akineo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 7 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Україна обговорює з Німеччиною механізми повернення чоловіків мобілізаційного віку - посол www.ukrinform.ua/rubric-society/4140221-ukraina-obgovorue-z-nimeccinou-mehanizmi-povernenna-colovikiv-mobilizacijnogo-viku-posol.html відлом людей за національною ознакою як називається? Змінено 19 годин тому користувачем akineo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: для чого зхвичаній людині підняття VO2 max? Щоб якнайшвидше здохнути ) Марахвон (не теле-, а на 40 км) для цього ідеально підходить )) Змінено 19 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, akineo сказав: відлом людей за національною ознакою як називається? Остаточним вирішенням національного питання ) Змінено 19 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 часа назад, XL.pro сказал: Виходячи із аватарки, таки одну зелену гниду бачу під ніком hause))) Я ще тебе тут не посилав? Ну то йди на х у й! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 29 хвилин тому, hause сказав: Я ще тебе тут не посилав? Ну то йди на х у й! Тикати будеш побратимів по розуму, в сраку (с). Форумське чмо. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) экс губернатор Белгородской области приступил к работе послом России а Абхазии. Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 🤣 З боку Польщі більше не буде "доброзичливого ставлення", Зеленський має знайти вихід, - Туск Джерело: https://censor.net/ua/n4011630 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, akineo сказав: відлом людей за національною ознакою як називається? Єднання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 час назад, karbo сказал: Та він твій приклад американської мрії, що це ти так негарно про свого кумира?😂 Че чому моя мрія?! В нього будинок з гівна і палок, а в моєму стіни з врахуванням утеплення, по пів метра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: для чого зхвичаній людині підняття VO2 max? Щоби жити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) кажуть , сім літачків у крису прикопали Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Щоб якнайшвидше здохнути ) Марахвон (не теле-, а на 40 км) для цього ідеально підходить )) Ти постійно береш якісь крайнощі і пробуєш маніпулювати на цих прикладах. Це в тебе від недостатку твого інтелектуального розвитку чи робиш такі речі спеціально, щоби ввести в оману співбесідника?😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Є дослідження що протяжність життя напряму залежить від рівня мпк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Зеленим мударам присвячується: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 51 хвилину тому, karbo сказав: Ти постійно береш якісь крайнощі і пробуєш маніпулювати на цих прикладах. Це в тебе від недостатку твого інтелектуального розвитку чи робиш такі речі спеціально, щоби ввести в оману співбесідника?😂 Я постійно перевіряю твердження на логічність, наприклад: біг піднімає VO2 max -> максимально його піднімає максимально інтенсивний біг (марафон) -> марафонці постійно дохнуть під час марафону -> протяжність життя напряму залежить від рівня мпк. Все логічно ) Нащо мені когось вводити в оману? Мені взагалі по барабану на співбесідників. По великому рахунку мене цікавить лише якість і протяжність мого життя. І найкраще воно стає від рекомендацій ВООЗ (ходьби, плавання, велосипеду і фізичних вправ). А, і від рекомендацій Генрі Форда (лежання на шезлонгу, на дивані і в гамаку). А від бігу йому стає дуже-дуже погано. І оскільки практика - критерій істини, то істина для мене проста - хай собі бігають. Я якщо і буду використовувати екстремальні режими роботи організму - то в самому крайньому випадку. Зайвий хронічний стрес мені не потрібний. Бігунам привіт. Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 часа назад, karbo сказал: Оренда плата зазвичай вища за місячний морґідж. Тобто, володіння житлом це у більшості випадків лише питання власного бажання. Я з цим і не спорив. Просто маленьке кондо ще якось можна потягнути, а будинок навряд, або буде якесь дніще люте. Тому й написав "не в будинку" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 2 години тому, hause сказав: 🤣 З боку Польщі більше не буде "доброзичливого ставлення", Зеленський має знайти вихід, - Туск Джерело: https://censor.net/ua/n4011630 політика це сама мерзенна хрінь яку придумали люди. політики стравлюють людей. впеневний на те питання більшості по, але ж ввечері по телевізору-марафону розповідають як їх не поважає президент іншої країни. а там теж є пенси які це хавають. історію потрібно пам'ятати, але минулим жити не потрібно. Змінено 16 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 годину тому, karbo сказав: Щоби жити хто не бігає , не живуть? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 часа назад, karbo сказал: Оренда плата зазвичай вища за місячний морґідж. Тобто, володіння житлом це у більшості випадків лише питання власного бажання. Не забуваємо про податок з нерухомості і, страховки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: постійно перевіряю твердження на логічність, наприклад: біг піднімає VO2 max -> максимально його піднімає максимально інтенсивний біг (марафон) -> марафонці постійно дохнуть під час марафону -> протяжність життя напряму залежить від рівня мпк. Все логічно ) Ти таки маєш проблеми з розвитком інтелекту 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Не забуваємо про податок з нерухомості і, страховки. Все давно вже пораховано, люди купують нерухомість та здають в оренду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: хто не бігає , не живуть? Ще один з особливим інтелектом 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 година тому, karlito сказав: Я з цим і не спорив. Просто маленьке кондо ще якось можна потягнути, а будинок навряд, або буде якесь дніще люте. Тому й написав "не в будинку" Ну беруть же. Моя дочка з зятем купили, коли той єдиний на фултайм працював, бо вона студенткою була і лише підробляла. Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 5 часов назад, yuragon сказал: Не плутайте раннього толстоєвського з пізнім Памятник Мазепе какому будут устанавливать , тому- "раннему ", который прислуживал и клялся узурпатору Петру 1 или другому Мазепе? Памятник Котляревскому , это которому стоит , раннему , который клялся московскому царю ? Перечислять далее или достаточно. ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Памятник Мазепе какому будут устанавливать , тому- "раннему ", который прислуживал и клялся узурпатору Петру 1 или другому Мазепе? Памятник Котляревскому , это которому стоит , раннему , который клялся московскому царю ? Перечислять далее или достаточно. ? Головне щоб позносили пам'ятки толстоєвським, якщо якісь ще десь полишалися, а там якось розберемося кому ставити. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз