US7IGN Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 хвилину тому, Dark FeniX сказав: Все не так. Як сама система, так і ті, хто користується нею, з обох боків Ну міняйте щось. Або країну або систему. Чи ви як всі, тільки поговорити? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 Сказано ж було, що війна для бідних і хворих: Треба підвищувати і військовий збір, і ПДВ, про податок на розкіш не можемо домовитися, - Гетманцев Джерело: https://biz.censor.net/n3512901 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 18 минут назад, Dark FeniX сказал: Все не так. Як сама система, так і ті, хто користується нею, з обох боків И ни церковь, и ни кабак — Ничего не свято! Нет, ребята, всё не так! Всё не так, ребята... (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 (змінено) ДЕЛ Змінено 2 жовтня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 3 часа назад, Vladdi сказал: Правила створені. Є бізнес дрібний і великий. Якщо ти перейшов межу, то ставай підприємством-юридичною особою. Я сам працвник такого оператора, тому знаю про що кажу. А коли великий бізнес маскується під псевдо-ФОПів задля ухиляння від податків, то це дійсно лайно. Свідоме та негле ухиляння від сплати податків. Схема ця давно створена та "успішно" застосовується багатьма. Для чесно працюючих це створює додаткову проблему в тому, що собівартість послуг у співставних умовах у них завжди вища, адже податків та видатків більше. Як цей вузол розрубати ніхто не знає, тож маємо що маємо. Так саме і воно - правила ж є, і вони вже створені. Люди відкривають фопи суворо в межах правил. "Маскуються" - це як? Ніхто ніяк не маскується, якщо правила дозволяють це робити, то може не вручну гасити фопи, бо під роздачу попадають взагалі всі, а просто причесати у відповідність правила? Це блін "країна мрій Зеленского якась", у нього всі, хто офіційно виїхав через пункт пропуску - втікачі і узилянти, хоча кордон перетнули суворо по правилам С фопами таке саме. Падлюки. К ногтю їх! 6 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 годину тому, outdoor24 сказав: Ти За кораблем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 годину тому, Canton сказав: Притом это будет достаточно скоро...такими темпами - не исключено что я еще застану... Тех, кого противозаконно удерживали точно ждать не будут. А подавляющее большинство, кто ещё там возвращаться не собираются, и чем дольше, тем больше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 годину тому, unreal1975 сказав: Як хто? Автор опусу- Аркаша Бабченко Так це він не захотів, щоб штати надали нам гарантії безпеки, а я думав зелена гидота. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Монополізація ринку інтернету під Кіївстар/ватафон/лайфсел це позитив? Ні. Такого не буде. Ви не розумієте питання. Я (загальна система), коли отримую, наприклад, 480 грн. від абонента, 80 грн віддаю одразу (ПДВ), потім податок на прибуток, потім з решти повинен виділити на зарплатню (офіційну!), а це знову відрахування та нарахування, заплатити за послуги іншим постачальникам. І т.д. Що у ФОПа? отримав 480, віддав кілька відсотків, ніякого ПДВ, решта обготівкувалась і без податків розійшлась в тому числі на оплату праці готівкою. Це чесно? Навіть поверхневі дослідження показали, що дійсно дрібних підприємців у галузі набагато менше, ніж фіктивних, створених виключно задля мінімізації витрат оподаткування. Оскільки ця лазівка була створена законодавчо, то її використання не є формально протизаконним, але в умовах дефіциту бази оподаткування законодавець не має іншого шляху, ніж поставити всіх в однакові умови. Це ж очевидно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 (змінено) 54 минуты назад, murava сказал: а просто причесати у відповідність правила Сформулюйте ваше бачення такого правила. А також способ його контролю, і самі побачите результат. Правило просте - якщо є рішення, то його треба озвучити. Якщо немає, то це просто демагогія. Змінено 2 жовтня 2024 користувачем Vladdi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 52 хвилини тому, murava сказав: хоча кордон перетнули суворо по правилам Де це прописана система шлях? У якому законі передбачено дозвіл від військової адміністрації? Це водію і трактористу не можна, а дітям і племінникам Портнова аж бігом. Це Порошенко нізя, бо так вирішив якийсь клерк, Люсі можна.Зеленим гнидам зі зради можна через Молдову. Призначенням баклана можна напередодні вторгнення із скарбами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 4 хвилини тому, Vladdi сказав: Сформулюйте ваше бачення такого правила. А також способ його контролю, і самі побачите результат. Правило просте - якщо є рішення, то його треба озвучити. Якщо немає, то це просто демагогія. Та що ж таке, за кордоном існує бізнес, платить податки, а в Україні не можна сформулювати. Може в зраду не треба обирати весільних фотографів за об'явлю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Так це він не захотів, щоб штати надали нам гарантії безпеки, а я думав зелена гидота. Ні, в нього пост в стилі "а я ж казав". Критикуєш- пропонуй 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 59 минут назад, Vladdi сказал: Сформулюйте ваше бачення такого правила. А також способ його контролю, і самі побачите результат. Правило просте - якщо є рішення, то його треба озвучити. Якщо немає, то це просто демагогія. Я не знаю, я не в темі оподаткування телекомунікацій. Але одне очевидно - якщо щось треба адмініструвати в ручному режимі через заборону фіскальних операцій - це щось явно функціонує не так, як задумалось. Я не думаю, що фіскалізація ринку телекомунікацій - це нова проблема, яку ніхто ніколи ніде не розв'язував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 2 часа назад, Vladdi сказал: Я (загальна система), коли отримую, наприклад, 480 грн. від абонента, 80 грн віддаю одразу (ПДВ) і ви нічого з ПДВ взагалі не купуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 1 година тому, unreal1975 сказав: Ні, в нього пост в стилі "а я ж казав". Критикуєш- пропонуй На мій погляд пропозиція очевидна, не бути гидотою . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 16 хвилин тому, oam сказав: і ви нічого з ПДВ взагалі не купуєте? пдв це податок на споживача. і витратами можна погратися. і взагалі поцікавтеся скільки реально податків платять корпорації і фізичні особи зі своїх прибутків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 5 часов назад, 7351 сказал: Плануємо за наступний рік виробництво та постачання близько 100 000 боєприпасів, а у 2026 – понад 300 000. Процес підготовки обладнання вже розпочався”, – повідомив “Мілітарному” керівник компанії “Українська бронетехніка” Владислав Бельбас. Якщо в армії та державі нічого не зміниться, в 2026-му боєприпасів у нас буде вдосталь. Російських... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділило 825 мільйонів доларів на підтримку енергетичної системи України цієї зими. Про це заявила адміністраторка USAID Саманта Павер під час свого візиту до Києва. До того ж, USAID виділяє 237 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Україні. Кошти виділяють через USAID і Державний департамент США, зазначила Саманта Павер. З наближенням зими Путін знову атакує енергетичну інфраструктуру, сподіваючись використати холодну погоду як зброю проти українського народу. Тому ми виділили 825 мільйонів доларів на енергетичну систему України цієї зими. Це майже вдвічі більше, ніж ми інвестували минулого року. USAID підтримує і українську освіту. Завдяки американській допомозі, було надруковано 3,2 мільйони підручників для школярів молодших класів. За даними Міністерства освіти, цими 3,2 мільйонами нових підручників тепер будуть користуватися 20% всіх школярів в Україні. www.radiosvoboda.org/a/news-usaid-dopomoha-ukrayini-na-ponad-1-milyard/33143573.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 2 минуты назад, 7351 сказал: Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділило 825 мільйонів доларів на підтримку енергетичної системи України цієї зими. Про це заявила адміністраторка USAID Саманта Павер під час свого візиту до Києва. Це приблизно 1 млн генераторів. Де можна забрать? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 7 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Це приблизно 1 млн генераторів. Де можна забрать? Це паркан навколо будівництва нових атомних енергоблоків. Краще не підходьте близько))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 А як же захищати Ізраїль який воює зі всім мусульманським світом? www.instagram.com/reel/DAjeU48MxZW/?igsh=N2t2ZWg1YWxqMXA0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 (змінено) 3 години тому, Vladdi сказав: Ні. Такого не буде. Ви не розумієте питання. Я (загальна система), коли отримую, наприклад, 480 грн. від абонента, 80 грн віддаю одразу (ПДВ), потім податок на прибуток, потім з решти повинен виділити на зарплатню (офіційну!), а це знову відрахування та нарахування, заплатити за послуги іншим постачальникам. І т.д. Що у ФОПа? отримав 480, віддав кілька відсотків, ніякого ПДВ, решта обготівкувалась і без податків розійшлась в тому числі на оплату праці готівкою. Це чесно? Навіть поверхневі дослідження показали, що дійсно дрібних підприємців у галузі набагато менше, ніж фіктивних, створених виключно задля мінімізації витрат оподаткування. Оскільки ця лазівка була створена законодавчо, то її використання не є формально протизаконним, але в умовах дефіциту бази оподаткування законодавець не має іншого шляху, ніж поставити всіх в однакові умови. Це ж очевидно. Я розумію питання: ще в 90-х, як тільки мозок за пару років відійшов від армійського отупіння й почав працювати, то я троху повчився і мені довелося попрацювати аудитором, "Баланс-Аудіт" тоді тільки створили ) Але недовго, бо ми з товаришем вирішили, що рахувати чужі гроші за зарплатню то негідно для молодих нетупих хлопів і пішли в ринок ))) заробляти гроші та шишки. Звісно, бухгалтерію я з тієї пори не веду, але процеси іноді контролюю й про зміни бухгалтера розказують (якщо мені стає цікаво). Про оподаткування на загальних ... все просто: Потрібно будуватись, закуповувати обладнання, списувати обладнання, купувати витратні матеріали, списувати витратні матеріали, навчатись, та робити витрати. Багато-багато-багато витрат. Нема кеби? - так штат досвідчених бухгалтерів, та фінансист за вас все зробить. ЗП можете нарахувати з грошей які не потраплять до бюджету. Але це дорого... Як бачили, гарний бухгалтер може возити в багажнику до 4 мільйонів евро) Про "поставити всіх в однакові умови": - в малого бізнесу нема доступу (грошей) до висококваліфікованих фінансистів; до таких легальних інструментів мінімізації податків як то: цінні папери, іноземний капітал, офшори тощо ; до таких нелегальних як то: підгодовані фіскали на рівня керівництва області/країни ; нема такого інструменту як "свій банк", який може творити з фінансами такі чудеса, що Копперфілд заздрить. Багато чого в малих нема. Тому умови не рівні, зовсім не рівні. Й тенденція показує, що "бусіфікація" інтернет-фопів це не кінець історії ... прутнем грають не на роялі, прутень кладуть на закони, на правила гри, які самі устанавлювали ... Якщо нинішні недолугі керманичі не пам'ятають, то можуть спитати в Миколи Яновича, чим кінчаються такі експеріменти ... Змінено 2 жовтня 2024 користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 22 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Це приблизно 1 млн генераторів. Де можна забрать? або усього-на-всього 2 атомних реактори в кожну квартиру по генератору не поставиш, одже "вам таке не буде". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 Только что, tort сказал: або усього-на-всього 2 атомних реактори в кожну квартиру по генератору не поставиш, одже "вам таке не буде". Які спочатку треба кілька років будувать. А потім за пару місяців кацапи їх "винесуть". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз