Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 5 годин тому, мастерок сказав: Вчора поховали 2 друзів...Взагалі в чеченську засідку в курьскій області попали 8 хлопців з нашого місцевого бату,усі 200... От мені цікаво, людина навмисне поставила той смайлик? Чи не людина? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Нафтобаза в ростовській обл. "Мені нравицця дивиться як воно горить" (с) 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 1 година тому, Юрий Киев сказав: Військкомати були закриті ,в От як таке можна брехати на найвище військово-політичне керівництво країни, такого не може бути . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: От мені цікаво, людина навмисне поставила той смайлик? Чи не людина? А я хотел спросить как узнали, что засада была именно чеченской? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 4 минуты назад, Alvalk сказал: Нафтобаза в ростовській обл. "Мені нравицця дивиться як воно горить" (с) Ветер и, соответсвенно, огонь и жар в нужную сторону. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 36 хвилин тому, Бездомный сказав: якщо почнуть масово дохнути кацапостроковики - перед кацапами швиденько повстане питання - а чи потрібно нам повертати колонії за таку ціну ? Та заберіть його нарешті із дитячого садочку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 30 хвилин тому, Canton сказав: Представляю себе эти сообщения. — Сдавайтесь! — Нет вы сдавайтесь! — Ты п...р. — Твой батя п...р и твой второй батя тоже п...р. И индус носит эти записки туда-сюда. (С) Та ні індієць хоче віддячити за підставу із охмадитом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 6 хвилин тому, Propeller сказав: А я хотел спросить как узнали, что засада была именно чеченской? Поставив впн, кажуть. Чи можна вірити? Хзн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 50 минут назад, Бездомный сказал: ... а от якщо масово дохнути почнуть "мальчишки" - це буде геть інша справа , з зовсім іншими наслідками для рейтингу xуйла та його фсбшної кліки Вважаю, що нічого (принципового) не зміниться. Адже в радянські часи пропаганда була значно меншою ніж зараз і то... в свої 18 я сам попросився у воєнкоматі в Афганістан. І вважав, що роблю правильний вчинок, гідний радянського солдата... Правда, коли про це дізнались мої батьки то побігли у воєнкомат, шото парєшалі, і мене вже чекала ГДР.... 🙂. Так це було "тоді". Зараз на московії так накачують молодь, що сотні тисяч самі проситимуться "дать п**ди хохлам". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 18.08.2024 в 15:03, Дощ сказав: Думаю це вигадана історія, в теорії могло бути на початку війни коли не знали призначення режиму світломаскування - возити прожектор на авто з розрахунком - верх тупості Колись був період ми на антишахєдних постах чергували,де були прожектори - завжди прям на позиції. Але на той час шахєди були ще без Штучного інтелекту і на світло прожекторів не реагували Думаю новини бібісі . Змінено 19 серпня 2024 користувачем Юрий Киев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 6 минут назад, 988888 сказал: Вважаю, що нічого (принципового) не зміниться. Адже в радянські часи пропаганда була значно меншою ніж зараз і то... в свої 18 я сам попросився у воєнкоматі в Афганістан. І вважав, що роблю правильний вчинок, гідний радянського солдата... Правда, коли про це дізнались мої батьки то побігли у воєнкомат, шото парєшалі, і мене вже чекала ГДР.... 🙂. а мені не вірять , коли я кажу , що на власні очі бачив довбнів , які у воєнкоматі просилися до Афгану Змінено 19 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 7 минут назад, 988888 сказал: Зараз на московії так накачують молодь, що сотні тисяч самі проситимуться "дать п**ди хохлам". це до першої партії похоронок Змінено 19 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 8 хвилин тому, 988888 сказав: Зараз на московії так накачують молодь, що сотні тисяч самі проситимуться "дать п**ди хохлам". russians tell BBC they are worried and angry at Ukraine incursion www.bbc.com/news/videos/cgedgzx7xqno Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 20 хвилин тому, Alvalk сказав: Нафтобаза в ростовській обл. "Мені нравицця дивиться як воно горить" (с) на окупованому сході зник 95-й Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: на окупованому сході зник 95-й квартал 95 зник ? Чи Ту 95 впав ? кажуть , на Курщині зсу затрофеїли два законсервовані ту 95 , та вивезли їх до України ( як таке одоробло можливо вивезти ? ) це про цей випадок ? Змінено 19 серпня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 9 минут назад, Бездомный сказал: квартал 95 зник ? Чи Ту 95 впав ? Бензин.... Бензин 95-й зник . Змінено 19 серпня 2024 користувачем 988888 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 16 годин тому, Vinsol2009 сказав: От мені цікаво, людина навмисне поставила той смайлик? Чи не людина? ну ясно,що Фрай випадково не той нажав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Только что, МаТраС сказал: ну ясно,що Фрай випадково не той нажав ...і не замітив... Вірю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 1 час назад, Юрий Киев сказал: Тоді білих лад не давали. Якби совки здогадались давати Жигулі( Волги)та тисяч по п'ять рублів ,а ще краще авто та квартири , уявляєш який був би двіж серед люмпену? C третьего года войны офицеров и прапорщиков отправляли только с квартирами из за массовых бабьих бунтов. Кстати, компенсация семье за 200 офицера была в районе 2000 рублей. Почти на запорожец хватало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 3 години тому, Бездомный сказав: в радянській армії мирного часу - три патрони , е.т.с. 83-85. 12 патронів, кожного тижня, при будь який погоді, раз на місяць нічні стрільби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 Ничго так... An-ikZobPpaVf06eEGrYiK3taYzTPgyqCPi7YchauZzzJELFT9bUt0dyHGgN0oi9UOsFZJWwRYdUq_YH0eLHeFk8.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Ничго так... An-ikZobPpaVf06eEGrYiK3taYzTPgyqCPi7YchauZzzJELFT9bUt0dyHGgN0oi9UOsFZJWwRYdUq_YH0eLHeFk8.mp4 штучний інтелект малював? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: штучний інтелект малював? "Какая разница?"(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 19 минут назад, AOZ1 сказал: C третьего года войны офицеров и прапорщиков отправляли только с квартирами из за массовых бабьих бунтов. Кстати, компенсация семье за 200 офицера была в районе 2000 рублей. Почти на запорожец хватало. та там чеки , мародерка , зелене світло ветеранам у каральні органи - стимули були , хіба не жирніші , ніж зараз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2024 (змінено) 59 минут назад, 7351 сказал: 83-85. 12 патронів, кожного тижня, при будь який погоді, раз на місяць нічні стрільби. та й начхати - дякувати , що живий та не поламаний - для армії мирного часу , в якій щороку гинуло тисячу строковиків , то вже досягненя Змінено 19 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз