Бездомный Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 12 минут назад, Юрий Киев сказал: А тотальна русифікація на всіх фронтах це за якою ознакою?чи це не гноблення? кацапізація правимльно назвати = правильно зрозуміти Змінено 14 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 6 годин тому, Бездомный сказав: кацапізація Цитата Восени мене здали в дитячий садок. Як з’ясувалося пізніше, батьки пояснювали цей садистський вчинок необхідністю соціалзації дитини перед школою. Заклад зустрів мене казенним парфюмом, складовими інгрідієнтами якого були: пригоріла каша, сеча і хлорка. В дитсадку мої уявлення про життя, до того обмежені, збагатилися; так я дізнався що «сіводня под мостом повєсілі гітлєра с хвостом», що малювати на столі «свастіку» погано, а «зірку» теж погано але краще ніж «свастіку». ... Для всебічно-гармонійного розвитку соціалістичних дітей нас привчали до фолкльору і художньої самодіяльності. Нас вишикували по зросту і наказали співати: «Вопалє берьозонька стояла Люли-люли стояла Нєкому бєрьозку заламаті Люли-люли заламаті» Співали ми. В руках ми тримали уявні балалайки на яких імітували тренкання. Було не зрозуміло чому потрібно ламати дерево. В пісні відчувалась туга за недосконалістю світу, і те шо ніяк не вдається знайти героя який цю недосконалість виправить і врешті-решт доламає все не доламане. Безнадійність ситуації підкреслювалась ніжно-сопливими люлями. Я мріяв стати дорослим і обрати чоловічу професію - пірата або індєйця, тож інстинктивно відчував що співати ці блювотні люлі западло. Вихователька помітила мій саботаж і насварила мене. Тут Митець влучно описав дві провідні риси кацапізму - тягу все знищувати і вивчену безпорадність. Цій безпорадності і пасивній агресії намагалися навчати і нас, також у садочку. Тими самими люлями. Тобто це була програма кацапізації, яку впроваджували в усіх окупованих провінціях. Змінено 14 серпня 2024 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: Замість писати багато слів: души - то глагол , души - то наказ Змінено 14 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 15 хвилин тому, Бездомный сказав: паніка - так виглядає паніка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: Восени мене здали в дитячий садок. Як з’ясувалося пізніше, батьки пояснювали цей садистський вчинок необхідністю соціалзації дитини перед школою. Заклад зустрів мене казенним парфюмом, складовими інгрідієнтами якого були: пригоріла каша, сеча і хлорка. В дитсадку мої уявлення про життя, до того обмежені, збагатилися; так я дізнався що «сіводня под мостом повєсілі гітлєра с хвостом», що малювати на столі «свастіку» погано, а «зірку» теж погано але краще ніж «свастіку». ... Для всебічно-гармонійного розвитку соціалістичних дітей нас привчали до фолкльору і художньої самодіяльності. Нас вишикували по зросту і наказали співати: «Вопалє берьозонька стояла Люли-люли стояла Нєкому бєрьозку заламаті Люли-люли заламаті» Співали ми. В руках ми тримали уявні балалайки на яких імітували тренкання. Було не зрозуміло чому потрібно ламати дерево. В пісні відчувалась туга за недосконалістю світу, і те шо ніяк не вдається знайти героя який цю недосконалість виправить і врешті-решт доламає все не доламане. Безнадійність ситуації підкреслювалась ніжно-сопливими люлями. Я мріяв стати дорослим і обрати чоловічу професію - пірата або індєйця, тож інстинктивно відчував що співати ці блювотні люлі западло. Вихователька помітила мій саботаж і насварила мене. тю. мій татко від "по батькові" рагульского відцурався - Кононович , до виходу фільмів про Конона варвара соромився імені свого батька Спойлер Змінено 14 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 2 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) Велика росія, відступати є куди. Там ще москва позаду, теж треба. Змінено 14 серпня 2024 користувачем iiigolkin 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 13 минут назад, iiigolkin сказал: Велика росія, відступати є куди. Там ще москва позаду, теж треба. герої 1812 - милорадович, паскевич , неверовський , раєвський , волконський - жодного кацапа Змінено 14 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 12 хвилин тому, iiigolkin сказав: Велика росія, відступати є куди. Там ще москва позаду, теж треба. санітрана зона буде.... "есвео все по плану..."".... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 24 хвилини тому, Dr.Yura сказав: санітрана зона буде.... "есвео все по плану..."".... Де москва - там можна план посіяти якраз. Медичний, звісно, який дозволений. Змінено 14 серпня 2024 користувачем iiigolkin 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 4 часа назад, Vitaliy67 сказал: Вы ещё обращаете внимание на этого городского сумасшедшего? Так його історично підкріплена вікіпедією художня маячня займає пів теми А з його вмінням правити пости в повітрі все перетворюється в план моргентау 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 на 38 секунді в відео пише "наживо" "курська область " а відео де проводиться частина зйомки є зняте в м.Суми 50.895072, 34.788820 вулиця Герасима Кондратьєва, Суми, Сумська область, 40000 оновлення я неуважно послухав початок відео , пермотав, а там було "ведучий на початку говорить: "... Наталя Нагорна повернулась з Курської області ..."" дякую користувачу "988888" що мені на це звернув увагу 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 Саваслейка: IMG_3869.MP4 5 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 17 минут назад, Dr.Yura сказал: на 38 секунді в відео пише "наживо" "курська область " Ну... Воно то так, написано, али ведучий на початку говорить: "... Наталя Нагорна повернулась з Курської області ..." 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 12 хвилин тому, 988888 сказав: Ну... Воно то так, написано, али ведучий на початку говорить: "... Наталя Нагорна повернулась з Курської області ..." о дякую. я той момент прослухав, перемотав був. дякую що звернули увагу 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 15 хвилин тому, Dr.Yura сказав: о дякую. я той момент прослухав, перемотав був. дякую що звернули увагу Юра, то може було б варто прибрати пост? Бо достатньо таких, що також прослухали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) Дубль. Уже пояснили до меня Змінено 14 серпня 2024 користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 1 час назад, murava сказал: Так його історично підкріплена вікіпедією художня маячня займає пів теми На щастя, Вашої зрадофільської маячні набагато менше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 5 минут назад, ashim1990 сказал: Змінено 14 серпня 2024 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 49 хвилин тому, Фрай сказав: Юра, то може було б варто прибрати пост? Бо достатньо таких, що також прослухали я там дописав в своєму повідомеленні про свою помилку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 Українські військові вночі 14 серпня збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 у Курській області. Про це повідомляє Генштаб. www.slovoidilo.ua/2024/08/14/novyna/bezpeka/zsu-zbyly-rosijskyj-su-34-kurskij-oblasti 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 15 годин тому, Магирус сказав: А що ви робили під час війни? Світан - на відміну від вас - партизанив, був полонений, його жорстоко катували. Організував підпілля. Що ви зробили за 10 років, крім пердіння на дивані? Радий, що покращую ваш настрій гарними для українців новинами. Україна переможе! підори згинуть! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 14 годин тому, Магирус сказав: До них прийдуть. Рано чи пізно. Прославляти владу може або ідіот, або корисний ідіот. Нас всіх кинули на призволяще 24-го лютого. Я ще Доща хочу реально знайти і заглянути йому у вічі. І не тільки я Нічосє, ти там не підохуєл тварина? Тут від початку його щурячу сраку прикриваєш, а він там заявляє, уйобок. Думаєш я тут вічність гнити буду? Та я ще на ваш сраний шабаш заявлюсь не тільки в очі подивитись а й за горло протриматись, тут заруба неслаба і щораз все гірше, а вони там убогі кацапа цоя поминають. Якийсь сюр, паралельна реальність 17 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 8 годин тому, kim chen lhoran сказав: Який в цьому зміст? Адже Дощ не профвійськовий? А хто по вашому 24 вночі підарів зустрічав? Не профвійськові? Мобілізовані, і я в т.ч. підтяглись протягом перших днів і до цього часу йдуть, а перший удар зустріли лише контрактники - інших не було за визначенням. Так що нехер на кадрових херню базарить, вони й зараз тягнуть лямку будь здоров 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2024 (змінено) 39 минут назад, 7351 сказал: Українські військові вночі 14 серпня збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 у Курській області. Про це повідомляє Генштаб. Наши тоже гибнут. Александр Мигуля погиб 12 августа. МИГ-29 сбили korrespondent.net/ukraine/4708815-vo-vremia-boevoho-zadanyia-pohyb-pylot-aleksandr-myhulia Змінено 14 серпня 2024 користувачем Canton 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз