Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

звучить як безалкогольна горілка :lol:

— Лиза, пойдем обедать!

— Мне не хочется. Я вчера уже обедала.

— Я тебя не понимаю.

— Не пойду я есть фальшивого зайца.

— Ну, и глупо!

— Я не могу питаться вегетарианскими сосисками.

— Сегодня будешь есть шарлотку.

— Мне что-то не хочется.

— Говори тише. Все слышно. И молодые супруги перешли на драматический шепот.

Через две минуты Коля понял в первый раз за три месяца супружеской жизни, что любимая женщина любит морковные, картофельные и гороховые сосиски гораздо меньше, чем он.

— Значит, ты предпочитаешь собачину диетическому питанию? — закричал Коля, в горячности не учтя подслушивающих соседей.

— Да говори тише! — громко закричала Лиза. И потом ты ко мне плохо относишься. Да! Я люблю мясо! Иногда. Что же тут дурного?

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, рыбак сказал:

Пролистываю новостную ленту бегло и читаю , что нефть может стоить 100уе. 

Что интересного , Иран бомбит арабские нефтерминалы  , основной нефтетерминал Ирана никто не трогает . Как- то не логично .

Вот загадка для обывателя .

И тут один америко- еврей заявляет :

"Кит Келлог считает, что Штаты должны захватить иранский остров Харг.".

Почти вся нефть Ирана идет через этот остров . 

В чем же загадка.

Оказывается , что течение в Заливе идет против часовой стрелки , т.е .от острова Харт по побережью арабов.

Ко всему прочему , там еще преобладание ветра , вродь Шаман его звут , который дует на северо - запад.

Т.е . нефтяное пятно, в случае удара по терминалу на острове,  очень быстро дойдет до арабских заводов воды, что приведет к краху всех арабских стран Залива. 

Американцы заранее заготовили себе Венесуэлу и смогут ставит нефть хоть по 200  уе.

Плюс арабское бабло потечет в Амерские банки.

В этой ситуации у Китая надежда только на нефть из РФ.

Поэтому Трамп и советует Зеленскому  быстрее договариваться о мире с Кремлем. Потому что будет поздно и условия поменяются .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 минут назад, рыбак сказал:

основной нефтетерминал Ирана никто не трогает . Как- то не логично .

Вот загадка для обывателя .

все логично...зачем тратить бомбы и ракеты, чтоб уничтожить то, что Ирану на данный момент времени не даст средств и не сможет нанести урон гамерике с партнерами

Посилання на коментар

02.03.2026 в 15:01, Александр Аврамчук сказав:

Починаємо аналіз кожної втрати на полі бою, - Федоров Джерело: https://censor.net/ua/n3603102

до цього моменту ніхто не аналізував і не цінив людські втрати? як почалися проблеми з ресурсом то почали аналізувати ? 

Є така структура відома - тцк називається. Був свідком такої картини - бабуля (80+-) прийшла взнати де її син (55),якого в місті Х забусярили пірати з містечка У. Пройшло десь 4 місяці, за цей час він раз вийшов на контакт з бзвп і зник, але деталей вона не мала про частину і тп. Так от все що їй могли сказати це те що його немає в списку загиблих і безвісти зниклих. Більше ніхуя, ні підрозділу, ні контактів де знають підрозділ. 

Така от цифровізація і контроль за збереженням людей. 

Який на*** аналіз втрат - намалюють лабуду на всіх рівнях тай все. 

Змінено користувачем loader
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

для мене гроші які не використовуються, просто не мають сенсу.

Іде вночі злодій дорогою, дивиться: під деревом хтось вовтузиться. Підкрався ближче, а там чоловік щось закопує. Злодій перечекав, доки той піде, розкопав схованку й витяг горщик із золотом. Забрав собі, пропив, прогуляв, ну, як це зазвичай буває. 

Минає п’ять років. Іде він тією ж дорогою, бачить: під тим самим деревом чоловік сидить і плаче.

— Що сталося?
— Та от… п’ять років тому закопав тут горщик із золотом. Сьогодні вирішив перевірити… а золота немає.
— То чого ж ти плачеш? — каже злодій. — Ти ж усе одно не збирався його витрачати.

😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 04.03.2026 в 19:36, Александр Аврамчук сказал:

тримається в окопі зі зброєю?

На відміну від тебе ,він працює добре розумом.

Ти за що тримаєшся? За спідницю?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Іде вночі злодій дорогою, дивиться: під деревом хтось вовтузиться. Підкрався ближче, а там чоловік щось закопує. Злодій перечекав, доки той піде, розкопав схованку й витяг горщик із золотом. Забрав собі, пропив, прогуляв, ну, як це зазвичай буває. 

Минає п’ять років. Іде він тією ж дорогою, бачить: під тим самим деревом чоловік сидить і плаче.

— Що сталося?
— Та от… п’ять років тому закопав тут горщик із золотом. Сьогодні вирішив перевірити… а золота немає.
— То чого ж ти плачеш? — каже злодій. — Ти ж усе одно не збирався його витрачати.

😉

пацани поїхали порозважатися. 3y0k.com/

бюджет $1,7 million

серед них і наш :flag1:

3y0k.com/#team

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

пацани поїхали порозважатися. 3y0k.com/

бюджет $1,7 million

серед них і наш :flag1:

3y0k.com/#team

Молодці, мабуть, хз :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

Миг, у Вас там хоть сетками начали город закрывать?

Так, проспект перекрили і де часто з'являються. На оптоволокні,тупо ебашат по машинам. Я по місту под 120 км переміщаюся.

• Сумно 2
Посилання на коментар

49 хвилин тому, DmiVady сказав:

У сенсі просто розважитись улюбленою грою лемінгів: "Я віддав гроші поза моїм контролем, а тепер думаю, як їх забрати назад?" :crazy:

Чи ви маєте на увазі співпрацю з тими, хто торгує алокованим золотом?

Якщо про друге, то з ким краще працювати?

Звісно, з редемпшном у країнах білих людей.

І, звісно, тих, у кого мінімум 13,5 кг, не розглядаємо: не мій рівень розваг.:oops: 

От ви цікава людина. Якщо говорити про реальну співпрацю з тими, хто торгує алокованим золотом то, щоб до ваших побажань ставилися з увагою, вважаю має бути трохи більше ніж 400 oz (думаю помилилися - має бути 12,5), а якщо говорити про те щоб заробити на зайву філіжанку кави, то й токенізоване піде. Там і 10 баксів гроші.

Каждый выбирает для себя, женщину, религию, дорогу.... (с)

Посилання на коментар

Fox News показав українські дрони як «зброю США»

👧В ефірі Fox News під час сюжету про «надсучасний високотехнологічний арсенал США» у контексті операції в Ірані використали відео українського виробника дронів-перехоплювачів.

👧На кадрах, які подали як приклад американських можливостей, насправді була демонстрація роботи українських безпілотників. Це відео раніше публікував один із українських виробників дронів.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, миг сказав:

відміну від тебе ,він

Середця із сусідами

Посилання на коментар

57 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Середця із сусідами

Що таке "середця"? Сереться?

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

звучить як безалкогольна горілка :lol:

а оці ваші безготівкові кошти, то як?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, kkost сказав:

а оці ваші безготівкові кошти, то як?

так як і паперові. все тримається виключно на вірі. найбільша релігія в світі :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

так як і паперові. все тримається виключно на вірі. найбільша релігія в світі :flag1:

то які після цього питання до токенізованого будь чого? що там, що там це просто строка на моніторі

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

тому й казав, що Серджіо то осередок здорового глузду

Посилання на коментар

8 хвилин тому, kkost сказав:

то які після цього питання до токенізованого будь чого? що там, що там це просто строка на моніторі

питання в тому що хліб чи бензин за токени не дуже купиш в рандомному селі по дорозі з Києва в Лондон)

Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

питання в тому що хліб чи бензин за токени не дуже купиш в рандомному селі по дорозі з Києва в Лондон)

Якщо приймають картки то легко, а якщо ні - то й безготівковою гривнею не розрахуєшся)) В мене були випадки, що й готівкові долари десь в Сербії не брали))) Хоча - 100 доларів то завжди 100 доларів. Але ті дикі люди форум не читали))))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, kkost сказав:

Якщо приймають картки то легко, а якщо ні - то й безготівковою гривнею не розрахуєшся)) В мене були випадки, що й готівкові долари десь в Сербії не брали))) Хоча - 100 доларів то завжди 100 доларів. Але ті дикі люди форум не читали))))

євро в європі нормально приймають. тільки не дуже великі номінали треба мати

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

євро в європі нормально приймають. тільки не дуже великі номінали треба мати

Європа вона різна і якесь село на кордоні Румунії та Сербії дуже відрізняється від села в Австрії

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...