ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 9 хвилин тому, DimaF сказав: Увы, я не такой оптимист как вы...(((( Це був сарказм на Вашу фразу про те що з тюрм беруть.Такі випадки звичайно є - але вони ніяк не впливають на загальну картину- і штатного м'яса вистачає поки що.Плюс є інфа що і на свіжоокупованих територіях починають активно мобілізовувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 16 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Це добре , значить перемога не за горами. ви які гори мали на увазі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 6 минут назад, Privet сказал: Кремлю глибоко пофіг на якесь там населення - поки гроші капають від продажу нафти, газу та т.п. Кремль цікавить лише захоплення територій. До речі, з глобальним потепленням та таїнням вічної мерзлоти - скільки тієї території рашкостану опиниться під водою ?! Напевно , - солоною водою. А чим вони будуть годувати це населення ? північний морський маршрут відкриється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 А пам'ятаєте як вся країна "взахльоб" дивилась і очікувала нові серії🤦♂️. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 7 хвилин тому, US7IGN сказав: ви які гори мали на увазі? На жаль, то поки що міраж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Ну так і Росія не задіяла весь свій потенціал. Потенциал рашки то их военнокосмические силы (авиация и пво сейчас входят в ту структуру) - кто под натовским "зонтиком", те выдыхают намного спокойнее, людские ресурсы ограничены, если не объявлять всеобщую мобилизацию, что и сделано в дыре (там всеобщая мобилизация, кто может там откосить. любыми способами "болеет", потому как гребут "косых и хромых"). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 Боюсь навіть уявити.Совпадение? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 38 хвилин тому, Vikctor сказав: Авжеж - з 14-го так русняві й казали, що мовляв вони покі що граються, а ось коли почнут авіацію, та ракетне озброєння використовувати, то тоді Ла-Манш за три дні... Справа не в озброєннях, справа в людях. РФ поки воює без загальної мобілізації. А потенціал там великий. І якщо техніки і ракет у них замало, то стрілецької зброї там на дві війни хватить. А людей берегти у них не звикли. Не варто недооцінювати супротивника. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) Мета російської пропаганди -- всіми засобами через своїх агентів деморалізувати українське суспільство та підірвати віру у перемогу України. Попри зусилля пропаганди русні -- прапор України можна побачити майже у кожному куточку світу, як незламний символ боротьби за свободу та незалежність. Змінено 2 вересня 2022 користувачем 7351 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: РФ поки воює без загальної мобілізації. але все треба робити вчасно. вони дали як мінімум півроку штатам перерахувати розрахунки та посилити Польщу та інші країни Балтії, скандинавів. з півдня їм вже присунули азери та напоготові турки. коли закінчаться українці, всі інші тільки почнуться. і кацапи це чудово розуміють. і повірте мені, ніяка мобілізація не компенсує ефекту томагавків, які почнуть залітати на парашу зі всіх сторін... Змінено 2 вересня 2022 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 1 хвилину тому, US7IGN сказав: ефекту томагавків, які почнуть залітати на парашу зі всіх сторін... Не можна було б власникам тих томагавків передати що вже давно пора.Чого вони чекають? Чи може вони ще не знають про свою місію? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Не можна було б власникам тих томагавків передати що вже давно пора.Чого вони чекають? Чи може вони ще не знають про свою місію? з мого досвіду спілкування з амерами, у них все чітко. але вони нікому нічого не винні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Справа не в озброєннях, справа в людях. РФ поки воює без загальної мобілізації. А потенціал там великий. І якщо техніки і ракет у них замало, то стрілецької зброї там на дві війни хватить. А людей берегти у них не звикли. Не варто недооцінювати супротивника. Это все верно. Но, Но, Но, вы сравниваете с ситуацией ВМВ, когда как минимум половина советских людей была мотивирована на войну с немцами как захватчиками. Как вы сейчас представляете всеобщую мобилизацию под нынешним соусом?? Иди ванька из Волчех*йска воюй за хер пойми что?? То что эрефия наделает беды у нас, сомнений нет. Змінено 2 вересня 2022 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 29 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: А пам'ятаєте як вся країна "взахльоб" дивилась і очікувала нові серії🤦♂️. не пам'ятаю , не дивилися хіба що ви десь там у себе на Засратові То Корчєвніков там у верхньому кадрі? Той пропагандон теж там відмітився? Змінено 2 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 1 хвилину тому, Бездомный сказав: не пам'ятаю , не дивилися хіба що ви десь там у себе на Засратові Брешете.Як і те що я у Вас в ігнорі.Це така маланська порода?🤣🤣🤣 Змінено 2 вересня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 2 хвилини тому, Бездомный сказав: То Корчєвніков там у верхньому кадрі? Не знаю.То Ви у нас по них🙂. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: Справа не в озброєннях, справа в людях. РФ поки воює без загальної мобілізації. А потенціал там великий. І якщо техніки і ракет у них замало, то стрілецької зброї там на дві війни хватить. А людей берегти у них не звикли. Не варто недооцінювати супротивника. я хочу побачити , як кацапи гонять на убой москвичів та пітерців - з самою лишень стрілецькою зброєю 🤣 Бажано - студентів та викладачів МГІМО та Бауманки Змінено 2 вересня 2022 користувачем Бездомный 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 1 хвилину тому, Бездомный сказав: я хочу поба чити ,як кацапи гонять на убой москвичів та пітерців - з самою лишень стрілецькою зброєю 🤣 Ідіть на фронт захищати свою землю - та й побачите.Там і таких не мало.Було б бажання🤣🤣🤣. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 2 години тому, Vikctor сказав: Так Яковина подобався ... пані Музей.😁 Ну як подобався - писала щось на кшталт, що мовляв такий солоденький, що напевно підлюка.))) Так воно і є. Яка різниця, кому він подобається чи ні. Я писала про те, що якщо не совпадають мої погляди з кимось, то це не підстава кривити носа і казати " фі, як ви можете , воно ж мені не подобається". Краще запитати,чим цікаві Латиніна чи Яковина і зрозуміти в чому різняться погляди. 2 години тому, Vikctor сказав: Вона у кожному стрімі перебиває співбесідника задля висловлювання своєї дуже важливой А ви дивитесь всі ії стріми? В вас міцні нерви. Вона не всіх перебиває. На початку війни в неї був Арістович. Вона таяла від нього, як савецкій пломбір. Що було в бесіді я не пам'ятаю, а от те, що вона , глибоко доросла жінка поводила себе, як підліток в першу закоханість, то було смішно. Якщо сюди добавити те, що вона, після вбивства дочки Дугіна, телефонувала іншим блогерам з істерикою " нас всіх вб'ють", то це не добавило покращення мого сприйняття Латиніної. Але ж, це моє сприйняття цієї особи, засновано на , скоріше, емоційних моментах, ніж на сухому аналізу ії особистості. Тому і кажу, що, хто я така, щоб зверхньо ставитись до того, що комусь подобається той, хто не подобається мені. 3 години тому, Vikctor сказав: П.С.: Світан - брат близнюк Жданова))) Спокійно ставлюсь до Жданова. Взагалі ставлюся до тих, кого дивлюсь , спокійно. Мені потрібні різні точки зору, щоб зробити якійсь висновок. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 1 час назад, dr.alf сказал: На карте есть deepstatemap.live/#12.5/47.4565/33.3815 Тільки там тре збільшити на максималку, щоб було видно .Інакше, наші здобутки навіть не помітиш...😼 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 6 часов назад, allanek сказал: На початку війни в неї був Арістович. Вона таяла від нього, як савецкій пломбір. може то така бабська маніпуляція? на ареставичі спрацювало - співав, як соловейко 🤣 Змінено 2 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 (змінено) 29 минут назад, allanek сказал: Мені потрібні різні точки зору, щоб зробити якійсь висновок. якщо ми зможемо зробити висновки - ворог тим більше - зробить висновки . То ж всі ці балакаючі голови по обидва боки - під час війни - ІПСО , не більше . І це - правильно . Змінено 2 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 24 минуты назад, sergio сказал: Тільки там тре збільшити на максималку, щоб було видно .Інакше, наші здобутки навіть не помітиш...😼 Влада збрехала народу України про контрнаступ! Всі на майдан!!! 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 28 хвилин тому, sergio сказав: Тільки там тре збільшити на максималку, щоб було видно .Інакше, наші здобутки навіть не помітиш...😼 Треба дивитись на це ширше або ширєє: здобуток як мінімум той що туди ( як на найлегшу ділянку ) перетягнули війська з Донбасу.І навіть частину свіжаку туди кинули. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2022 Подобається мені цей лисий товариш. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз