Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

19 хвилин тому, Бармалей сказав:

не стоит поклоняться-оправдывать одного питара действиями других питаров... я так думаю

С этим утверждением я полностью согласен  Вопрос в наличии доказательств.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Видео бомбежек Москвы я не нашел

вот и я не нашел, а испуг какой то увидел...значит теплое местечко))) Да и Мадяр не даром упомянул что видосик 23 года это как бы мало)))

а насчет схематозиков - у нас не коммунизм, а капитализм...без них не обойдешься к сожалению, и если дают результат, то уже хорошо...такое уж построили государство бывшие пионеры с комсомольцами

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Китай звів на військовій базі макети урядових споруд Тайваню — підготовка до можливих бойових дій активізується

Таким чином Пекін демонструє готовність завдати так званого «обезголовлювального удару» по острову

Після того, як нещодавно Тайвань виявився найбільшим покупцем російської нафти - мені особисто  байдуже  на їх страхи та ризики. Нападе на них Китай, чи ні - не наша проблема. Вони спокійно заробляли на агресії кацапії проти України. Чому я маю перейматися їх бідою?

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

Чому я маю перейматися їх бідою?

Цитата

Тайвань является крупнейшим в мире производителем чипов, производя более 60% всех полупроводников и более 90% самых передовых микросхем

• Лайк 1
Посилання на коментар

Цитата

У Дніпрі автомобіль поліції навмисне збив чоловіка, що тікав від людей у військовій формі🫣

ця гра під назвою "виконати план" хорошим не закінчиться

цивільний зараз для системи - ворог

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

Ніт. Ворог тільки той хто не підкоряється системі 

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Бармалей сказал:

може хай з того приводу голова болить в тих 
, хто відгодовував велику Піхвоокію ?

Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

може хай з того приводу голова болить в тих 
, хто відгодовував велику Піхвоокію ?

може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 часов назад, hause сказал:

Зелені гниди:

"Касьянов знову звернувся до Зеленського через ліквідацію підрозділу, який завдає ударів по Москві: "Я виходжу до ОП на Майдан зі своєю картонкою". ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/n3577841

Так а что будет мешать также само бить по Москве уже в составе других подразделений? Что вообще это такое "ликвидация пидроздилу" в данном случае - всех в пехоту-дроны в утиль (что звучит нелогично) или просто поменяют бумажки в личных делах?  

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Vinsol2009 сказав:

Так то ж не у мене ім'я російською на 11му році війни 

Ви не бачите різниці між "палитися" і "пилитися"? Ви точно українець? А ім'я моє, як в паспорті. 

В'ячесла́в, Вячесла́в[1][2][3][4] — українське чоловіче ім'я. Походить від д.-рус. Вѧчеславъ[5] (вельмиславний, найславніший). 

Вячеслав — неправильно з точки зору правил української мови, але на практиці часто зустрічається. В офіційних документах слід писати той варіант, який записаний в паспорті.

Посилання на коментар

55 минут назад, Бездомный сказал:

Китай звів на військовій базі макети урядових споруд Тайваню — підготовка до можливих бойових дій активізується

Таким чином Пекін демонструє готовність завдати так званого «обезголовлювального удару» по острову

Після того, як нещодавно Тайвань виявився найбільшим покупцем російської нафти - мені особисто  байдуже  на їх страхи та ризики. Нападе на них Китай, чи ні - не наша проблема. Вони спокійно заробляли на агресії кацапії проти України. Чому я маю перейматися їх бідою?

В Китаї не все так однозначно. 

Посилання на коментар

44 минуты назад, Бармалей сказал:

може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице

але ж і піхвоокії  буде не до кацапів

Посилання на коментар

2 часа назад, Dr.Yura сказал:

там є відповідь від тцк... зараз спробую сюди скинути

image.png.ffcf6e7dfcd813477942f506a9acf900.png

t.me/batalionmonako/48151

Неприязнь до ТЦК — це виключно ворожий наратив. Потрібно берегти тих, хто забезпечує захист нашої країни, - у Київському обласному ТЦК заявили, що ніхто з них кота не крав і звинуватили у всьому пропаганду

Вообще странно что они официально прокомментировали это смешное видео. Что ли в самом деле что-то было, на воре шапка горит?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, katso сказав:

Вообще странно что они официально прокомментировали это смешное видео. Что ли в самом деле что-то было, на воре шапка горит?

типу вони так не роблять і вся країна не впізнала неповторний стиль виконання :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

Так ось порівняйте як лагідно мобілізували кота і як поліцаї поставились до чоловіка збивши автомобілем ( це ж не перший раз таке) ... В наш час котом бути краще🤣 (Хоча треба почекати офіційної заяви там також скажуть що це знято кацапами, бо на таких авто поліцаї не їздять)

Посилання на коментар

4 години тому, Бармалей сказав:

я думаю что замутивши схему не захотел делиться вот и начались брачные игры жабы и гадюки

Не переймайтеся чужими грошима, заробляйте свої, та їдьте у "Метро" витрачайте, поки є на що.
Здається, відновили лінію, свіжак підвезли, від 29/9 розливу, смачна, як була:

photo_2025-10-05_22-18-58.thumb.jpg.e034b09a0417c20970ee40e9d0f4a3e3.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, юра84 сказав:

Так ось порівняйте як лагідно мобілізували кота і як поліцаї поставились до чоловіка збивши автомобілем ( це ж не перший раз таке) ... В наш час котом бути краще🤣 (Хоча треба почекати офіційної заяви там також скажуть що це знято кацапами, бо на таких авто поліцаї не їздять)

та хто зна в яку частину той кіт потрапить :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Не переймайтеся чужими грошима, заробляйте свої, та їдьте у "Метро" витрачайте, поки є на що.

www.instagram.com/reel/DOiVVP3DJNH/?igsh=M2Mxc3R5cXNuaWEx

Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

на байкальской беру, дешевле и ближе...и да, по идее запустились перебоев пока нет...молодцы

да и чужими то я не переймаюсь и про деньги там не интересно, важнее на много "картонки" на которых не капли правды, которые как оказалось могут влиять на жизнь сограждан

Змінено користувачем Бармалей
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

хто там в скумбрінго не вірив? викусить :flag1:

ua.news/ua/war-vs-rf/ukrayina-zastosovuie-raketi-flamingo-dlia-udariv-po-npz-rosiyi-the-economist

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

Останетесь без ракет і дронів перейметесь

Посилання на коментар

Новіе приключения йобнутой))

Грета Тунберг поскаржилася, що ЦАХАЛ тримає її в камері з клопами і дає достатньо їжі та води - The Guardian

Видання повідомило про це, ознайомившись із листуванням між активісткою та шведською владою. Дипломат із посольства Швеції також зміг відвідати Тунберг у камері ув'язнення.

Стверджується, що у Тунберг з'явився висип, який, за його підозрою, був викликаний клопами. Також їй за боргом доводилося довго «сидіти на твердій поверхні», і вона не отримує достатньої кількості води та їжі. Звільнений учасник флотилії свободи раніше розповів, що солдати ЦАХАЛ змушували затриману цілувати прапор Ізраїлю.

У середу Ізраїль повідомив про блокаду «Флотилії свободи». До вчорашнього дня Ізраїль вигнав із країни 141 учасника експедиції.

Ізраїль подбав про збереження біорізноманіття, цього разу, забезпечивши Греті бутерброди з клопів.

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...