akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Україна обговорює з Німеччиною механізми повернення чоловіків мобілізаційного віку - посол www.ukrinform.ua/rubric-society/4140221-ukraina-obgovorue-z-nimeccinou-mehanizmi-povernenna-colovikiv-mobilizacijnogo-viku-posol.html відлом людей за національною ознакою як називається? Змінено 6 годин тому користувачем akineo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: для чого зхвичаній людині підняття VO2 max? Щоб якнайшвидше здохнути ) Марахвон (не теле-, а на 40 км) для цього ідеально підходить )) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, akineo сказав: відлом людей за національною ознакою як називається? Остаточним вирішенням національного питання ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, XL.pro сказал: Виходячи із аватарки, таки одну зелену гниду бачу під ніком hause))) Я ще тебе тут не посилав? Ну то йди на х у й! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 29 хвилин тому, hause сказав: Я ще тебе тут не посилав? Ну то йди на х у й! Тикати будеш побратимів по розуму, в сраку (с). Форумське чмо. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) экс губернатор Белгородской области приступил к работе послом России а Абхазии. Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 🤣 З боку Польщі більше не буде "доброзичливого ставлення", Зеленський має знайти вихід, - Туск Джерело: https://censor.net/ua/n4011630 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, akineo сказав: відлом людей за національною ознакою як називається? Єднання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, karbo сказал: Та він твій приклад американської мрії, що це ти так негарно про свого кумира?😂 Че чому моя мрія?! В нього будинок з гівна і палок, а в моєму стіни з врахуванням утеплення, по пів метра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: для чого зхвичаній людині підняття VO2 max? Щоби жити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) кажуть , сім літачків у крису прикопали Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Щоб якнайшвидше здохнути ) Марахвон (не теле-, а на 40 км) для цього ідеально підходить )) Ти постійно береш якісь крайнощі і пробуєш маніпулювати на цих прикладах. Це в тебе від недостатку твого інтелектуального розвитку чи робиш такі речі спеціально, щоби ввести в оману співбесідника?😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Є дослідження що протяжність життя напряму залежить від рівня мпк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Зеленим мударам присвячується: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 51 хвилину тому, karbo сказав: Ти постійно береш якісь крайнощі і пробуєш маніпулювати на цих прикладах. Це в тебе від недостатку твого інтелектуального розвитку чи робиш такі речі спеціально, щоби ввести в оману співбесідника?😂 Я постійно перевіряю твердження на логічність, наприклад: біг піднімає VO2 max -> максимально його піднімає максимально інтенсивний біг (марафон) -> марафонці постійно дохнуть під час марафону -> протяжність життя напряму залежить від рівня мпк. Все логічно ) Нащо мені когось вводити в оману? Мені взагалі по барабану на співбесідників. По великому рахунку мене цікавить лише якість і протяжність мого життя. І найкраще воно стає від рекомендацій ВООЗ (ходьби, плавання, велосипеду і фізичних вправ). А, і від рекомендацій Генрі Форда (лежання на шезлонгу, на дивані і в гамаку). А від бігу йому стає дуже-дуже погано. І оскільки практика - критерій істини, то істина для мене проста - хай собі бігають. Я якщо і буду використовувати екстремальні режими роботи організму - то в самому крайньому випадку. Зайвий хронічний стрес мені не потрібний. Бігунам привіт. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, karbo сказал: Оренда плата зазвичай вища за місячний морґідж. Тобто, володіння житлом це у більшості випадків лише питання власного бажання. Я з цим і не спорив. Просто маленьке кондо ще якось можна потягнути, а будинок навряд, або буде якесь дніще люте. Тому й написав "не в будинку" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 години тому, hause сказав: 🤣 З боку Польщі більше не буде "доброзичливого ставлення", Зеленський має знайти вихід, - Туск Джерело: https://censor.net/ua/n4011630 політика це сама мерзенна хрінь яку придумали люди. політики стравлюють людей. впеневний на те питання більшості по, але ж ввечері по телевізору-марафону розповідають як їх не поважає президент іншої країни. а там теж є пенси які це хавають. історію потрібно пам'ятати, але минулим жити не потрібно. Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, karbo сказав: Щоби жити хто не бігає , не живуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 часа назад, karbo сказал: Оренда плата зазвичай вища за місячний морґідж. Тобто, володіння житлом це у більшості випадків лише питання власного бажання. Не забуваємо про податок з нерухомості і, страховки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, vadimv сказав: постійно перевіряю твердження на логічність, наприклад: біг піднімає VO2 max -> максимально його піднімає максимально інтенсивний біг (марафон) -> марафонці постійно дохнуть під час марафону -> протяжність життя напряму залежить від рівня мпк. Все логічно ) Ти таки маєш проблеми з розвитком інтелекту 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Не забуваємо про податок з нерухомості і, страховки. Все давно вже пораховано, люди купують нерухомість та здають в оренду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: хто не бігає , не живуть? Ще один з особливим інтелектом 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, karlito сказав: Я з цим і не спорив. Просто маленьке кондо ще якось можна потягнути, а будинок навряд, або буде якесь дніще люте. Тому й написав "не в будинку" Ну беруть же. Моя дочка з зятем купили, коли той єдиний на фултайм працював, бо вона студенткою була і лише підробляла. Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, yuragon сказал: Не плутайте раннього толстоєвського з пізнім Памятник Мазепе какому будут устанавливать , тому- "раннему ", который прислуживал и клялся узурпатору Петру 1 или другому Мазепе? Памятник Котляревскому , это которому стоит , раннему , который клялся московскому царю ? Перечислять далее или достаточно. ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, рыбак сказав: Памятник Мазепе какому будут устанавливать , тому- "раннему ", который прислуживал и клялся узурпатору Петру 1 или другому Мазепе? Памятник Котляревскому , это которому стоит , раннему , который клялся московскому царю ? Перечислять далее или достаточно. ? Головне щоб позносили пам'ятки толстоєвським, якщо якісь ще десь полишалися, а там якось розберемося кому ставити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз