МаТраС Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Дощ сказав: Я ж вам вчора написав - контракт автоматично не переключається Те що потрапив на якусь посаду ще не значить що вхопив бога за бороду - треба відповідати тій посаді. Чи думаєте сів на посаду і можна забити на все? Під час війни вінипросто діє до кінця війни) Сорі вже коні з людьми змішались. Нічого я не думаю) я був там 4+1,5 роки Змінено 2 червня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 5 хвилин тому, МаТраС сказав: На ворк юа . Купа вакансій. Ні тел ні почти ні хера для зв язку. Можна клікнутись і номер залишить. Таке враження,що в них шквал кандидатів) У нас відкрита купа рекрутингових центрів, зараз напевно у всіх бригадах, та й до того були мобісти і рекрутери. Можна прийти, не називаючи себе, і просто розпитати про вільні посади - ви думаєте їх спецом ховають щоб ніхто не знав? Якщо зацікавило - далі вже детально, а ні - то розвернувся і пішов в інше місце 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 (змінено) Що заважало ще в 2014-ому зоборонити цю антиукраїнську партію і назавжди заборонити цим людям займатися політикою? Змінено 2 червня 2024 користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Думаю, програмери засіли вдома зараз. Замовляють хавку і пиво через доставку , виходять трохи подихати) А що робити тим, хто збирає дрони, РЕБи, РЕРи, зв'язок тощо ? Тут треба і на виробництво приїздити, і по городу носитись (запчастини) і бляха, якщо офіційно працевлаштований, то керівнику прийдеться виконувати забаганки довбограїв .... Брати у військових машину з парою "тигрів" щоб доставляли на роботу та з роботи відбиваючи від тцкашників? так по місту зі зброєю вся поліція на вуха стане, а штрафи впаяють робітникам все одно ... МО на словах "ви потрібні", а на ділі ніхера не може зробити, економічне бронювання теж нах ... Настрій у працівників "піду втоплюся у Тисі глибокій" ... потреба зашкалює, черга на вироби на місяці законтрактована, а як воно буде ... хз Ні, "я не втомився"©, я ще рік назад налаштувався на марафонський забіг, але ... нехай не заважають, довбні. раз самі нічого не вміють, крім пройобувати ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 9 хвилин тому, Дощ сказав: а ні - то розвернувся і пішов в інше місце По той бік Тиси. Ще пару ракетних атак на енергетику та політичних рішень на міжнародному рівні... Щось я не впевнений що війна затягнеться... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: По той бік Тиси. Ще пару ракетних атак на енергетику та політичних рішень на міжнародному рівні... Щось я не впевнений що війна затягнеться... Час покаже чи здійсниться ваша мрія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 8 хвилин тому, MaxS сказав: Нє, мені сьогодні нада, завтра в Десну їхати... То ж так, всі думають що прям ажіотаж забирають з руками й ногами лиш прийшов. Ні, дурачків тут і так регулярно присилають - тому нормальні люди завжди затребувані. Та й нормальну роботу знайти легше ніж нормального працівника 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Що заважало ще в 2014-ому зоборонити цю антиукраїнську партію і назавжди заборонити цим людям займатися політикою? Мудра політика лавіювання між крапельками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: По той бік Тиси. Ще пару ракетних атак на енергетику та політичних рішень на міжнародному рівні... Щось я не впевнений що війна затягнеться... А навіщо тоді давати стільки озброєнь новітніх? Питання питань .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: А навіщо тоді давати стільки озброєнь новітніх? Питання питань .... А які нам новітні озброєння дали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: А які нам новітні озброєння дали? Не скажу ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 2 хвилини тому, DmiVady сказав: А навіщо тоді давати стільки озброєнь новітніх? Питання питань .... Тому що утилізувати в Аризоні дорожче, плюс випробування в реальних умовах. Стільки. Скільки? 31 танк з десятків тисяч чи обіцяти два літаки три роки? 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 годину тому, Дощ сказав: Інженер-радіоелектронік Ни хересе, через 30 лет понадобились А все это время за что жратву покупать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 6 хвилин тому, DmiVady сказав: А що робити тим, хто збирає дрони, РЕБи, РЕРи, зв'язок тощо ? Тут треба і на виробництво приїздити, і по городу носитись (запчастини) і бляха, якщо офіційно працевлаштований, то керівнику прийдеться виконувати забаганки довбограїв .... Брати у військових машину з парою "тигрів" щоб доставляли на роботу та з роботи відбиваючи від тцкашників? так по місту зі зброєю вся поліція на вуха стане, а штрафи впаяють робітникам все одно ... МО на словах "ви потрібні", а на ділі ніхера не може зробити, економічне бронювання теж нах ... Настрій у працівників "піду втоплюся у Тисі глибокій" ... потреба зашкалює, черга на вироби на місяці законтрактована, а як воно буде ... хз Ні, "я не втомився"©, я ще рік назад налаштувався на марафонський забіг, але ... нехай не заважають, довбні. раз самі нічого не вміють, крім пройобувати ... От так гніздо розворушили - і це ще 16 липня не настало. А що ж то буде як штрафи пачками підуть 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Але ж, якщо є ціллю не затягувати війну, то можна просто не надавати помочі .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Тільки що, Дощ сказав: От так гніздо розворушили - і це ще 16 липня не настало. А що ж то буде як штрафи пачками підуть 😂 Будуть солдати самі собі дрони збирати прямо в окопах. І прошивку отой програміст флотський допиляє... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Тільки що, DmiVady сказав: Але ж, якщо є ціллю не затягувати війну, то можна просто не надавати помочі .... Між не затягувати та вирішувати свої інтереси великий гап. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Тільки що, DmiVady сказав: Але ж, якщо є ціллю не затягувати війну, то можна просто не надавати помочі .... Це працювало б, аби влада була адекватною і пішла після цього на перемовини. А влада готова проїбати країну, лиш би утриматися довше. Будете воювать лопатами(с) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 година тому, Canton сказав: Но он очень злопамятный сукин сын...и можно быть уверенным - за эти слова прилетит...не может не прилететь "А то зі сторони виглядає, як спробу публічно взяти людину «на слабо». Пацанська така спроба - а нумо, доведи мені, Зеленському, що ти не лузер, Трампе! Одне але. Немає політиків у світі більш злопамʼятних, аніж Путін і Трамп. І якщо Донні стане президентом, цю спробу взяти на «слабо» він обов’язково пригадає. Як? Дуже просто. Візьме на «слабо» Володимира Олександровича. Мовляв, а спробуй тепер обійтись без «президента-лузера» у війні з Росією. Слабо?" (С) За выеживания придурка расплачиваться всем, даже тем, кто за него не голосовал. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 До речі, бізнес теж тупить. Вже давно треба було перейти на найм жінок, пенсіонерів, студентів та інвалідів. Не можна ставати в залежність та розраховувати виключно на ухилянтів. Ви ж не армія! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 1 година тому, 12val12 сказав: я був начальником відділу ремонту засобів радіолокаціі.. але в новобогданівку у 2004 послали .. паяльником гвозді забівать . в звезду то все. С моей группы по специальности работает 1 человек, с потока 180 в лучшем случае трое. В звезду, поздно всрались Если военного надо в училище готовить в мирное время 4 года, то инженера в области радиотехники, минимум пять лет сушить мозги а вузе, а потом года три в серьезной организации под руководством опытных специалистов , чтобы поручить разработку проекта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Будуть солдати самі собі дрони збирати прямо в окопах. І прошивку отой програміст флотський допиляє... Дрони норм і в окопах збирпати (якщо є з чого, яке в тилу робиться) а от захист від дронів .... Деякі нерозумні не встигнути нарадуватися на штрафи "ухилянтам", бо п*дарський дрон прилетить у дупу скоріше, причому не на 0, а за 5-15км ... А потім або цвинтар, або візочок, і обіцяних мільйонів від держави теж не буде ... бо гроші дають поки війна, а потім дадуть обіцянки-цяцянки ... а внутрішньої економіки вже нема ... а відібрати з автоматом у громадян вже не буде здоров'я ... Така собі перспектива ... "нас с тобою наєбалі" © Змінено 2 червня 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 18 хвилин тому, DmiVady сказав: А що робити тим, хто збирає дрони, РЕБи, РЕРи, зв'язок тощо ? Тут треба і на виробництво приїздити, і по городу носитись (запчастини) і бляха, якщо офіційно працевлаштований, то керівнику прийдеться виконувати забаганки довбограїв .... Брати у військових машину з парою "тигрів" щоб доставляли на роботу та з роботи відбиваючи від тцкашників? так по місту зі зброєю вся поліція на вуха стане, а штрафи впаяють робітникам все одно ... МО на словах "ви потрібні", а на ділі ніхера не може зробити, економічне бронювання теж нах ... Настрій у працівників "піду втоплюся у Тисі глибокій" ... потреба зашкалює, черга на вироби на місяці законтрактована, а як воно буде ... хз Ні, "я не втомився"©, я ще рік назад налаштувався на марафонський забіг, але ... нехай не заважають, довбні. раз самі нічого не вміють, крім пройобувати ... це все риторично. змиритись ,шо ше.або грати влотерею рекрутерів)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, бізнес теж тупить. Вже давно треба було перейти на найм жінок, пенсіонерів, студентів та інвалідів. Не можна ставати в залежність та розраховувати виключно на ухилянтів. Ви ж не армія! Технічного спеца за місяць не підготуєш, та й хист потрібен. Роки й десятиріччя ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 9 минут назад, US7IGN сказал: Будуть солдати самі собі дрони збирати прямо в окопах. І прошивку отой програміст флотський допиляє... Те, що мало донатитись вже відкладається на штрафи. А далі замість дронів буде наступний міст під Вовчанськом (умовно). Щодо бізнесу - ну оформити пенса/жінку/інваліда, щоб фактично роботу робив працездатний і при цьому військовозобовʼязаний родич - ще півбіди. А посадити чоловіка під 80 на трак, або взяти дівчинку вантажником це зовсім інше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз