vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, Canton сказав: открытым текстом выложено "Стрелковый клуб Снайпер"(С) Я еще с 2013 подозревал, что любители пострелушек - альтернативно одаренные ) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 40 хвилин тому, DmiVady сказав: Якого такого "стадіону"? Координати місця влучання в мережі є, подивитися в гуглмапс теж наче не проблема... 🧘♂️ suspilne.media/1363262-udar-po-zahodu-ukrainskogo-opk-na-kiivsini-u-genstabi-prokomentuvali/ censor.net/ua/news/4015226/rosiya-vdaryla-po-pryvatnomu-sportkompleksu-na-kyyivschyni-ignat ну добре, шахед так шахед Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: suspilne.media/1363262-udar-po-zahodu-ukrainskogo-opk-na-kiivsini-u-genstabi-prokomentuvali/ censor.net/ua/news/4015226/rosiya-vdaryla-po-pryvatnomu-sportkompleksu-na-kyyivschyni-ignat ну добре, шахед так шахед А навіщо ви читаєте цензор-сміттярку? Там вам ще й не таке напишуть 😉 "Суспільне" ж та інші вменяшки усе написали... Забийте в гуглмапс "Полігон CSA (Civil Safety Academy)" і подивіться, куди вас перекине по координатах. На "стадіон" це зовсім не схоже. Це стрілецький комплекс, за адресою якого зареєстровано кілька київських стрілецьких клубів. Таке собі місце з погляду скритого проводження заходу ... До речі, те, що окремі стрілецькі локації перекриті високими земляними валами, мабуть, сьогодні врятувало чимало людей. Хоча, підозрюю (не перевіряв), що застосували касетні боєприпаси з повітряним підривом. Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: А навіщо ви читаєте цензор-сміттярку? Там вам ще й не таке напишуть 😉 "Суспільне" ж та інші вменяшки усе написали... Забийте в гуглмапс "Полігон CSA (Civil Safety Academy)" і подивіться, куди вас перекине по координатах. На "стадіон" це зовсім не схоже. Це стрілецький комплекс, за адресою якого зареєстровано кілька київських стрілецьких клубів. Та у мене друг в тому селі живе. Для мене стадіон все що не басейн Насправді куди більше мене сьогодні засмутили відео зі Слов'янська. І ще одна цікава новина про яку на всяк випадок не буду раніше часу писати. Доведеться думати куди воно все йде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Цікаво дівчата розказують - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Та у мене друг в тому селі живе. Для мене стадіон все що не басейн Друг естет? Жити поряд зі стрільбищем - вибір у житті, м'яко кажучи, своєрідний. 🧘♂️ Але кожному своє. Я вас зрозумів. Тоді піду пробіжуся "стадіоном"... чи зелену зону біля Дніпра можна вважати басейном? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 35 минут назад, DmiVady сказал: Хоча, підозрюю (не перевіряв), що застосували касетні боєприпаси з повітряним підривом. Один был с подрывом на сбитии. ПВО. Вот им и посекло цивильных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Друг естет? Жити поряд зі стрільбищем - вибір у житті, м'яко кажучи, своєрідний. 🧘♂️ Але кожному своє. Я вас зрозумів. Тоді піду пробіжуся "стадіоном"... чи зелену зону біля Дніпра можна вважати басейном? 😉 Він здається з райцентру Дніпропетровської області. Як заробив перший мільйон так переїхав в село під Києвом До речі сусіди понад ставком у нього якісь модні. Він там самий бідний серед естетів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому а номерний дід з картонкою вийшов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Верифікація сьогодняшнього удару фламіндічем в цех невідомого призначення заводу "Авитек" в Кирові. Завод входить в обороний концерн "Алмаз-Антей" та виробляє ракети-мішені, компоненти для ракет ППО, а також авіаційні системи. Це, звісно, не склади з китайськими самотиками спалити, але долетіла і попала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз