Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз - за "20 км від противника" прилітає аж бігом, і 24.02.2022 також прилітало.

Прилітає і за п'ять тисяч км 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, vadimv сказав:

Давно там були? )

)) це мабуть останнє ,куди я в світі поїду, в той смітник. може,років в 60 поїду духовної мудрості набиратись у гуру якогось)

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Аборигени будують авіаносці та підводні човни, не кажучи вже про збирання айфонів. А шо у нас?

в нас багато чого. і є в нас те саме бидло,що смітить скрізь і їздить не по правилам... але нам до них в цьому далеко

• Хаха 2
Посилання на коментар

https://www.facebook.com/reel/1890095745337062

Сергій Флеш

Противник продемонстрував у рекламному ролику вигляд супутникового терміналу «Рассвет».

Посилання на коментар

9 хвилин тому, МаТраС сказав:

)) це мабуть останнє ,куди я в світі поїду, в той смітник. може,років в 60 поїду духовної мудрості набиратись у гуру якогось)

Можливо безпечніше робити це по інтернету? )))
Головне - не починати донатити 😉

Амітабха!  🧘‍♂️

• Хаха 2
Посилання на коментар

44 хвилини тому, МаТраС сказав:

)) це мабуть останнє ,куди я в світі поїду, в той смітник.

Ну не знаю, в 2013 там були найчистіші пляжі з тих, що я бачив. І поза пляжами було чистіше, ніж у Карпатах.

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

лідор забув що таке ООН?

Чому забув - зараз зустрічається на полях Асамблеї з Трампом. І з властивою йому прямотою візьме та запропонує Трампу разом відвідати москву. Думається путен не був би проти - адже він вже не один раз пропонував Зеленському прибути туди, та й сам Трамп вже би не змушував летіти до москви свого улюбленого зятька.🙃

Посилання на коментар

OpenAI надає Україні інструменти кіберзахисту.
OpenAI безкоштовно поділиться своєю системою кіберзахисту штучного інтелекту з урядом України, щоб допомогти йому захистити цивільну інфраструктуру, як-от лікарні та електростанції, від кібератак
.

* про всяк випадок, щоб простіше було складати 2+2, нагадаю:
27 лютого 2026 року компанія OpenAI уклала нову масштабну угоду з Міністерством оборони США про розгортання передових систем штучного інтелекту у засекречених середовищах: openai.com/uk-UA/index/our-agreement-with-the-department-of-war/

Змінено користувачем DmiVady
додано)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, kim chen lhoran сказал:

Чому забув - зараз зустрічається на полях Асамблеї з Трампом. І з властивою йому прямотою візьме та запропонує Трампу разом відвідати москву. Думається путен не був би проти - адже він вже не один раз пропонував Зеленському прибути туди, та й сам Трамп вже би не змушував летіти до москви свого улюбленого зятька.🙃

Поки що пообіцяв сам на ракеті прилетіти

Посилання на коментар

6 часов назад, МаТраС сказал:

Противник продемонстрував у рекламному ролику вигляд супутникового терміналу «Рассвет».

Hubble Network raises $200M to reach $1.6B valuation as startup expands satellite Bluetooth network, Sep 23, 2026

Seattle-based Hubble Network has reached a $1.6 billion valuation after raising $200 million in new funding to power its satellite-based Bluetooth connectivity network. The fresh capital propels the startup into unicorn territory as it works to connect billions of everyday, off-the-shelf devices directly to space.

www.geekwire.com/2026/hubble-network-raises-200m-to-reach-1-6b-valuation-as-startup-expands-satellite-bluetooth-network/

Посилання на коментар

10 годин тому, МаТраС сказав:

Ви вкрай неуважний, тут у гілці є, не треба нікуди їхати.

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 годин тому, DmiVady сказав:

OpenAI надає Україні інструменти кіберзахисту.
OpenAI безкоштовно поділиться своєю системою кіберзахисту штучного інтелекту з урядом України, щоб допомогти йому захистити цивільну інфраструктуру, як-от лікарні та електростанції, від кібератак
.

* про всяк випадок, щоб простіше було складати 2+2, нагадаю:
27 лютого 2026 року компанія OpenAI уклала нову масштабну угоду з Міністерством оборони США про розгортання передових систем штучного інтелекту у засекречених середовищах: openai.com/uk-UA/index/our-agreement-with-the-department-of-war/

от якби в Штатах на урядових компах і серверах Дію встановили :flag1:

ШІ-агент OpenAI проник в урядову систему Австралії

kurs.com.ua/novost/1481120-shi-agent-openai-pronik-v-urjadovu-sistemu-avstraliyi

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 часов назад, vadimv сказал:

Ну не знаю, в 2013 там були найчистіші пляжі з тих, що я бачив. І поза пляжами було чистіше, ніж у Карпатах.

Недопалені рештки трупів, що виносило з Гангу по-під пляж не плавали? 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

от якби в Штатах на урядових компах і серверах Дію встановили :flag1:

Вони до сих пір чековими книжками користуються. 🤦‍♂️ 

Посилання на коментар

11 годин тому, МаТраС сказав:

і нажаль, з тих часів нічого не змінилось в аборигенів

За винятком, що їхні програмісти непогано приклалися до створення і розвитку ші, який ви їбе і розвинутий і занепадаючий світ. 
Хоча, занепадаючий, то досить умовно, враховуючи, що рівень щастя там досить високий.

Посилання на коментар

48 хвилин тому, sergio сказав:

Недопалені рештки трупів, що виносило з Гангу по-під пляж не плавали? 

Ніт, але я особисто приймав участь у витягуванні напіврозклавшогося трупа з річки Псел у Сумах.

А найбільші купи сміття я бачив на березі Міжводного у Криму у 2009. Після цього більше не їздив.

Ще раз щодо Індії - просто не треба їхати туди, де спалюють рештки трупів . Беріть приклад з агента Джейсона Борна, який поїхав у відпустку на пляж Палолем на Гоа. ) До того, як стати Одісеєм ))

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Вони до сих пір чековими книжками користуються. 🤦‍♂️ 

І що не так?

Посилання на коментар

Где деньги, Зин?

Забезпечення ЗСУ у першому півріччі становило 15-20% від потреби. Питання до Федорова, - ексголовком Сирський

Джерело: https://censor.net/ua/n4024965

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Где деньги, Зин?

Забезпечення ЗСУ у першому півріччі становило 15-20% від потреби. Питання до Федорова, - ексголовком Сирський

Джерело: https://censor.net/ua/n4024965

А чому ж він мовчав все перше півріччя? І за які гроші воював?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Україна нещодавно передала Південній Кореї двох військовослужбовців КНДР, яких українські сили взяли в полон під час бойових дій у Росії. Про це президент Володимир Зеленський заявив під час виступу на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку.

kurs.com.ua/novost/1481109-ukrayina-peredala-pivdennii-koreyi-dvoh-polonenih-viiskovih-kndr-zelenskii

А в чому прикол? Чи він сподівається що Європа українців на парашку одразу депортувати буде?

Посилання на коментар

Депутатка Київради Аліна Михайлова ініціює розпуск «Муніципальної охорони» Києва на час воєнного стану разом із Ксенією Семеновою. Приводом стали події на Теремках. Михайлова називає структуру з 1600 працівників «кишеньковою армією» Кличка, яка за кошти киян дублює функції поліції

Мені здається - це рішення непродумане та хибне. Тобто, сама ідея логічно. Утримувати за бюджетний кошт у Києві 1600 кремезних молодих хлопців (третина бригади, а за віком та статурою - всі гарні штурмовики. І стільки вистачить на дві бригади, діловодов та дроноводів знайдемо окремо). Витрачати на пих біля 900 мільйонів на рік та забезпечитувати бронюваняя на тлі поповнення 45+ яка до нас приходить? Звісно це сюрреалізм. Але розпускати? Нащо?

Вже є колектив по формі, розподілений по групах з командирами, бойове злагодження пройдено, один одного розуміють. Це ж готова ударна бригада. Навіть в піксель перевдягати не треба, нехай в "койоті" залишаються. Роздати автомати, видати військові квитки та перевести на грошове забезпечення з Києва на Міноборони. Все - в нас дуже крутий резерв, за тиждень Покровськ повернемо - це для початку. web.telegram.org/k/#@Kirilovolodimirovich

image.png.454c6e595059dd81be6699b1b09abb16.png

• Хаха 4
Посилання на коментар

3 минуты назад, hause сказал:

ініціює розпуск «Муніципальної охорони» Києва

Давно пора...

• Лайк 1
Посилання на коментар

В Монако неспокійно -

ЦРУ попереджає, що росія може атакувати дронами Іспанію, Францію або Італію із суден у Середземному морі, – пише El Mundo.

Для цього можуть використати дрони "Гербера", які ховатимуть у контейнерах на кораблях і запускатимуть поблизу узбережжя. Їхня заявлена дальність – до 600 км.

Як пише видання, ці БпЛА можуть спричинити пожежу, пошкодити незахищене обладнання або тимчасово закрити порт чи аеропорт. Метою атаки може бути не лише матеріальна шкода, а й політичний та економічний ефект.

image.thumb.png.f477156da086e710593e0bc2e106bc69.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, vadimv сказал:

Ніт, але я особисто приймав участь у витягуванні напіврозклавшогося трупа з річки Псел у Сумах.

А найбільші купи сміття я бачив на березі Міжводного у Криму у 2009. Після цього більше не їздив.

Ще раз щодо Індії - просто не треба їхати туди, де спалюють рештки трупів. Беріть приклад з агента Джейсона Борна, який поїхав у відпустку на пляж Палолем на Гоа. )

Я раз трупа на пляжі у Св. Власі бачив, лежав кілька годин під горою поки спеціальні соужби не забрали. 

Потім читав, що то якись англійський турист в марині утонув, а тут до берега прибило. 

Разом з купою трави, в морі то  вже було вище даху. Почали до Албанії їздити.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...