Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 10:00 Поділитись Опубліковано: учора в 10:00 21 хвилину тому, sergio сказав: Скажем так. Намагался кэрувати.Поэтому я нигде долго и не задерживался и уже 10 лет не работаю (с небольшим перерывом) не знайшлась ще робота гідна вашої високої кваліфікації. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:02 Поділитись Опубліковано: учора в 10:02 15 хвилин тому, ks6 сказав: Причем здесь это? Нахождение на руководящей должности не обязательно признак ума, особенно в нашей системе. И это вообще функция директора кэруваты, зачем он тогда нужен? що таке "ум" питання філософське, але якщо вважаєте себе розумнішим за директора то чому не на його місці або вище? пробували керувати? легко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:03 Поділитись Опубліковано: учора в 10:03 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: не знайшлась ще робота гідна вашої високої кваліфікації. у людини власний бізнес та пасивний дохід. заздріть мовчки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 10:10 Поділитись Опубліковано: учора в 10:10 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо вважаєте себе розумнішим за директора то чому не на його місці або вище? "умний вгору нє пайдьот" (с) Змінено учора в 10:10 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 часа назад, sergio сказал: Бункер слабуватий, треба нормальний було зробити. Подивіться уважно, то ніякий не бункер. Звичайний погріб з дерев'яною лядою, який кацапня обізвала "бункер" та виклала ролик у своїх каналах. А наші дурники та зрадники підхопили, як завжди. Було б смішно, якби не так сумно 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, US7IGN сказал: що таке "ум" питання філософське, але якщо вважаєте себе розумнішим за директора то чому не на його місці або вище? пробували керувати? легко? Мой максимум это организация определенного рабочего процесса для трех-четырех людей и его контроль. Не нравится. Потому и нашел себя в теме где я сам себе режиссер плюс один квалифицированный подсобник. Ну так и директоры есть нескольких типов. Бывает директор-собственник организовавший процесс и поставивший на руководство кого-то типа начальника производства, но все решает он. Бывает что инвесторы назначили директором на нормальное производство хорошего знакомого, где от него кроме подписи мало, что зависит. Или по родственной линии в госструктуре. И кто Вам сказал, что все хотят в директора или выше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 20 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не знайшлась ще робота гідна вашої високої кваліфікації. Та да. Навіть у двірники не буруть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Феєричний πιдарвс. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: И кто Вам сказал, что все хотят в директора или выше? всі хочуть багато отримувати, мало робити і ні за що відповідати. тільки люта пролетарська ненависть традиційно направлена на Ахметова поганих директорів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) МАДЯР 1 ч. · 14 суден ночі 9 липня уражено у Азовському морі, Птахи СБС. Тіньовий флот хробаків худне: протягом 96 годин уражено 35 танкерів, сухогрузів та спецплавзасобів. (список у хронології нижче). Протягом ночі в оперативній глибині окупанта у Криму та південній частині ТОТ Птахи СБС уразили 45 військових цілей. серед різнобарвʼя цілей по Криму: Сакська ТЕЦ, три склади/ бази ПММ та два МТЗ, станція перешкод “Житель”, комунікаційні вежі, хробачі ТПД, валивозаправники та 14 суден “тіньового флоту” рф- 12 танкерів, один сухогруз та один буксир. Усі- в Азовському морі. Хронологія схуднення тіньового флоту: 06.07.26- 2 танкера •Капітан Бармін •Санар-3 (тип Primemax) 07.07.26- 10 суден (8 танкерів, 1 сухогруз і 1 паром): •Венера-3 •Санар-1 •Санар-17 •Климена •Теті •Алексей Саврасов •Пенелопа •Іван Черемисінов •сухогруз- уточнюється •паром SKS One (Керч) 08.07.26- 9 суден: •танкер "Ефросинья В" •танкер "Мария" •танкер "Санар-17" (повторне ураження) •танкер "Санар-4" •танкер "Климена"(повторне) •сухогруз "Донстар" •сухогруз "Владимир Ярыгин" •сухогруз "Феофан Шохирев" •сухогруз "Евгения З" 09.07.26 - 14 суден (12 танкерів, 1 сухогруз та 1 буксир): •танкер "Челси-6" (прапор рф) •танкер "Аура" (прапор - рф) •танкер "Сонар-1" (прапор рф) •танкер "Илья Репин" (пр. рф) •"Меркурий" (прапор - рф, тип судна уточнюється) •танкер "Галиаскар Камал" (прапор Панама, під санкціями) •буксир "Альфео" (прапор рф, з баржею "Афродита") •танкер "Венера-3" (прапор рф) •танкер "Пенелопа" (прапор рф) •метрика ще 5 плавзасобів уточнюється. *відео у закріпленому коментарі *усі танкери ідентифіковано, входять до складу “тіньового флоту” та знаходяться під міжнародними санкціями. **усі цілі за координації новоствореного Центру глибинного ураження Сил безпілотних систем. Слідкувати результати СБС наживо: Онлайн-табло «ПІДРАХУЙКА» Ми встоїмо Москва ляже Крим відгодуємо та відбудуємо. МАДЯР 09.07.26 Змінено 23 години тому користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Феєричний πιдарвс. А ви чогось іншого чекали від дружбана дугіна, аферистовича і ківи? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 1 година тому, ks6 сказав: Лишние понты, пришедшие с совка. Тогда присягу принимали после курса молодого бойца, а это месяца полтора. Но военнослужащими уже являлись и 7 рублей получали, если правильно помню. Не зовсім вірно, бо тільки після присяги було закріплення зброї, призначення в караул, бойове чергування, повна персональна відповідальність за ввірене майно тощо. Особисту зброю без присяги не солдатом не закріпляли, якщо пам'ять не підводить. Дисциплінарний статут прямо пов'язував військову дисципліну з виконанням вимог присяги: www.economics.kiev.ua/download/ZakonySSSR/data03/tex14382.htm Цитата 3. Воинская дисциплина обязывает каждого военнослужащего: - строго соблюдать Конституцию СССР и советские законы, точно выполнять требования военной присяги, воинских уставов, приказы и приказания командиров (начальников); Але це стосувалося бойових частин СРСР. Як було в стройбатах тощо не знаю. Може, там і присяги не було Україна калькувала статути з СРСР. Як зараз з цим - теж не знаю, не цікавився Змінено 23 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Німецький парламент не підтримав ініціативу "Зелених" щодо передачі Україні ракет Taurus, додаткових Patriot PAC-2 та збільшення військової допомоги. Джерело: https://censor.net/ua/n4012595 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Цитата В України є лише 2 (!) місяці на завершення війни. Далі рф оголосить загальну мобілізацію, – президент Чехії Павел. цей дядько фігні не говорить але вгадайте що зроблять наші? та і Трамп дивно перевзувся...зроблять все, щоб це тривало вічно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: всі хочуть багато отримувати, мало робити і ні за що відповідати. тільки люта пролетарська ненависть традиційно направлена на Ахметова поганих директорів Понятно. Это далеко не так. Это какие-то Ваши комплексы с детства . Я знаю много людей которым финансовый успех неинтересен от слова совсем. Которым абсолютно пофиг на курс валют или барель нефти. Человеку денег много не нужно, что бы закрыть базовые потребности. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому ЗИ: киздіти - не мішки таскати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 5 хвилин тому, ks6 сказав: Понятно. Это далеко не так. Это какие-то Ваши комплексы с детства . Я знаю много людей которым финансовый успех неинтересен от слова совсем. Которым абсолютно пофиг на курс валют или барель нефти. Человеку денег много не нужно, что бы закрыть базовые потребности. Все почалося з ваших з Серджіо тверджень що будь-який дурак може бути директором і більш розумні роботяги виключно з презирства до грошей працюючи за копійки дозволяють тупим директорам ними керувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 15 минут назад, DmiVady сказал: Як було в стройбатах тощо не знаю. Може, там і присяги не було Была везде, в т.ч. и в стройбатах. Ну и по 3-10 патронов перед присягой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: Все почалося з ваших з Серджіо тверджень що будь-який дурак може бути директором і більш розумні роботяги виключно з презирства до грошей працюючи за копійки дозволяють тупим директорам ними керувати Нет. Были слова Сержио что он не собирается выполнять приказы всяких, у кого на звездочку на погонах больше. На что я ему ответил, что и на гражданке наверняка выполнял распоряжение директора, даже если он туповатый, потому что функции директора подразумевают управление. Чего-то я засомневался в Вашей квалификации руководителя, если Вы реально им являетесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Нет. Были слова Сержио что он не собирается выполнять приказы всяких, у кого на звездочку на погонах больше. На что я ему ответил, что и на гражданке наверняка выполнял распоряжение директора, даже если он туповатый, потому что функции директора подразумевают управление. Чего-то я засомневался в Вашей квалификации руководителя, если Вы реально им являетесь. Ні, я вже від операційки відійшов. Втомлює сильно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: будь-який дурак може бути директором Нє, не будь-який, тільки той, що з амібціями ) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: більш розумні роботяги виключно з презирства до грошей працюючи за копійки дозволяють тупим директорам ними керувати Коти набагато розумніші за токсоплазму, але вона успішно керує котами. Паразити - вони такі )) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Ні, я вже від операційки відійшов. Втомлює сильно И тем не менее Вы раз двадцать напоминали всем, что являетесь директором, что у Вас есть подчиненные, которым Вы платите. Это что бы не перепутали с каким-то рядовым нотариусом? И что это бы поменяло? Если чего извините, просто очень хорошая память на прочитанное, даже если давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Нє, не будь-який, тільки той, що з амібціями ) Коти набагато розумніші за токсоплазму, але вона успішно керує котами. Паразити - вони такі )) Де ви бачили розумних котів? Вони навіть строєм ходити не можуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 32 хвилини тому, ks6 сказав: И тем не менее Вы раз двадцать напоминали всем, что являетесь директором, что у Вас есть подчиненные, которым Вы платите. Это что бы не перепутали с каким-то рядовым нотариусом? И что это бы поменяло? Если чего извините, просто очень хорошая память на прочитанное, даже если давно. Ніколи я не був директором. Для цього є спеціально навчені люди. Керував і керую по різному. Плачу всім хто на мене працює і зі мною співпрацює. Просто я поза звичною для багатьох парадигмою заводу, робочих змін, обліку в тцк, оплачуваних відпусток та інших непотрібних ні мені ні іншим речей. Але мені цікаво що навколо відбувається, тому і витрачаю тут певний час. Хоча і не збираюся заперечувати всі неправильні припущення які тут робляться час від часу Змінено 22 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 43 хвилини тому, ks6 сказав: Понятно. Это далеко не так. Это какие-то Ваши комплексы с детства . Я знаю много людей которым финансовый успех неинтересен от слова совсем. Которым абсолютно пофиг на курс валют или барель нефти. Человеку денег много не нужно, что бы закрыть базовые потребности. але при цьому вони жаліються на погане життя і обвинувачують в цьомц усіх крім себе і Порошенко для них ворог номер один , бо багатий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз