МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, sergio сказав: хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Час потужних цитат від потужного (с) Змінено 6 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 минут назад, МаТраС сказал: хлопчина..) за 5 секунд постарів років на 25) на адреналіні й не зрозумів.каскадер гарний. талант міг би пропасти. В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Ухилянтам з ТЦК знов не пощастило. 😏 t.me/gnapinfo/4282 Могли би цеглою закидати, а потім на розтопку пустити. 👺 Змінено 6 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: В мене майже така фигня років 8 тому була, тут вже описував, більше не буду, бо знов напишете, що втретє те саме пишу. пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами. я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 минут назад, МаТраС сказал: пишіть. я не так сильно слідкував за форумчанинами. я як на пенсію піду,то добавлю в ссвою автобіографічну книжку. Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 годин тому, Бездомный сказав: юла плокулол ще від ганебного ефіру з тюлькою латиніною не відмився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, sergio сказав: Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку.Але я ментів тоді викликав,щоб потім проблем не було.Короче проіпав купу часу, по ітогу скло міняв за свої гроші.Та і слідак прискакав буквально через 10 хв,думав що бабла з мене зіб"є,але як довідався,що то не з моєї вини,став сумним і з"їбнув ,казав чекати патрульну. ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати... не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, karbo сказав: ❗️Українські біженці у Польщі більше не можуть жити у безкоштовному помешканні – з 1 липня вони мають або самостійно оплачувати оренду, або шукати приватне житло, – пише The Telegraph Польська влада зазначає: це зроблено, щоб спонукати тих, хто хоче залишитися, до фінансової самостійності, а тих, хто вже може повернутися в Україну, – виїжджати. ...... А ви кажете УПА 😅 В Чехии ещё год назад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, Gonchik сказав: А в Польщі вибору особливо і немає у громадян - за неявку по повістці протягом шести годин годин наступає кримінальна відповідальність з мінімальним терміном 5 років. К сожалению Порох оказался слабаком и не добился того же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Восстание машин...еще чуть чуть и человечеству писта t.me/yigal_levin/98533 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: К сожалению Порох оказался слабаком и не добился того же. вот тут как раз порох и молодец, нах нам нужно 6 млн зеков? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: вот тут как раз порох и молодец, нах нам нужно 6 млн зеков? В Харькове СБУ и менты вонючие сдрыснули в первый день. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 години тому, 7351 сказав: Декілька знайомих сімей з ТОТ виїхали до Польщі у 2015 році. Молодші за мене. В статусі біженців їм було відмовлено:"в Україні немає війни, навіть воєнного стану немає" така була офіційна формуліровка відмови -- дяка Порошенку за те, що "зберігав росії лице" і брехав українцям про неможливість введення воєнного стану. Безкоштовно тільки курси польської мови. Тому всі працювали та винаймали житло. Вже всі стали громадянами Польщі. ви в свойому стилі. або не розбираєтеся в законодавстві України. або свідомо маніпулюєте перекручуєте інформацію в стилі рос пропаганди . хоча для посіпак зелені і перше і друге норма. Порошенко не вводить військовий стан. Рада вводить . У Порошенка не було більшості в Раді на відміну від вашого шефа. яка вірогідність введення військового стану тоді? адже введення військового стану це відміна виборів, обмеження свободи слова і так далі. І знаєте, що цікаво. якби таки ввели військовий стан, ви були б найбільшим критиком цього. Змінено 4 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: В Харькове СБУ и менты вонючие сдрыснули в первый день. причем они к тому что Вы жалеете, что порох 5 лет не сделал за то что "военнообязанные" не придут сами в тцк в течении 6 часов как в польше? Говорили что у нас 6 млн ухилянтов...где их содержать 5 лет и главное за какие шишы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: К сожалению Порох оказался слабаком и не добился того же. Смог добиться только повышения мобилизационного возраста с 50 до 60. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Та їхав раз вечором в грудні,ще і дощ йшов і якийсь прилурок перебігав через чотирьохполоску.Причому в капюшоні зі і з навушниками.головнеивін в один бік подивився в мав інший ні.Коли я його помітив дав по гальмам,але вже віддаль мала була.Точно так тільки спиною на капот вилетів у теж скло продавив,Потім скатується під машину,бо вона вже зупинилась.Я подумав,що вже пісец йому(хоча швидкість вже мала була,менше 20км)А він як цей в відео встає і хоче йти, бо каже що з ним все в порядку. Я якось їхав в полутєх на тролейбусі (1994 рік) на задній площадці. Прямо за тролейбусом їхав жигуль, а в сусідньому ряду на перехресті стояли машини, за якими того жигуля не було видно. І тут прямо під жигуль вилітає підліток, перелітає через капот, розбиває головою лобове, і шкереберть летить далі через дах і багажник. Я аж офігів від такого видовища прямо переді мною. А той зомбі підхватився і побіг далі. Причому в польоті через дах у нього з ноги один кросовок злетів - він так і побіг в одному. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, vadimv сказал: Смог добиться только повышения мобилизационного возраста с 50 до 60. и провести тренировку бусификаций 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, vadimv сказав: Смог добиться только повышения мобилизационного возраста с 50 до 60. При Порошенку долар був по 24)))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, МаТраС сказал: ну за скло судитись хз чи воно варте того, при умові ,що лось ще втік і його знайти треба й доказати... не знаю,як там ще з адвокатами, оці бабки,що платиш , то їх можна компенсувати за рахунок винуватого цікаво?) Та я поміняв тоді ,вже непам*ятаю 800 грн,чи що типа того. Якщо адвокат дає чеки,то думаю можна.😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 минут назад, vadimv сказал: Я якось їхав в полутєх на тролейбусі (1994 рік) на задній площадці. Прямо за тролейбусом їхав жигуль, а в сусідньому ряду на перехресті стояли машини, за якими того жигуля не було видно. І тут прямо під жигуль вилітає підліток, перелітає через капот, розбиває головою лобове, і шкереберть летить далі через дах і багажник. Я аж офігів від такого видовища прямо переді мною. А той зомбі підхватився і побіг далі. Причому в польоті через дах у нього з ноги один кросовок злетів - він так і побіг в одному. Шоковий стан.Може ще побігати.Деякий час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, sergio сказав: Шоковий стан.Може ще побігати.Деякий час. побіг .забіг на кухню .попив води і задвухсотився))) хай тоді ще докажуть,що він із=за дтп задвухсотився. мало що з ним за цей час сталось.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, МаТраС сказав: побіг .забіг на кухню .попив води і задвухсотився))) хай тоді ще докажуть,що він із=за дтп задвухсотився. мало що з ним за цей час сталось.. Експертиза легко встановлює 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Експертиза легко встановлює 😉 а вдруг йому по башкі наріки надавали по дорозі?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, МаТраС сказав: а вдруг йому по башкі наріки надавали по дорозі?) я ж написав 35 хвилин тому, US7IGN сказав: Експертиза легко встановлює 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз