Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, Бездомный сказал:

ви не зрозуміли - єта другоє (с)

іншіх ( окремих) особистостей , там не про якусь окрему  особистість - там абстракція про уззкій мір

Все я понял. Читаю Вас с десяток лет. Хорошая штука форум, на всех можно гнать . Хотя когда Потрошитель чуть шугнул, или Елена ,трошкы стремно стало? А когда Матрас решил поискать, вообще пропали с форума. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, sergio сказал:

Не думаю що ГРП набагато складніше відновити ніж елетропідстанцію. 

Думайте самі - вирвало трубу, треба екскаватор, зварник, мінімум 3 чоловіка, а  нові електродріти натягнути набагато швидше. Електропідстанції монтують викрутками, а газ - зварники і слюсарі з молотками і гайкключами.

Потім -  сучасний кондиціонер може брати на обігрів  утрічи менше світла ніж камін тієї самої потужності.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

ваш прогноз остаточно протухне через 2 тижні

www.instagram.com/reel/DREjg1yjX2Y/?igsh=MWpqYmNrajB0enIwMw==

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Все я понял. Читаю Вас с десяток лет. Хорошая штука форум, на всех можно гнать . Хотя когда Потрошитель чуть шугнул, или Елена ,трошкы стремно стало? А когда Матрас решил поискать, вообще пропали с форума. 

а от ви - як всі низькі розуми перевели обговорення на конкретну ( мою ) особистість :crazy:

З.І.

Ви не уважно читали - там ще кантон дужє сильно хотів "спілкування за допомогою жестів" поза рамками форуму .

потрошитель казав , що даунецькі хотіли мене покарати за мою "діяльність" у вк :crazy:

Цікаво  -  на чиєму боці потрошитель зараз ? 

ви не в курсі ?

З.І.2 

я так розумію - всі кацапощелепні живуть у парадигмі зони , або  розчленінградської підворотні - якщо ідеї опонента  спростувати нема чим , обмін ідеями зводиться до   розборок через наїзд , мордобою , поножовщини , розчлененки :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DREjg1yjX2Y/?igsh=MWpqYmNrajB0enIwMw==

Як кажуть німці, Der Übersetzer ist ein Lügner )

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Бездомный сказав:

я так розумію - всі кацапощелепні живуть у парадигмі зони , або  розчленінградської підворотні - якщо ідеї опонента  спростувати нема чим , обмін ідеями зводиться до   розборок через наїзд , мордобою , поножовщини , розчлененки :crazy:

Не, ну ще можна систематично засовувати опонента в баню )

"Для початку" ©

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 минут назад, vadimv сказал:

Не, ну ще можна систематично засовувати опонента в баню )

"Для початку" ©

нема людини - нема ідеї (с)

сутність кацапського світу

саме так  москвороті паскуди "обнуляли" Миколу Леонтовича , Василя Симоненка , Володимира Івасюка ..... 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

і все ж таки, чому не в ростовській області наприклад? волгоград з його ГЕС?

наступного разу тільки до Дніпра можуть дотягнутися за вашою логікою? ну давайте уявимо що Дніпро та Запоріжжя окупують - їх теж гасити бо своїх там більше не буде? більше Шпеєра цитувати не буду, бо щось забагато аналогій...

Як би була можливість там би влаштували в першу чергу, все ж пробують просто кацапи ті території захищають в першу чергу другий сорт їм не дуже потрібен.

Посилання на коментар

2 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

новин прочитав... ніщо так не радуе як проблеми у Зеленського 

это уже психическое расстройство...нормальный человек радуется другим вещам - семья, свои какие то победы-достижения...подумайте над этим, так и до какого то психокризиса недалеко

Посилання на коментар

3 минуты назад, юра84 сказал:

Як би була можливість там би влаштували в першу чергу, все ж пробують просто кацапи ті території захищають в першу чергу другий сорт їм не дуже потрібен.

ну , кацапи вважають , що "всі гроші кацапії" зараз спрямовані на "нові території"

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

ніщо так не допомагає пиляти військовий бюджет як песимістичні сценарії :lol:

я десь чув про цифру 600 охуліардів ойро :flag1:

я б за такі гроші першим на парашку напав :lol:

та можна хоч в 25му почати. Достатньо прийняти Україну в НАТО

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

это уже психическое расстройство...нормальный человек радуется другим вещам - семья, свои какие то победы-достижения...подумайте над этим, так и до какого то психокризиса недалеко

ви мабуть не так зрозуміли. я репостнув пост про радість коломойського маючи на увазі що він радіє а не я.      

• Хаха 2
Посилання на коментар

Ексміністерка енергетики покинула Україну після оприлюднення даних САП про візити до Галущенка

ua.news/ua/ukraine/eksministerka-energetiki-pokinula-ukrayinu-pislia-opriliudnennia-danikh-sap-pro-viziti-do-galushchenka

Посилання на коментар

Только что, Александр Аврамчук сказал:

ви мабуть не так зрозуміли. я репостнув пост про радість коломойського маючи на увазі що він радіє а не я.      

тада да...признаю - не понял...прошу прощения

Посилання на коментар

30 минут назад, Бездомный сказал:

а от ви - як всі низькі розуми перевели обговорення на конкретну ( мою ) особистість 

Где? Это я что ли годами обсыраю всех кого можно ? Даже умерших, которые не ответят. И не надо тулить тут про кацапов и прочую лабуду. Белоснежка, Винка, Лана, Бора,Матрас и так дальше тоже кацапы? Вы же жили и учились где принято на других не гнать, а за сказанное отвечать?

Посилання на коментар

50 хвилин тому, ks6 сказав:

От нєуловімого Джо, єщо нікому нє удавалось ускальзнуть.

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:
4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

тада да...признаю - не понял...прошу прощения

Ой нє, та обмовка дуже класно показала справжню сутність всіх зрадофілів-сектантів взагалі і у цій темі конкретно,

це навіть доводити не потрібно, досить прочитати всі їх дописи.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Где? Это я что ли годами обсыраю всех кого можно ? Даже умерших, которые не ответят. И не надо тулить тут про кацапов и прочую лабуду. Белоснежка, Винка, Лана, Бора,Матрас и так дальше тоже кацапы? Вы же жили и учились где принято на других не гнать, а за сказанное отвечать?

можна , звісно ж , годинами розбирати  ідейні  суперечки  з кожною  наведеною вами  ( та іншими  окремими  особистостями ) , але ж навіщо ? 

Кожен лишиться при свох ідеях . Кожен нестиме  особисту  відповідальність згідно слідуванню  власним ідеям - хотіла Вінка знищити сім'ю , та на старість лишитися на самоті - здобула , хотіли Лана та Бєлоснєжка  намайнити алігарха на прострочениий зтухлий  вареник -  не намайнився - лишилися з котами ( ну звісно ж в тому винен  негідник  Бєздомний , який попереджав , що саме так і буде :crazy:) .... е.т.с. Нічого особистого , але то ідеї були хибні на рівні ідеї , а не на рівні окремої особистості .  

Але називати "обсиранням" незгоду  з  хибними  ідеями  опонента , риса саме   кацапа .

то ж , якщо хтось сприймає незгоду з своєю думкою , як обсирання - шерше ля кацап .

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Так, ваш прогноз остаточно протухне через 2 тижні )

Далі буде діяти прогноз  

До речі, там анунаки на підльоті, через місяць будуть, кажуть. Так що вони все поправлять. Ну може обнулять п'ять-сім мільярдів. Бо всього мало, а всіх багато, от і казяться люди. Думаю один-два мільярди для цієї планети буде достатньо.

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Фрай сказав:

Ой нє, та обмовка дуже класно показала справжню сутність всіх зрадофілів-сектантів взагалі і у цій темі конкретно,

жодної обмовки у мене не було можете перечитати уважно ще раз мій репост. я пишу те що думаю на відміну від деяких.    

це не обмовка а обчитка у тих хто не так зрозумів мій репост. це буває на жаль у тих людей котрі по собі міряють інших. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Думайте самі - вирвало трубу, треба екскаватор, зварник, мінімум 3 чоловіка, а  нові електродріти натягнути набагато швидше. Електропідстанції монтують викрутками, а газ - зварники і слюсарі з молотками і гайкключами.

Потім -  сучасний кондиціонер може брати на обігрів  утрічи менше світла ніж камін тієї самої потужності.

Щось ви занадто оптимістичний. Наведіть приклад такого сучасного кондиціонера.

Посилання на коментар

Документ, який щойно підписали президенти Франції та України, передбачає закупівлю для України до 100 французьких винищувачів Rafale, а також засобів ППО та дронів французького виробництва.

знову кругла красива цифра... за чий рахунок? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Документ, який щойно підписали президенти Франції та України, передбачає закупівлю для України до 100 французьких винищувачів Rafale, а також засобів ППО та дронів французького виробництва.

знову кругла красива цифра... за чий рахунок? 

Та до сраки ті угоди, в них немає ніяких зобов'язань. Таке саме і з Швецією. Президент любить шоу і показуху.

Посилання на коментар

37 хвилин тому, Фрай сказав:

Відколи це порохоботня стала зрадофілами?)

Згадайте дописи на форумі в передвиборчій компанії 2019 р: Наполеон, наркоман і т.п. 

Так можуть писати тільки клінічні ідіоти. 

Вам вище Сорочка натякнула, що не на тих витрачаєте свої сили/нерви.

Посилання на коментар

Учет и контроль – вот главное…» (В. И. Ленин)

Майк Помпео увійшов до наглядової ради Fire Point на тлі антикорупційних перевірок, – AP

Колишній державний секретар США Майк Помпео приєднався до консультативної ради української оборонної компанії Fire Point, яка розробляє далекобійні безпілотники та ракети.

Тепер точно будуть "Фламінго"?

uainfo.org/blognews/1763371349-pompeo-uviyshov-do-naglyadovoyi-radi-fire-point-na-tli-antikoruptsiynih.html

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...