sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Попали метрах в 200 от дома, где маманя живёт. Писец кривые ракеты. Метров на 700 промахнулась, если целиоись туда куда я думаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 хвилин тому, irina1969 сказав: Так жоден батько не хоче щоб його діти воювали Кацапське ІПСО в Сумах: t.me/sumy_sumy1/78181 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Его то дети 100% не будут воевать, а на чужих ему положить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 минут назад, sergio сказал: Попали метрах в 200 от дома, где маманя живёт. Писец кривые ракеты. Метров на 700 промахнулась, если целиоись туда куда я думаю я б такого не розповсюджував, якщо не хочу щоб повторили... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Кацапське ІПСО в Сумах: t.me/sumy_sumy1/78181 дбр не вистачае для повного комплекту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, yukon сказал: я б такого не розповсюджував, якщо не хочу щоб повторили... Типа москалі не знають куди шмаляють? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 43 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: І тут держава налюбила вистава для лохів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 36 хвилин тому, irina1969 сказав: а хтось ***юнькає на форумі з дивана у вас м'який? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 минут назад, Александр Аврамчук сказал: дбр не вистачае для повного комплекту ДБР зайнято здобуванням грошей, для купівлі 144 об"єкта нерухомості братом голови ДБР, а не вияснення правомірності бусифікації цього нещасного. 😏 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: ДБР зайнято здобуванням грошей, для купівлі 144 об"єкта нерухомості братом голови ДБР, а не вияснення правомірності бусифікації цього нещасного. 😏 так ці потерпілі як той єврей з анекдоту - хоч би лотерейний квиток купив заяву в той ДБР написав. так, заяву може дружина подати, а ще є безкоштовні адвокати legalaid.gov.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 33 минуты назад, sergio сказал: Писец кривые ракеты. Не думаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: так ці потерпілі як той єврей з анекдоту - хоч би лотерейний квиток купив заяву в той ДБР написав. так, заяву може дружина подати, а ще є безкоштовні адвокати legalaid.gov.ua/ Можна. Яка ефективність цього процесу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 38 хвилин тому, vadimv сказав: В бумажках на недомобиль Mitsubishi i-MIEV пишут запас хода 80-120 км. Но это очевидно новым, не по Бориспольской трассе и не зимой. А в Украине кроме живущих в Борисполе и работающих в Киеве людей больше нет? 40 хвилин тому, vadimv сказав: Потом народ в самый интересный момент остается с пустым баком, бросает недомобиль под Уманью и спрашивает, почему их не предупредили. Ну, некоторых хоть предупреждай хоть нет, но на 1001м километре бросят и будут на форуме рассказывать что их не предупредили. Особенно при езде на кейкаре. Какая рагица? 42 хвилини тому, vadimv сказав: Им некогда, они отели и пляжи в Египте штурмуют. А как же 4я и 5я статьи НАТО? это ж прямое нападение на одну из стран и ведь клялись что один за всех и все за одного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, Canton сказал: Не думаю... Ну ок. Просто народ кошмарять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 20 минут назад, sergio сказал: Типа москалі не знають куди шмаляють? думаю , ви перебільшуєте їхні спроможності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Можна. Яка ефективність цього процесу? для коштовних адвокатів нормальна ефективність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Можна. Яка ефективність цього процесу? з мого досвіду на етапі питань в ТЦК хто персонально буде відповідати за злочини всі починають морозитися і плавно підштовхувати терпілу з адвокатом до виходу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: думаю , ви перебільшуєте їхні спроможності ви применшуєте. чітко попали в склад в Вишневому і в стрілецький клуб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: з мого досвіду на етапі питань в ТЦК хто персонально буде відповідати за злочини всі починають морозитися і плавно підштовхувати терпілу з адвокатом до виходу... tsn.ua/ukrayina/vyyshla-z-ttsk-z-invalidnistiu-rezonansna-sprava-pobytoyi-advokatky-diyshla-do-yespl-foto-3129623.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: думаю , ви перебільшуєте їхні спроможності Туди, як я думаю, куди вони хотіли поцілити, територія, як в невеликого містечка. Хоча думаю, що вони туди теж попали. Просто того по телевізору не покажуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: tsn.ua/ukrayina/vyyshla-z-ttsk-z-invalidnistiu-rezonansna-sprava-pobytoyi-advokatky-diyshla-do-yespl-foto-3129623.html звісно по різному буває. а це не вона волала та кидалася битися на прохідній? якщо вона то це трохи не так робиться. звісно клієнт теж має бути підготовлений і правильно поводитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Туди, як я думаю, куди вони хотіли поцілити, територія, як в невеликого містечка. Хоча думаю, що вони туди теж попали. Просто того по телевізору не покажуть. як і прильоти тут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Цілком доступна ціна. Тому і заловили. На Одещині начальник ТЦК за 500 літрів дизпалива знімав з розшуку та бронював чоловіків: йому загрожує до 10 років ув’язнення — Поліція t.me/oko_ua/100539 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз