vadimv Опубліковано: учора в 06:47 Поділитись Опубліковано: учора в 06:47 (змінено) 17 хвилин тому, рыбак сказав: и может заглянуть в завтрашний день " :)))) Он еще и вас предупреждал с 2013 года. Змінено учора в 07:00 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 06:54 Поділитись Опубліковано: учора в 06:54 (змінено) 9 хвилин тому, vadimv сказав: Ну я не знаю, Точкін, Віталман, Васабі, Бамбіно, Самарінд і т.д. - це достатньо пересічні українці? www.bbc.com/ukrainian/articles/cxe87542vv58o "Заздрю людям, які живуть в своїй країні" Змінено учора в 06:56 користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 06:57 Поділитись Опубліковано: учора в 06:57 1 час назад, hause сказал: країни Балтії беруть за основу український прецедент, а він до болю простий і логічний: де є руский язик – туди може й ступнути копито руского солдата. А те, що Україна не член НАТО, на їх думку, вже нічого не значить. Тільки руській язик. Цікаво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:58 Поділитись Опубліковано: учора в 06:58 (змінено) 1 година тому, ozor сказав: www.bbc.com/ukrainian/articles/cxe87542vv58o Щойно закінчиться війна, він мріє приїхати додому, де залишилися його мама, тато і кіт Арчибальд. Нє, ну кіт Арчибальд - це аргумент. Тут тільки ще раз перечитати про вплив токсоплазми. Серйозно, я давно сприймаю любителів кошатини через призму токсоплазми - і тоді їхні дивні заскоки і закидони дуже просто пояснюются. Змінено учора в 08:19 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:08 Поділитись Опубліковано: учора в 07:08 (змінено) 17 минут назад, truck55 сказал: А те, що Україна не член НАТО, на їх думку, вже нічого не значить. Тільки руській язик. Цікаво. "Україна"- держава , країна - вона( жіночого роду) . Тобто , правильно , мабуть, , писати - " не членкиня нато".? Змінено учора в 07:16 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 07:11 Поділитись Опубліковано: учора в 07:11 11 хвилин тому, vadimv сказав: Нє, ну кіт Арчибальд - це аргумент. Тут тільки ще раз перечитати про вплив токсоплазми. Нє, ну перекладачам без котів там значно легше адаптуватися, а решті? «Між тим, одним із найбільших викликів досі залишається мова. Хоча Данило склав іспит з німецької на рівні С1 (вільне спілкуватися на побутові й професійні теми), він досі не відчуває, що йому легко розмовляти. "Перед тим, як піти в якусь адміністрацію, ти завжди в голові прокручуєш, що і як будеш казати, - ділиться він. - Декого розумієш краще, а є такі, начебто і говорять просто, але ти сидиш і взагалі нічого не розумієш". "Коли я прийшов на лекції в університет, відсотків 60 з того, що розповідали викладачі, я не розумів", - каже він.» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 07:15 Поділитись Опубліковано: учора в 07:15 2 часа назад, sergio сказал: Думав доя гнуття малих радіусів піском набивають шоб не ломанулось. Я наподобие пружиной и феном все патрубки себе сделал из ровного дешевого шланга разных диаметров - экономия с покупкой аналогов раз в 10ть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 07:20 Поділитись Опубліковано: учора в 07:20 1 час назад, hause сказал: Кожного разу, коли пуйло прямо говорить,.... Поклонники или он или он его внимательно слушают, верят и в благородном порыве разносят транслируемую чушь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 07:23 Поділитись Опубліковано: учора в 07:23 12 минут назад, рыбак сказал: Тобто , правильно , мабуть, , писати - " не членкиня нато". Добре, що хоч не бійциця НАТО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:23 Поділитись Опубліковано: учора в 07:23 (змінено) 56 хвилин тому, ozor сказав: Нє, ну перекладачам без котів там значно легше адаптуватися, а решті? Нє, ну набагато легше ж адаптуватися до розрухи, відсутності тепла, води, світла, зв'язку, бензину, ліків, їжі і т.п. 56 хвилин тому, ozor сказав: "Перед тим, як піти в якусь адміністрацію, ти завжди в голові прокручуєш, що і як будеш казати, - ділиться він. - Декого розумієш краще, а є такі, начебто і говорять просто, але ти сидиш і взагалі нічого не розумієш". "Коли я прийшов на лекції в університет, відсотків 60 з того, що розповідали викладачі, я не розумів", - каже він.» Та у мене такі самі проблеми і в Україні були ) Змінено учора в 08:08 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 07:24 Поділитись Опубліковано: учора в 07:24 Технічна директорка FT продовжує віджигати на черговому інтерв'ю - "Ми називаємо себе мілФтек-компанія, навіть зареєстрували торгову марку і випускаємо мерч" (с)............... "Блекаут Москві", "300 ракет", "збивання російських супутників", "зупинка за одну добу експорту нафти", "балістіка" та інші потужні обіцянки завершуються черговим ржанієм в ефірі, яке вже виглядає як відкрите знущання. Бо одночасно ворог маштабуавав виробництво реактивних важких дронів та "Бандеролей", якими розносить логістику, інфраструктуру, виробництво по всій Україні, кошмарить Київщину, Чернігівщину, Запоріжжя, Одесу, Харків, Дніпро, Суми, зносить Краматорськ зі Слов'янськом, і накопичує балістику для знищення залишків енергетики..... ....а наш найбільший отримувач оборонного фінансування смішний мерч випускає, розумієте? _______ Valeriy Prozapas 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:24 Поділитись Опубліковано: учора в 07:24 Только что, truck55 сказал: Добре, що хоч не бійциця НАТО А це ще шо таке ?:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 07:31 Поділитись Опубліковано: учора в 07:31 2 минуты назад, Canton сказал: ....а наш найбільший отримувач оборонного фінансування смішний мерч випускає, розумієте? товарищи боевые пенсионеры!!!))) я понимаю что в голове совок и вы ждете, чтоб как в вашем любимом сесесере было...но вот незадача какая, в сесесере предприятия всякие были государственные и работали по плану сверху...ща времена другие, цель лишь бабло и это нормально при капитализме для которого вы развалили вашу огромную страну))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 07:39 Поділитись Опубліковано: учора в 07:39 (змінено) мда. цікаво скільки до нового року виїде з Києва. пам'ятаєте період, коли шахеди із старлінком були? це була проблема. наші понили - старлінк прикрили. проблема затихла. а тепер вони знайшли інший спосіб, і тепер срака Змінено учора в 07:44 користувачем akineo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 07:41 Поділитись Опубліковано: учора в 07:41 15 минут назад, рыбак сказал: А це ще шо таке ?:)) Фемінітив від "боєць" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: учора в 07:42 Поділитись Опубліковано: учора в 07:42 22 минуты назад, ozor сказал: Нє, ну перекладачам без котів там значно легше адаптуватися, а решті? «Між тим, одним із найбільших викликів досі залишається мова. Хоча Данило склав іспит з німецької на рівні С1 (вільне спілкуватися на побутові й професійні теми), він досі не відчуває, що йому легко розмовляти. "Перед тим, як піти в якусь адміністрацію, ти завжди в голові прокручуєш, що і як будеш казати, - ділиться він. - Декого розумієш краще, а є такі, начебто і говорять просто, але ти сидиш і взагалі нічого не розумієш". "Коли я прийшов на лекції в університет, відсотків 60 з того, що розповідали викладачі, я не розумів", - каже він.» Скласти іспит на С1 і володіти мовою на рівні С1 - це не одне й те саме. На любих мовних курсах за кордоном одразу питають ( принаймні так було у мене, жінки, доньки) чи ви тут для того, щоб здати іспит. Мала змінила репетитора нейтіва на іншу, яка вчить саме для здачі. Жінчина подруга працює в міграційній однвєї з європейських країн. Каже, що люди приносять сертифікати і не можуть при цьому скласти просте речення. Документи у них попри це приймають, бо інакше треба починати розслідування проти компанії, яка той сертифікат видала. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:46 Поділитись Опубліковано: учора в 07:46 3 хвилини тому, Gonchik сказав: Скласти іспит на С1 і володіти мовою на рівні С1 - це не одне й те саме. Це як отримати права і вміти їздити ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 07:53 Поділитись Опубліковано: учора в 07:53 (змінено) 12 хвилин тому, Gonchik сказав: Скласти іспит на С1 і володіти мовою на рівні С1 - це не одне й те саме. На любих мовних курсах за кордоном одразу питають ( принаймні так було у мене, жінки, доньки) чи ви тут для того, щоб здати іспит. Мала змінила репетитора нейтіва на іншу, яка вчить саме для здачі. Жінчина подруга працює в міграційній однвєї з європейських країн. Каже, що люди приносять сертифікати і не можуть при цьому скласти просте речення. Документи у них попри це приймають, бо інакше треба починати розслідування проти компанії, яка той сертифікат видала. писати-перекладати і говорити в живу це різне. важливо розвивати РОЗМОВНУ англійську але для цього потрібно ще навчитися на рідній формулювати речення коли я після школи міг "нічого", то двоюрідні дивились мультфільми і фільми на англійській, слухали аудіо і перекладали, збирались в коло і розмовляли англійською. це важливо Змінено учора в 07:55 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:57 Поділитись Опубліковано: учора в 07:57 9 минут назад, Gonchik сказал: Скласти іспит на С1 і володіти мовою на рівні С1 - це не одне й те саме. На любих мовних курсах за кордоном одразу питають ( принаймні так було у мене, жінки, доньки) чи ви тут для того, щоб здати іспит. Мала змінила репетитора нейтіва на іншу, яка вчить саме для здачі. Жінчина подруга працює в міграційній однвєї з європейських країн. Каже, що люди приносять сертифікати і не можуть при цьому скласти просте речення. Документи у них попри це приймають, бо інакше треба починати розслідування проти компанії, яка той сертифікат видала. Троюрідний брат аже три роки в Данії сидить, так і, казав, що на тих курсах переважно на від"їпись вчать. За весь час тільки одна датчанка, що з українцями займалась, щось трохи українську вивчила, щоб краще пояснювати. Зрештою в них там з англійською більш менш нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: учора в 08:02 Поділитись Опубліковано: учора в 08:02 3 часа назад, sergio сказал: Думав доя гнуття малих радіусів піском набивають шоб не ломанулось. Ні, як Ви уявляєте потім туди фреон загоняти? Один був такий сказав дорого за установку платити, сам поставлю по ітогу повністю нову спліт прийшлось брати)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:08 Поділитись Опубліковано: учора в 08:08 24 хвилини тому, Gonchik сказав: Скласти іспит на С1 і володіти мовою на рівні С1 - це не одне й те саме. а чи всі нейтіви здатні його здати? якщо хочеш вивчити мову просто кожного дня використовуй її хоча б пару годин. за кордоном спілкуйся тільки з місцевими. і вже за рік все буде добре 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 7 минут назад, юра84 сказал: Ні, як Ви уявляєте потім туди фреон загоняти? Песок высыпать..) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: учора в 08:11 Поділитись Опубліковано: учора в 08:11 19 минут назад, vadimv сказал: Це як отримати права і вміти їздити ) Ні це не те. Я в 90-х здавав IELTS. Питання були изложение текста about growing horses та щось про медицину. Я і зараз такі тексти не зрозумію. Але є куча того що пересічний англіець не зрозуміє, а я легко веду співбесіду. Так що ці тести то таке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 08:13 Поділитись Опубліковано: учора в 08:13 1 хвилину тому, DimaF сказав: Песок высыпать..) Простий такий, ви б ще промити після того запропонували. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:14 Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 (змінено) 1 годину тому, ozor сказав: www.bbc.com/ukrainian/articles/cxe87542vv58o "Заздрю людям, які живуть в своїй країні" Це якась дитяча наївність на межі інфантилізму. Немає ніякої "своєї країни" - це раз. І для тебе ж психологічно легше, коли тобі псують життя власті "чужої" країни, ніж "своєї", бо вони ж чужі. Це два. Змінено учора в 08:44 користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз