Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 1 годину тому, Alvalk сказав: Влада - це менеджери, найняті народом. Коли всі хотіли московську церкву, дешевий газ, дружбу з рашею, руське ТВ - що мала робити влада та причетні до неї? Не зовсім так. Еліта на те і еліта,щоб розуміти більш глобальні речі ,формувати політику ,виходячи з стратегічних завдань,задавати тренди і відстоювати інтереси держави. Але ви правильно визначили ментальність пострадянської олігархічної еліти. Порошенко активно розвивав свій бізнес на росії,вкладав туди величезні суми,публічно заявляв про стратегічну співпрацю з росією на державному рівні,став дияконом рпц задля створення "дружнього" до росії образу і це все вже після першого Майдану,до речі. Бабло перемагало здоровий глузд та інстинкти самозбереження . У всієї колективної олігархії. Олігархія зрозуміла ,що таке росія тільки після того,як кацапи почали наносити удари по їх майну та статкам. І то не одразу,і то не до всіх дійшло. Ну,а про "всі хотіли" відсилаю до автора - не розписуватися за всіх. Змінено 20 серпня 2024 користувачем Юрий Киев 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 14 минут назад, Бездомный сказал: А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Це може якось стосується акад. Архипа Люльки. А як це стосується акад.Корольова, чи акад. Амосова? Змінено 20 серпня 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: Погана звичка прислухатися до думки бідних, кріпаків та рабів... На К. Дембровского Когда смотрюсь я в зеркала, То вижу, кажется, Эзопа, Но стань Дембровский у стекла, Так вдруг покажется там <жопа>. 1819 или 1820 Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Не зовсім так. Население не скидывайте со счетов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Це може якось стосується акад. Архипа Люльки. А як це стосується акад.Корольова, чи акад. Амосова? акад. Амосов - взагалі росіянин . люлька , лангемак , янгель , корольов , челомей , е.т.с . - допомагали кацапам у створенні вандерваффе . ніколи знов Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 Так ,щоб нагадати,що таке політична тварина у виконанні Порошенко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: акад. Амосов - взагалі росіянин . Але академіком став у Києві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 8 минут назад, Юрий Киев сказал: Еліта на те і еліта,щоб розуміти більш глобальні речі ,формувати політику ,виходячи з стратегічних завдань,задавати тренди Точно! Овоч саме так і намагався зробити у 2013 Змінено 20 серпня 2024 користувачем Alvalk 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Точно! Овоч саме так і намагався зробити у 2013 Він робив те що йому на болотах казали. Як і всі інші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 2 минуты назад, US7IGN сказал: Він робив те що йому на болотах казали. Як і всі інші. він просто "розумів більш глобальні речі" 🤣 Під таке формулювання будь-яку фігню підігнати можна Змінено 20 серпня 2024 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 8 хвилин тому, DimaF сказав: Население не скидывайте со счетов. Населення дало великий мандат помаранчевим на реформи, зміни та проєвропейський курс держави. А потім виходить діяч і заявляє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: Він робив те що йому на болотах казали. Як і всі інші. Навіть і не на болотах; просто в Сочі викликали. 6 чи 7 раз підряд, здається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 5 минут назад, kim chen lhoran сказал: акад. Амосов - взагалі росіянин . Але академіком став у Києві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 годину тому, Alvalk сказав: Влада - це менеджери, найняті народом. Коли всі хотіли московську церкву, дешевий газ, дружбу з рашею, руське ТВ - що мала робити влада та причетні до неї? З 2014 все змінилось, змінились і дії влади. Хоча насправді змінилось все трохи раніше, коли овоч начхав на те, чого хотіли виборці. А до того всіх все влаштовувало. Я вас зрозумів. Але люди на Майдані хотіли, щоб президент, який змінить Януковича, змінив корупційну олігархічну систему, а не її очолив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Точно! Овоч саме так і намагався зробити у 2013 Овоч це такий саме представник олігархії,як і Порошенко,який, нагадаю,був міністром економіки в уряді Азарова,але з такого собі компрадорського крила і роль українськоого лукашенка була для овоча мрією мабуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Я вас зрозумів. Але люди на Майдані хотіли, щоб президент, який змінить Януковича, змінив корупційну олігархічну систему, а не її очолив. ну про очолювання я поки якихось доказів, крім як особиста думка окремих форумчан, не бачив. Звісно Петро далеко не ангел, але це ви вже круто справу шиєте. 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Овоч це такий саме представник олігархії,як і Порошенко,який, нагадаю,був міністром економіки в уряді Азарова,але з такого собі компрадорського крила і роль українськоого лукашенка була для овоча мрією мабуть. І до чого ви це ведете? Ну змінили на нові обличчя - менше красти стали? Ні, набагато більше. Легше стало? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, Alvalk сказав: І до чого ви це ведете? Ну змінили на нові обличчя - менше красти стали? Ні, набагато більше. Легше стало? Я ні до чого не веду. Це ви ж тут почали копирсатися в темі що було ,як,чому,щось там нагадувати. Я просто нагадую як проблеми та прорахунки в свій час цементували люди,які вважались "елітою". Порошенко з окремими індивідами(луценко той самий)та такі постаті як Тимошенко та Бойко це залишки старої олігархічної еліти яку ні в якому разі не можна підпускати до влади. Це головний меседж. Змінено 20 серпня 2024 користувачем Юрий Киев 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 кажуть , Курська операція була готова в минулому році , але партнери не дали дозволу . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 минуту назад, Юрий Киев сказал: Це ви ж тут почали копирсатися в темі що було Та ні, я відповів Бездомному, який копирсався в якомусь старому лайні, а потім і ви нащось почали копирсатись разом з ним 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Я просто нагадую як проблеми та прорахунки в свій час цементували люди,які вважались "елітою". А я кажу про те, що якщо стара еліта лайно, то заміна на дилетантов (нові обличчя) проблему не вирішить. Якщо чесно, я не знаю, де взяти нормальну еліту. Але і заміна на не політиків - не вихід. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 2 часа назад, Оконщик сказал: Так а как ее , МП-церковь, запретили? Церква - це релігійна організація. Ви, мабуть, плутаєте з храмом собором, які (якщо не помиляюсь) знаходяться в аренді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 4 хвилини тому, Юрий Киев сказав: Порошенко з окремими індивідами(луценко той самий)та такі постаті як Тимошенко та Бойко це залишки старої олігархічної еліти яку ні в якому разі не можна підпускати до влади. Це головний меседж. А мене за цей меседж, вчергове забанили на "Цензорі". Не хочеться відволікати Бутусова по таким дрібницям, але те, що твориться у нього з модерацією коментарів - це лютий триндець. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 14 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А мене за цей меседж, вчергове забанили на "Цензорі". Не хочеться відволікати Бутусова по таким дрібницям, але те, що твориться у нього з модерацією коментарів - це лютий триндець. Нащо вам той смітник треба? Новини так,все інше там дуже давно повний шлак. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 44 минуты назад, Бездомный сказал: лангемак, корольов А вони може взагалі зі сталінизмом боролись, раз Корольову в тюрмах чи таборах зламали щелепи, а Лангемака взагалі по вказівці сраліна розстріляли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 2 години тому, Вячеслав63 сказав: А я думаю, чого він так не любив "суку православну" Новінського - конкурент! Хто це сказав? А ви не в курсі хто ж йому допоміг стати громадянином України і взагалі па-жизни тут? У кожного отримавшого має бути підстава для набуття і вона у архіві є. у Новінського підставою було клопотання поважного чоловіка-посадовця за надання. Багато хто отак побачить якийсь ролік і починає домислювати у тому напрямку, а правда вона десь в іншому місці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 час назад, Бездомный сказал: котла не будет (с) один місцевий осінт аналітик Не звизди, хвантазер...никто такого не говорил... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз