Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Canton сказав:

Я давно приводил средневзвешенный коэффициент соотношения потерь 1.26 - 1.3

Вот потихоньку всё и вылазит на поверхность

На жаль, я теж вийшов на співвідношеня втрат плюс-мінус 1:1.3. Для нас це повна катстрофа.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Зеленському довіряють 54% українців - КМІС - www.ukrinform.ua/rubric-polytics/4165139-zelenskomu-doviraut-54-ukrainciv-kmis.html

Говорять, що ці соцопитування враховують думку тільки лояльних до влади, бо інші не хочуть приймати в цьому участь. Хтось з політологів навіть термін такий вигадав: "мовчазна більшість"

Посилання на коментар

Тільки що, truck55 сказав:

Говорять, що ці соцопитування враховують думку тільки лояльних до влади, бо інші не хочуть приймати в цьому участь. Хтось з політологів навіть термін такий вигадав: "мовчазна більшість"

Просто зараз надворі тепла осінь, цікаво які цифри будуть взимку.

Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

Як повідомив пʼятий Президент, він обговорив це під час зустрічі фракції "Євросолідарність" з міністром оборони Євгенієм Хмарою.

"Я запропонував засоби, які дозволять ефективно протидіяти реактивним Шахедам і Бандеролям. Під час переговорів у Польщі на найбільшій в Східній і Центральній Європі виставці MSPO 2026 ми домовилися з бразильським виробником Embraer і визначили комплекс із 24 літаків Super Tucano, який має високі швидкості, ракетно-артилерійське озброєння, броньовану кабіну, який може зустрічати і знищувати реактивні Шахеди. Комплекс із 24 штук. Ми виїжджаємо на переговори в одну із країн НАТО, яка має контракти з Бразилією", – говорить Петро Порошенко.

photo_2026-09-19_15-14-34.jpg

злые людишки наговаривают, что военные мятому презу в году так 2015м предлагали ими пополнить наш парк самолетов этими моделями (они дешевле в цене и эксплуатации), но он отказал

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

Як повідомив пʼятий Президент, він обговорив це під час зустрічі фракції "Євросолідарність" з міністром оборони Євгенієм Хмарою.

"Я запропонував засоби, які дозволять ефективно протидіяти реактивним Шахедам і Бандеролям. Під час переговорів у Польщі на найбільшій в Східній і Центральній Європі виставці MSPO 2026 ми домовилися з бразильським виробником Embraer і визначили комплекс із 24 літаків Super Tucano, який має високі швидкості, ракетно-артилерійське озброєння, броньовану кабіну, який може зустрічати і знищувати реактивні Шахеди. Комплекс із 24 штук. Ми виїжджаємо на переговори в одну із країн НАТО, яка має контракти з Бразилією", – говорить Петро Порошенко.

photo_2026-09-19_15-14-34.jpg

чомусь виглядає як бізнес. ну хіба що всі ці літаки будуть охороняти окремо узяту шоколадну фабрику

Посилання на коментар

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

мабуть всі згоріли
Untitled.jpg

На жаль, він має рацію ( 
Українські ракети і дрони теж влучають, і доволі вдало, але поки що різниця в кількості велика.
Цілей у кацапстані значно більше, та й бити треба значно більшою кількістю.

Мені на андроїді незручно працювати (не для тих задач я його купував, а сільський комп торік подарував),
тому багато перемог/верифікацій за останні дні витягувати не буду.
Але гарного було трошки :flag1:

У результаті ракетного удару українськими ракетами «Нептун» по «Атлант Аэро» в Таганрозі, підприємству, яке спеціалізується на виробництві безпілотних літальних апаратів та комплектувальних до них, було повністю знищено три виробничі будівлі.
В одному зі складських приміщень, яке використовувалося у військових цілях, зафіксовано обрушення покрівлі внаслідок ракетного удару. Площа ураження становить орієнтовно 60×40 метрів.
Ще одна виробнича будівля була практично повністю пробита, зазнавши ураження на площі орієнтовно 70×40 метрів.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

12 минут назад, Бармалей сказал:

злые людишки наговаривают, что военные мятому презу в году так 2015м предлагали ими пополнить наш парк самолетов этими моделями (они дешевле в цене и эксплуатации), но он отказал

Тогда они нах не нужны были. Более приоритетные задачи стояли. А на все сразу вжух - денюшек не хватало

Посилання на коментар

Новий Континент - я туди ходив ксерокс/скан робити 

там щойно - поряд , в атб відкрили відділ свіжого м'яса 

original - 2026-09-19T190029.644.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, truck55 сказал:

Якщо лояльні до влади,то чому тільки 54% ?

Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Якщо лояльні до влади,то чому тільки 54% ?

Скоріше правильно  не "тільки", а "більшості". І, до речі, це ж не анонімні опитування, що теж знижує репрезентативність. Вони десь знаходять номер мобільного телефону, а по ньому достатньо просто встановити власника.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, truck55 сказав:

Скоріше правильно  не "тільки", а "більшості". І, до речі, це ж не анонімні опитування, що теж знижує репрезентативність. Вони десь знаходять номер мобільного телефону, а по ньому достатньо просто встановити власника.

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, Бармалей сказав:

А злі людішкі не розказують, які-такі реактивні шахеди були у 2015-му? )

• Хаха 1
Посилання на коментар

45 минут назад, US7IGN сказал:

виглядає як бізнес. ну хіба що всі ці літаки будуть охороняти окремо узяту шоколадну фабрику

Мабуть, ця шоколадна фабрика дозволяє і далі набирати очки і залишатись в лідерах.

шщ.jpg

Посилання на коментар

4 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

А злі людішкі не розказують, які-такі реактивні шахеди були у 2015-му? )

злые людишки просто знают, что самолетики для других целей используются в основном))) а для шахедиков лишь при нехватке ПВО)))

Посилання на коментар

там опять зрада подкралась...нам тут кто то рассказывал, что БП у нас чисто от партнеров и вдруг новость -

Цитата

Армія США придбала українські БПЛА Raybird на понад $10 млн

👧США уклали контракт на $10,64 млн на постачання розвідувальних безпілотників Raybird та супутніх послуг. Орієнтовний термін завершення поставок: 15 грудня 2026 року.

👧Raybird: український тактичний розвідувальний БПЛА з тривалістю польоту понад 28 годин та максимальною дальністю понад 2500 км.

Посилання на коментар

Не втримався, бо така "мамкіна маніпуляція" що аж :pozor:
РеЛе - свої гроші дає
Пінчук - свої гроші дає
ПОП - "Фонд"  :good:

Фонди Притули, Повернись Живим, Стерненка теж рахувати не як фонди, що збирають гроші, а як персональних донорів ЗСУ (Притулу, Чмута, Стерненка)? :unknown:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 годин тому, Canton сказав:
10 годин тому, truck55 сказав:

Зеленського наразі немає серед світових лідерів, із якими президент США Дональд Трамп планує двосторонні зустрічі…

Попри всі бажання Зеленського зустрітися з президентом США на Генасамблеї ООН і зробити чергову фоточку, його немає у графіку

Як би я до нього не відносився, але чия б корова мичала?!!! )))

На відміну від вашого він не стояв під парашею аби з кимось поручкатись та зробити «випадкове» хвото для піару. Ж-)

Змінено користувачем Фрай
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

злые людишки просто знают, что самолетики для других целей используются в основном))) а для шахедиков лишь при нехватке ПВО)))

Гвинтові літачки можна використовувати лише в тилу проти шахедів, бо на ЛБЗ їх позбивають.

Посилання на коментар

Тільки що, Danylo Ivanov сказав:

Гвинтові літачки можна використовувати лише в тилу проти шахедів, бо на ЛБЗ їх позбивають.

Ф-16 на лбз літають?

Посилання на коментар

12 минут назад, Фрай сказал:

На відміну від вашого він не стояв під парашею аби з кимось поручкатись та зробити «випадкове» хвото для піару.

Ага, ага...

А напомните - кого пинками из Белого Дома выгоняли? А то я запамятовал

Посилання на коментар

От хай буде пінкамі, хай, це коли за кустюм, так?

А що потім? image.gif.1497ada1107b7a2c09eb03d83a32a945.gif

А як світові лідери? Бо мені особисто пох як там агент краснов відпрацьовує кремлінам, пох, а світові лідери чомусь вітають.

та й притомні америкоси за нього.

А нагадаєте коли так само топив хтось за вашого обнімаюжмуруку? Ж-)
отож!

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Та їх на дрони переробляють. Здається таким по ахмату в Чечні йобнули, роки два тому. 

Посилання на коментар

8 минут назад, Canton сказал:

Ага, ага...

А напомните - кого пинками из Белого Дома выгоняли? А то я запамятовал

ти іх в дверь , они  в окно

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

23 минуты назад, Фрай сказал:

Як би я до нього не відносився, але чия б корова мичала?!!! )))

На відміну від вашого він не стояв під парашею аби з кимось поручкатись та зробити «випадкове» хвото для піару. Ж-)

Вибачте, але ви не про те думаєте (як би я не відносився до "вашого"). Після візита в Москву та Київ спецпосланців Трампа той збирався зателефонувати путіну та "вашому". Але говорив тільки з путіним.  Далі "ваші" повідомили про заплановану зустріч та можливий дзвінок. У підсумку немає ні того, ні іншого. А всрався у вас, зрозуміло, Порошенко, хоча у наявності повний дипломатичний провал існуючої влади.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...