Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, 7351 сказал:

bastion.tv/tragichnij-velichnij-i-vichnij_n22931

зображення_2024-09-05_223434739.png

його замордували кацапи 

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, ashim1990 сказал:

Пока что платит только Петя. Почти все посты от порошков. Как следствие, всё меньше адекватных людей сюда заходит.🙁

Да и я здесь в основном чтобы прочитать новость. Тут умеют быстро отреагировать. Нет нужды искать в пабликах. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

його замордували кацапи 

Пам'ятаєте, чий дружбан, та колишній керівник по партії, запропонував на суді дати більший строк Василю Стусу ніж пропонували радянські прокурори? 

• Дякую 2
Посилання на коментар

19 минут назад, Propeller сказал:

Задали бы вопрос нормально, без оценочных суждений может я бы и ответил. А так....лень. Не люблю агресивных обиженных жертв (ничего личного, просто для информации). Да и оно вам надо? 

Тобто ви вважаєте команде Зеленського (починаючи з партії) професіональною і тому вас так образило, що я їх назвав невігласами?

Вибачте, що зачепив за живе, просто звик речі називати своїми іменами.

Якщо були пройоби у попередників, я так і кажу, якщо там були зашквари - це теж не має сенсу заперечувати.  Але  стільки зашкварів на самому верхньому рівні, як зараз,  ще ні в кого не було. Чому я маю робити вигляд, що цього немає?

P.S. Не хочете - не відповідайте. Інколи відсутність відповіді набагато красномовніше за відповідь

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 3
  • Дякую 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ну що, з чмобиків більше не сміємося? www.ukr.net/news/details/russianaggression/106628608.html

Давно вже не сміємося (я так точно).

Сирському потрібно "багато м'яса" і потрібно "тут і зараз", замінити тих кого вибивають: піхоту,  а навіщо його готувати?

Все одно в витрати за пару днів від приїзду на 0... тільки зайвий кошт та час. Може (зі своєї, людожерської, точки зору) він і правий.

Десь там, на заході, готують наших хлопців довго і непогано, їх наші командувачі планують повбивати у якихось "контрнаступах", нам потім скажуть у яких.

Посилання на коментар

їх задача загнати в армію всіх підряд і побільше, а там якось та буде .. 

тількки це привзведе до загального зменшення яккості армії.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

їх задача загнати в армію всіх підряд і побільше, а там якось та буде .. 

тількки це привзведе до загального зменшення яккості армії.

Нагадати цілі пуйла? Вийти на межі Донецької області, роззброєння та зміна влади. Все йде за планом.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, US7IGN сказал:

Нагадати цілі пуйла? Вийти на межі Донецької області, роззброєння та зміна влади. Все йде за планом.

А як же  сакральні для кацапів  Київ з Одесою ? 

А як же омріяний сухопутний коридор до Придністров'я ? 

Стати найбільш  підсанкціонованим режимом в світі - така мета теж ставилася ? 

Заштовхнути Фінляндію та Швецію до лав НАТО - така мета теж ставилася ?

е.т.с.

Поки що  так звані  харошіє узкіє ( які поголовно  є речниками xyйла )   почали верещати про неможливість деколонізації кацапії  ( спочатку було слово , спочатку вони заклики до деколонізації кацапії  тупо не помічали - а що сталося ?) 

Це стадія "заперечення" , чи вже  стадія "торг"/ "прйняття " ?

qpaJTL3jVv8.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Давно вже не сміємося (я так точно).

Сирському потрібно "багато м'яса" і потрібно "тут і зараз", замінити тих кого вибивають: піхоту,  а навіщо його готувати?

Все одно в витрати за пару днів від приїзду на 0... тільки зайвий кошт та час. Може (зі своєї, людожерської, точки зору) він і правий.

Десь там, на заході, готують наших хлопців довго і непогано, їх наші командувачі планують повбивати у якихось "контрнаступах", нам потім скажуть у яких.

Взагалі-то наш Верховний - то не Залужний і не Сирський...

Посилання на коментар

1 час назад, Alvalk сказал:

Тобто ви вважаєте команде Зеленського (починаючи з партії) професіональною і тому вас так образило, що я їх назвав невігласами?

Да нет. Я способе постановки вопроса.

Вы в вопросе дали оценку каким-то людям. Очень личную, субьективную. Мне начинать убеждать вас в обратном? Какие у меня перспективы?

Вам же не важно что я напишу. Вам важно написать. Жаль, что одно и то же и уже по n-ному кругу.   

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Кажуть , у  Тулі завод з виготовлення  компонентів ( корпусів ) для шахедів гойданувся

tholtokjrqp9axgrmwni8xo3yx5b14ln.jpg

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 часов назад, US7IGN сказал:

який в кацапів "проект розвитуку" ? 

яка кінцева   мета ? 

зруйнувати Західний світ ?

а далі що ? 

архаїзувати решту світу ? 

заради чого ?

а xyйлу часу вистачить ? 

спочатку було слово 

здається , xуйло швидше себе переконує , що  cхиблена   бензолонка  ,  з загальним  обсягом  в 1,5% світової економіки , здатна зруйнувати світову економіку

а що сталося ? відчув гарроту на шиї ? так санкції працюють , чи ні ? 

QKL6XQjEawA.jpg

Посилання на коментар

ель мюрід хоче до гіркіна поїхати рукавички шити , чи хоче воєнкорів  до гіркіна відправіити ?

RrU4TJPzjro.jpg

Посилання на коментар

5 годин тому, 7351 сказав:

підори згинуть!

Бажано починати із зелених

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, 7351 сказав:

зображення_2024-09-05_220428070.png

Просидить половину і вийде за гарну поведінку.

Посилання на коментар

5 годин тому, Бездомный сказав:

пропаганда не робить з людей ідіотів , пропаганда спочатку на  ідіотів розрахована 

Отакої ви думки про мудрий наріт і 73%?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Propeller сказав:

без оценочных суждений

А есть что возразить?

Посилання на коментар

На жаль, волонтери та командування медичних сил, схоже, вбило вчора в Полтаві більше людей ніж ми змогли врятувати. Неякісні турнікети були всюди, і здається, що оригінальні сертифіковані були тільки у нас. Приносили пораненого з турнікетом, а турнікет китайський, докрутити його неможливо. Ми накладали свої, але вони швидко закінчувалися. Коли кричав: «Дайте турнікет», давали китайський, і я внутрішньо вмирав разом з цими людьми, яким знав, як допомогти, але не міг через те, що хтось, навіть не ворог, вирішив їх убити китайським лайном.

Другий сумний висновок — майже ніхто не вмів надавати допомогу. Деякі люди накладали турнікети, китайські, не докручували до кінця, але хоч щось і робили. Але таких було одиниці. Я давав свої турнікети, а люди не знали, що з ними робити.

Лікарі, які приїхали, були молоді дівчата з довгими нігтями, які кричали, тряслися і не знали, що робити, розгублені. Їм просто вантажили важких, без рук і ніг, в конвульсіях, вмираючих людей в машини, і вони розгублювалися. У них я не побачив ні турнікетів, ні якоїсь організації процесу, нічого. Їх до такого не готували. Що робили ДСНС крім перенесення поранених, я точно не бачив, допомогти більшість з них нам не могла, аптечок в них я теж не побачив, можливо хтось з них накладав ті китайські турнікети, не знаю.

• Сумно 4
Посилання на коментар

Близько 1000 осіб ми евакуювали максимум за 7 хвилин. За цей час територія навчального закладу практично завмирала. На жаль, з моменту оголошення повітряної тривоги до удару було лише 2 хвилини. Через таку швидкість удару не всі змогли врятуватися.

Вопрос.

Какого хера там делали 1000 человек?

Посилання на коментар

patrioty.org.ua/blogs/siv-u-taksi-smartfon-zalyshyv-u-hoteli-za-dmytrukom-u-den-vtechi-dbr-vstanovliuvala-zovnishnie-sposterezhennia--dbr-527202.html

Лошары, им только за Порошенко следить

Посилання на коментар

6 часов назад, Propeller сказал:

Вы в вопросе дали оценку каким-то людям. Очень личную, субьективную. Мне начинать убеждать вас в обратном? Какие у меня перспективы?

Вам же не важно что я напишу. Вам важно написать. Жаль, что одно и то же и уже по n-ному кругу.   

По-перше, не якимось людям, а групі людей (звісно, характеристика узагальнена, бо там є різні, але з професіоналами таки  біда). Звісно оцінка особиста, а яка вона має бути? Щодо суб'єктивності - тут можна посперечатись, але, нажаль, є дуже  багато фактів, які її підтверджують.

По-друге, не треба нікого переконувати, мені просто було цікаво почути вашу думку (у відповідь на свою). Просто тому, що з повагою до неї ставлюсь. 

Ну а ні - то ні... Умовляти не буду.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...