Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, 7351 сказал:

image.png.9929fba896f6ae1530c1a29f1dc54a55.png

Європа вперше з червня 2022 року перевершила США за загальним обсягом військової допомоги для України, яка склала 72 мільярди євро порівняно із 65 мільярдами євро від США.

Про це повідомляє Foreign Ukraine з посиланням на дослідження Кільського інституту світової економіки.

Європейська військова підтримка України різко зросла у березні та квітні 2025 року. Лише за два місяці Європа виділила 10,4 мільярда євро військової допомоги та 9,8 мільярда євро гуманітарної та фінансової допомоги для України. Це найвищий сукупний показник за будь-який двомісячний період з початку війни у 2022 році.

Це відбувається на тлі того, що Сполучені Штати, колишній найбільший донор України, не оголошували про жодну нову військову допомогу з початку січня 2025 року.

Середньомісячна військова допомога для України від європейських країн зі січня по квітень 2025 року дещо перевищила середній показник за 2022–2024 роки.

image.thumb.png.14fbf9103dfa9c9d8157721b972bfb82.png

foreignukraines.com/2025/06/27/europe-overtakes-the-us-in-military-aid-to-ukraine-for-the-first-time-in-three-years/

Я без всяких там досліджень знаю що в мирній Польщі більше сучасних літаків як у воюючій Україні 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

ложь...меня признали

І ви вже на фронті?

Чи, таки, отримали звільнення від мобілізації? 

Посилання на коментар

3 минуты назад, 7351 сказал:

І ви вже на фронті?

Чи, таки, отримали звільнення від мобілізації? 

броня, воевать за это государство дающее лишь томос и мову...увольте сударь, для графа Де ля Фер это очень мало

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Я без всяких там досліджень знаю що в мирній Польщі більше сучасних літаків як у воюючій Україні 

Не падай, зараз секрет відкрию -- Польща в НАТО... дуже давно.

image.thumb.png.27c95b8dbabbf7861cacc159dd954f2c.png

militarnyi.com/uk/news/ssha-proponuyut-polshhi-250-vzhyvanyh-bronetransporteriv-stryker-za-1-dolar/

image.thumb.png.2868732469d1d22fc962aec16967a612.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

6 минут назад, 7351 сказал:

Не падай, зараз секрет відкрию -- Польща в НАТО... дуже давно.

Я не падаю,  але сотні пацанів кожен день лягають і більше ніколи не піднімуться захищаючи це НАТО у якого літаки 

Не кордони США 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Відомий історик та дослідник війни Філліпс О'Брайен переконаний, що минулий тиждень остаточно розвіяв останні ілюзії щодо справжніх намірів адміністрації Трампа стосовно України. Два розслідування провідних американських видань показали, що президент США та його оточення місяцями таємно узгоджували з кремлем не мирний план, а масштабну схему ділових угод із росією в обмін на капітуляцію України. Парадоксально, але саме ця брутальна правда робить тиждень непоганим: Європа нарешті бачить реальність і, схоже, починає діяти самостійно, а Україна демонструє стійкість та бореться з корупцією навіть у найвищих ешелонах влади. Час ілюзій минув – настав час реалізму та самостійних рішень.

ipress.ua/articles/nepoganyy_tyzhden_dlya_ukrainy_ilyuziya_dopomogy_ssha_rozviyalasya__fillips_obrayen_379357.html

і яким боком тоді сша  -  модератор  в переговорах ? :crazy:

а .. про що я - поведінка  адміністрації сша  поводження декого з модераторів з минулого нагадує

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

15 хвилин тому, karbo сказав:

Я не падаю,  але сотні пацанів кожен день лягають і більше ніколи не піднімуться захищаючи це НАТО у якого літаки 

Не кордони США 

Тобі не зрозуміти ніколи -- ці "сотні пацанів" захищають свої сім'ї та своїх нащадків від рабства, а СВОЮ КРАЇНУ від знищення -- вони виборюють СВОБОДУ.

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Америка відкрито перейшла на бік РФ і зрадила Україну

regionews.ua/ukr/blog/valeriy-pekar/1741097477-amerika-vidkrito-pereyshla-na-bik-rf-i-zradila-ukrayinu

не зовсім  сша - 

адміністрація трамампампа 

Трамп блефує, в нього  самого нема козирів.

Посилання на коментар

23 минуты назад, 7351 сказал:

image.png.67c689e49fea87f7e950be13d9135617.png

ну так стерв'ятник  рузвельт згвалтував Вінстона , саме стерв'ятник рузвельт  фактично знищив  Британську Імперію 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...