karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, Бармалей сказав: так и рождаются новые боги))) не имеющий опыта и знаний в военном деле, по сути чиновник находящийся на посту для других целей стал для кого то автором перелома))) забавно Ударив несподівано в місцях, де вояки статутні не очікували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Canton сказав: Притом колотить...все оказывается просто... Україна розраховує, що виготовлятиме ракети для Patriot до кінця 2026 року, - Зеленський Джерело: https://censor.net/ua/n4013672 а куди йрму квапитись? війна не закінчиться ніколи. українці не проти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ну что, теперь главное следить не поменяется ли работа пво, как там будет с дронами, как изменится или нет время на исполнение решений и куда все таки поставят Федорова...как ни как он последний оставшийся министр с начала из команды зе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому и вообще, как мы теперь будем жить и воевать без советника мин обороны стерненка...думаю это он все плюшки насоветовал...и всё теперь советовать не будет)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, Бармалей сказал: и вообще, как мы теперь будем жить и воевать без советника мин обороны стерненка...думаю это он все плюшки насоветовал...и всё теперь советовать не будет)))) Рибак казав, що донатить нуждающимся - не гріх😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому предлагаю выйти с картонками и требованиями стерненко в советники мин обороны!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому интересно зачем мусора в мин обороны министром ставят...есть мнение в сети, что бусификация станет уровнем выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 минут назад, Бармалей сказал: интересно зачем мусора в мин обороны министром ставят...есть мнение в сети, что бусификация станет уровнем выше Бо Клименко не конкурент Зєлі. Наш президент становиться предсказуємим, як двері. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, yukon сказал: Бо Клименко не конкурент Зєлі. Наш президент становиться предсказуємим, як двері. да и Федоров не был конкурентом...да и причина - конкурент, на мой взгляд на последнем месте...она скорее привнесена продуманной пропагандой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Бармалей сказал: да и Федоров не был конкурентом...да и причина - конкурент, на мой взгляд на последнем месте...она скорее привнесена продуманной пропагандой Да і Залужний не був конкурентом. Ох уж ця пропоганда. Зєля - самовлюбльонне чмо. Крапка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 33 хвилини тому, yukon сказав: Бо Клименко не конкурент Зєлі. Наш президент становиться предсказуємим, як двері. Клименко - конформіст, якого поставили після загибелі Монастирського і за якого поховали всі реформи в поліції та суспільстві. Якщо чесно, я не фанат пана Федорова, але трохи в ахуї від кількості підтримки й подяк у профільних навколовійськових каналах (не в смітярках). Просто несподівано багато... Вечір болю, жалю та мемів: Цитата Зміна Федорова на Клименка перемагає в конкурсі «Самі тупі рішення прийняті під час війни» та забирає перше місце у зміни Залужного на Сирського. Цирк 🎪 Цитата Хвилинка політики. Якщо всі інсайди, що ходять в інтернеті справдяться, то Зе створить собі політичних опонентів, що похоронять його на післявоєнних виборах. © КіберБорошно | CyberBoroshno Цитата "Результатом цієї роботи є скорочення розриву у швидкості артилерійського вогню. Якщо пів року тому співвідношення пострілів було 2,4 до одного на користь окупантів, то зараз воно знизилося до 1,6 до одного. На це безпосередньо вплинули як точкові українські удари по ворожих складах поблизу лінії фронту, так і глибокі логістичні труднощі, що заважають доставці боєприпасів на російські позиції", — УЦБС. Кампанію «Логістичний локдаун» розпочав Михайло Федоров у травні 2026 року. Подивимось, що буде далі, але настрої особисто в мене песимістичні. © Dnipro Osint Цитата Якщо ця «кадрова зміна» не черговий прогрів на реакцію суспільства або щось в тому дусі, то це повна пізда. Совєтскіє гєнєрали можуть відкривати шампанське. При чому по обидві сторони... А разом з ними вся та система попилу та відкатів від якої задихається наша армія © Exilenova+ Цитата У мене було багато доступів до різних систем і я міг аналізувати дії нашого ворога. Прогнозувати його подальші кроки. Більше не зможу :-(( Ворог по своїм групам радіє, що мене більше немає в МО 😞 Настрій жахливий. Але свій шлях я не кину і далі захищатиму країну і допомагатиму військовим побратимам. Михайло Федоров дякую тобі за усе. © Сергій FLASH | Про технології Блядь, а кацапи верещать від радощів... Огидно. 🤬 А поки що анекдот: - Знаєте, що каже старий совковий генерал, коли перемагає молодого українського міністра оборони? - «Русские не сдаются» 🧘♂️ Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз