Evgenich Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 3 минуты назад, ashim1990 сказал: Запобігти він не міг. Підготуватися краще - мабуть, міг. Мені інше цікаве. Навіщо в цій темі повторювати одне й те саме тисячі разів? Вибори будуть невідомо коли. Тож пояснення одне: дискредитування української влади. В чиїх це інтересах? Це всім зрозуміло. Але точно українці від цього тільки в програші. Є різниця між дискредитацію та критикою (наприклад в рабзії її не має). Ось ви, що будете робити, коли ваш найманий робітник буде косячити і не визнавати свої косяки? І що ще гірше, продовжувати косячити далі. Ну напевно мовчать не будете, або якось вкажете на його некомпетентність, або звільнене. Так от, Зеленський - найманий усіма нами (саме усіма, не дивлячись хто за кого топив) робітник, який має певну відповідальність за свої косяки перед ді мною і перед вами. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Про розумних ви просто нічого не знаєте ))) Але про них точно знає мій адвокат 😉, але я давно не заїжджав до нього на каву. А ще мене не дуже здивувало що на новому 300-му дядьки, "хлопця з 90-х", якого я часто бачу у тирі, заявилася наліпка "ЗСУ") До речі, ці дядьки й самі не сачкують на тренуваннях, і своїх бородатих дітей добре тренують, грошви випалюють багато, і свої інструктори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 11 хвилин тому, Evgenich сказав: От тільки не треба з Порошенка робити святого, а з Зеленського чорта. Вони обидва чорти. З Пороха спитати є за що не меньше, ніж з Землі, і відповідно вашій доктрині і з усіх, хто за нього проголосував. Це деталі. Спитати можна будь з кого,і є за що. Але варто враховувати помилки щоб не нариватись знову 10 хвилин тому, ashim1990 сказав: Навіщо в цій темі повторювати одне й те саме тисячі разів? Щоб у вашу тупу бошку врізалось до самого останнього нейрона 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 минуты назад, Дощ сказал: Щоб у вашу тупу бошку врізалось до самого останнього нейрона Анрил... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 18 минут назад, ashim1990 сказал: Тож пояснення одне: дискредитація української влади. В чиїх інтересах? Це всім зрозуміло. Але точно українці від цього тільки в програші. А тепер згадайте 2018 і першу половину 2019 роки і задайте собі те ж саме питання. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: А тепер згадайте 2018 і першу половину 2019 роки і задайте собі те ж саме питання. Дайте, будь ласка, посилання з цього форуму до 2019 року, якщо щось подібне, такі ж образи, про Порошенка, було в якійсь темі, як після 2019 про Зеленського. Здивуєте, якщо знайдете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 7 минут назад, 7351 сказал: Дайте, будь ласка, посилання з цього форуму до 2019 року, якщо щось подібне, такі ж образи, про Порошенка, було в якійсь темі, як після 2019 про Зеленського. Здивуєте, якщо знайдете... О це мені зайнятись нема чим, як копирсатись у старому бруді. Не заходив я в політичні теми цього форуму до 2022 року. Але знаю, що у 2018 році була відкрита така тема: Тому просто повірю на слово старожилу форуму. Але головне не це. Цей форум -це просто потриндіти. Його вплив на політичні події в Україні трохи менше, ніж нуль. І вже точно він не йде ні в яке зрівняння з тонами бруда від Г+Г і інших ЗМІ та блогерів, які мочили Порошенка в унісон з рашаЗМІ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 хвилини тому, Alvalk сказав: унісон з рашаЗМІ І зараз рашаЗМІ мочать Президента України в унісон з .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 3 минуты назад, 7351 сказал: І зараз рашаЗМІ мочать Президента України в унісон з Я зараз не буду пояснювати різницю між брудом і фактами (бо це як з голубом в шахи грати), а краще повернемось на початок Додам лише, що будь-яка влада без конструктивної критики та контролю рано чи пізно перетвориться в диктатуру. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 11 хвилин тому, Alvalk сказав: Цей форум -це просто потриндіти. Його вплив на політичні події в Україні трохи менше, ніж нуль. Звичайне інтернет-джерело масової інформації з переглядами в декілька мільйонів на рік саме цієї теми... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, Alvalk сказав: Додам лише, що будь-яка влада без конструктивної критики та контролю рано чи пізно перетвориться в диктатуру. Тобто, образи на рівні інтелекту базарної бабці, Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України та всього народу України -- це для вас і ваших посіпак конструктивна критика? Тобто, якщо хтось вас особисто буде називати пліснявою і ще по різному -- то для вас буде конструктивна критика? Цікаво, продовжуйте. Змінено 10 вересня 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 8 минут назад, 7351 сказал: Звичайне інтернет-джерело масової інформації з переглядами в декілька мільйонів на рік саме цієї теми... Дякую, ви зробили мій день 3 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, образи на рівні інтелекту базарної бабці, Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України та всього народу України -- це для вас і ваших посіпак конструктивна критика? ви мене з кимось плутаєте, у мене немає посіпак. Щодо образ - посилання на мої образи буде? 4 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, якщо хтось вас особисто буде називати пліснявою і ще по різному -- то для вас конструктивна критика? Моїх лайків під каментами зі словами "зелена пліснява" ви навряд чи знайдете. Навіть якщо мені подобається вміст повідомлення, але там є така фраза, я лайк не ставлю. Саме тому, що я за конструктивну критику, і проти тупих образ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 15 хвилин тому, Alvalk сказав: Я зараз не буду пояснювати різницю між брудом і фактами (бо це як з голубом в шахи грати), а краще повернемось на початок Додам лише, що будь-яка влада без конструктивної критики та контролю рано чи пізно перетвориться в диктатуру. На форумі є цілий розділ " Про політику" доволі цікаво, як на мене...розділ закритий, але почитати та подивитись є на що Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 минуты назад, irina1969 сказал: На форумі є цілий розділ " Про політику" доволі цікаво, як на мене...розділ закритий, але почитати та подивитись є на що Якщо чесно, я навіть не впевнений, що хочу туди зазирнути. Всюди одне й те саме. Нещодавно, наприклад, були у друзів. Дуже гарні, добрі, розумні люди, яких я дуже поважаю. Але знаю, що вони прихильники Зеленського. Ну щось по темі розмови було, про війну, і я сказав лише одну дрібницю про Зеленського (дещо, що на мій погляд він зробив трохи неправильно). Сказав дуже м'яко і обережно. А у відповідь "А щоб це змінило"? "А от Порошенкоооо"... (далі тони лайна)... За 10 хвилин ледве зупинив. Ну тобто все як тут у форумі. І це мене хвилює більше за все. Їм потрібен цар, ідол, який ніколи не помиляється. А якщо помиляється, то всі, хто про це скаже - вороги. Я дуже боюся, щоб поклавши сотні тисяч людей у боротьбі проти диктатури, ми не побудували диктатуру самі собі. А передумови, нажаль, є. 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 3 хвилини тому, Alvalk сказав: Якщо чесно, я навіть не впевнений, що хочу туди зазирнути. Всюди одне й те саме. Нещодавно, наприклад, були у друзів. Дуже гарні, добрі, розумні люди, яких я дуже поважаю. Але знаю, що вони прихильники Зеленського. Ну щось по темі розмови було, про війну, і я сказав лише одну дрібницю про Зеленського (дещо, що на мій погляд він зробив трохи неправильно). Сказав дуже м'яко і обережно. А у відповідь "А щоб це змінило"? "А от Порошенкоооо"... (далі тони лайна)... За 10 хвилин ледве зупинив. Ну тобто все як тут у форумі. І це мене хвилює більше за все. Їм потрібен цар, ідол, який ніколи не помиляється. А якщо помиляється, то всі, хто про це скаже - вороги. Я дуже боюся, щоб поклавши сотні тисяч людей у боротьбі проти диктатури, ми не побудували диктатуру самі собі. А передумови, нажаль, є. -такі друзі є у всіх(( -нажаль є(( 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 4 минуты назад, irina1969 сказал: -такі друзі є у всіх(( -нажаль є(( Странно, почему у меня нету? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 Тільки що, Canton сказав: Странно, почему у меня нету? Тому що Ви свою позицію пояснюєте з ноги🤣 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Canton сказав: Странно, почему у меня нету? Потому что вашими друзьями есть такие военные преступники, как аркаша бабченко Змінено 10 вересня 2024 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 години тому, 7351 сказав: Українці мають право і роблять в своїй країні те, що вважають за потрібне А потім нести відповідальність за те, що наробили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, Alvalk сказав: . Я дуже боюся, щоб поклавши сотні тисяч людей у боротьбі проти диктатури, ми не побудували диктатуру самі собі. А передумови, нажаль, є. Тут прихильники Зеленського доводили, що в нас вже диктатура доречі. В принципі формально це було не так, хоча і дуже близько до того. Можливо тому що для своїх кентів їм треба лишати відкриті рамки. Але об'єктивно рівень владного беззаконня дуже високий. Механізми контролю майже відсутні. Викрадення і катування людей - вочевидь ми глибоко в дупі зараз. Багато знайомих почали знімати гроші, виходити в кеш, серед тих хто лишився і не планував валити,багато роблять для армії. Про що це говорить - відсутня довіра до інститутів. Відсутній захист. Змінено 10 вересня 2024 користувачем loader 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 8 хвилин тому, Canton сказав: Странно, почему у меня нету? Згадався анекдот про нєуловімого Джо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 10.09.2024 в 12:33, ashim1990 сказав: Якщо у людини нема своїх думок, то саме так і потрібно відповідати. А бота взагалі потрібно ігнорувати. я взагалі в шоці,як можна на якесь питання відповідати цитатами якого чувака)) в мене був однин знайомий. років 12 назад. попугай я його прозвав. то він коли раз 3 сказав:"як сказав льоша", як сказала наташа... і ще потім він мої слова повторював,, але типу він так каже.забув,що я йому це тиждень назад казав... я його взагалі поважати перестав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 години тому, Evgenich сказав: Мова не йде, що Зеленський розпочав війну, ніхто його в цьому не звинувачує. Мова за то, що він не запобіг і не підготувався. Як це не підготувався? Особисто перевірив усе на півдні, усе було готово. І Запустив шаттли . Замість 4 бригад одна не повного складу і без артилерії, війська за 80 км від адмінкордону. Вибухівка на складах . Усе готово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 години тому, ashim1990 сказав: Якщо у людини нема своїх думок, то саме так і потрібно відповідати. А бота взагалі потрібно ігнорувати. Це точно, якщо він свої тези нічим не аргументує, напевно бот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 2 години тому, Дощ сказав: Кожен відповідатиме в межах своєї відповідальності. Це було смішно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз