МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, sergio сказав: хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Час потужних цитат від потужного (с) Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, МаТраС сказал: хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти. В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ухилянтам з ТЦК знов не пощастило. 😏 t.me/gnapinfo/4282 Могли би цеглою закидати, а потім на розтопку пустити. 👺 Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 9 хвилин тому, sergio сказав: В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами. я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 16 минут назад, МаТраС сказал: пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами. я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 12 годин тому, Бездомный сказав: юла плокулол ще від ганебного ефіру з тюлькою латиніною не відмився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 10 хвилин тому, sergio сказав: Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну. ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати... не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 4 години тому, karbo сказав: ❗️Українські біженці у Польщі більше не можуть жити у безкоштовному помешканні – з 1 липня вони мають або самостійно оплачувати оренду, або шукати приватне житло, – пише The Telegraph Польська влада зазначає: це зроблено, щоб спонукати тих, хто хоче залишитися, до фінансової самостійності, а тих, хто вже може повернутися в Україну, – виїжджати. ...... А ви кажете УПА 😅 В Чехии ещё год назад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз