Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 00:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 00:37 5 годин тому, XL.pro сказав: Ви покажіть як, а люди за вами підуть))) Та я ж кіт, в мене лапки. І взагалі я рижий і пухнастий. Тож давайте ви революцію якось без мене робити будете:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 00:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 00:39 5 годин тому, DmiVady сказав: Пропонуєте вирішувати питання зброєю? Це тупиковий шлях і останній аргумент. Я добре вмію поводитися зі зброєю і психічно стабільний, тому для мене її застосування для розв’язання будь-яких питань стоїть на останньому місці. Я не з компанії йебаньків, які махають пестіками на дорогах, бо добре знаю: скільки десятих секунди минає від рішення застосувати зброю до моменту, коли вже пізно шукати інше рішення. Злі язики кажуть, що пан Кольт зробив Америку демократичною країною. Брешуть мабуть:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 05:46 Поділитись Опубліковано: В середу в 05:46 zaxid.net/na_lvivshhini_dilovod_viyskovoyi_chastini_publikuye_dopisi_proti_ttsk_n1627350 знову іпсо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В середу в 06:12 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:12 24 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: zaxid.net/na_lvivshhini_dilovod_viyskovoyi_chastini_publikuye_dopisi_proti_ttsk_n1627350 знову іпсо Одно ипсо вокруг... Граждане прогнали проклятого барыгу в 2019 году, а сейчас не хотят идти в военкомат...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В середу в 06:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:38 Маски скинуті остаточно Я б навіть порадів тим змінам, які сталися в СБУ. Пам'ятаєте, коли політична частина контори видавала черговий треш типу підглядання за журналістами натовпом в 30 безграмотних топтунів чи вимагання грошей з бізнесу через оголошення його російським агентом - а нам всім критику цього доводилося починати з майже мантри. Мантри про те, що є 2 різних СБУ. Те, яке воює з ворогом, влаштовує діп страйки, ловить диверсантів тощо - яких ми не хочемо навіть натяком образити чи принизити їх фронтову роботу. І є політична"охранка", яка виконує найбрудніші замовлення всякої владної наволочі та займається калапуцанням чорного кешу. Типу слідкування за противниками влади в туалеті чи нишпорення в їх брудний білизні. І як важко іноді було провести грань між цими, по суті, двома різними формами життя спецслужби. І як багато разів треба було ритуально повторювати, що вся критика точно не стосується крутих пацанів з "Альфи" чи бойових підрозділів ДКР, щоб ніхто не подумав, що ти не поважаєш подвиг бойової служби божої. Так ось. Тепер ця проблема знята. Нові призначення чітко показують, що цей поділ на бойову спецслужбу та політичних спецескортниць оформлений вже офіційно. Адже тепер у кожної частини - свій окремий керівник чи то пак - заступник. І кожен з цих заступників зробив вибір, ким йому бути. Як його зробив і екс-очільник СБУ пан Малюк. За що і був знятий з посади. І відправлений керувати саме бойовою частиною СБ. Тому тепер ми чітко можемо говорити й визначати, де СБУ, а де - гомункулус гестапо на мінімалках. І не боятись, що образиш невинного. Ні, тепер чітко видно, хто і на які задачі заточений і офіційно призначений. І це - гарна новина. Адже коли ти можеш дати явищу чітке ім'я та межі, ти можеш по-справжньому ефективно протистояти йому. І не дозволити більше гидотної маніпуляції- "та як ви можете підчас війни критикувати нашу спецслужбу, яка воює з ворогом". Нєтушкі. Тепер ми завжди знатимемо, де СБУ, а де - політична поліція- офіціанти, "подай-принеси мені компромат на моїх ворогів" - як на картинці до посту. І це - ок. Маски скинуті остаточно. Джерело: https://censor.net/ua/b3594171 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В середу в 06:41 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:41 52 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: zaxid.net/na_lvivshhini_dilovod_viyskovoyi_chastini_publikuye_dopisi_proti_ttsk_n1627350 знову іпсо Якомусь підарку не сидиться в окопі, має час лазити по чужим ФБ дивитись, хто, що пише. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 06:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:59 (змінено) 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Та я ж кіт, в мене лапки. І взагалі я рижий і пухнастий. Тож давайте ви революцію якось без мене робити будете:) Нє-нє-нє! У колгоспі тварин кішка приймала активну участь у революції. То вона пізніше непомітно зникла... 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Злі язики кажуть, що пан Кольт зробив Америку демократичною країною. Брешуть мабуть:) Ну чого брешуть - якось жеж потрібно було звільнити територію від 100 мільйонів дикунів. Без цього демократію не побудуєш... Змінено В середу в 07:02 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 07:56 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:56 1 годину тому, DimaF сказав: Одно ипсо вокруг... Граждане прогнали проклятого барыгу в 2019 году, а сейчас не хотят идти в военкомат...) Ви щось плутаєте. Прогнали Януковича, а Порошенка просто не вибрали вдруге. Так буває в демократичних країнах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 08:02 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:02 1 година тому, hause сказав: Маски скинуті остаточно Я б навіть порадів тим змінам, які сталися в СБУ. Пам'ятаєте, коли політична частина контори видавала черговий треш типу підглядання за журналістами натовпом в 30 безграмотних топтунів чи вимагання грошей з бізнесу через оголошення його російським агентом - а нам всім критику цього доводилося починати з майже мантри. Мантри про те, що є 2 різних СБУ. Те, яке воює з ворогом, влаштовує діп страйки, ловить диверсантів тощо - яких ми не хочемо навіть натяком образити чи принизити їх фронтову роботу. І є політична"охранка", яка виконує найбрудніші замовлення всякої владної наволочі та займається калапуцанням чорного кешу. Типу слідкування за противниками влади в туалеті чи нишпорення в їх брудний білизні. І як важко іноді було провести грань між цими, по суті, двома різними формами життя спецслужби. І як багато разів треба було ритуально повторювати, що вся критика точно не стосується крутих пацанів з "Альфи" чи бойових підрозділів ДКР, щоб ніхто не подумав, що ти не поважаєш подвиг бойової служби божої. Так ось. Тепер ця проблема знята. Нові призначення чітко показують, що цей поділ на бойову спецслужбу та політичних спецескортниць оформлений вже офіційно. Адже тепер у кожної частини - свій окремий керівник чи то пак - заступник. І кожен з цих заступників зробив вибір, ким йому бути. Як його зробив і екс-очільник СБУ пан Малюк. За що і був знятий з посади. І відправлений керувати саме бойовою частиною СБ. Тому тепер ми чітко можемо говорити й визначати, де СБУ, а де - гомункулус гестапо на мінімалках. І не боятись, що образиш невинного. Ні, тепер чітко видно, хто і на які задачі заточений і офіційно призначений. І це - гарна новина. Адже коли ти можеш дати явищу чітке ім'я та межі, ти можеш по-справжньому ефективно протистояти йому. І не дозволити більше гидотної маніпуляції- "та як ви можете підчас війни критикувати нашу спецслужбу, яка воює з ворогом". Нєтушкі. Тепер ми завжди знатимемо, де СБУ, а де - політична поліція- офіціанти, "подай-принеси мені компромат на моїх ворогів" - як на картинці до посту. І це - ок. Маски скинуті остаточно. Джерело: https://censor.net/ua/b3594171 Цьому теж не сидиться в окопі. Перше якусь хню на Найвеличнішого. Чому він не штурмує посадки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 08:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:04 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: просто не вибрали вдруге Бо обіцяв армію,мову, віру, а не домовилися десь посередині. В такого мудрому наріту не потрібно. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В середу в 08:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:10 Втікачка Повалій дуже органічно виглядала в своєму білому савані на кремлівському некрофестивалі ака "Голубой огонек". А заспівати їй доручили дуже новорічну пісню "Рідна маті мая". І саме на цьому Кремль продемонстрував перспективи української мови і всього українського в Росії: у спеціально відведених місцях, переважно на сцені, і в спеціально відведений короткий час. А загалом "Голубой огонек" виглядав епічно: суміш підтоптаних совкових старців "до 70-х і старші" (більшість яких явно не надто розуміли, де вони і що відбувається, але старанно плескали і піднімали щось жовтувате в бокалах), касаваротак-кокошніков-балалаєк і бридезних перекошених Z-писків "героїв СВО" і пропагандистів. Соняшники і Повалій як символи окупації і кати в роззолочених мундирах "а-ля Жуков" - це, теоретично, має символізувати "миролюбність і незакомплексованість тварюки" (с) "Високава нєба яснава і міра желаю тєбє" - шо не ясно? Ну, от десь така шизофренія і панує там офіційно: вбити і люто закатувати всіх, до кого дотягнуться, "суто заради миру". Кісєльов, Соловйов, Скабєєва, Шаман і Пахмутова, Лєпс і Шахназаров (завсідник "тусовок люті" Соловйова) виглядали в цій концепції дуже органічно. Повалій з Лорак, в цілому, теж. До речі, навіть Лорак запрягли в агітпроп за "СВО": співала традиційно "про кохання", але в своєрідному втіленні - про "твоі добриє ґлаза" з корявими писками "героїв СВО" в кадрі. В цілому репертуарчик "Огонька" теж був відповідний: третина старезного совка "це всі мусять знати і любити". Третина балалаєчників. І третина свіжої пропаганди. Дещо піднімає настрій те, що з понад 5-х годин трансляції знайомих писків в залі і на сцені лишилась десь третина. Решта - "хто цей зоопарк?". Це однозначно прогрес. Бо ще 10 років тому, на початку 12-ї війни з Москвою ака АТО, чи не кожен українець точно знав прізвища, пісні і біографії кожного учасника московського новорічного концерту. І Путін зараз намагається робити все, щоб ці часи повернулись. Олексій Голобуцький • 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В середу в 08:53 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:53 (змінено) 48 минут назад, Vinsol2009 сказал: армію,мову, віру ...на хлеб не намажешь (С) Сцуко, желудки на ножках!!! Змінено В середу в 08:54 користувачем Canton 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 08:57 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:57 2 хвилини тому, Canton сказав: ...на хлеб не намажешь (С) Сцуко, желудки на ножках!!! пізінше таки цей лозунг перейняла зелена влада. і хто виявився правий на виборах? "Армія. Мова. Віра". Як гасла Порошенка стали гаслами Зеленського www.bbc.com/ukrainian/features-64175314 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 08:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:59 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: і хто виявився правий на виборах? ЦРУ та МІ6, які завчасно підготували своїх агентів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 09:24 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:24 25 минут назад, Александр Аврамчук сказал: "Армія. Мова. Віра". Як гасла Порошенка стали гаслами Зеленського это этого питара и прошлого питара и погубило такое же ждет и следующих, может даже хуже... правильный девиз - Громадянин Украіни понад усе! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 09:31 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:31 (змінено) 38 хвилин тому, Canton сказав: ...на хлеб не намажешь (С) Сцуко, желудки на ножках!!! Какой неожиданный сюрприз для кондитера... Змінено В середу в 09:32 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 10:06 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:06 3 години тому, vadimv сказав: Нє-нє-нє! У колгоспі тварин кішка приймала активну участь у революції. То вона пізніше непомітно зникла... Ні, не приймала активною участі. Тільки робила вигляд Прихований текст Кіт у романі Animal Farm Коротко 👉 Кіт формально “за” революцію, але фактично — повністю аполітичний опортуніст. Він ніколи не працює, завжди з’являється, коли вигідно, і без проблем зникає, коли небезпечно. Яку саме “участь” він бере 1. У революції — лише номінально Кіт підтримує революцію на словах Він присутній серед тварин після повалення Джонса Але жодної реальної роботи для спільної справи не виконує Його поведінка: “я з вами, якщо мені це нічого не коштує” 2. Саботаж праці Коли всі працюють у полі — кіт зникає Коли приходить час їсти або відпочивати — кіт тут як тут Він завжди має пояснення, чому “був корисний”, але жодних доказів Це прямий образ соціального паразитування. 3. Ідеологічна гнучкість Кіт: не вірить у жодні ідеали, легко пристосовується до будь-якої влади, не має принципів — лише інтереси. Йому однаково, хто при владі: Джонс Сніжок Наполеон Головне — щоб було тепло, сито і безпечно. Кого символізує кіт Оруел тут дуже точний. Кіт — це: аполітичний міщанин інтелігенція / богема, яка: говорить “правильні” слова, але уникає реальних жертв люди, що переживають будь-який режим, не ризикуючи нічим 👉 На відміну від: Коней (Боксер) — які працюють до загибелі Вівць — які сліпо повторюють гасла Свиней — які узурпують владу Кіт виживає завжди. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 10:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:09 ТЦК не можуть затримувати громадян: суд скасував мобілізацію чоловіка sud.ua/uk/news/publication/350280-ttsk-ne-vprave-zaderzhivat-grazhdan-sud-otmenil-mobilizatsiyu-muzhchiny 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:15 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:15 14 годин тому, DmiVady сказав: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 10:17 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:17 За одну ніч боєць 1020-го зенітного полку із позивним Мігель знищив 24 "Шахеди" українськими перехоплювачами "STING". ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/n3594220 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 10:25 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:25 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це прямий образ соціального паразитування. Самокритика - це гарно ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 10:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:28 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Треба було ще губи-вареники на всіх розкатати ) Недопрацював ШІ )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:51 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:51 23 хвилини тому, vadimv сказав: Треба було ще губи-вареники на всіх розкатати ) Недопрацював ШІ )) в трусах не видно (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В середу в 11:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:00 (змінено) Міністр розвитку громад Кулеба: Цвинтар – єдине, що зараз об’єднує нашу країну epravda.com.ua/interview/kuleba-pro-zahist-energetiki-hto-vidpovidaye-ta-logika-vidbudovi-pid-chas-viyni-816214/ українці єднайтеся Змінено В середу в 11:03 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В середу в 11:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:34 (змінено) 10 годин тому, Dmitriy_S сказав: Злі язики кажуть, що пан Кольт зробив Америку демократичною країною. Брешуть мабуть:) Брешуть - 100%. Перепрошую за Вікіпедію, але, наскільки пам’ятаю, тут її зазвичай приймають як перевірене джерело інформації. Продивіться хронологію, і самі зробіть висновки. Конституція США — це основний закон Сполучених Штатів, ухвалений у 1787 році Друга поправка до Конституції США набрала чинності 15 грудня 1791 року й була частиною Білля про права. Білль про права (США) Кольт Патерсон (англ. Colt Paterson) — перший в історії працездатний револьвер з капсульним займанням, запатентований Семюелем Кольтом 25 лютого 1836 року. Я не фахівець з історії американської демократії, але в цьому переліку найважливішим для теми є Білль про права (10 ключових поправок). А сам вислів "God made some men small… but Colt made them all equal" з'явився значно пізніше. Це радше вдале маркетингове гасло для продавців зброї 😉 Так, зброя фізично слабшому інколи дає шанс не бути розчавленим сильнішим. Озброєне населення теоретично може стримувати зловживання влади. На локальному рівні це ... інколи правда. Але це не тотожне демократії. І важливий момент, який у слоганах зазвичай забувають: зброя працює в обидва боки. І в логіці "населення проти влади", і в логіці "влада проти населення". От про це варто дуже добре подумати перед тим, як розкидатися гаслами. І так, я знаю, що в Україні частина мамчиних стрільців, які зброю бачили переважно в кіно, надрочують на ідею дозволу на короткоствол. Ті, хто реально має справу з короткоствольною зброєю, зазвичай значно стриманіші. Для захисту себе й домівки чинного законодавства про зброю, на мій погляд, більш ніж достатньо. Це окрема довга тема. Додам лише, на мій погляд, найважливіше: володіння пістолетом не робить вас озброєним. "Never assume that simply having a gun makes you a marksman. You are no more armed because you are wearing a pistol than you are a musician because you own a guitar." © Jeff Cooper "Principles of Personal Defense" В перекладі на нашу: "Якщо ти придбав зброю, і не навчаєшся з неї стріляти, то хоча б спиляй мушку" 😉 І дякую , за веселу маніпуляцію - дало мені привід потренувати свою українську Змінено В середу в 11:37 користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз