Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, yuragon сказал:

. Для суспільства немає проблеми коли є хтось один такий - проблема коли таких стає достатня кількість і суспільство вже не взмозі протистояти ні внутрішнім ні особливо зовнішнім загрозам.

Совершенно верно , поэтому и проблема для человечества , что таких как ты безумцев стало большинство . Поэтому и имеет общество  вечную  войну и животное существование - деструктивный вирус -( грех)- фарисейская и саддукейская закваска

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Хто там писав, що до Львова не долітає:

це ж була справа часу. 2-3 тижні (с)

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

сьогодні принципово не використовував АІ

Прогрессируешь в своем словоблудии , научился . 

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Совершенно верно , поэтому и проблема для человечества , что таких как ты безумцев стало большинство . Поэтому и имеет общество  вечную  войну и животное существование - деструктивный вирус 

будете здивовані, але тут я з вами повністю погоджуюсь. я вже писав раніше що ідея якої ви притримуєтесь можлива лише в ідеальному світі де всі дотримуються найвищих моральних принципів. нажаль реальний світ трохи не такий і маємо те що маємо.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, yuragon сказав:

сьогодні принципово не використовував АІ

Але розйоб, як на мене, доволі якісний :good:
Навіть, якщо це було просто тренування на мішку 😉
Дякую :beer:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

Егоїст, якому важливіше було власне життя, ніж спасіння всього людства.

Він лише просив поміняти спосіб того самого спасіння без катування 

Посилання на коментар

будете здивовані, але тут я з вами повністю погоджуюсь. я вже писав раніше що ідея якої ви притримуєтесь можлива лише в ідеальному світі де всі дотримуються найвищих моральних принципів. нажаль реальний світ трохи не такий і маємо те що маємо.

Ты опять возвращаешься к пройденному материалу.-  Кто тебе доказал , что этот мир и есть реальность , а не заблуждение -эта твоя и других безумцев нынешняя и прошлая  жизнь ?   

Опять - практика критерий? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Він лише просив поміняти спосіб того самого спасіння без катування 

Нє, без катування спасіння не катить.

Посилання на коментар

6 минут назад, yuragon сказал:

будете здивовані, 

Да ладно, ты меня вряд ли сможешь чем удивить. 

Вот и группа поддержки твоя в персонаже бегуна  появилась.

Поставь ему  лайк , а то он совсем скис последнее время .

Оставлю вас голубков поворковать между собой  :))))

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Кто тебе доказал , что этот мир и есть реальность

Бгг ) Там ИИ уже все диагнозы перебрал ))

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Ты опять возвращаешься к пройденному материалу.-  Кто тебе доказал , что этот мир и есть реальность , а не заблуждение -эта твоя и других безумцев нынешняя и прошлая  жизнь ?   

Опять - практика критерий? 

та ні - якщо ми вже дійшли до питання чи світ є реальним то тут вже нічого нікому не докажеш ніякими аргументами з того ж самого світу реальність якого піддається сумніву. соліпсизми на мою думку принципово не може бути опровєргнутий в дискусії.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Але розйоб, як на мене, доволі якісний :good:
Навіть, якщо це було просто тренування на мішку 😉
Дякую :beer:

ще в п'ятницю прочитав ті месиджи про закваску (знову ж пишу без спроби когось образити, просто так буде найкоротше вказати контекст). в суботу і неділю, коли голова не була зайнята іншими думками, думав про це, впорядковував озвучені ідеї і зіставляв зі своїм світоглядом.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Я не читав про "закваску", але суть більш-менш зрозуміла.
Найбільше оцінив саме тон перемовин і спокійну аргументацію.
Звісно, в цій темі всім так не буде, але ... :good:

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправив)
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не читав про "закваску", але суть більш-менш зрозуміла.
Найбільше оцінив саме тон перемовин і спокійну аргументацію.
Звісно, в цій темі всім так не буде, але ... :good:

максимально коректно сьогодні спілкувався щоб не дати приводу для скочування дискусії до взаємних образ і звинуваченнях в тролінгу і агресивних насмішках. але нажаль це не врятувало від звинувачень в маніпуляціях.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

ТЦК не мають дозволу проводити заходи оповіщення під час тривог

Таку відповідь отримала Тимчасова слідча комісія на свій лист з рекомендаціями.

Законодавством не передбачені зупинка, утримання або затримання громадян України в публічних місцях або їхнє перешкоджання руху до укриттів.

Беручи до увагу безпекову ситуацію в Україні, подібна практика мобілізації могла бути не тільки не передбаченою законом, а ще й реально небезпечною як для військовослужбовців, так і для військовозобов'язаних.

Завдяки ТСК тепер є чітка відповідь — така практика не передбачена законом. І Тимчасова слідча комісія буде й надалі працювати, щоб дії ТЦК не ставили під загрозу життя українських громадян.

Посилання на коментар

Тільки що, Александр Аврамчук сказав:

ТЦК не мають дозволу проводити заходи оповіщення під час тривог

Таку відповідь отримала Тимчасова слідча комісія на свій лист з рекомендаціями.

Законодавством не передбачені зупинка, утримання або затримання громадян України в публічних місцях або їхнє перешкоджання руху до укриттів.

Беручи до увагу безпекову ситуацію в Україні, подібна практика мобілізації могла бути не тільки не передбаченою законом, а ще й реально небезпечною як для військовослужбовців, так і для військовозобов'язаних.

Завдяки ТСК тепер є чітка відповідь — така практика не передбачена законом. І Тимчасова слідча комісія буде й надалі працювати, щоб дії ТЦК не ставили під загрозу життя українських громадян.

так багато чого не передбачено законом, але чомусь ані закони міняти ані притягати до відповідальності за їх порушення ніхто не збирається.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

так багато чого не передбачено законом, але чомусь ані закони міняти ані притягати до відповідальності за їх порушення ніхто не збирається.

то ще після цьгого повідомлення ухилянти під час тривоги повиходять і попадуться :-) 

Посилання на коментар

31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

Це морально застаріле формулювання - "не передбачено". Може зупинити тільки умовних рожевих поні.

І саме цікаве - передостанній абзац у листі. Всередині укриттів можна. 

image.png.b3f94466f3c3ee0b5635345b50949712.png

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар

55 минут назад, yuragon сказал:

думав про це, впорядковував озвучені ідеї і зіставляв зі своїм світоглядом.

Тая я и говорил выше , о чем думают мухи.

Посилання на коментар

36 минут назад, yuragon сказал:

максимально коректно сьогодні спілкувався щоб не дати приводу для скочування дискусії до взаємних образ і звинуваченнях в тролінгу і агресивних насмішках. але нажаль це не врятувало від звинувачень в маніпуляціях.

Ты максимально уходил от прямых вопросов.  Подставлял схожие в произношении нл разные по смыслу слова и словосочетания . 

А что , ты раньше раньше троллил  , насмехался и оскорблял  , а теперь перестал  , а что случилось ? 

Т.е я таки  опять был прав  в своих предположениях 

Посилання на коментар

1 час назад, yuragon сказал:

ще в п'ятницю прочитав ті 

Поставь лайк бегуну , обидится  и опять мухоморов нажрется 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

А что , ты раньше раньше троллил  , насмехался и оскорблял

звідки ви зробили для себе такий висновок? я ж написав що сьогодні дуже старався, вибирав слова і форму щоб вам знову не здалося що вас тролять чи ображають

Посилання на коментар

звідки ви зробили для себе такий висновок? я ж написав що сьогодні дуже старався, вибирав слова і форму щоб вам знову не здалося що вас тролять чи ображають

Т.е раньше ты слова  и выражения не выбирал  , а теперь выбираешь. Я же так и сказал выше

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...