Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

44 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

Може, ще Крим нам віддадуть? 

И 100500 лет контрибуцию насыпать будут...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн у Нью-Йорку виявилася «напруженою» через питання фінансування та прогрес у ухваленні законів Верховною Радою, повідомляє Bloomberg із посиланням на джерело, обізнане із ситуацією.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, truck55 сказал:

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн у Нью-Йорку виявилася «напруженою» через питання фінансування та прогрес у ухваленні законів Верховною Радою, повідомляє Bloomberg із посиланням на джерело, обізнане із ситуацією.

Щодо розмірів бюджетного дефіциту, то ЄС поставив під сумнів розрахунки українського Уряду й запропонував, щоб додаткове фінансування надали інші партнери, зокрема Канада, Норвегія та Японія - Bloomberg

От це дипломатичне формулювання - "ЄС поставив під сумнів розрахунки українського Уряду", перекладається з чиновничьої мови на людську, як "не брешить". Мдя... Чергове дно пробито. Овації! (С)

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Таке враження що ще не всі знають про існування кнопки ігнор :lol:

Тому Тесла для них спеціально зробила недомобіль без руля )

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Тому Тесла для них спеціально зробила недомобіль без руля )

… а караван іде😅

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, Canton сказал:

Щодо розмірів бюджетного дефіциту, то ЄС поставив під сумнів розрахунки українського Уряду й запропонував, щоб додаткове фінансування надали інші партнери, зокрема Канада, Норвегія та Японія - Bloomberg

От це дипломатичне формулювання - "ЄС поставив під сумнів розрахунки українського Уряду", перекладається з чиновничьої мови на людську, як "не брешить". Мдя... Чергове дно пробито. Овації! (С)

На днях писалм, Канадам дає 700 + млн дол. на виплату пенсій(прокурорських😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Так а ви хіба не в курсі нових європейських цінностей? )

А ви шо рибака не читаєте? 
Ті цінності не такі вже й нові, і були завезені дуже давно, разом з французькою мовою. 
Освіжіть трохи толсьоєвського, на досугє.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, hause сказав:

І саме тут виникає фундаментальна суперечність. Держава хоче отримати громадянина з психологією ідейного повстанця: за ідею, без зайвих запитань, скільки буде потрібно, до кінця. А громадянин очікує від європейської держави зовсім іншого: цінуй моє життя, бережи мене, поважай мої права

Про цю суперечність ще Талєб у книжці "Антикрихкість" писав, у главі "Чому колектив ненавидить індивіда".

У 1991 році громадяни колишнього СРСР, які постійно жили тут, просто стали громадянами проголошеної України в силу прийнятого закону. 

Причому у них не було навіть можливості відпетляти від того.

Можливо, проблема не в тому, що українців недостатньо добре навчили помирати.

Та навіть школа у совку у цьому не мала великого успіху, хоча й старалася з усіх сил.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Причому у них не було навіть можливості відпетляти від того.

ви ж самі казали що треба було ще в 1991 валити :lol:

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Посмішку викликають лайки форумчан, які на попередніх сторінках розпинались про існування третього шляху))).

Може вони не в курсі, що таке Третій шлях

Цитата

Теорії Третьої позиції відповідає ідеологія Чучхе, штрассеризм, націонал-синдикалізм, баасизм, фалангізм, перонізм, арабський соціалізм, націонал-більшовизм, націонал-анархізм, нацизм, фашизм, лівий націоналізм, соціал-націоналізм.

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви ж самі казали що треба було ще в 1991 валити :lol:

Та навіть зваливши у 1987 до умовної Литви, отримати там литовський паспорт було нереально. Не кажучи вже про Латвію з Естонією.

А звалити у Європу чи Америку - це як полетіти на Марс.

Залишалися хіба що варіанти женитися на єврейці і звалити в Ізраїловку ) Щоб там отримати калашмата і захищати Голанські висоти ))

Або стати румуном/молдаванином/поляком )

Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Та навіть зваливши у 1987 до умовної Литви, отримати там литовський паспорт було нереально. Не кажучи вже про Латвію з Естонією.

Залишалися хіба що варіанти женитися на єврейці і звалити в Ізраїловку ) Щоб там отримати калашмата і захищати Голанські висоти ))

Або стати румуном/молдаванином )

Перед вступом Польщі до ЄС, коли вже було зрозуміло, що таки вступлять, за рік-півтора, за шлюб з полькою, повний пакет, хотіли 800€. 

Посилання на коментар

17 минут назад, vadimv сказал:

...до прірви

А Ви будете раді тому чи ні такому прогнозу? В той момент, коли він збудеться, адже Ви його спрогнозували і це продукт Вашого натруженного мозку.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Gonchik сказав:

Перед вступом Польщі до ЄС, коли вже було зрозуміло, що таки вступлять, за рік-півтора, за шлюб з полькою, повний пакет, хотіли 800€. 

У цьому випадку теза "Одружуються лише лохи" перетворюється на свою протилежність )

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

А Ви будете раді тому чи ні такому прогнозу?

Я буду радий у будь-якому випадку. 

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

В той момент, коли він збудеться, адже Ви його спрогнозували і це продукт Вашого натруженного мозку.

Він збудеться незалежно від мого прогнозу, я не переоцінюю вплив свого мозку на реальність. )

Посилання на коментар

18 хвилин тому, vadimv сказав:

Або стати румуном/молдаванином )

У мене була можливість в Штати в 90-х звалити. Зараз би несамовито розмахував прапором та донатив Притулі :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Gonchik сказав:

Я зараз думаю наскільки етично пропонувати доньці фіктивний шлюб з поляком :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Я зараз думаю наскільки етично пропонувати доньці фіктивний шлюб з поляком :lol:

Треба з Бездомним порадитись☝️😀

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

У мене була можливість в Штати в 90-х звалити. Зараз би несамовито розмахував прапором та донатив Притулі :flag1:

Що заважає розмахувати прапором донатити Притулі?! 😏 

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Залежить від того, чи буде Європа депортувати жінок, а Україна їх мобілізувати.

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Я зараз думаю наскільки етично пропонувати доньці фіктивний шлюб з поляком

Це залежить від того скільки ще часу поляки згодяться бути розмінною монетою кремля. Це певною мірою стосується і деяких східних німців і Німеччини у цілому. Правда, там найближчі вибори в ландтаги ще нескоро. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Це залежить від того скільки ще часу поляки згодяться бути розмінною монетою кремля. Це певною мірою стосується і деяких східних німців і Німеччини у цілому. Правда, там найближчі вибори в ландтаги ще нескоро. 

Мати польський паспорт і жити в Польщі - це не одне й те саме)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

Цього разу Урсула домінувала.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Gonchik сказав:

Мати польський паспорт і жити в Польщі - це не одне й те саме)

Точно, отой мобілізований хасид може підтвердити )

Цитата

Прямо на кордоні України ТЦК «бусифікували» хасида (!), який їхав додому зі святкування Рош ха-Шана — за даними ізраїльських ЗМІ, 49-річний Йонатан Карлінскі-Машек мав громадянство не тільки Ізраїля, а й України. Це і стало «квитком» на службу по мобілізації.

Сімʼя чоловіка повідомила, що після затримання, хасида перевезли на базу біля Одеси — там він проходив постановку на військову службу.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Точно, отой мобілізований хасид може підтвердити )

То закони Дарвіна допомагають єврейській нації очиститись) А щодо польського паспорта, то кримінальна відповідальність за ухилення від мобілізації там в кодексі лише для чоловіків наче. Я б зараз брав карту резидента ЄС більш охоче, ніж польський паспорт. Одна біда - не квапляться давати)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...