Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, Tochkin сказал:

Переїзджайте вже з іммгрантського району. 

Тут всі райони однакові. Я не бачив в Чикаго поділу на щось подібне. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, yukon сказав:

Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику.

Так і я писав десь тиждень назад, що зранку, коли не було ніякого тривоги, щось дуже низько і потужно пролетіло над будинком зі звуком "ш-ш-щ...", начебто пішов густий-густий дощ. Теща вже не спала і всралася від того звуку. А мені було ліньки вилазити з ліжка і дивитися що то таке. Хоча, сусід вискакував, але нічого вже не побачив. 

Посилання на коментар

17 минут назад, akineo сказал:

22 жовтня. Всі країна без світла 😕

Навіщо казати за всіх? У нас світло є, у Вінницю знайомому дзвонив світло є, в Одесі світло є.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Різниця в тому, що зелені керують країною, а інші ні на що не впливають.

Ось ці барани, які «ні на що не впливають» і які замість додати майже ярд гривень на оборону, просто відсутні чи утримуються.IMG_0803.thumb.png.a22766a7fa92d5fcb535063deba7c746.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

не продумував такий варіант, бо шанс такого розвитку подій, при зовнішньому фінансуванні всього в країні европонями, маловірогідний. 

я би заодно продумав варіант без фінансування

Посилання на коментар

32 хвилини тому, юра84 сказав:

Навіщо казати за всіх? У нас світло є, у Вінницю знайомому дзвонив світло є, в Одесі світло є.

А у мене нема (

Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

А у мене нема (

відпочиньте від інтернету, почитайте книжку, випийте чарку, приємно проведіть час з жінкою. мені б ваші роки та темряву :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 годину тому, Фрай сказав:

за зелю голосувати не варто,

Чого це? Такий незламний.

Посилання на коментар

депутаты плакали🤣🤣🤣

я бы постеснялся что то с таким заголовком постить...хотя пенсам советским внутри - зайдет🤣

• Лайк 1
Посилання на коментар

Колишній генпрокурор України Юрій Луценко висловив думку, що українці, які ухиляються від мобілізації, мають сплачувати військовий збір до кінця

blik.ua/politics/15396-ne-khochete-prolivati-krov-platit-pozhittyevo-za-tikh-khto-ce-robiv-lucenko-rizko-vislovivsya-pro-ukhilyantiv

так і бачу як менти, депутати та ОПа в повному складі на чолі з чориразовим ухилянтом в касу в чергу стали :lol:

Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

відпочиньте від інтернету, почитайте книжку, випийте чарку, приємно проведіть час з жінкою. мені б ваші роки та темряву :flag1:

Та вже залежність у всіх від телефонів , комп'ютерів. Якщо комп'ютер не включений , навіть без діла, але повинен гудіти. 

Якщо б в селі чи приватному будинку живе то було б набагато легше. В багатоквартирних курятниках не має чим зайнятись. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Колишній генпрокурор України Юрій Луценко висловив думку, що українці, які ухиляються від мобілізації, мають сплачувати військовий збір до кінця

blik.ua/politics/15396-ne-khochete-prolivati-krov-platit-pozhittyevo-za-tikh-khto-ce-robiv-lucenko-rizko-vislovivsya-pro-ukhilyantiv

так і бачу як менти, депутати та ОПа в повному складі на чолі з чориразовим ухилянтом в касу в чергу стали :lol:

Цікавий факт - у всьому винні цивільні. 

Ахуєть країна. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

В багатоквартирних курятниках не має чим зайнятись. 

аж заздрю. тут не знаєш за що братися перше, хоча більше за все вже тягне поспати :lol:

1 хвилину тому, akineo сказав:

Цікавий факт - у всьому винні цивільні

ви в слові бідні багато помилок зробили

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...