Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Дощ сказав:

Задача гранично проста - нанести ворогу максимального ураження, вибити максимальну кількість живої сили, щоб ті, хто виживуть, запам'ятали цю бійню назавжди.

І саме для того, щоб залякати кацапів і нанести їм ураження, мобілізованих вбивають ще починаючи з ТЦК, далі на БЗВП, потім на шикуваннях чи у штурмах мінних полів. Геніальний план. Тільки «ресурс» не дурний, і трохи в математику вміє, а байки політруків всіх рівнів чітко просікає.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Але я впевнений що досвіду роботи немає навіть з 10

Ну вам видніше. На роботу до вас не влаштовуюсь, резюме і рекомендації надавати не планую.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Gonchik сказал:

Ой, чоловіче, якби ж то корпорація. По факту просто клани змінюють один одного в процесі віджимання ресурсу, що лишився на цій території після розпаду совка.

как начнут стирать физически главнюков, вот тогда станут кланами, а так пока корпорация

Посилання на коментар

1 час назад, yuragon сказал:

маю кума - в нього просто панічний страх смерті. для більшісті саме це й є визначальним.

Для більшості ( принаймні для притомних) визначальним є той факт, що з моменту потрапляння до лав ЗСУ ти фактично стаєш рабом системи ( а якщо не пощастить, то ще і якогось конкретного довбойоба) і більше вплинути на свою подальшу долю практично не можеш. А смерть, каліцтво, полон - це вже похідні.

• Лайк 8
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Gonchik сказав:

Авжеж) Держава вкотре довела свою неспроможність адмініструвати певний процес ( в даному випадку мобілізацію), а винні громадяни) Я за своє життя проходив цю херню купу разів і в бізнесі і в приватному житті, від адміністрування ПДВ до доведення факту відсутності інших родичів у мами-інваліда. В нормальній державі такі питання, які має самотужки довести державі пересічний українець, просто не виникають.

Я там раніше писав про день Незалежності Великобританії - у них його немає. Чи німеччини, чи Франції. Просто не існує. Ці країни з тисячоліттями власної історії, пройшли Крим і рим, і війни - вони вигризли у світу своє право бути нормальними країнами. А не як у нас кріпаки, злодії, зрадники, підараси всіх мастей, а зараз вже й ухилянти - бо еліту винищували регулярно - і де візьмуться Громадяни- державники?

Ось зараз ми й вигризаєм своє право на існування, відіб'ємось - станемо нормальною країною, програєм - гарантовано зникнем, як безліч народів до нас 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, outdoor24 сказав:

І саме для того, щоб залякати кацапів і нанести їм ураження, мобілізованих вбивають ще починаючи з ТЦК, далі на БЗВП, потім на шикуваннях чи у штурмах мінних полів. Геніальний план. Тільки «ресурс» не дурний, і трохи в математику вміє, а байки політруків всіх рівнів чітко просікає.

Ти дебіл, немає про що говорити

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Дощ сказав:

Але я впевнений що досвіду роботи немає навіть з 10, бо інакше б не дивувало що якомусь очкарику хтось там надавав копняків у бусі, наче це щось екстраординарне

Коли "хтось там" такий сміливий (особливо гуртом) надавати копняків "очкарику", тоді чому ці відважні "воїни" не на фронті?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Gonchik сказав:

Для більшості ( принаймні для притомних) визначальним є той факт, що з моменту потрапляння до лав ЗСУ ти фактично стаєш рабом системи ( а якщо не пощастить, то ще і якогось конкретного довбойоба) і більше вплинути на свою подальшу долю практично не можеш. А смерть, каліцтво, полон - це вже похідні.

Ми починаємо плоди минулого - відкосів від армії, піджаків "для галочки" і т.д. ця більшість "притомних хом'ячків"  думає що свобода їм дана по праву народження, як малохольні гейропейці. Но кацап думає зовсім інакше, у нього колима не розроблена, і нашими кістками ще не всі колії баму засипані

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Дощ сказав:

Я там раніше писав про день Незалежності Великобританії - у них його немає. Чи німеччини, чи Франції. Просто не існує. Ці країни з тисячоліттями власної історії, пройшли Крим і рим, і війни - вони вигризли у світу своє право бути нормальними країнами.

А у тих країн де є День незалежності і тисячолітня історія? Вони якісь не такі? Більш тупий критерій важко придумати.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Коли "хтось там" такий сміливий (особливо гуртом) надавати копняків "очкарику", тоді чому ці відважні "воїни" не на фронті?

От які підараси, не на фронті. Може вони не придатні за станом здоров'я. Можете їх собою замінити, а вони підуть на фронт

Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

А у тих країн де є День незалежності і тисячолітня історія? Вони якісь не такі? Більш тупий критерій важко придумати.

Я ж кажу, ти дебіл 

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Дощ сказав:

якомусь очкарику хтось там надавав копняків у бусі, наче це щось екстраординарне

А іншого дастером переїхали, зробивши з нього інваліда, не порушуючи при цьому ПДР.

Це ж робочий стан робочої системи. А його нікчемне життя нічого не варте.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Я ж кажу

Як каже місцевий класик, все, що кажуть люди, те вони кажуть про себе.🤷‍♂️

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

пздіть тут про мене без мене

🤣 оце я помилився!

то не фуражка, а корона надавила!

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

От які підараси, не на фронті. Може вони не придатні за станом здоров'я. Можете їх собою замінити, а вони підуть на фронт

Киздити очкарика придатні, а воювати ні?!

Замінити їх не зможу з моральної точки зору.

• Лайк 2
Посилання на коментар

55 минут назад, Дощ сказал:

Я вже говорив раніше - тут є в когось з місцевих піздунців досвід керування людьми у кількості хоча б більше 10 разом? Хоча б цивільний досвід?

І що? Які важелі впливу у цивільного керівника? Ото хіба що накричати матюками чи звільнити максимум. Доводиться працювати головою та комунікативними здібностями. А в армії лафа - можна пенделей навішати, на яму посадити, віддати під суд за невиконання наказу. Це ж значно простіше, думати не треба :grin:

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Дощ сказал:

Так, все, досить, набридло, пздіть тут про мене без мене

І це другий раз за день. 

Змінено користувачем truck55
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, truck55 сказав:

І що? Які важелі впливу у цивільного керівника? Ото хіба що накричати матюками чи звільнити максимум. Доводиться працювати головою та комунікативними здібностями. А в армії лафа - можна пенделей навішати, на яму посадити, віддати під суд за невиконання наказу. Це ж значно простіше, думати не треба :grin:

У цивільного керівника завдання бути ефективним

Посилання на коментар

4 хвилини тому, truck55 сказав:

Ото хіба що накричати матюками чи звільнити максимум.

Не завжди і це можливо. Повноваження керівника обмежені і його першого ви*буть за порушення трудового законодавства.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

У цивільного керівника завдання бути ефективним

В армії, схоже, критерії ефективності зовсім інші. Цивільним не зрозуміти )))

Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Не завжди і це можливо. Повноваження керівника обмежені і його першого ви*буть за порушення трудового законодавства.

Натомість військовий командир має майже необмежену владу над підлеглими. І оце ще скаржиться на тяжке життя )))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, truck55 сказав:

В армії, схоже, критерії ефективності зовсім інші. Цивільним не зрозуміти )))

Там критерій - закінчилась худоба, завезли наступну. Хуйова худоба, а не командир 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, truck55 сказав:

можна пенделей навішати, на яму посадити, віддати під суд за невиконання наказу. 

або просто придушити

2 хвилини тому, truck55 сказав:

Натомість військовий командир має майже необмежену владу над підлеглими. І оце ще скаржиться на тяжке життя )))

Руки не дотягуються.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...