Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 4 часа назад, vadimv сказал: А на паркані ще в 1997 було написано "Втікай, бо скоро буде війна" паркан - тим , хто не вміє в абстракції . Я вже не кажу про пророцтво Джохара Дудаєва . Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 2 часа назад, Dr.Yura сказал: tck002.MP4 Сподіваюсь ціх ган...нів знайдуть знайоми або родичі і також добряче від..здять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 1 час назад, Alvalk сказал: То ви мабуть опитували десь біля школи, де були самі вчительки - доньки радянських офіцерів? ))) Цікаво, коли це було і як звучало питання? просто рандомних людей за нагоди обережно "промацував" , не нариваючись на конфлікт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: отож. вас примушують незаконно і ви погоджуєтесь, а потім дивуєтесь чому вас примушують По-перше, я ще з дитсадочка не дивуюсь, що мене примушують По-друге, я тільки хотів звернути увагу шановного товариства на той факт, що НЕ ВСІ ставлять собі Дію добровільно Карочє, "відучаємося говорити за всіх" (с) Змінено 6 вересня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 7 хвилин тому, vadimv сказав: По-перше, я ще з дитсадочка не дивуюсь, що мене примушують По-друге, я тільки хотів звернути увагу шановного товариства на той факт, що НЕ ВСІ ставлять собі Дію добровільно Карочє, "відучаємося говорити за всіх" (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 52 хвилини тому, iiigolkin сказав: Хтось порадить хороший РЕБ на авто? І не за всі гроші світу, бажано. Ми зборів не робимо, а РЕБ моїм хлопцям треба. Треба щось з останніх, з урахуванням того, що кацапи сповзають униз увесь час за частотами. я своїм порекомендував "Цукорок" та отакий дробовик напів-автомат Hatsan BTS: по-перше не випромінює та не приваблює по-друге з огляду на діапазони надійність співставна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 14 минут назад, vbb сказал: я своїм порекомендував "Цукорок" та отакий дробовик напів-автомат Hatsan BTS: по-перше не випромінює та не приваблює по-друге з огляду на діапазони надійність співставна тягати на собі додатково до всього іншого вантажу таку залізяку та бк - це треба не аби яку витривалість мати Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 06.09.2024 в 15:47, irina1969 сказав: Тому , хто так вважає, дуже б хотілось зарядити в писок...у людей був би вибір, виїхати можна було б і в столицю і залишитись живим , рішення залишитись було б свідомим...нагадати, скільки машин на трасах було розстріляно, коли вже було пізно(( тоді в паніці народ не знав куди дьоргатись. мій кращий друг на донетчину поїхав забрав брата і на херсонщину до матері , прямо в окупацію.. Змінено 6 вересня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 06.09.2024 в 16:16, Dr.Yura сказав: tck002.MP4 Юр,а що чуваку мішало дати в щелепу, по яйцях, в кадик і тп тому в формі?) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 47 минут назад, юра84 сказал: Сподіваюсь ціх ган...нів знайдуть знайоми або родичі і також добряче від..здять. Тут побиття та викрадення людини посадовими особами тягне на кримінал. Адвокати підкажуть 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 06.09.2024 в 15:56, Evgenich сказав: Я один з тих, кто так вважає. Бо коли намагався достукатись до кума, що війна от от почнеться (він в Бучі живе), то він наді мною сміявся і казав що я дурний. Та і мова тоді йшла не саме про Бучу, а про війну. До Києва, не до Києва (я тоді теж не уявляв такий стрімке просування кацапів), але ж бути на готові. Просив його зібрати все необхідне і бути готовим по свистку вивозити родину, а потім повертатись. В результаті він просидів два тижні в підвалі, якимось дивом все ж таки зміг з дружиною та сином вибратись. А от батько його не зміг, залишився, його орки до смерті забили. Як вам такий приклад? десь за три тижні, я заходив до свого товариша. підполковник у відставці. обговорювали всі події. теж,разом думали,що брякають зброєю.. як визнали днр,лнр, то я на той час був в Києві і вже потрохи готувався. лиш дурень після того міг думати,що не буде нападу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 хвилин тому, hause сказав: Тут побиття та викрадення людини посадовими особами тягне на кримінал. Адвокати підкажуть мент активно допомогає. треба ж бронь перед владою відпрацювати. молодий мужик навчений зброї сам на війну не хоче, ловить інших. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 06.09.2024 в 18:56, юра84 сказав: Сподіваюсь ціх ган...нів знайдуть знайоми або родичі і також добряче від..здять. є ще один варік. людина воює, по інвалідності психічного стану демобілізується. має довідочку цікаву від психіатра. продоження слідує... Змінено 6 вересня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 15 минут назад, МаТраС сказал: десь за три тижні, я заходив до свого товариша. підполковник у відставці. обговорювали всі події. теж,разом думали,що брякають зброєю.. як визнали днр,лнр, то я на той час був в Києві і вже потрохи готувався. лиш дурень після того міг думати,що не буде нападу... насправді , після 2014 року питання стояло не "чи буде повномасштабне вторгнення ? " , а "коли буде повномасштабне вторгнення ?" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 2 години тому, Danylo Ivanov сказав: Людина просто отримує задоволення від важкої, але добре виконаної роботи... допстити війну, обіцяючи шашлики сотні тисяч загиблих і калік мільйони виїхали війна триває через рік будуть проклинати всі і плювати в обкурене іпало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Новий міністр закордонних справ - БРЕХУН 🤣 Що на це скажуть зелені сраколизи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 06.09.2024 в 20:08, Бездомный сказав: насправді , після 2014 року питання стояло не "чи буде повномасштабне вторгнення ? " , а "коли буде повномасштабне вторгнення ?" повторюсь, в "то героическоє время ,я был мал-дитя"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 1 час назад, akineo сказал: допстити війну, обіцяючи шашлики тобто допустити ? а як на вашу думку можна було уникнути повномасштабного вторгнення ? Поїзд стій ! Ать-два ! Змінено 6 вересня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 1 час назад, vadimv сказал: По-перше, я ще з дитсадочка не дивуюсь, що мене примушують По-друге, я тільки хотів звернути увагу шановного товариства на той факт, що НЕ ВСІ ставлять собі Дію добровільно Карочє, "відучаємося говорити за всіх" (с) Всі ставлять добровільно. Ви могли відмовитись. 😜 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 25 хвилин тому, Бездомный сказав: тобто допустити ? а як на вашу думку можна було уникнути повномасштабного врогнення ? готуватись до оборони. вкладати гроші в оборону, а не в дороги. вчасно об'явити мобілізацію, не після нападу а до, як тільки були відомі дані про наступ від партнерів. копати окопи, мінувати підходи, мости. організувати тероборону, видати людям зброю. об'явити евакуацію. і все це показувати ворогу. ворог напав бо надіявся на коротку війну без опору . влада зробила все навпаки. розмінували чонгар, відвели війська з півдня, купа рос агентів в СБУ ... відчуття, що зробили все можливе для спровокування ворогу на напад. це як голій дівчини ходити перед насильником. ... а потім кричати, він на мене напав Змінено 6 вересня 2024 користувачем Александр Аврамчук 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 «Квартал 95» викликав огиду через жарти про блокпости Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 3 години тому, Alvalk сказав: Зеленський не був патріотом, він змінився, коли зрозумів, що в Україні бути патріотом - це більш популярно і краще для рейтингу. Школа попередника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Школа попередника. у Зеленського і його шанувальників в усьому винні попередники. .. така філософія життя 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Тільки що, Александр Аврамчук сказав: у Зеленського і його шанувальників в усьому винні попередники. .. така філософія життя Я просто нагадав, що "це вже ж було". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз