МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 30.10.2025 в 11:56, outdoor24 сказав: запросіть електронний ВОД на порталі ДІЯ я так розумію,що резерв поки нема сенсу ставити? в діїї можна ті самі фунціїї бачити, як статус і тп тільки в ній тобі від тцк не прийдуть подлі смс?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, yuragon сказал: можна просто через банк айді в приват24 підтвердити вхід і все, без файлових ключів Я просто показал еще один путь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: я так розумію,що резерв поки нема сенсу ставити? в діїї можна ті самі фунціїї бачити, як статус і тп тільки в ній тобі від тцк не прийдуть подлі смс?) В мене співробітник коли оформлявся на роботу то без оновлення в резерві (він не ставив його і не оновив данні вчвсно) на порталі не міг зробити витяг військово облікового документу який потрібен для оформлення на роботу в штат. Мусив поставити резерв і оновити данні - витяг зміг зробити і оформився на роботу, але це походу тригернуло систему і він попав в приціл. Через 2 дні в резерві вилізло червоним що він порушник, один штраф вже заплатив, через тиждень прилетів 2-й такий самий штраф, на вказаний в резерві телефон вже дзвонили з поліції і цікавились коли він планує ВЛК проходити.... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, yuragon сказав: В мене співробітник коли оформлявся на роботу то без оновлення в резерві (він не ставив його і не оновив данні вчвсно) на порталі не міг зробити витяг військово облікового документу який потрібен для оформлення на роботу в штат. Мусив поставити резерв і оновити данні - витяг зміг зробити і оформився на роботу, але це походу тригернуло систему і він попав в приціл. Через 2 дні в резерві вилізло червоним що він порушник, один штраф вже заплатив, через тиждень прилетів 2-й такий самий штраф, на вказаний в резерві телефон вже дзвонили з поліції і цікавились коли він планує ВЛК проходити.... бля...ну я дані оновлював рік назад, більше в цнапі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, yuragon сказав: В мене співробітник коли оформлявся на роботу то без оновлення в резерві (він не ставив його і не оновив данні вчвсно) на порталі не міг зробити витяг військово облікового документу який потрібен для оформлення на роботу в штат. Мусив поставити резерв і оновити данні - витяг зміг зробити і оформився на роботу, але це походу тригернуло систему і він попав в приціл. Через 2 дні в резерві вилізло червоним що він порушник, один штраф вже заплатив, через тиждень прилетів 2-й такий самий штраф, на вказаний в резерві телефон вже дзвонили з поліції і цікавились коли він планує ВЛК проходити.... короче,якщо оновлював,то в дії на компі можна витяг зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: бля...ну я дані оновлював рік назад, більше в цнапі Якщо вчасно це зробили (оновили то що вимагалося в резерві, тобто адресу і телефон) то може й не тригернеться нічого. В тих кого знаю що вчасно через резерв оновили данні - нічого не прилітає, затіхарились і не відсвічують щоб особисто не попасти на перевірку документів. В цього співробітника що я розказував виглядає основним зальотом було не оновлення вчасно в резерві/цнапі. Там він розказував як то сталося то взагалі живий анекдот - каже вже вирішив ставити резерв і оновляти, а тут їхав каже в таксі і поговорив з таксистом - він порадив не ставити нічого і не оновляти, ну він так і зробив ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, Canton сказав: Херню не пишите. Это просто доказательство того, насколько Вы далеки от этой тематики Возьмите и сами посчитайте, все исходных данных достаточно, чтобы понять все манипуляции с ТТХ. На биомассу шароварную расчитано... так а де подивитись розрахунки реальних спеціалістів? крім солоніна ніхто і не розбирався. без розрахунків виглядає просто як накидування гамна на вентилятор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: короче,якщо оновлював,то в дії на компі можна витяг зробити? Тяжко щось порадити, а то потім будеш себе відчувати винним що хтось платить регулярно штрафи по 16 тисяч, або виконавча служба рахунки заблокує... Свіжий випадок про який я знаю особисто - розказав. Як то ще буває - не знаю. Змінено 7 годин тому користувачем yuragon 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 минут назад, Canton сказал: Это пздц... Еще Тарана приплетите... Так в цього касьянова куди не глянь всюди власні жопні інтереси вилазять Цінність його критики в кращому випадку нульова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 минут назад, yuragon сказал: Якщо вчасно це зробили (оновили то що вимагалося в резерві, тобто адресу і телефон) то може й не тригернеться нічого. В тих кого знаю що вчасно через резерв оновили данні - нічого не прилітає, затіхарились і не відсвічують щоб особисто не попасти на перевірку документів. В цього співробітника що я розказував виглядає основним зальотом було не оновлення вчасно в резерві/цнапі. Там він розказував як то сталося то взагалі живий анекдот - каже вже вирішив ставити резерв і оновляти, а тут їхав каже в таксі і поговорив з таксистом - він порадив не ставити нічого і не оновляти, ну він так і зробив ))) Ні куя не ставив і не оновлював. Коли весною зупинили воєнника показав, дивились чи я не в розшуку. Але нічого не казали, чому не оновлював. На мотоцику, вже прорив кордону був, тепер на авто https://www.facebook.com/share/r/1Dbiqjvpka/ Змінено 7 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 16 годин тому, akineo сказав: …як саме енергетики відновлюють всім електропостачання після обстрілів уявлення не маю. та то зрозуміло, ви ж не міністр енергетики. інша справа керівництво країною, ВПК, як воювати стільки років поспіль з переважаючими силами ворога, будувати відносини з міжнародними партнерами і тд. Отут akineo фахівець екстра-класу! Досвід та глибокі пізнання, геть як у форумних побратимів по накиданню зради та лайна. Змінено 5 годин тому користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Ні куя не ставив і не оновлюва. Коли весною зупинили воєнника показав, дивились чи я не в розшуку. Але нічого не казали, чому не оновлював. Доречі я про випадок в Львові розказую, але свіжий - місячної давності. Думаю що коллега засвітився в той момент коли з запізненням оновив данні в резерві - відразу все почервоніло. Змінено 7 годин тому користувачем yuragon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 10 минут назад, newbee2020 сказал: так а де подивитись розрахунки реальних спеціалістів? Кто ищет - тот всегда найдет. Вам никто ничего не должен. Я же сказал - посчитайте сами. Это у будет ЖЕЛЕЗНЫЙ (для Вас) результат. "Розовые очки всегда бьются стеклами внутрь"(С) Змінено 7 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 19 хвилин тому, МаТраС сказав: в діїї можна ті самі фунціїї бачити, як статус і тп Так 19 хвилин тому, МаТраС сказав: тільки в ній тобі від тцк не прийдуть подлі смс?) Та хз,шо там можна очікуати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 28 минут назад, karbo сказал: Так в цього касьянова куди не глянь всюди власні жопні інтереси вилазять Это ваше субъяективное, заангажированное, непрофессиональное и поэтому не имеющее никакой ценности, мнение. Я Юру знаю с 14 года. Лично знаю. Ровный воевака и как раз без "интересов" Змінено 6 годин тому користувачем Canton 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, Canton сказал: Это ваше субъяективное, непрофессиональное и поэтому не имеющее никакой ценности мнение. Я Юру знаю с 14 года. Лично знаю. Ровный воевака и как раз без "интересов" Воєвака може він і хороший, лише чомусь свого безпілотника просуває без всяких на те підстав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 минуту назад, karbo сказал: свого безпілотника просуває без всяких на те підстав Та Вы шо? А промах всего 5 метров по Кремлю еще в 23 это не "пидстава"? Разговор окончен, Вы АБСОЛЮТНО не знаете историю этих пацанов. Вас Романенко заждался, пускайте слюни дальше... Змінено 6 годин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Ровный воевака и как раз без "интересов" Та Аркаша Баобабченко теж ровний воєвака і бєз інтєрєсов. Ага. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, outdoor24 сказал: Та Аркаша Баобабченко теж ровний воєвака і бєз інтєрєсов. Ага. Голосраким слова не давали... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 минут назад, МаТраС сказал: бля...ну я дані оновлював рік назад, більше в цнапі Ну так всьо 😁 Ви вже є і в "Оберігу" і в "резерві". Якщо Ви оновлювались в цнапі і питань там не виникло то Ван надали письмову довідку про оновлення. Уважно її передивіться. Там біля QR коду (вроді) маленькими буквами пише - "Резерв +" 😁. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Голосраким слова не давали... То чого пащеку свою розкриваєш? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 минут назад, Canton сказал: Та Вы шо? А промах всего 5 метров по Кремлю еще в 23 это не "пидстава"? Разговор окончен, Вы АБСОЛЮТНО не знаете историю этих пацанов. Вас Романенко заждался, пускайте слюни дальше... Так я руста пам'ятаю на красній площі І яке це має відношення до ефективності сучасних літальних апаратів? Де його актуальні здобутки на фронті цими дронами? Люди кажуть що ніхрена немає. Нехай продемонструє ефективність на локальному рівні, тоді хоча би якась аргументація появиться Мадяр досить одіозна фігура, тіктокер, але демонструє цілому світу, а цей лише ниє Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, Canton сказав: Кто ищет - тот всегда найдет. Вам никто ничего не должен. Я же сказал - посчитайте сами. Это у будет ЖЕЛЕЗНЫЙ (для Вас) результат. "Розовые очки всегда бьются стеклами внутрь"(С) понятно, значить нема ніяких розрахунків, які доводять, що двигун від л-39 не може забезпечити політ 6ти тонної ракети зі швидкістю близько 650 км/год.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, 988888 сказав: Ну так всьо 😁 Ви вже є і в "Оберігу" і в "резерві". Якщо Ви оновлювались в цнапі і питань там не виникло то Ван надали письмову довідку про оновлення. Уважно її передивіться. Там біля QR коду (вроді) маленькими буквами пише - "Резерв +" 😁. знайшов. так ,так кюар код є,посада і тп. хотілось би знати чи нічого не змінилось,бо можуть любого в розшук подати..сьогодні зайду в цнап,може вони дають аку довідку.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, newbee2020 сказал: понятно, значить нема ніяких розрахунків, які доводять, що двигун від л-39 не може забезпечити політ 6ти тонної ракети зі швидкістю близько 650 км/год.. Все есть, только Вам никто ничего не должен. На закрытых ресурсах есть полный расклад. Но даже если его Вам выложить - Вы не поймете и все равно не поверите. При крейсерской скорости на максимальную дистанцию сие изделие может доставить килограмм 50-80 полезной нагрузки. 400-500 кг - дистанция сокращается до 300-400 км. Тонна - из области влажных фантазий. Про обход РЭБ - разговор отдельный. Нету инфы (пока). Как и нету НИ ОДНОГО подтвержедения о боевом применении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз