7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 9 годин тому, Александр Аврамчук сказав: можна ще зуби золоті вставити. бурятам це сподобаеться 9 хвилин тому, юра84 сказав: Скоріш свої в бусику повибивають. Можеш дати посилання на інфу, коли в "бусіку" вибили золоті зуби? Чи збрехав для рашапропаганди, тобто для підорів, що вбивають українських дітей? Змінено 11 годин тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить Тільки якщо нема міжміських потреб, та не треба по місту багато кататися у справах. Я до купівлі хати у селі обходився без автівки років з 20-ть, почувався дуже комфортно, у партнерів ато було завжди у друзів теж. На базу за 50 км, на риболовлю та відпочинок, катався човном, човен - то святе, човни майже завжди в мене були) Потім партнер по проєкту у селі продав авто і сам злився, і прийшлось знов купляти авто, гараж тощо ... суєта і розходи, але воно потрібно зараз, навіть більш ніж до повномасштабки. Тож кожному - своє, мені зараз в тему. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Цитата Олександру Хілику, який побив велосипедиста у Києві, обрали новий запобіжний захід — тримання під вартою до 1 грудня з альтернативою застави у 5 млн грн. Рішення ухвалили в межах провадження про залишення постраждалого в небезпеці. Самого підозрюваного на засіданні не було, проте він доєднався через відеозв'язок зі слідчого ізолятора. тю, тут кожен день викрадають велосипедистів разом з велосипедами чи без і нічого нікому не має 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 36 хвилин тому, sergio сказав: Ну, в мене в місяць з 1500 км набігає, так що таксі не варіант. у мене колись і за день стільки набігало. просто комерційне використання машини оплачується клієнтом і витратами не вважається. 34 хвилини тому, sergio сказав: а якщо, як мені, онлайн, тричі вдень з села до Львова і назад то на таксі ніяких бабок не вистачить. так вам взагалі електричка потрібна 25 хвилин тому, sergio сказав: Для любителей торговать на Виолити. я пару раз купляв вінтаж, але то інше ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, akineo сказав: тю, тут кожен день викрадають велосипедистів разом з велосипедами чи без і нічого нікому не має він же не від імені держави їбашив. а відвіз би його в тцк ще й відкат би отримав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Змінено 10 годин тому користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Тож кожному - своє правильно. ще й здоров'я не всім дозволяє безпечно для себе та інших іздити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Цитата ❗️Україна і Європа готують 12-пунктний план кінця війни, — джерела Bloomberg. а де плани перемоги? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 52 минуты назад, sergio сказал: Так вже потихеньку почали привчати. Рівноо о дев"ятій треба зупинитись. Дехто виходить із машини і сзиляє голову. Тепер лишилось, щоб шаріатьскі патрулі (закреслено) поліція контролювали, щоб до того ще стелили коврики, ставали на коліна і товклись лобом об асфальт і так х6 на день. чтоб легче было управлять обществом нужно лишь заставить его делать бесполезные действия, чем больше таких действий тем легче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому якщо за вибори - знов учителям обіцяють казково підняти зарплати, не враховуючи, що вони ще будуть трішечки підробляти репетиторами, звісно тільки ті, хто не вміє шити.🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: Так таксі дешевше та безпечніше за власну машину зараз виходить якщо машина нова-до 5 років, то ганяти вигідно. якщо стара, то я порахував,що дійсно 10 раз таксі легкове і 3 грузове на місяць набагато вигідніше,ніж в корча вкладати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: якщо машина нова-до 5 років, то ганяти вигідно. якщо стара, то я порахував,що дійсно 10 раз таксі легкове і 3 грузове на місяць набагато вигідніше,ніж в корча вкладати парковка, страховка, помити - навіть якщо не їздити витрати йдуть... хоча в цілому як жінки - витрати на власну та погодинну зовсім різні, а майстерність може бути вищою 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) дел Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: парковка, страховка, помити - навіть якщо не їздити витрати йдуть... хоча в цілому як жінки - витрати на власну та погодинну зовсім різні, а майстерність може бути вищою А якщо копнути глибше ... Ми обмінюємо невідновний час свого життя(найцінніший і невідновний ресурс) на гроші(обмежений актив), а потім гроші на автівку(пассив) та інші речі, що знецінюються. Фактично ми платимо за речі не грошима, а фрагментами власного існування. І питання не в покупці як такій, а в тому, чи варта вона цього часу. Мабуть, я не в ту тему і не на тому форумі ... 😁)))) 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому а можно еще вместо дома или квартиры коллекторе жить или возле труб отопления, или в подвале высотки...квартиры и дома не выгодны как и авто 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Цитата Китайська фабрика продала понад 100,000 футболок та кепок (з написом «Бойкот Китаю») у США.www.binance.com/uk-UA/square/post/23297559941402 вот так вот...нужно учить китайский, а не мову может мировоззрение и интеллект перейдет на уровень выше Змінено 9 годин тому користувачем Бармалей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 хвилин тому, Бармалей сказав: а можно еще вместо дома или квартиры коллекторе жить или возле труб отопления, или в подвале высотки...квартиры и дома не выгодны как и авто або в коробці від холодильника десь на пустирі)) на зиму стиродуром обклеїти))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: А якщо копнути глибше ... Ми обмінюємо невідновний час свого життя(найцінніший і невідновний ресурс) на гроші(обмежений актив), а потім гроші на автівку(пассив) та інші речі, що знецінюються. Фактично ми платимо за речі не грошима, а фрагментами власного існування. І питання не в покупці як такій, а в тому, чи варта вона цього часу. Мабуть, я не в ту тему і не на тому форумі ... 😁)))) для мене переломний момент настав тоді коли я зрозумів що жити потрібно в пішій доступності до офісу, де ти проводиш більшу частину часу. хоча це я вперше дізнався від голови суду, який ходив на роботу пішки. звісно можна витрачати час в стресі та дорозі замість родини, або займатися своїми справами, але навіщо? другий був після усвідомлення що витрачати на когось (дядю) часу більше ніж на себе теж тупо. про безглуздість витрат тільки через те щоб на когось справити враження регулярно нагадує колекція годинників. отже, після того як позбуваєшся непотрібного і усвідомлено витрачаєш на необхідне лише стільки часу, скільки дійсно потрібно, життя стає не тільки існуванням. що саме цікаве, грошей може і стало менше, але рівень життя виріс. я вже не кажу про здоров'я та особистий розвиток. ну і як самий яскравий приклад - якщо ти впахуєш як раб, то зірватися на пару тижнів з друзями в африку стає неможливим навіть за наявності грошей. звісно я не кажу про олігархів, там свої проблеми і обмеження. а от з умовними прокурорами та ж історія. навіть у відпустці не відпускає те що один дзвінок і ти летиш назад. або вже по дорозі в аеропорт розвертаєшся. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, Бармалей сказав: нужно учить китайский ніхао! багато вже вивчили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Ніхто не відповів.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: для мене переломний момент настав тоді коли я зрозумів що жити потрібно в пішій доступності до офісу, де ти проводиш більшу частину часу. хоча це я вперше дізнався від голови суду, який ходив на роботу пішки. звісно можна витрачати час в стресі та дорозі замість родини, або займатися своїми справами, але навіщо? другий був після усвідомлення що витрачати на когось (дядю) часу більше ніж на себе теж тупо. про безглуздість витрат тільки через те щоб на когось справити враження регулярно нагадує колекція годинників. отже, після того як позбуваєшся непотрібного і усвідомлено витрачаєш на необхідне лише стільки часу, скільки дійсно потрібно, життя стає не тільки існуванням. що саме цікаве, грошей може і стало менше, але рівень життя виріс. я вже не кажу про здоров'я та особистий розвиток. ну і як самий яскравий приклад - якщо ти впахуєш як раб, то зірватися на пару тижнів з друзями в африку стає неможливим навіть за наявності грошей. звісно я не кажу про олігархів, там свої проблеми і обмеження. а от з умовними прокурорами та ж історія. навіть у відпустці не відпускає те що один дзвінок і ти летиш назад. або вже по дорозі в аеропорт розвертаєшся. ая полюбляю відрядження. доля заносила мене в такі живописні краї,що я просто купив матрас і підживав на об єктах. люди благостні рядом зачасту, природа, нові враження.. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 хвилин тому, Бармалей сказав: вот так вот...нужно учить китайский, а не мову может мировоззрение и интеллект перейдет на уровень выше це мені сказали ще 20 років тому) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Ніхто не відповів.... класно він три показав)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому а з @Флаг тут ржали. у нього он робота на себе, івенти, тьолки, товарняки, палатки, пічка з трубами від пилососа. Романтика! а нє вот ето вот всьо! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: ая полюбляю відрядження. доля заносила мене в такі живописні краї,що я просто купив матрас і підживав на об єктах. люди благостні рядом зачасту, природа, нові враження.. я теж любив, але три перельоти за день від +16С до -16С та коли ти бачиш лише аеропорти, готелі та офіси, просто вбивало фізично. добре хоч по матрасах не видно було яких елітних курв на них їбали раніше 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз