Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, DimaF сказав:

Триполье пытаются запустить что ли!?

Дым из одной трубы валит.

ай да молодець. :hlop:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, Фрай сказав:

Виявляється, що не все так просто з прокурорами-інвалідами
Скандал із масовим встановленням інвалідності прокурорам Хмельницької області напряму пов’язаний із реформою прокуратури. Її у свій час проводили експрезидент Петро Порошенко та колишній генпрокурор Руслан Рябошапка.

Приховати вміст

Про це пише “Закон і бізнес”, проаналізувавши всі дані.

Розслідування виявило, що більшість із 67 прокурорів Хмельницької області оформили свої інвалідності саме у 2017 – 2019 роках.

Отже, це стало наслідком так званих реформ прокуратури, які свого часу проводили її очільники – Юрій Луценко та Руслан Рябошапка. А поява такої кількості прокурорів з інвалідністю стала можливою після створення численних комісій та громадських рад з міжнародників та активістів при правоохоронних органах, – зазначає видання.

Так, Луценко був генпрокурором з 2016 по 2019 роки за часів Порошенка. А Рябошапка очолив Генпрокуратуру після виборів у 2019 році як представник неурядових організацій і громадянського суспільства.

Однак за пів року роботи на цій посаді запам’ятався єдиною реформою – зміною вивіски. У результаті Верховна Рада висловила йому недовіру та звільнила за неефективність і розвал органів прокуратури.

За даними ЗМІ, Рябошапка виїхав з України одразу після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Видання надає перелік 67 прокурорів Хмельницької області з конкретними датами встановлення їм інвалідності.

Зі списку видно, що це стало масовим явищем у 2017 – 2019 роках.

Прокурорам оформляли 2 групу безстроково, або ж терміном на 3 роки. А потім вони успішно проходили перекомісію.

Тобто повернути все назад і повністю відшкодувати збитки буде практично неможливо.

Тоже на думку неназваних екпертів, які займаються маніпуляцією.

Посилання на коментар

Дані Пенсійного фонду про пенсіонерів за ЗУ «Про прокуратуру»

(Рік - чисельність облікованих пенсіонерів / з них за інвалідністю (1 + 2 групи)

01.01.2018 – 5755 / 187

01.01.2019 – 5752 / 242

01.01.2020 – 5904 / 333

01.01.2021 – 6171 / 420

01.01.2022 – 5757 / 463

01.01.2023 – 5979 / 523

01.01.2024 – 5851 / 525

*Джерело – «Звіт про чисельність пенсіонерів і суми призначених місячних пенсій», форма 6-ПФ

(с) Олег Шрам, ФБ

І на додачу:

4693467073160328437_n.jpg

Змінено користувачем Danylo Ivanov
Посилання на коментар

Тільки що, Danylo Ivanov сказав:

Дані Пенсійного фонду про пенсіонерів за ЗУ «Про прокуратуру»

(Рік - чисельність облікованих пенсіонерів / з них за інвалідністю (1 + 2 групи)

01.01.2018 – 5755 / 187

01.01.2019 – 5752 / 242

01.01.2020 – 5904 / 333

01.01.2021 – 6171 / 420

01.01.2022 – 5757 / 463

01.01.2023 – 5979 / 523

01.01.2024 – 5851 / 525

*Джерело – «Звіт про чисельність пенсіонерів і суми призначених місячних пенсій», форма 6-ПФ

(с) Олег Шрам, ФБ

Ні про що...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

не всі ікспєрди однаково корисні. подивіться на їх контракти по постачаннях на найближчі роки, наскільки їх армія сама готова воювати з північно-кореє-китайцями, хильніть чогось заспокійливого та йдіть спати... а то збудились як Бездомний на кацапощелепну вчительку :lol:

для тих , в кого  ще лишилися питання   з приводу кошерності  кацапощелепної піхвопедомразоти 

464194029_2584879211698280_592594828066419429_n.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Розслідування справи львівського бізнесмена Гринкевича та чотирьох його спільників завершено - ДБР

Їх підозрюють у закупівлі неякісного одягу для ЗСУ. Так, підконтрольні їм компанії уклали у 2023-му договори з Міноборони на постачання військового одягу на понад 1,8 млрд грн.

Поставлене майно, як показала експертиза, не відповідало технічним вимогам договорів через низьку якість та не могло використовуватися за цільовим призначенням. Через це збитки держави склали 1 млрд 167 млн грн.

Підозрюваним інкриміновано створення злочинної організації та участь у ній, а також шахрайство в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах. Що передбачає до 15 років ув'язнення.

Після того, як сторона захисту ознайомиться з матеріалами кримінального провадження, обвинувальний акт направлять до суду

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

це у щш , чи сюди ? 🤣

Посилання на коментар

xyйло програло вибори навіть  у Молдові - кацапи не подужали навіть Молдову🤣

акела вже не торт 

• Лайк 5
Посилання на коментар

Тільки що, Бездомный сказав:

xyйло програло вибори навіть  у Молдові - кацапи не подужали навітьт Молдову

Там тепер слід очікувати якогось типово чекістського варіанту - наприклад замаху на життя Санду...

Посилання на коментар

11 часов назад, vadimv сказал:

Там тепер слід очікувати якогось типово чекістського варіанту - наприклад замаху на життя Санду...

Спойлер

Нападение на Собор Святой Недели (болг. Атентатът в църквата «Света Неделя») — террористический акт, организованный коммунистами 16 апреля 1925 года в кафедральном соборе Софийской митрополии на отпевании убитого 14 апреля того же года генерала Константина Георгиева[болг.].

Тогда группой левых коммунистов из Военной организации Болгарской коммунистической партии (БКП) под руководством офицеров советской военной разведки (курировал операцию резидент советской военной разведки Б. Н. Иванов, после её завершения покинувший страну)[3] был подготовлен и осуществлён взрыв православного собора, имевший целью уничтожение военно-политической элиты режима царя Бориса III, включая его самого.

В результате вооружённой акции на месте погибли 134 человека (вместе со скончавшимися от ран — 213) и были ранены около 500. Среди погибших при взрыве оказались мэр Софии, одиннадцать генералов, двадцать пять высших офицеров, шеф полиции и целый класс лицеисток. Царь Борис III опоздал на церемонию из-за того, что был на похоронах своего друга — охотника, погибшего при предыдущем покушении на царя двумя днями ранее на царской охоте около перевала Арабаконак. Премьер-министр Цанков и министры — члены его правительства по случайности остались живы. В стране было введено военное положение, продлившееся почти до конца года, и развернулись широкие репрессии против левых и иных оппозиционеров.

румуни не такі лохи . як хотіли б кацапи .

я ще в дитинстві був шокований якістю румунських ( ще чаушесківских ) детективів , які йшли у радянському прокаті . а також несподівано перфектною якістю  подарованою ,не пам'ятаю ким  , на ДН  книжкою Мірчі Синтимбряну - в румунів  несподівано  глибока , самобутня й потужна національна культура ( на порядок потужніша за кацапське вбоге  мавпування з Заходу )   

Mircha_Syntimbryanu__Bolshie_kanikuly.jpeg

• Лайк 3
Посилання на коментар

Як та навіщо РФ у дронах використовує лінзу Люнеберга та чи є такі у ЗСУ.  Саме такі лінзи Люнеберга ворог встановлює у дешеві дрони, які летять разом із "Шахедами"

Зенітні-дрони "анти-Шахеди": яку головну задачу вирішили українські розробники і це не про швидкість. Перші українські спеціалізовані зенітні дрони, такі як Sting, вже на фінальних стадіях розробки та підготовки до масового серійного виробництва

• Лайк 5
Посилання на коментар

3 часа назад, Propeller сказал:

Я очень рассчитывал на Ющенко и Порошенко. Но, эти ребята....подкачали. 

Один нічого не зробить.
Я розраховував на єднання прозахідних сил після вторгнення. Спочатку в 2014 так і було, але не надовго.

Потім я чекав цього у 2022-м, але знов та ж х...ня

Впевнений, що без такого єднання нічого гарного у нас не вийде. 

• Сумно 2
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

Якщо так, то буду дуже сумувати за правобережною Полтавщиною — там гарно ... але такі втрати для мене то не кінець життя ...

О, вже Полтаву здають... Щурячі ваші душі, щоб вас за печінки смикало, та вже здали - й планують жити далі..

А боронити своє хто повинен? Чи то для слабаків - а нормальні пацани на захід з'їбнуть?

• Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Alvalk сказав:

Впевнений, що без такого єднання нічого гарного у нас не вийде. 

та вже і в бусики їх єднають і податками і все одно не єднаються :lol:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Дощ сказав:

А боронити своє хто повинен?

бгг. що вам дає підстави вважати що там щось вашого є? то хтось вашими руками своє боронить :lol:

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Дощ сказав:

О, вже Полтаву здають... Щурячі ваші душі, щоб вас за печінки смикало, та вже здали - й планують жити далі..

А боронити своє хто повинен? Чи то для слабаків - а нормальні пацани на захід з'їбнуть?

Не переймайтеся, я до останньої хвилини матчу: з'їбну не раніше (не набагато раніше), чим ви отримаєте наказ скласти зброю.

А з Полтавщиною як буде, то читати треба в контексті: якщо розмежування по Дніпру буде (а чи воно так буде Трамп ще надвоє гадав 😉 )

А поки я туточки, що робити знаю, командирів у цьому мені не потрібно )))

• Лайк 2
Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

бгг. що вам дає підстави вважати що там щось вашого є? то хтось вашими руками своє боронить :lol:

На всіх наших рук не вистачить Часовоярці і макіївчани також так думали поки своє не покинули і на захід не з'їбнули, видно і деякі полтавці того ж хочуть

24 хвилини тому, DmiVady сказав:

ви отримаєте наказ скласти зброю.

Не кажи гоп - хоронити нас зарано

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Дощ сказав:

Не кажи гоп - хоронити нас зарано

С хера ви вирішили, що я вас хоронити зібрався?

Ви (і всі військові, що боронять Україну) живіть, бережи вас Боже та доля!

В нас з товаришами, що на 0 працюють, ще багато планів треба втілити у життя, так що я прямо зацікавлений у виживанні наших військових.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

15 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Випередили з новиною.

ГУР МО України нагадує ― за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата", - додали у розвідці.  Джерело: https://censor.net/ua/n3515881

Наче вже не хлопчик. А такий наївний. Видаляйте Телеграм

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Дощ сказав:

На всіх наших рук не вистачить Часовоярці і макіївчани також так думали поки своє не покинули і на захід не з'їбнули, видно і деякі полтавці того ж хочуть

Так це виключно ваша вина. Поки ви це не зрозумієте - ви і залишитеся жопоголовим штабістом. З якимось званням. Яке в цивільному житті нафуй нікому не потрібно. Можно взяти Калаш, взяти крутий "крузак" ТЦК, постріляти в повітря. Але це нічого не змінить. Люди будуть тікати від війни. Ви - боягуз. Ви боїтеся написати про Крупу. Про інших. Бо розумієте - хазяїва жИзні вас просто знищать на нулі. Боягуз зі зброєю. До Євгеніча претнезій немає - він малолєтній шкєт, життя не бачив. Про БФП - бойових форумних пенсіонерів я мовчу. Кордони 91-го року. Які кордони? Вони знищені і отруєні літієм (як мінімум). Військові просирали цю страну. Продавали зброю. Але винні цивільні

Мобілізуйте мешканців Часового Яру, в чому справа? Мені ця земля нафуй не потрібна, це їхні домівки. Нехай відвойовують

А за щура ще відповіси - уйобок

• Лайк 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, ozor сказав:

Я вас може засмучу, але на концерти цоя, ще довго не будуть ходити по-людськи. в ідеалі, взагалі не будуть ходити.

Ваша думка нікого не цікавить. Мене ви не засмутите, як і мешканців Березняків і учасників бойових дій, які приходять і все це грають. Скоро по команді будете Гімн співати у вишиваночці. Голосом Зеленського. Довбойоби

• Лайк 1
Посилання на коментар

У мене підлеглий пішов в бібліотеку. Всі російськомовні книжки вилучені. Навіть довідників немає, а по насосних станціях в інтернеті майже нічого немає (загугліть). Скоро будете Гімн у вишиванках співати і іти на убой, як у КНДР. Дощ нами не задоволений, бо русня помирає з "огоньком". Його збуджують такі відео. Адйос. Більше ви мене тут не побачите. Прощавайте

• Дякую 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

6 годин тому, US7IGN сказав:

Ні про що...

За Зеленського кількість зросла більше, ніж вдвічі.

Тобто неназвані експерти навмисне збрехали, а стаття була заказухою, що і треба було довести. .

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...