Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Якій же він підступний, цей "агент Краснов"! :ROFL:)))

Американський санкційний bill завершив legislative ladder: Дональд Трамп підписав Lindsey O.
Graham Sanctioning Russia and Iran Act of 2026. Закон спрямований на російські energy/defence sectors і shadow fleet та створює механізм тарифів до 100% щодо найбільших покупців російських енергоносіїв/країн, що сприяють обходу санкцій.
Але law → enforcement ще не відбувся: конкретні targets і тарифи залишаються наступним gate.

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Якій же він підступний, цей "агент Краснов"! :ROFL:)))

Американський санкційний bill завершив legislative ladder: Дональд Трамп підписав Lindsey O.
Graham Sanctioning Russia and Iran Act of 2026. Закон спрямований на російські energy/defence sectors і shadow fleet та створює механізм тарифів до 100% щодо найбільших покупців російських енергоносіїв/країн, що сприяють обходу санкцій.
Але law → enforcement ще не відбувся: конкретні targets і тарифи залишаються наступним gate.

Трамп звісно кацапам друг але поки це не стосується інтересів США. особливо в протистоянні з Китаєм.

Посилання на коментар

Знов зрада.

Президента України Володимира Зеленського наразі немає серед світових лідерів, із якими президент США Дональд Трамп планує двосторонні зустрічі на полях Генеральної асамблеї ООН під час свого візиту, запланованого 21-22 вересня у Нью-Йорку. suspilne.media/1407230-zelenskogo-nemae-v-grafiku-zustricej-trampa-na-genasamblei-oon/

• Хаха 3
Посилання на коментар

9 часов назад, 7351 сказал:

Якщо ти не дешеве брехло і рашабот, то дай посилання на "роботу Зеленського на пропаганду медведчука".

Чи, як всі кремлеботи, обісрешся в черговий раз?

та чи не проблема .

можно навіть гроші взяти , та так їх "відробити" , що замовнику стане зле

не продается вдоновенье , но можно .... рукопись продать 

хтось же ж заплатив Бузині за "Вурдалака Шевченка" , а моя "доросла" увага до генія Тараса  починалася саме з цієї  книги , у якій Тарас постав живою талановитою людиною .

Скиньте з Шевченка шапку. Та отого
дурного кожуха.
Відкрийте в нім академіка. Ще одчайдуха-зуха.
Ще каторжника роботи. Ще нагадайте усім:
Йому було перед смертю всього лише сорок сім.

А то підробили діда і шкутильгаєте з дідом.
Ліниву свою недолугість за ним пускаєте слідом.
А він вибухає і шпетить всю вашу дурну макітру
І молодо круговертить. Молодо! Проти вітру!

А він все шукає до пари — наймичку з сиротою,
А він пропада за маною — не вашою, а отою!
І горне гору роботи, бо в нього роботи гора.
Гори до нього горнуться, сонце — на вістрі пера.

Він пильно у нас вдивляється.
Вільний свавільний самум.
Здається, ядерно вибухне з отих непокірних дум.
А то регоче і тішиться, наче хлопчисько радий.
Шевченко був молодим. Шевченко завжди молодий.

Листопад, 1995

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

на знімках з комоса  літачки виглядають , як мухи після мухобойки :crazy:

Посилання на коментар

13 минут назад, Бездомный сказал:

Він пильно у нас вдивляється.
Вільний свавільний самум.
Здається, ядерно вибухне з отих непокірних дум.
А то регоче і тішиться, наче хлопчисько радий.
Шевченко був молодим. Шевченко завжди молодий.

Листопад, 1995

И вновь продолжается бой

И жовто-блакитное серце стучит в груди

И Шевченкоооо - такой молодой

И еще Бандера и Майдан впереди!!!🤣

...нда, времена меняются, совки нет)

Посилання на коментар

57 хвилин тому, US7IGN сказав:

Трамп звісно кацапам друг але поки це не стосується інтересів США. особливо в протистоянні з Китаєм.

Дивна в них дружба :pardon:

Я якраз передивлявся інформацію про зенітну версію американського "Хорнета", яка проходить випробування.
Ну й по ходу цифри глянув: протягом приблизно трьох місяців до початку вересня 2026 року ЗСУ застосували понад 10 000 Hornet для ударів.

Коли там "по дружбі" кацапам старлінк включать?
А то їм незручно на mesh-модемах реактивкою керувати.

Чи це варіант на випадок, якщо сонцесяйний знов почне з себе незламного вдавати? :unknown:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Ну й по ходу цифри глянув: протягом приблизно трьох місяців до початку вересня 2026 року ЗСУ застосували понад 10 000 Hornet для ударів.

я про це вже наче колись писав. Мадяр і Міндіч звісно герої, але чомусь на окупованих територіях все виносять саме американські дрони, керування армією і безпілотними системами здійснюється через американський старлінк. про патріоти мабуть краще взагалі не згадувати...

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Чи це варіант на випадок, якщо сонцесяйний знов почне з себе незламного вдавати?

а це вже не має значення що він буде вдавати. коли прийде час його швидко замінять на того кого визнають придатним підписати мирові угоди

• Лайк 2
Посилання на коментар

39 минут назад, truck55 сказал:

Знов зрада.

Президента України Володимира Зеленського наразі немає серед світових лідерів, із якими президент США Дональд Трамп планує двосторонні зустрічі на полях Генеральної асамблеї ООН під час свого візиту, запланованого 21-22 вересня у Нью-Йорку. suspilne.media/1407230-zelenskogo-nemae-v-grafiku-zustricej-trampa-na-genasamblei-oon/

Попри всі бажання Зеленського зустрітися з президентом США на Генасамблеї ООН і зробити чергову фоточку, його немає у графіку двосторонніх зустрічей Трампа у Нью-Йорку. Але МЗС не втрачає надію переконати Білий дім і провести хоча б коротку зустріч для фотографування. .(С)

Посилання на коментар

26 минут назад, Бездомный сказал:

на знімках з комоса  літачки виглядають , як мухи після мухобойки :crazy:

Рэдрик поднялся, зашёл за вагонетку, присел на насыпи и, покряхтывая, смотрел, как быстро гаснет, затапливается розовым зелёное зарево, и оранжевая краюха солнца выползает из-за хребта, и сразу от холмов потянулись лиловатые тени, всё стало резким, рельефным, всё стало видно как на ладони, и прямо перед собой, метрах в двухстах, Рэдрик увидел вертолёт. Вертолёт упал, видно, в самый центр «комариной плеши», и весь фюзеляж его расплющило в жестяной блин, только хвост остался цел, его слегка изогнуло, и он чёрным крючком торчал над прогалиной между холмами, и стабилизирующий винт остался цел, отчётливо поскрипывал, покачиваясь на лёгком ветерке. «Плешь», видимо, попалась мощная, даже пожара настоящего не получилось, и на расплющенной жестянке отчётливо выделялась красно-синяя эмблема королевских военно-воздушных сил, которую Рэдрик вот уже сколько лет и в глаза не видел и вроде бы даже позабыл, как она выглядит. (С)

Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Рэдрик поднялся, зашёл за вагонетку, присел на насыпи и, покряхтывая, смотрел, как быстро гаснет, затапливается розовым зелёное зарево, и оранжевая краюха солнца выползает из-за хребта, и сразу от холмов потянулись лиловатые тени, всё стало резким, рельефным, всё стало видно как на ладони, и прямо перед собой, метрах в двухстах, Рэдрик увидел вертолёт. Вертолёт упал, видно, в самый центр «комариной плеши», и весь фюзеляж его расплющило в жестяной блин, только хвост остался цел, его слегка изогнуло, и он чёрным крючком торчал над прогалиной между холмами, и стабилизирующий винт остался цел, отчётливо поскрипывал, покачиваясь на лёгком ветерке. «Плешь», видимо, попалась мощная, даже пожара настоящего не получилось, и на расплющенной жестянке отчётливо выделялась красно-синяя эмблема королевских военно-воздушных сил, которую Рэдрик вот уже сколько лет и в глаза не видел и вроде бы даже позабыл, как она выглядит. (С)

це ті старі АНи? вони взагалі ще літали?

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

це ж вже було (с) 

«Для того чтобы создать такое безвыходное положение, нужна была чудовищная тупость этого злосчастного человека, который в течение своего тридцатилетнего царствования, находясь постоянно в самых выгодных условиях, ничем не воспользовался и все упустил, умудрившись завязать борьбу при самых невозможных обстоятельствах». (с) Ф.Тютчев.

Бездарных несколько семей,
Путём богатства и поклонов
Владеют родиной моей.
Стоят превыше всех законов,
Стеной стоят вокруг царя,
Как мопсы жадные и злые,
И простодушно говоря:
«Ведь только мы и есть Россия!»

Аполлон  Майков

Посилання на коментар

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

я про це вже наче колись писав. Мадяр і Міндіч звісно герої, але чомусь на окупованих територіях все виносять саме американські дрони, керування армією і безпілотними системами здійснюється через американський старлінк. про патріоти мабуть краще взагалі не згадувати...

Як це не дивно, але коли факти суперечать картинці світу, розумні люди змінюють своє уявлення про світ, а лемінги намагаються натягнути реальність на свою картинку світу, і підсовують один одному малюнки "експертів з інтернетів".

І ми з цим нічого не зробимо. :pardon: Я так точно.
І намагатися не збираюся - іноді лише тролю, м'якенько. :p

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

а це вже не має значення що він буде вдавати. коли прийде час його швидко замінять на того кого визнають придатним підписати мирові угоди

Хто ж цей Хмельницький? :unknown: )))
КО не дуже підходить, бо він про війну, як на мене. 

Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

це ті старі Ани? вони взагалі ще літали?

пропонуєте не бити по кацапольотам ?:crazy:

зтертий  вщент  Атлант аеро теж пропонуєте не рахувати ?

Посилання на коментар

53 минуты назад, US7IGN сказал:

знаємо - знаємо

75 років тому 

Корея починала виповзати з ще гіршого стану

Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

І ми з цим нічого не зробимо. :pardon: Я так точно.
І намагатися не збираюся - іноді лише тролю, м'якенько.

Не забувайте хоч інколи знімати свої тактичні лосини. Бо то мабуть від того, що вони передавали причинне місце, ви почали «о*уївати від власної пі*датості» вважаючи себе вищим за інших.

• Хаха 4
Посилання на коментар

15 часов назад, US7IGN сказал:

Спікерка угорського парламенту Агнеш Форштоффер, як і інші посадовці, відмовилися від зустрічі з українським колегою у Будапешті. www.pravda.com.ua/news/2026/09/18/8054099/index.amp

синдром вахтерки 

Посилання на коментар

4 часа назад, outdoor24 сказал:

Не забувайте хоч інколи знімати свої тактичні лосини. Бо то мабуть від того, що вони передавали причинне місце, ви почали «о*уївати від власної пі*датості» вважаючи себе вищим за інших.

піхватості чи пихатості ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, 7351 сказав:

Якщо ти не дешеве брехло і рашабот, то дай посилання на "роботу Зеленського на пропаганду медведчука".

Чи, як всі кремлеботи, обісрешся в черговий раз?

Посилання на коментар

56 хвилин тому, DmiVady сказав:

КО не дуже підходить, бо він про війну, як на мене. 

не його рівень)

а зі Стефанчуком щось теж джентльмени не хочуть спілкуватися. отже... невже Порох? :lol: 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бармалей сказав:

И вновь продолжается бой

И жовто-блакитное серце стучит в груди

И Шевченкоооо - такой молодой

И еще Бандера и Майдан впереди!!!🤣

...нда, времена меняются, совки нет)

Та які совки, тут натуральна кацапщина так і пре - в кожному слові

1 годину тому, US7IGN сказав:

Та пишіть вже расєя ваюєт с натой, чо уж там. А Мадяр він же такий як міндіч тільки мадяр

І де ви такі беретесь

• Дякую 1
Посилання на коментар

Цитата

Президент Латвії попередив, що Європа не встигає за розвитком подій, пов'язаних із застосуванням безпілотників та повітряною війною в Україні , і що більшість країн НАТО не зможуть відбити атаку російських ракет, якщо конфлікт пошириться.

Ці слова пролунали під час інтерв'ю газеті Guardian у Вашингтоні, округ Колумбія, в якому Едгарс Рінкевич сказав, що технологічні розробки у сфері війни за допомогою безпілотників в Україні розвиваються «блискавично швидко», і що нинішні зусилля з підготовки до повітряної війни можуть застаріти до середини наступного року.

«Ми бачимо, що протиповітряна оборона, захист від безпілотників, протибалістична оборона мають серйозні проблеми», – сказав він. «І давайте будемо відвертими. Україна має їх. Уся Європа та НАТО мають їх».

«Тому що якщо Росія вирішить використати пару ракет на цій території, я думаю, що це буде серйозним викликом сьогодні для багатьох країн», – додав він.

www.theguardian.com/world/2026/sep/18/edgars-rinkevics-europe-ukraine-war

Посилання на коментар

17 минут назад, Дощ сказал:

Та пишіть вже расєя ваюєт с натой, чо уж там.

То ви ще не в курсі останніх новин: 

На вопрос, согласен ли он с оценкой о том, что Россия может атаковать союзников Украины, Трамп ответил: «Что ж, я думаю, они уже атаковали союзников Украины. Они атакуют союзников Украины примерно пять лет… Я думаю, все с этим согласны»

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, outdoor24 сказав:

https://www.youtube.com/watch?v=p9EBGp5Tt_I

Посилання на коментар

2 хвилини тому, truck55 сказав:

То ви ще не в курсі останніх новин: 

На вопрос, согласен ли он с оценкой о том, что Россия может атаковать союзников Украины, Трамп ответил: «Что ж, я думаю, они уже атаковали союзников Украины. Они атакуют союзников Украины примерно пять лет… Я думаю, все с этим согласны»

не чіпайте. там телемарафонні налаштування і підтримка потужного в повний зріст

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...