МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Думаєте і в цьому парашку будуть копіювати? Так і на парашку недовго перетворитися. Чи вже? ви шо на приколі?) я мав ввиду, цей світ і той.після смерті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 5 минут назад, МаТраС сказал: ви шо на приколі?) я мав ввиду, цей світ і той.після смерті Після смерті немає ніякого світу. Все що залишиться, залишиться тут. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 24 минуты назад, МаТраС сказал: фільм показовий. хай тоть те чмо його і знімало Он его стырил. Оригинал - "Двенадцать разгневанных мужчин" 1957 Римейк - "Двенадцать разгневанных мужчин" 1997 https://ru.wikipedia.org/wiki/12_разгневанных_мужчин_(фильм,_1997) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) 30 минут назад, МаТраС сказал: а Ви звідки знаєте,де краще? ДЕЛ Змінено 16 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Ютуб видав такий канал - Українська Служба Новин. Зареєстрований 10 грудня 2023-ого. А там про "режим Зеленського", що Заленський, такий, як Путін і т.п. Скажіть, ви насправді все це дивились? Мазохизм якийсь 22 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Зеленський зображений негативно, Порошенко - позитивно. А ви каменти під останнім відео читали? Схоже, споживачі того каналу - точно не порохоботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Очень интересный канал, 400 просмотров из ник 2 наших,и 0 коментов. Как вы такое находите? У меня про горелку больше просмотров на канале. Дивлячись, яке відео від цього каналу, якому місяць від появи в ютубі - Українська Служба Новин Підписалося 2,09 тис. користувачів Підписатися 8,9 тис. Поділитися Завантажити Зберегти 172 919 переглядів 4 січ. 2024 р. Оцей коментар я вже бачив під іншим відео - @user-gh1xn9es4v 4 години тому Я из России и очень люблю украинцев, жалею простых не винных людей солдат, хочется мира, добра и жить всем в любви, а не в ненависти Ось показові коментарі - @user-jw9qj1rh1f 7 днів тому Народ просыпайся. Пора этот батальен парламент сраной метлой гнать. Потому што чем дальше тем страшнее будет. @user-dh4cw1fp7z 2 дні тому Доки зеленський буде при владі ізсвоїми корупціонерами 95 кварталу то война і безлад буде панувати @user-bl8qp8gf9q 11 днів тому (змінено) - Это уже просто обычное убийство населения. Под красивыми названиями. Уже половины населения нет. - Люди, проснитесь. И очнитесь. Геноцид населения правительством - не может быть законным! А отказ кого-то убивать или быть убитым - точно не может являться преступлением. - Откройте границы как это принято во всех европейских странах, и дайте спокойно выходить отсюда мирному населению. Те войны никого вообще не интересуют кроме самого правительства. - Ну так сами они же не воюют, они только этим других дурят. Це не антиукраїнська діяльність в інтересах ворога? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Після смерті немає ніякого світу. Все що залишиться, залишиться тут. хай залишиться. але душа то є чи ви сумніваєтесь?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 6 хвилин тому, Canton сказав: Он его стырил. Оригинал - "Двенадцать разгневанных мужчин" 1957 Римейк - "Двенадцать разгневанных мужчин" 1997 https://ru.wikipedia.org/wiki/12_разгневанных_мужчин_(фильм,_1997) я знаю,що стирив)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 2 минуты назад, Alvalk сказал: Скажіть, ви насправді все це дивились? Мазохизм якийсь А ви каменти під останнім відео читали? Схоже, споживачі того каналу - точно не порохоботи А мені цікаво дивитися і виявляти кацапське іпсо. Я ж потім в коментарях і пишу, щоб несвідомі громадяни не велися на цю пропаганду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: А мені цікаво дивитися і виявляти кацапське іпсо. Я ж потім в коментарях і пишу, щоб несвідомі громадяни не велися на цю пропаганду. а заодно і рознесу оце все по інтернету? Змінено 16 січня користувачем unreal1975 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня Вадім, Ви б не ржали,якщо не бачили) бо я бачив і свідки є) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 1 минуту назад, unreal1975 сказал: а заодно і рознесу оце все по інтернету? Тільки для адептів самі знаєте кого на цьому форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: А мені цікаво дивитися і виявляти кацапське іпсо. Я ж потім в коментарях і пишу, щоб несвідомі громадяни не велися на цю пропаганду. Навіщо? Там з першого погляду на заставки відео і заголовки видно, що то смітник. Навіщо копирсатись в тому лайні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Доки зеленський буде при владі ізсвоїми корупціонерами 95 кварталу то война і безлад буде панувати А вам больше заходило, что Война продолжается лишь только потому, что это выгодно власти в Украине? И это говорил не анонимный канал, а заместитель Зеленского. Что-то я не слышал от вас гневных возмущений. По сути того, что говорят на видео есть возражения? Давайте цитаты и ссылки с таймингом... А коменты может писать кто угодно.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: щоб несвідомі громадяни не велися на цю пропаганду. Вже повелися, 73 % Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) ..В Естонії затримали професора університету за підозрою у шпигунстві на користь кацапії В'ячеслав Морозов - громадянин кацапії =================== коли до держав Захду дійде кожен студент з кацапії - то кацапський шпигун , кожен поп у церквах РПЦ за кордоном - то резидент Спойлер Змінено 16 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня https://www.facebook.com/watch/?v=423110968445524 Новое интервью Леонида Ройтмана 2019 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 9 часов назад, Canton сказал: Офіційні особи США заявили агентству Reuters, що "жоден американський об'єкт не постраждав від ракетних ударів в Ербілі".(с) www.dw.com/ru/иран-нанес-удары-по-американским-военным-базам-в-ираке/a-51923945 Все что будет уже было 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) 11 минут назад, AlexNaymk сказал: www.dw.com/ru/иран-нанес-удары-по-американским-военным-базам-в-ираке/a-51923945 Все что будет уже было Супер... Иран нанес удары по американским военным базам в Ираке Илья Коваль 08.01.2020 Змінено 16 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 11 хвилин тому, AlexNaymk сказав: www.dw.com/ru/иран-нанес-удары-по-американским-военным-базам-в-ираке/a-51923945 Все что будет уже было там був мультик,де вожак оступився. Аскелло чи як його там. картинка не знаходиться,але всі зрозуміли. що вожак не особо вже й вожак) а європа, то взагалі обісцяні циніки з подвійними стандартами 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 47 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ютуб видав такий канал - Українська Служба Новин. Зареєстрований 10 грудня 2023-ого. А там про "режим Зеленського", що Заленський, такий, як Путін і т.п. А вас беруть якісь сумніви у бенефіціарах? Той хто говорить про єднання на словах насправді вкинув шалену купу грошей у медіа, ботоферми, перекуп говорящих голів і це реально має спрацювати. Все, що не побачу у списку для перегляду на ютубі має позначку 5-й. Додайте до цього оці тг-канали, пейсбук, інсту та інше і все стане зрозуміло. Але навіть приблизно знаючи розцінки на послуги уявити не можу скільки поставлено на кон, тому жахає те, що чекає. бо більш агресивно налаштованих ніж поціновувачі я не зустрічав. У них кожен хто не за той проти! Камо грядеши? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) мені здалося чи справа йде до того щоб доводити, що це Україна напала на нещасну Росію і та, бідна, хоче, щоб Україна перестала, але злісний Зеленський на пару із Залужним хочуть смерті матінці-рашці? Тому що це вигідно владі України? Водночас уся влада українська проросійська, і працює на користь рашке, так? Воно якось ув'язується? Хоча, нахер логіку, без неї прикольніше... Змінено 16 січня користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 10 хвилин тому, iiigolkin сказав: мені здалося чи справа йде до того щоб доводити, що це Україна напала на нещасну Росію і та, бідна, хоче, щоб Україна перестала, але злісний Зеленський на пару із Залужним хочуть смерті матінці-рашці? Тому що це вигідно владі України? Водночас уся влада українська проросійська, і працює на користь рашке, так? Воно якось ув'язується? Хоча, нахер логіку, без неї прикольніше... тяпнули трохи сьогодні якогось бгагородного напою? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня а може це кацапи через проксі намагаються хитати човен ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз