Бездомный Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 7 минут назад, 7351 сказал: bastion.tv/tragichnij-velichnij-i-vichnij_n22931 його замордували кацапи 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 8 часов назад, ashim1990 сказал: Пока что платит только Петя. Почти все посты от порошков. Как следствие, всё меньше адекватных людей сюда заходит.🙁 Да и я здесь в основном чтобы прочитать новость. Тут умеют быстро отреагировать. Нет нужды искать в пабликах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: його замордували кацапи Пам'ятаєте, чий дружбан, та колишній керівник по партії, запропонував на суді дати більший строк Василю Стусу ніж пропонували радянські прокурори? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 (змінено) 19 минут назад, Propeller сказал: Задали бы вопрос нормально, без оценочных суждений может я бы и ответил. А так....лень. Не люблю агресивных обиженных жертв (ничего личного, просто для информации). Да и оно вам надо? Тобто ви вважаєте команде Зеленського (починаючи з партії) професіональною і тому вас так образило, що я їх назвав невігласами? Вибачте, що зачепив за живе, просто звик речі називати своїми іменами. Якщо були пройоби у попередників, я так і кажу, якщо там були зашквари - це теж не має сенсу заперечувати. Але стільки зашкварів на самому верхньому рівні, як зараз, ще ні в кого не було. Чому я маю робити вигляд, що цього немає? P.S. Не хочете - не відповідайте. Інколи відсутність відповіді набагато красномовніше за відповідь Змінено 5 вересня 2024 користувачем Alvalk 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Ну що, з чмобиків більше не сміємося? www.ukr.net/news/details/russianaggression/106628608.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Ну що, з чмобиків більше не сміємося? www.ukr.net/news/details/russianaggression/106628608.html Давно вже не сміємося (я так точно). Сирському потрібно "багато м'яса" і потрібно "тут і зараз", замінити тих кого вибивають: піхоту, а навіщо його готувати? Все одно в витрати за пару днів від приїзду на 0... тільки зайвий кошт та час. Може (зі своєї, людожерської, точки зору) він і правий. Десь там, на заході, готують наших хлопців довго і непогано, їх наші командувачі планують повбивати у якихось "контрнаступах", нам потім скажуть у яких. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 їх задача загнати в армію всіх підряд і побільше, а там якось та буде .. тількки це привзведе до загального зменшення яккості армії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 1 хвилину тому, akineo сказав: їх задача загнати в армію всіх підряд і побільше, а там якось та буде .. тількки це привзведе до загального зменшення яккості армії. Нагадати цілі пуйла? Вийти на межі Донецької області, роззброєння та зміна влади. Все йде за планом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 (змінено) 4 часа назад, US7IGN сказал: Нагадати цілі пуйла? Вийти на межі Донецької області, роззброєння та зміна влади. Все йде за планом. А як же сакральні для кацапів Київ з Одесою ? А як же омріяний сухопутний коридор до Придністров'я ? Стати найбільш підсанкціонованим режимом в світі - така мета теж ставилася ? Заштовхнути Фінляндію та Швецію до лав НАТО - така мета теж ставилася ? е.т.с. Поки що так звані харошіє узкіє ( які поголовно є речниками xyйла ) почали верещати про неможливість деколонізації кацапії ( спочатку було слово , спочатку вони заклики до деколонізації кацапії тупо не помічали - а що сталося ?) Це стадія "заперечення" , чи вже стадія "торг"/ "прйняття " ? Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Давно вже не сміємося (я так точно). Сирському потрібно "багато м'яса" і потрібно "тут і зараз", замінити тих кого вибивають: піхоту, а навіщо його готувати? Все одно в витрати за пару днів від приїзду на 0... тільки зайвий кошт та час. Може (зі своєї, людожерської, точки зору) він і правий. Десь там, на заході, готують наших хлопців довго і непогано, їх наші командувачі планують повбивати у якихось "контрнаступах", нам потім скажуть у яких. Взагалі-то наш Верховний - то не Залужний і не Сирський... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 1 час назад, Alvalk сказал: Тобто ви вважаєте команде Зеленського (починаючи з партії) професіональною і тому вас так образило, що я їх назвав невігласами? Да нет. Я способе постановки вопроса. Вы в вопросе дали оценку каким-то людям. Очень личную, субьективную. Мне начинать убеждать вас в обратном? Какие у меня перспективы? Вам же не важно что я напишу. Вам важно написать. Жаль, что одно и то же и уже по n-ному кругу. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) Кажуть , у Тулі завод з виготовлення компонентів ( корпусів ) для шахедів гойданувся Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 9 часов назад, US7IGN сказал: Нагадати цілі пуйла? Вийти на межі Донецької області, роззброєння та зміна влади. Все йде за планом. який в кацапів "проект розвитуку" ? яка кінцева мета ? зруйнувати Західний світ ? а далі що ? архаїзувати решту світу ? заради чого ? а xyйлу часу вистачить ? спочатку було слово : здається , xуйло швидше себе переконує , що cхиблена бензолонка , з загальним обсягом в 1,5% світової економіки , здатна зруйнувати світову економіку а що сталося ? відчув гарроту на шиї ? так санкції працюють , чи ні ? Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) ель мюрід хоче до гіркіна поїхати рукавички шити , чи хоче воєнкорів до гіркіна відправіити ? Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 годин тому, 7351 сказав: підори згинуть! Бажано починати із зелених 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 годин тому, 7351 сказав: Просидить половину і вийде за гарну поведінку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 годин тому, Бездомный сказав: пропаганда не робить з людей ідіотів , пропаганда спочатку на ідіотів розрахована Отакої ви думки про мудрий наріт і 73%? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 годин тому, Propeller сказав: без оценочных суждений А есть что возразить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 На жаль, волонтери та командування медичних сил, схоже, вбило вчора в Полтаві більше людей ніж ми змогли врятувати. Неякісні турнікети були всюди, і здається, що оригінальні сертифіковані були тільки у нас. Приносили пораненого з турнікетом, а турнікет китайський, докрутити його неможливо. Ми накладали свої, але вони швидко закінчувалися. Коли кричав: «Дайте турнікет», давали китайський, і я внутрішньо вмирав разом з цими людьми, яким знав, як допомогти, але не міг через те, що хтось, навіть не ворог, вирішив їх убити китайським лайном. Другий сумний висновок — майже ніхто не вмів надавати допомогу. Деякі люди накладали турнікети, китайські, не докручували до кінця, але хоч щось і робили. Але таких було одиниці. Я давав свої турнікети, а люди не знали, що з ними робити. Лікарі, які приїхали, були молоді дівчата з довгими нігтями, які кричали, тряслися і не знали, що робити, розгублені. Їм просто вантажили важких, без рук і ніг, в конвульсіях, вмираючих людей в машини, і вони розгублювалися. У них я не побачив ні турнікетів, ні якоїсь організації процесу, нічого. Їх до такого не готували. Що робили ДСНС крім перенесення поранених, я точно не бачив, допомогти більшість з них нам не могла, аптечок в них я теж не побачив, можливо хтось з них накладав ті китайські турнікети, не знаю. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Близько 1000 осіб ми евакуювали максимум за 7 хвилин. За цей час територія навчального закладу практично завмирала. На жаль, з моменту оголошення повітряної тривоги до удару було лише 2 хвилини. Через таку швидкість удару не всі змогли врятуватися. Вопрос. Какого хера там делали 1000 человек? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Отакої ви думки про мудрий наріт і 73%? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 patrioty.org.ua/blogs/siv-u-taksi-smartfon-zalyshyv-u-hoteli-za-dmytrukom-u-den-vtechi-dbr-vstanovliuvala-zovnishnie-sposterezhennia--dbr-527202.html Лошары, им только за Порошенко следить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 6 часов назад, Propeller сказал: Вы в вопросе дали оценку каким-то людям. Очень личную, субьективную. Мне начинать убеждать вас в обратном? Какие у меня перспективы? Вам же не важно что я напишу. Вам важно написать. Жаль, что одно и то же и уже по n-ному кругу. По-перше, не якимось людям, а групі людей (звісно, характеристика узагальнена, бо там є різні, але з професіоналами таки біда). Звісно оцінка особиста, а яка вона має бути? Щодо суб'єктивності - тут можна посперечатись, але, нажаль, є дуже багато фактів, які її підтверджують. По-друге, не треба нікого переконувати, мені просто було цікаво почути вашу думку (у відповідь на свою). Просто тому, що з повагою до неї ставлюсь. Ну а ні - то ні... Умовляти не буду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз