kim chen lhoran Опубліковано: учора в 16:49 Поділитись Опубліковано: учора в 16:49 4 часа назад, DimaF сказал: Кхе кхе, легкий крейсер. Точно, колишній старий американський, який у Аргентині назвався " женераль " Бельграно" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 16:50 Поділитись Опубліковано: учора в 16:50 А на москві майданять... На митинге коммунистов в Москве скандировали «долой царя» Около 60 человек задержано на митинге, который организовала КПРФ в память о жертвах расстрела Белого дома в Москве 4 октября 1993 года, сообщают российские паблики. Митинг был согласован властями и первоначально шел без эксцессов - лидер КПРФ Зюганов и другие ораторы критиковали Ельцина и «англосаксов». Затем, как пишут телеграмм-каналы, часть участников митинга, в том числе присоединившиеся к нему сторонники партии «Яблоко» и ряда других организаций, начали скандировать «долой царя», «свободу политзаключенным», «долой партию жуликов и воров», после чего и начались задержания. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 16:54 Поділитись Опубліковано: учора в 16:54 5 годин тому, hause сказав: "Потужна дипломатична робота нашої влади дає результат. Яка робота - такий і результат. Польща та Румунія відмовили Україні у збільшенні транзиту зерна через свою територію — Politico. Румунія пояснила відмову перевантаженням портів і захистом власних аграріїв. Польща також заявила, що не планує збільшувати транзит. Міністр аграрної політики попередив, що якщо ситуація не зміниться до весни, посівні площі наступного року можуть скоротитися на 35–40% Мля, вони навіть про транзит не змогли домовитись. Дипломатія шоумена в дії." t.me/BerezaJuice/68849 бо треба переробляти максимум -зерна всередині країни, або вирощувати щось інше. а то кожен рік одне і те ж - як вивезти 40-50 млн тон зернових 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 16:55 Поділитись Опубліковано: учора в 16:55 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Ось і Мерц приїхав! це той хлоп який вже на мороз з речами йде? 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Раша сама себе не переможе як вчила моя бабця відповідати жебракам - "Бог допоможе!" 9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Немає у нас, мабуть, стільки ресурсу. ресурсу валом, але те що не крадеться - пройобується Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 16:57 Поділитись Опубліковано: учора в 16:57 5 хвилин тому, truck55 сказав: А на москві майданять... На митинге коммунистов в Москве скандировали «долой царя» Около 60 человек задержано на митинге, который организовала КПРФ в память о жертвах расстрела Белого дома в Москве 4 октября 1993 года, сообщают российские паблики. Митинг был согласован властями и первоначально шел без эксцессов - лидер КПРФ Зюганов и другие ораторы критиковали Ельцина и «англосаксов». Затем, как пишут телеграмм-каналы, часть участников митинга, в том числе присоединившиеся к нему сторонники партии «Яблоко» и ряда других организаций, начали скандировать «долой царя», «свободу политзаключенным», «долой партию жуликов и воров», после чего и начались задержания. гарна провокація. от і нове джерело добровольців знайшли. кожен хто відкриє рота поїде на фронт 1 хвилину тому, akineo сказав: бо треба переробляти максимум -зерна всередині країни, або вирощувати щось інше. а то кожен рік одне і те ж - як вивезти 40-50 млн тон зернових в правильному напрямку думаєте! залишилось реалізувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 17:06 Поділитись Опубліковано: учора в 17:06 8 минут назад, US7IGN сказал: це той хлоп який вже на мороз з речами йде? Може ще почекати! Наступні вибори в західних землях Німеччини у квітні. Правда в землі Саарленд, котра була французською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 17:11 Поділитись Опубліковано: учора в 17:11 Ще один виверт _ Трамп мабуть знову щось задумав; переключається на бокс - буде виводити боксера-цигана Ф'юрі на бій із Джошуа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 17:13 Поділитись Опубліковано: учора в 17:13 Це феєрично. Новий позитив від творців "створена українська вакцина від короновіруса", "3000 ракет до кінця 2025 року", "буде блекаут у Москві", "українська балістика цвєю осені" та "закрите небо над Росією". Тепер Зеленський заявив про наявність напрацювань щодо створення української супутникової системи, подібної до Starlink: "Ми працюємо над similar" Напрацювання? Він вде напрацював. Я добре пам'ятаю треш з запуском українсткого супутника, яким вихвалявся Зе і який став фіаско. Я навіть не буду згадувати про кількість супутників, які потрібні Україні та те, що Росії не вдається створити аналог Starlink, пори гроші та ресурси, що є у Кремля. Це і так зрозуміло тим, у кого є мізки. Мені цікавить лише одне. Він дійсно не розуміє, що каже маячню чи розуміє і примітивно бреше. Хочеться знати він більштю мірою довбойоб чи ***абол? Хоча може і два в одному. (С) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:19 Поділитись Опубліковано: учора в 17:19 как запустим гиперлуп через канал под р. Днепр, перейдем к производству своего старлинка))) вам не надоело реагировать на пистешь? чем больше массы разную хрень эрогируют, тем больше ею и кормят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 17:23 Поділитись Опубліковано: учора в 17:23 Вирішена проблема сполучення через Дніпро без мостів! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 17:24 Поділитись Опубліковано: учора в 17:24 (змінено) Вовка-фуфломіцин Змінено учора в 17:24 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 17:24 Поділитись Опубліковано: учора в 17:24 10 хвилин тому, Canton сказав: Це феєрично. Новий позитив від творців "створена українська вакцина від короновіруса", "3000 ракет до кінця 2025 року", "буде блекаут у Москві", "українська балістика цвєю осені" та "закрите небо над Росією". Тепер Зеленський заявив про наявність напрацювань щодо створення української супутникової системи, подібної до Starlink: "Ми працюємо над similar" Напрацювання? Він вде напрацював. Я добре пам'ятаю треш з запуском українсткого супутника, яким вихвалявся Зе і який став фіаско. Я навіть не буду згадувати про кількість супутників, які потрібні Україні та те, що Росії не вдається створити аналог Starlink, пори гроші та ресурси, що є у Кремля. Це і так зрозуміло тим, у кого є мізки. Мені цікавить лише одне. Він дійсно не розуміє, що каже маячню чи розуміє і примітивно бреше. Хочеться знати він більштю мірою довбойоб чи ***абол? Хоча може і два в одному. (С) це буде до чи після 3000 фламінго? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 17:26 Поділитись Опубліковано: учора в 17:26 1 хвилину тому, truck55 сказав: Вирішена проблема сполучення через Дніпро без мостів! сьогодні кадри постили в групах, враження що дрон плануючи на полотно падає...і де ПІСЮНИ по 1000 штук на добу? зіба він таке не наздогнав би? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 17:32 Поділитись Опубліковано: учора в 17:32 2 минуты назад, akineo сказал: .і де ПІСЮНИ по 1000 штук на добу? Ну дві герані підбили www.rbc.ua/ukr/news/polyuvannya-geran-5-ukrayinskiy-p1-sun-jetkiller-1790961119.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 17:37 Поділитись Опубліковано: учора в 17:37 в одному з нещодавніх інтерв'ю він казав, що не збирається бути президентом більше десятка років. гуглиться, де він казав про 30-35, а це не можу знайти. хтось чув цей момент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 17:49 Поділитись Опубліковано: учора в 17:49 24 хвилини тому, akineo сказав: це буде до чи після 3000 фламінго? десь проміж охуліарда дерев треба пошукати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: учора в 18:20 Поділитись Опубліковано: учора в 18:20 (змінено) 54 минуты назад, akineo сказал: сьогодні кадри постили в групах, враження що дрон плануючи на полотно падає...і де ПІСЮНИ по 1000 штук на добу? зіба він таке не наздогнав би? Пісюни у вухах пересічних. Змінено учора в 18:20 користувачем Gonchik 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 18:36 Поділитись Опубліковано: учора в 18:36 Німеччина надасть Україні 1 млрд євро військової допомоги та 350 млн євро на ремонт енергетичних об’єктів. Про це повідомило видання Reuters. militarnyi.com/uk/news/nimechchyna-1-mlrd-vijskovoyi-dopomogy/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 18:52 Поділитись Опубліковано: учора в 18:52 (змінено) 20 годин тому, truck55 сказав: Хоч із чортом лисим готовий домовитися, - Зеленський про те, як закінчив би війну з РФ censor.net/ua/news/3104020/hoch_iz_chortom_lysym_gotovyyi_domovytysya_zelenskyyi_pro_te_yak_zakinchyv_by_viyinu_z_rf Звичайні слова пересічного українця, який не був в політиці, не займав політичної посади і не був дотичний до державної таємниці -- тому він повторив думку діючого на той момент президента України, який кількадесят років був в українській політиці на керуючих посадах та який цю думку повторював з 2014 року. Тобто, ви обісрались, м'яко кажучі, -- готуйтесь ще. zn.ua/ukr/POLITICS/voyennogo-virishennya-pitannya-po-donbasu-ne-isnuye-poroshenko-160388_.html www.rbc.ua/ukr/news/poroshenko-isklyuchaet-voennoe-reshenie-konflikta-na-donbasse-28012015082800 www.dw.com/uk/порошенко-військового-шляху-повернення-донбасу-не-існує/a-19274091 interfax.com.ua/news/political/508995.html Змінено учора в 19:09 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:14 Поділитись Опубліковано: учора в 19:14 (змінено) Цитата На Днюхе Графа Дракулы, вампиры так на_?**рились, что поехали встречать рассвет. а ну зізнавайтесь, пам'ятаєте свій випускний із зустріччю світанку? Змінено учора в 19:15 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 19:14 Поділитись Опубліковано: учора в 19:14 t.me/ministry_of_defense_ua/16309 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 19:22 Поділитись Опубліковано: учора в 19:22 (змінено) 30 минут назад, 7351 сказал: Звичайні слова пересічного українця, який не був в політиці, не займав політичної посади і не був дотичний до державної таємниці -- тому він повторив думку діючого на той момент президента України, який кількадесят років був в українській політиці на керуючих посадах та який цю думку повторював з 2014 року. Тобто, ви обісрались, м'яко кажучі -- готуйтесь ще. zn.ua/ukr/POLITICS/voyennogo-virishennya-pitannya-po-donbasu-ne-isnuye-poroshenko-160388_.html www.rbc.ua/ukr/news/poroshenko-isklyuchaet-voennoe-reshenie-konflikta-na-donbasse-28012015082800 www.dw.com/uk/порошенко-військового-шляху-повернення-донбасу-не-існує/a-19274091 interfax.com.ua/news/political/508995.html Це ж не я називав підарасами тих, що пропонують дипломатичне вирішення, а ви. Так само я не називаю те саме дипломатичне вирішення капітуляцією, бо це "знахідка" та вигадка самі знаєте кого. Але якщо ви вже хочете так казати на Порошенко - "підараси пропонують капітуляцію" - то, будь ласка, не треба забувати, що по суті те ж саме пропонував і Зеленський. Змінено учора в 19:23 користувачем truck55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:31 Поділитись Опубліковано: учора в 19:31 9 хвилин тому, truck55 сказав: Це ж не я називав підарасами тих, що пропонують дипломатичне вирішення, а ви. Так само я не називаю те саме дипломатичне вирішення капітуляцією, бо це "знахідка" та вигадка самі знаєте кого. Але якщо ви вже хочете так казати на Порошенко - "підараси пропонують капітуляцію" - то, будь ласка, не треба забувати, що по суті те ж саме пропонував і Зеленський. www.instagram.com/reel/DeC0_pFIDAF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 19:38 Поділитись Опубліковано: учора в 19:38 12 хвилин тому, truck55 сказав: Але якщо ви вже хочете так казати на Порошенко - "підараси пропонують капітуляцію" - то, будь ласка, не треба забувати, що по суті те ж саме пропонував і Зеленський. Надайте, будь ласка,посилання на мої слова, де я саме це писав і саме про Порошенка, якщо ви, звісно, не рашапідор звичайний. Чи знову обісрались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: учора в 19:41 Поділитись Опубліковано: учора в 19:41 Только что, 7351 сказал: Надайте, будь ласка,посилання на мої слова, де я саме це писав і саме про Порошенка, якщо ви, звісно, не рашапідор звичайний. Чи знову обісрались? Це ви обісрались, шукайте самі, бо вже забули, що вчора писали, та загубили хід думок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз