US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Тільки що, yuragon сказав: офіційно для південної корейх північна це просто лднр яка тимчасово не конролюється урядом. так що по букві закону південної ж кореї вони отримали саме своїх громадян Так і для трампа і більшості світу Україна це частина парашки. Як би вам не хотілося думати інакше . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Так і для трампа і більшості світу Україна це частина парашки. Як би вам не хотілося думати інакше . ета другоє (с) кацапи офіційно визнали і нашу незалежність, і кордони - це робить ситуацію абсолютно іншою впринципі. а хто там собі що думає - ніхто їм не заборонить так думати. ми говоримо про закони і угоди. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: північних корейців південній кореї? може і українців з німеччини одразу на парашку депортувати? Та я й так знаю що з вас юрист такий собі, але перестаньте щораз пробивати дно 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 минуты назад, yuragon сказал: офіційно для південної корейї північна це просто лднр яка тимчасово не конролюється урядом. так що по букві закону південної ж кореї вони отримали саме своїх громадян що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? прийняття КНДР в ООН ніяк не поміняло позиції і законів Південної Кореї - північна це територія яка тимчасово не контролюється законним урядом. рокіровка Тайваню з КНР в ООН ще більш "дивна" була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 хвилин тому, yuragon сказав: ета другоє (с) кацапи офіційно визнали і нашу незалежність, і кордони - це робить ситуацію абсолютно іншою впринципі. а хто там собі що думає - ніхто їм не заборонить так думати. ми говоримо про закони і угоди. немає більше ніяких законів і угод. відбувається переформатування світового порядку. як то кажуть - бити будуть по морді, а не по паспорту. розумію що дуже комфортно вдавати що це не так, але рожеві окуляри в реальності навіть психіку захищають лише до певного моменту. жити і діяти треба відповідно до "тут і зараз", а не так як колись було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? Те ж саме, що й підорашка Не кажучи вже про ганебний вчинок з викиданням Китайської Республіки (Тайваню) з ради безпеки і просуванням туди КНР. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 25 минут назад, Дощ сказал: Та вони і так нам не дуже поспішають на поміч Але якийсь крінж - ми віддали їм їх громадян "за так", які воювали проти нас і були захоплені в бою. Просто віддали і мусимо мовчати, плять, бо це для них спецоперація Ну то хай повернуть назад і закриють своє безпекове питання. Хай тут сидять до скону поки не з'явиться привід поміняти на щось/когось толкове Кацапи б ніколи не віддали, а вони знають толк у війнах Всі хочуть вбити кацапів але щоб не бути як кацапи. Ну мабуть типу вбивати якось гуманно, щоб не так як вони, а якось інакше. А ще краще щоб це хтось зробив Как насрано в голове! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? Та тут питання в іншому - "юрист" стверджує що є якісь північні і якісь південні корейці, і не бачить в цьому проблеми - це те саме що "народ донбасса" або "народ крима" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Тільки що, Canton сказав: Как насрано в голове! Якби ви їх на курщині здобували як ми і платили за це неймовірну ціну, яку вам по тв не покажуть - то хотів би я подивитись що було б у вас в голові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Дощ сказал: Якби ви їх на курщині здобували як ми і платили за це неймовірну ціну, яку вам по тв не покажуть - то хотів би я подивитись що було б у вас в голові Ага, ага... Вот и подошли к стадии - "Я в рот ипал, я воевал" (С) Деточка, давайте не будем, кто, какую цену когда платил...а то может оказаться, что... Змінено 20 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Ага, ага... Вот и подошли к стадии - "Я в рот ипал, я воевал" (С) Деточка, давайте не будем, кто, какую цену когда платил...а то может оказаться, что... Так отож, якщо у вас в голові насрано то дивіться в першу чергу в свою голову і свій результат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 12 минут назад, Дощ сказал: Та тут питання в іншому - "юрист" стверджує що є якісь північні і якісь південні корейці Северная Корея - независимое суверенное государство признанное с мире и имеющее статус в ООН. Точка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 39 минут назад, Дощ сказал: Та вони і так нам не дуже поспішають на поміч Це неправда. Вони допогали грошима, гуманітаркою - шукайте самі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, Canton сказав: Северная Корея - независимое суверенное государство признанное с мире и имеющее статус в ООН. Точка. Та ви по ходу такий же лантух як і "юрист". Почитайте на досугє про закони і звичаї війни, може побачите розділ про комбатантів і поводження з ними, у т.ч. передачу третій стороні. Про корею і мови немає - ми віддали їй їх громадян, про що вони неодноразово просили (і полонені і Корея). Крапка. А тепер ще й вийобуються, переживають за безпеку Змінено 20 годин тому користувачем Дощ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, truck55 сказав: Це неправда. Вони допогали грошима, гуманітаркою - шукайте самі. Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 минуты назад, Дощ сказал: Та ви по ходу такий же лантух як і "юрист". Почитайте на досугє про закони і звичаї війни, може побачите розділ про комбатантів і поводження з ними, у т.ч. передачу третій стороні. Про корею і мови немає - ми віддали їй їх громадян, про що вони неодноразово просили (і полонені в Корея). Крапка. А тепер ще й вийобуються, переживають за безпеку Все ещё хуже чем насрано... Просто полный пздц, улиточка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? Напрямую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Так, нах уй От за що люблю сд - зайдеш на 5 хв, зразу дойобуються дерев'яні лушпаки, послав їх нах і поговорить немає з ким 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Відносини між Києвом і Сеулом, після балабольства Зеленського в ООН, погіршуються далі. Південна Корея заявила, що Україна підірвала довіру між урядами через розголошення даних про полонених КНДР. Адміністрація президента Південної Кореї вимагає від України офіційних пояснень і вибачень. В ОП думають, як перебити цей скандал в інформаційному просторі. У Сеулі заявили, що Київ розкрив ці дані всупереч домовленості про конфіденційність, а подальше заперечення Україною існування такої угоди назвали неправдивим і таким, що «підірвало довіру між двома урядами». Мдя, наш бідоносець невиліковний. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 29 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не так страшні удари як корупція В загальному мені також корупція видається відчутним гальмом для виходу з кризової ситуації у який ми опинились, але поставити її на перше місце це явний перебір. Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. Гіперболізація цього непривабливого явища може зупинити механізм державного апарату, на що будуть сподіватись прихильники ліквідації України. Але у нашому суспільстві вже здавна склались такі відносини, що публіка більше схильна слідкувати за порошинками в чужих очах. Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, але на побутовому рівні 99% відсотків згідні самі відкуплятись від гайців і т. І в інших сусідніх країнах таке практикувалось - наприклад, колись у доковідну епоху поляки запросто робили собі докі інвалідів і їхали собі без докорів сумління на роботи до багатої Європи. Одним словом - це шкідливий наратив і мало зрозуміло, чим воно зашкодить напряму простому селянину в наш час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: В загальному мені також корупція видається відчутним гальмом для виходу з кризової ситуації у який ми опинились, але поставити її на перше місце це явний перебір. Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. Гіперболізація цього непривабливого явища може зупинити механізм державного апарату, на що будуть сподіватись прихильники ліквідації України. Але у нашому суспільстві вже здавна склались такі відносини, що публіка більше схильна слідкувати за порошинками в чужих очах. Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, але на побутовому рівні 99% відсотків згідні самі відкуплятись від гайців і т. І в інших сусідніх країнах таке практикувалось - наприклад, колись у доковідну епоху поляки запросто робили собі докі інвалідів і їхали собі без докорів сумління на роботи до багатої Європи. Одним словом - це шкідливий наратив і мало зрозуміло, чим воно зашкодить напряму простому селянину в наш час. це вся кляте НАБУ. зробили проблему з нічого Змінено 20 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 21 хвилину тому, Дощ сказав: Почитайте на досугє про закони і звичаї війни сайт верховної ради лежить. може на сайті ООн є? 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. не зупиняйтеся. про причини війни ще можна порозмірковувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 22 минуты назад, Дощ сказал: Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? А зараз припинять і це. Стане тобі легше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 35 минут назад, kim chen lhoran сказал: Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, Я ж вище говорив, що корупція це погано, але користуючись таким постулатом, хтось явище оберне на зброю проти нас. Здається хтось просто не чув ще прислів'я - "Застав дурака богу молитись, то він і... Я ще пробачаюсь - я ще сьогодні бачив в медіа MSN матеріал за претензії през. Пд К Лі Чжуна, що його інцидент з Зеленськім перетворився на скандал старанням прокацапської преси. Змінено 19 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз