Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 годин тому, sergio сказав:

хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, МаТраС сказал:

хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти.

В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. 

Посилання на коментар

Ухилянтам з ТЦК знов не пощастило. 😏 

t.me/gnapinfo/4282

Могли би цеглою закидати, а потім на розтопку пустити. 👺 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. 

пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами.

я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. 

Посилання на коментар

16 минут назад, МаТраС сказал:

пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами.

я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. 

Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну.

Посилання на коментар

12 годин тому, Бездомный сказав:

юла плокулол ще від ганебного  ефіру з  тюлькою  латиніною не відмився

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну.

ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати...
не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?)

Посилання на коментар

4 години тому, karbo сказав:

️Українські біженці у Польщі більше не можуть жити у безкоштовному помешканні – з 1 липня вони мають або самостійно оплачувати оренду, або шукати приватне житло, – пише The Telegraph

Польська влада зазначає: це зроблено, щоб спонукати тих, хто хоче залишитися, до фінансової самостійності, а тих, хто вже може повернутися в Україну, – виїжджати.

......

А ви кажете УПА 😅 

В Чехии ещё год назад.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...