Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

правильна реакця на невідомих людей з закритим обличчями. якщо це бандити?  

да мені сподобалось,як він вітер зробив пукалкою якоюсь) 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, ks6 сказал:

А можно точнее про эти случаи? 

Якось звик до місцевого колориту, але цей г-н роз***івся аж занадто

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

це не той,хто дизлайкав все в підряд?))

Та ні, той взагалі відбитий. 
цей просто вата-ватна.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

А всіх інших? :lol:

з його команди з 2019 року мабуть вже ніхто і не залишився в команді. 

Йосип Сталін знищував своє найближче оточення та соратників поетапно у 1930-ті роки через апаратні інтриги, показові Московські процеси, тортури у НКВС та сталінські розстрільні списки.  Він звинувачував колишніх друзів у зраді, шпигунстві та змовах, щоб повністю прибрати будь-яку альтернативу своїй владі

• Лайк 1
Посилання на коментар

54 хвилини тому, Canton сказав:

именно вот этих ебаных его подпевал, которые просто на говно исходили, вереща какой он великий, ... на дух не переношу прям до усрачки.

А себя ты как, нормально переносишь - дважды участника войны против Чечни и войны против Грузии? Пропагандона мацковского космобольца, новой газеты и армейского магазина.
Нигде не жмет, аркаша?

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

з його команди з 2019 року мабуть вже ніхто і не залишився в команді. 

Йосип Сталін знищував своє найближче оточення та соратників поетапно у 1930-ті роки через апаратні інтриги, показові Московські процеси, тортури у НКВС та сталінські розстрільні списки.  Він звинувачував колишніх друзів у зраді, шпигунстві та змовах, щоб повністю прибрати будь-яку альтернативу своїй владі

а потім його знищить Буданов якійсь генерал з цивільними :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Один блогер, який вийшов на пенсію в 35, тягне 10-рих: першу дружину, другу дружину, бабцю, батька, двох своїх доньок, сестру і трьох її найобишей.

Взірець справжнього мужика )

Тут без варіантів. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, ks6 сказав:

Малость не так. Тыловые темы закончились почти в 23-м. Сейчас там примерно так, сидишь в военкомате, а там покупатели как в совке, например с Азова, Скели и еще какой части. 

У знайомої:

1. Двоюрідний брат (десь 25 років) у 2025 р "домовився" про тилову службу, проходив навчання у Львові, воює на нулі.

2. В 2026 р куми чоловік домовився, що буде служити IT-шником в Умані. Пройшов навчання, служить, а зараз його направляють на 3 місяці в Сумську область...

Люди не розуміють, що в тилу переважно: кадрові військові, їхні родичі, знайомі, реально обмежено придатні та хто добре заплатив. Решта - на передовій.

• Лайк 2
Посилання на коментар

22 минуты назад, МаТраС сказал:

да мені сподобалось,як він вітер зробив пукалкою якоюсь) 

Флоберчик. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Флоберчик. 

особисто я здивований що його з бойової ніхто одразу не вальнув

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Флоберчик. 

Мы с товарищем как то стреляли с 6 мм флоберты, он с Чехии привез, у нас вроде только 4мм разрешается , могу ошибаться. Короче с с 7-8 метров в дерево входит на 1 см. Так пукалка.

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Так страшно же...

Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Флоберчик. 

ще пафосніше, яе у вестернах було)) в мене був альфа 440. фіг його знає ,які він там поранення міг зробити. в око хіба що.. в ті часи було два патрона. одни чешський здається 2 грн шт і дешевенький якийсь за 1 грн. то той за 2 метрів з 5 застрявав в сосні сирій міліметрів на 5...

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

копів не було, а ті з пустими кишенями мабуть)

Посилання на коментар

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що секретар Ради національної безпеки і оборони Рустем Умєров незабаром очолить Службу зовнішньої розвідки України. На новій посаді Умєров координуватиме роботу над укладенням нових дронових угод. kurs.com.ua/novost/1472586-zelenskii-podtverdil-chto-naznachit-umerova-glavoi-vneshnei-razvedki

я і не знав що розвідка офіційно барижити має :lol:

а бариги розвідкою виходить мають займатися? :flag1:

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

копів не було, а ті з пустими кишенями мабуть)

тоді питання хто то взагалі був і що там робили? повістки по поштовим скриням розносили? :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Humanite сказав:

Чуть ранее в этой ветке был пост с перечнем погибших в скеле с датой призыва и датой смерти... Посмотрите.

там не дата призову а дата зарахування в полк тобто вже після БЗВП
читайте уважніше.

Посилання на коментар

Ну ніхуя собі! news.novyny.live/ukrayina-khoche-zavershiti-viinu-do-zimi-zelenskii-ogolosiv-plan-338292.html?utm_source=ukrnet_news

Глава держави Володимир Зеленський поставив перед українськими дипломатами завдання створити такі умови, за яких Росія буде змушена припинити агресію вже восени.

Президент Володимир Зеленський заперечив вживання наркотиків і заявив, що не звертає уваги на подібні звинувачення, оскільки вони не мають нічого спільного з правдою.

www.slovoidilo.ua/2026/07/25/novyna/polityka/zelenskyj-vidpoviv-zvynuvachennya-vzhyvanni-narkotykiv

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 4
Посилання на коментар

19 хвилин тому, ks6 сказав:

Мы с товарищем как то стреляли с 6 мм флоберты, он с Чехии привез, у нас вроде только 4мм разрешается , могу ошибаться. Короче с с 7-8 метров в дерево входит на 1 см. Так пукалка.

думаю,ефект може бути ,якщо тільки впритул лупити з нього. пару раз було,що навіть пляшку з 10 метрів не розбивав. не пам ятаю,здається, з під шампанського

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

тоді питання хто то взагалі був і що там робили? повістки по поштовим скриням розносили? :lol:

я вже писав - в Одесі тим займаються "громадські організації по підтриманню правопорядку"

"членський взнос " - колись був 2к не гривень у місяць. зараз мабуть вище - на пред'явника ксиви "закривають очі" тцк та менти

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

бойове завдання.скоро будуть в сзч тікати з тцк)) пора вже мотивувати і офіційно бойові платити. а то не буде кому виходи робити)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, truck55 сказал:

А сенс його дискредитувати, якщо він участі в виборах брати не буде?  Інтерв'ю опубліковано консервативним виданням. Ніби нічого дивного.

Якщо платити нафтодоларами, то й консерватори та націоналісти  стають лівішими від самих крайньолівих. Приклади - сама Лепен чи Фарадж. А Макрон ще досить молодий та жвавий і може балотуватись у єврокерівництво, а тут на боротьбу з ним вже готується кремль.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vbb сказав:

я вже писав - в Одесі тим займаються "громадські організації по підтриманню правопорядку"

типа  народної варти?

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

типа  народної варти?

В народі їх всіх одним словом називають :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

44 минуты назад, US7IGN сказал:

Звідки в лівих спортіків бойова? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...