Бездомный Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 6 минут назад, vadimv сказал: Я бачив тут t.me/voynareal/47130 виглядає , як стьоб - політичний жарт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 47 хвилин тому, Бездомный сказав: виглядає , як стьоб - політичний жарт В кожному жарті є частина жарту, а все інше - правда. Я особисто думаю, що Арагорном він бачить себе. Такий собі бізнес-тренер бомж, що перетворюється на короля за допомогою хобітів. Але для цього потрібно вміти вести переговори. Це йому не триндіти з військовим злочинцем Фєйгіним. Змінено 2 січня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 9 годин тому, iiigolkin сказав: нащо тоді модери? чи хтось вважає його корисним? Дядя, ти забув вже, як плакався мені в лічку, коли я був модератором? Так згадуй потихеньку. Я розумію, деменція, старість, але зроби зусилля над собою. І тойво, у нас в країні - свобода слова. А не корисність на чиюсь думку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 9 минут назад, vadimv сказал: Ніт, вони не ефективні не на мій погляд. Вони не ефективні тому, що захід "воює" з андрофагами вже як мінімум 100 років, а кінця цьому "ефективному" процесу зовсім не видно. Видно тільки, як червоно-коричнева чума розповзається по світу. Це смішно)) 50 років тому та чума доходила до західних кордонів Європи, А зараз резикує висохнути до західних кордонів Азії, з центром кірівництва на сході азії Ну я думаю їм подобається такий протилежний наступ. Т.є путін в Херсоні, та в ізюмі з лиманом всіх переграв, і це він так наступає,. На західні кордони росіі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 44 хвилини тому, mastervovik сказав: Зная те, що висловами Аоестовича вертять як їм подобається і з якого боку вдобніше, хотів би послухати оригінал, чим коментувати . Маєте рацію. Розмова велась з погляду суміші езотерики і раціонального в житті людини. Якщо прийняти це до уваги, набратись терпіння і подивитись ролик, а не шматки, кому що "сподобалось", тоді зрозумілі всі висловлювання Арестовича. Змінено 2 січня 2023 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 1 година тому, mastervovik сказав: Це смішно)) Це зовсім не смішно. 1 година тому, mastervovik сказав: 50 років тому та чума доходила до західних кордонів Європи, І у неї було більш-менш адекватне керівництво, яке займалося скороченням озброєнь та іншою розрядкою. 1 година тому, mastervovik сказав: А зараз резикує висохнути до західних кордонів Азії, з центром кірівництва на сході азії А зараз на сході є щедрий спонсор з 1,5 мільярдами населення і 5-мільйонною армією. Який вже затягнув половину світу в свою пащу. І який взагалі не вважає інші нації за людей. 1 година тому, mastervovik сказав: Ну я думаю їм подобається такий протилежний наступ. Ніт, америкоси в паніці, не знають що з цим робити. Вони знатно лоханулися з агентом Кісінджером. Як до того з агентом Рузвельтом. Змінено 2 січня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Отетоот ермака 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Пам'ятаю як ми довго вчилися на весні, що не можна спокійно розміщувати бійців кучно в будівлях. Був Миколаїв. Була Десна. Був Яворів. Наче урок засвоїли. Русня покі що не навчена як слід, тому підсумки по Макеєвці таки чудові. Довго вчились , але не навчились. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 34 хвилини тому, vadimv сказав: військовим злочинцем Фєйгіним А де він воював? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А де він воював? В банді військового злочинця Ратко Младича. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 16 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Отетоот ермака Бути близькою послугою, бути близькою подругою. Оговірка за Фрейдои. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 хвилини тому, vadimv сказав: В банді військового злочинця Ратко Младича. А яким боком він до нього, я не в курсі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 (змінено) 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А яким боком він до нього, я не в курсі. https://www.google.com/search?q=марк+фейгин+ратко+младич&oq=марк+фейгин+ратко+младич&aqs=chrome..69i57.5452j0j15&sourceid-=chrome&ie=UTF-8 У нього на другому ютуб-каналі на заставці навіть фотка тих часів: Змінено 2 січня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 10 часов назад, Vinsol2009 сказал: Переживали за пройобаний південь та загиблих маріупольців? За кого тут переживать. videoplayback (online-video-cutter.com).mp4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 10 хвилин тому, миг сказав: За кого тут переживать. videoplayback (online-video-cutter.com).mp4 Ще один "єбнальник". Та і справді, нафіга нам той Південь та Маріуполь? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Svitlana Samarska А я сподівалася почути обіцяне: "українці, ми молодці!" Типу, що не панікували. Що залишилися на місцях і залишили своїх літніх батьків, вагітних жінок і малих дітей. Пам'ятаєте, президент прогнозував цю фразу, коли обіцяв шашлики? Чи то з голови у нього обіцянка вилетіла, чи то шашлики вийшли підгорілі і з кров'ю. А ще я пам'ятаю новорічну промову чотири роки тому. "Я іду в президенти!" Тоді у повному ступорі і шоці зрозуміла: звізда близенько. Насувається небачений треш. Правда, була слабка надія на людський розум. Марна надія. Потім кілька моїх реальних друзів разом з родинами виїхали з країни, махнувши рукою. І ще одну промову я пам'ятаю. Коли він видавав своїм неповторним тембром: какая разніца какая уліца. Нарід завивав від щастя, корчився у солодких судомах: оце поперло! Дійсно, какая разніца, де та сама сєрєдіна, на якій у Омані він домовився зійтися. Президент повністю виправдав особисто мої передчуття. Напередодні повномасштабної війни його рейтинг валявся під лавкою, він сам був фріком, яким гидували буквально всі, економіка була, як прутень у гноміка, а велике крадівництво успішно набивало кишені його дружбанам і стелило доріжки під ворожі танки. Цьогоріч наскрізь фальшивий акторчик своїм ротовим отвором промовляв про шлях у Європу, а напередодні правою рукою підписав закон про КСУ, який однозначно нам цю дорогу закриває. Нарід звично ридає і корчиться у солодких судомах від захвату і розчулення... Ви та-а-ак дивуєтеся, що у нього війна почалася не дев'ять років тому, а 24 лютого! Вам уже відкрито пояснили: великі помилки стали дрібними - В.О.Зеленський. Так, вчора я ридала. Не над текстом безумовно талановитого автора, який майстерно озвучує наш президент. Озвучує, не пропускаючи ті слова далі своєї сорочки. Я ридала над нашим горем, над нашою трагедією, над жертовністю наших Захисників і над дуже непевним, навіть темним майбутнім нашої країни. З цією феноменально аморальною, брехливою і зрадливою владою. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Цікаво, а шо ж сталося, що найвеличніший лідор сучасності досі не привітав х.уйла з Новим роком, як зазвичай то робив? Невже олів"є поперек горла стало? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 17 часов назад, Vinsol2009 сказал: Речення, яке немає сенсу, про що воно? Народний супутник працює в інфрачервоному диапазоні. Який приймач працює в диапазоні хвиль РЛС? Безкоштовне джерело даних. Ті гроші можна було використати ефективніше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 41 минуту назад, vadimv сказал: В банді військового злочинця Ратко Младича. Фейгін і воювати?! Він скоріше спец ποπиздіти. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 Арестович сдал всех. Две Кореи. Харьков не удержать, нет смысла его оборонять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 23 минуты назад, Вомбат сказал: та Маріуполь? .. о жителях шло,ляпнул,что кирпичами посрал. 320677283_2179665845547197_2498307707007436994_n (online-video-cutter.com).mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 1 хвилину тому, миг сказав: .. о жителях шло,ляпнул,что кирпичами посрал. 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 2 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2023 24 хвилини тому, Вомбат сказав: 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз