Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, Canton сказав: 5 годин тому, Фрай сказав: А я тут лише прикалуюсь з вашого «понторєза». Любимое занятие всякой швали... Навіть не буду заперечувати, ти і твоя мішпуха у цій темі наочний приклад! кидати гімно на вентилятор, ганяти зрадофільські наративи співзвучні з кремлядськими методичками і користуючись надійним дахом на форумі від «побратимки» по вашій секті безкарно лити блювотину на всіх незгодних з вашою політикою можна тільки вам, для інших є правила форуму. )) Тобто, типова ваша поведінка притаманна прокацапській швалі! І ким би ти себе тут не подавав і як би ти не сцяв під себе для мене ти слабо замаскована консерва! Генерал Ягун (маючи на увазі якименка) про вас чітко сказав: «…Якименко був агентом ФСБ. До 1997 року він служив у російській армії, потім раптом усе кинув і кинувся в обійми СБУ. Я не вірю в такі раптові зміни: людина закінчує академію Жуковського і має хорошу перспективу зростання в армії, але раптом усе кидає, звільняється і біжить на дрібну посаду в донецькій СБУ. Так не буває…» Справді, з вами так не буває! Бо такі крохобори (як ти) не кинуть добре оплачувану службу і не підуть за копійки працювати на «вишивату, шаровари» і таку ненависну тобі УКРАЇНУ! Свисти своїм кукурікам-лайкунам, нам не треба! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Не дарма, вчора той чувак на ФБ казав, що буде валити ДПСЮків якщо будуть заважати. тепер зрозуміло як огидно було Ремарку бути однієї національності з німцями які створили третій рейх... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, US7IGN сказал: тепер зрозуміло як огидно було Ремарку бути однієї національності з німцями які створили третій рейх... Ну, українці не однієї національності з тими хто створив другу українську республіку зі столицею в Умані. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну, українці не однієї національності з тими хто створив другу українську республіку зі столицею в Умані. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: Зато чесно. 😺 Змінено 4 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Зато чесно. 😺 але вже як мінімум Ківу, Портнова та Парубія пережив. я б на його місці ще трохи посидів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) в півнійчній кореї відстрілюють свої за перетин кордону? прикордонникам медальку видадуть. скажуть що була патужна операція УХИЛЯНТ. результати 2 шт. якщо їм так хочеться стріляти, то чому не в зоні бойових? в які часи і країна відстрілювали РАБІВ? Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: але вже як мінімум Ківу, Портнова та Парубія пережив. я б на його місці ще трохи посидів... Не дарма Бутусов мобілізувався. Він звичайно не при ділах був. Але... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, akineo сказал: в півнійчній кореї відстрілюють свої за перетин кордону? прикордонникам медальку видадуть. скажуть що була патужна операція УХИЛЯНТ. результати 2 шт. якщо їм так хочеться стріляти, то чому не в зоні бойових? Після такого прецеденту двіж нормальний в прикордонні може по початись, якщо матьорі СЗЧшники будуть виходити. Дивно, чому не при ховали. Могли другого в розхід пустити і з кінцями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Ось суддя пояснює, що таке "розшук" https://www.facebook.com/share/r/16YekVDcyi/ Змінено 4 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Ось суддя пояснює, що таке "розшук" https://www.facebook.com/share/r/16YekVDcyi/ розкажіть це тітушні, яка буде вас пакувать в бус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Після такого прецеденту двіж нормальний в прикордонні може по початись, якщо матьорі СЗЧшники будуть виходити. Дивно, чому не при ховали. Могли другого в розхід пустити і з кінцями. спочатку замінують. щоб кацапи не пройшли 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: спочатку замінують. щоб кацапи не пройшли 😉 Там чуваки йшли недавно, стояли знаки, що заміновано, але вони подумали, що то понти і норм пройшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 минут назад, akineo сказал: розкажіть це тітушні, яка буде вас пакувать в бус Тому я виключно машиною пересуваюсь, після того, як весною майже до Дастера не запхали.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Тому я виключно машиною пересуваюсь, після того, як весною майже до Дастера не запхали.. З машини теж дістануть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: З машини теж дістануть Трохи важче. Сьогодня в місто поїхав, корки що пісец. А вони в основному стараються без зайвих свідки це робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 минуты назад, sergio сказал: Тому я виключно машиною пересуваюсь, після того, як весною майже до Дастера не запхали.. там анонсируют, что даже если закончится война, все равно ловить будут, пока не переловят и не отслужат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, Бармалей сказал: думаю власть поменял бы...а там кто его знает о реальных планах и возможностях...но то что сами зачистили иран от пво и пром масштабами начали зачистку от пусковых установок и других военных объектов наверно можно считать фактом... Невже десант би запустив туди?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бармалей сказал: там анонсируют, что даже если закончится война, все равно ловить будут, пока не переловят и не отслужат В независимости от результата войны?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз