Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А дфтг має на то право? Я піду на вулицю, зберу 5 алкашів, призначу себе командиром і буду мати право усих, хто мені не подобається пхати в бус? Прочитайте уважно що я вище написав Хоча... зберіть 5 алкашів і призначте себе командиром Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 1 годину тому, Дощ сказав: В Ірпені в тцк доставляє дфтг і вони мають повноваженння на це згідно законодавста?🙂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
texnojnik Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 4 часа назад, Vinsol2009 сказал: Так була, чи робилась? Вже точно не взнаю, але спілкувався з цього приводу з іншими людьми і мені сказали, що ТЦК виконують план, а що далі то вже проблеми інших. І якщо в нього є бронь, то вже з частини звільниться, зокрема так було з батьком трьох неповнолітніх дітей, який не надав потрібний перелік документів згідно нової постанови від 16 травня 2024 р. N 560 і звільнився вже з частини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Тільки що, outdoor24 сказав: і вони мають повноваженння на це згідно законодавста?🙂 Покажіть мені законодавство яке забороняє крутити баранку і на педалі натискати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 14 минут назад, murava сказал: Що як наголосували - так і кушайтє? І хто як поставив галочку в бюлетені має тепер кровавим проносом відчути результат свого вибору? Тока дедушке непонятно - причем тут он? Или во всем виновата "демократия"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 Только что, Canton сказал: Тока дедушке непонятно - причем тут он? Или во всем виновата "демократия"? Вы, дедушка, старенький уже, вам пора привыкать к земле. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 1 минуту назад, texnojnik сказал: і звільнився вже з частини. А если бы не успел? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 1 хвилину тому, texnojnik сказав: Вже точно не взнаю, але спілкувався з цього приводу з іншими людьми і мені сказали, що ТЦК виконують план, а що далі то вже проблеми інших. І якщо в нього є бронь, то вже з частини звільниться, зокрема так було з батьком трьох неповнолітніх дітей, який не надав потрібний перелік документів згідно нової постанови від 16 травня 2024 р. N 560 і звільнився вже з частини. Це не так, бронь не є підставою для звільнення, але є підставою для відстрочки. Якщо відстрочкою не скористався то звільнитись підстав немає. Наявність 3 дітей є підставою як для відстрочки так і для звільнення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 6 хвилин тому, murava сказав: А що не так сказав Вомбат? Що як наголосували - так і кушайтє? І хто як поставив галочку в бюлетені має тепер кровавим проносом відчути результат свого вибору? Абсолютно правильно сказав. Я так глибоко не занурювався в творчість вомбата. Це якийсь гуру? Він теж тут пройшов складний і болючий шлях від осінт аналітика откритих істочніків до звичайного підараса? І чому ви вважаєте, що ці галочки були більш важливі зараз, ніж тоді, коли нарід обирав овоча чи кравчука з кучмою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 10 минут назад, Дощ сказал: Ви до речі дані оновили? так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, murava сказал: Вы, дедушка, старенький уже, вам пора привыкать к земле. Ровно к этому дышу (хер дождетесь)...поэтому и не уехал... И вообще - не стоит залупаться с пожилыми людьми - с каждым годом тюрьма и земля пугает их все меньше и меньше Змінено 24 вересня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 33 хвилини тому, Alvalk сказав: влада про@бала момент, коли можна було відносно безболісно провести облік (2022 рік Влада зобов'язана це робити постійно, а не лише під час бойових дій. Але за всі роки незалежності діюча влада думала лише за рейтинги, а ті, що хотіли стати владою вішали локшину мудрому наріту про компактну професійну армію . І головним ворогом вважали... Румунію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: так Ну ось бачте, вас же не призвали "в першу чергу" як тут пишуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 (змінено) 4 минуты назад, ozor сказал: Я так глибоко не занурювався в творчість вомбата. Це якийсь гуру? Він теж тут пройшов складний і болючий шлях від осінт аналітика откритих істочніків до звичайного підараса? І чому ви вважаєте, що ці галочки були більш важливі зараз, ніж тоді, коли нарід обирав овоча чи кравчука з кучмою? Тю, Вомбат - це кремінь! Це історичний чувак, який міг зробити цілком легально відстрочку від армії ще тоді, коли це не було майже нікому потрібно - при богомєрзкому Порошенку. Більш того - він робив це за офіційний донат на зсу. Ушла епоха (с) Змінено 24 вересня 2024 користувачем murava 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Влада зобов'язана це робити постійно Проеб...вать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 38 хвилин тому, Дощ сказав: Але це все хня насправді, всі ж чудово розуміють що й до чого Усі болт на закон поклали. Держава зникла зусиллями її громадян. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 У нас ця перепалка з приводу мобілізації і тцк трапляється раз в пару місяців, і віддуваюсь за всіх, но в результаті все так і зводиться до 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Усі болт на закон поклали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 (змінено) 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: Влада зобов'язана це робити постійно, а не лише під час бойових дій. Але за всі роки незалежності діюча влада думала лише за рейтинги Ось тут ви праві. Це стосується і попередників, і діючих 12 минут назад, Дощ сказал: Ну ось бачте, вас же не призвали "в першу чергу" як тут пишуть Вибачте, не буду тут розписувати про себе. Скажу простіше - підприємство, де я працюю, має величезні проблеми через брак спеціалістів. Саме тому, що повістки йшли практично всім. Мобілізованих купа. Багато людей звільнилось. Зараз працюючих майже в 3 рази менше, ніж було до лютого 2022. Змінено 24 вересня 2024 користувачем Alvalk 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 4 хвилини тому, Alvalk сказав: Вибачте, не буду тут розписувати про себе. Скажу простіше - підприємство, де я працюю, має величезні проблеми через брак спеціалістів. Саме тому, що повістки йшли практично всім. Мобілізованих купа. Багато людей звільнилось. Зараз працюючих майже в 3 рази менше, ніж було. Так про когось всі добре розписують, а як конкретики - так і немає У нас тут купа народу пишуть про бусифікацію, але нікого з цієї купи щось ніяк не бусифікують - чи ховаються добре, чи їх не помічають Щодо проблем - а в кого їх немає? Війна надворі, ми й так ще добре досі відбуваємось - могло бути значно гірше, може ще все попереду 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 14 хвилин тому, Дощ сказав: На яких умовах ви особисто згодні мобілізуватись? На бойові посади ні за яких, крякнула спина. Тому тільки якщо запхають силою. Такий шанс є бо задовбався сидіти вдома + треба рухатись для спини. На небойові - здається вже писав, формальний дозвіл зберегти фоп діяльність в неосновний робочий час, посади іт/інженерного спрямування, законний 1 вихідний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 34 хвилини тому, Дощ сказав: Не в першу чергу, а в плановому порядку Знайомий оновив, їхав додому, зустріли біля села, дали повістку, прийшов, одразу але і навчальний центр, він був впевнений, що не придатний, подивилися, що рік не був у лікаря, ніхто не направив до профільного спеціаліста, написали придатний. Тобто, якщо ти лікуєшся, приймаєш процедури та таблетки, то автоматично становишся придатним . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 36 хвилин тому, Дощ сказав: Без понятія 9 годин тому, Дощ сказав: Саме тому пересічні і тікають, що у блатних завжди усе у порядку . Голосують ногами . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 40 хвилин тому, Дощ сказав: На яких умовах ви особисто згодні мобілізуватись? Після лисого і баклана. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 40 хвилин тому, Дощ сказав: Прочитайте уважно що я вище написав Прочитав, ви так і написали. Дфтг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 41 хвилину тому, Дощ сказав: Покажіть мені законодавство Де написано, що якась алкашня, що купила форму в секонді має право громадянина України в бус пхати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз