не має жодних підстав. Дорослі люди з власної волі пішли працювати на судно яке є законною військовою ціллю - це був їх особистий усвідомлений вибір так ризикувати. А атвєчає за їх смерт - тільки росія. Саме вона розв'язала цю війну і відповідно всі жертви бойових дій це її вина. Змінено 2 години тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, ozor сказав: А ви зараз звідки пишете? Яке це має значення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: А ты кто такой , чтобы определять кому вину ? На каком основании ? Пане - у вас все нормально з менталкою? Спочатку питаєте мене хто винен, а коли я озвучую свою думку щодо вини ви питаєте хто я такой і на каком аснаванії можу опрєділять хто винен? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, yuragon сказал: А "атвєчать" за це Україна не має жодних підстав. Дорослі люди з власної волі пішли працювати на судно яке є законною військовою ціллю - це був їх особистий усвідомлений вибір так ризикувати. А атвєчає за їх смерт - тільки росія. Саме вона розв'язала цю війну і відповідно всі жертви бойових дій це її вина. ну воно ж роками "працювало" - ті кораблі не чіпав ніхто , а тут понеслося - аж п'ять жабодавів за раз Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, ozor сказав: Тут доступ до дупи, а не до гуглу, має значення. Ну тут кому що ближче, дехто полюбляє оселедцеву аромотерапію - всі фломастери різного кольору) Я не проти - вільні люди мають один одного А у Гугла все просто (середні значення): | Америка | **14,47 см** | | Восточное Средиземноморье | **12,95 см** | | Европа | **12,61 см** | | Африка | **12,59 см** | | Западная часть Тихого океана | **11,57 см** | | Юго-Восточная Азия | **10,88 см** | Метааналіз по прутням від 2025 року: urologyresearchandpractice.org/index.php/pub/article/view/3697 Там в статті є ПДФ файл є ) Я прикинув, якщо помножити філіппінські прутні 3 , то нефіговий таки йелдак вийде 🧘♂️ Пригадав анекдот: *** Заходить хлопець до блядь-дому і каже: - мені б поєбстися ... - 20 баксів Дає, заходить до кімнати з дівчиною, вивалює пр=утень довжиною в пів метри Дівчина лякається і каже: - давай я його в рота візьму А хлопець: - в рота я його і сам візьму, мені б поєбстися ... *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, рыбак сказав: Якось невдобно вийшло : "Пятеро погибших и трое раненых в результате ударов по двум танкерам в Азовском море - это граждане Азербайджана, сообщает азербайджанский МИД. «Пять граждан Азербайджана погибли, трое получили ранения в результате атак беспилотников на грузовые суда "Натра" и "Циркон" в Азовском море», - заявляет МИД Азербайджана. Тем временем командующий Силами беспилотных систем Украины Бровди (Мадьяр) подтвердил, что удар по судам в Азовском море нанесла Украина и опубликовал видео ударов. Бровди заявляет, что атакованные суда перевозили зерно с захваченных украинских территорий, а также занимались переброской военных грузов и горючего." Ст.уа Любое судно в Азовском море законная военная цель. Нех лазить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, рыбак сказав: Ты , как специалист по " претензіям" - вины- невины , может подскажешь , вот в тойиситуации с бомбардировкой в 1945 г Дрездена кто виноват в гибели гражданских и мирных граждан Дрездена? А то я уже запутался в ваших определениях , кто виноват , а кто нет . Агрессор, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, yuragon сказав: Ви дійсно самі не розумієте хто винен в цьому окремому епізоді 2-ї світової війни чи просто рубаєте лєбєдя? Винні і союзники і нацисти. Точно так само як і в жертвах атомного бомбардування винні як американці так і японці. А в смертях азербайджанців на тих кораблях до винних з обох конфліктуючих сторін війни додаються ще й вони самі - це було їх рішення працювати на суднах які заходять в окуповані порти в зоні бойових дій. Тут така ситуація що Україна винна в безпосередніх смертях окремих людей, але претензії до України висунути підстав немає. Маячня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, yuragon сказав: винні союзники ( Ибать капать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Маячня. 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Ибать капать Це зрозуміло що нацистська Германія на найвищому рівні винна у всіх жертвах війни з обох боків бо саме вони розв'язали війну. З цим ніхто не сперечається. Але є інші рівні які фактично нівелюються першопричиною, але по факту також впливають на те що загинули люди. Тому я і написав що технічно також "винні" і союзники які провели це бомбардування. З точки зору сучасності це військовий злочин як і атомні бомбардування Японії. Ці дії пришвидшили закінчення бойових дій і зберегли багато життів (так як мінімум виправдовуються ядерні бомбардування) але самі по собі спричинили багато жертв серед мирного населення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, karbo сказав: Ти про Бабенко?😅 Иди нах придурок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, yuragon сказав: Це зрозуміло що нацистська Германія на найвищому рівні винна у всіх жертвах війни з обох боків бо саме вони розв'язали війну. З цим ніхто не сперечається. Але є інші рівні які фактично нівелюються першопричиною, але по факту також впливають на те що загинули люди. Тому я і написав що технічно також "винні" і союзники які провели це бомбардування. З точки зору сучасності це військовий злочин як і атомні бомбардування Японії. Ці дії пришвидшили закінчення бойових дій і зберегли багато життів (так як мінімум виправдовуються ядерні бомбардування) але самі по собі спричинили багато жертв серед мирного населення. насправді їм було треба провести випробовування в реальних умовах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: насправді їм було треба провести випробовування в реальних умовах тому я і написав що це "виправдання" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: насправді їм було треба провести випробовування в реальних умовах насправді , вони тупо зупинили тією демонстрацію марш кацапів на Стамбул - окупацію кацапами середземноморських проток Босфор та Дарданели . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 хвилини тому, karbo сказав: Є блане, у тєбя дєнєх нєт, патаму шта ти пенісієр Ещё раз нах. Из семерых электриков 0, из 4 инженеров я один. А Харькове нЕкому работать. Пенсию перестали платить в августе прошлого года. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Это Вы про себя? Могу к Вам послать за тупость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Наступ німців в Арденах 44-го року не досяг мети в тому числі і через відсутність пального. У німців в планах наступу прямо зазначалось - пальне здобувати у ворогів. При всьому тому, просування було, а Ейзенхауер розглядав можливість залишити Страсбург. А от пального не було завдяки стратегічним бомбардуванням. Для чого бомбили Дрезден? імхо - тому що могли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Ещё раз нах. Из семерых электриков 0, из 4 инженеров я один. А Харькове нЕкому работать. Пенсию перестали платить в августе прошлого года. Придурку😅 сам факт розробки балістики та крилатих ракет тримає кацапів у позі "опущені руки тримають труси наготові" Навіть якщо жодна ракета не полетить, то ефект вже багато мільярдний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, yuragon сказав: Це зрозуміло що нацистська Германія на найвищому рівні винна у всіх жертвах війни з обох боків бо саме вони розв'язали війну. З цим ніхто не сперечається. Але є інші рівні які фактично нівелюються першопричиною, але по факту також впливають на те що загинули люди. Тому я і написав що технічно також "винні" і союзники які провели це бомбардування. З точки зору сучасності це військовий злочин як і атомні бомбардування Японії. Ці дії пришвидшили закінчення бойових дій і зберегли багато життів (так як мінімум виправдовуються ядерні бомбардування) але самі по собі спричинили багато жертв серед мирного населення. Дрезден крупный ЖД узел и центр военной промышленности. С какого хрена должны умирать солдаты союзников? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Навіть якщо жодна ракета не полетить, то ефект вже багато мільярдний Понятно, дебил обычный. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: насправді їм було треба провести випробовування в реальних умовах Та ну нах. В ходе подготовки к сухопутному вторжению американское командование ожидало колоссального сопротивления и прогнозировало собственные боевые потери на уровне от 250 000 до 1 миллиона человек. [1, 2] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз