Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, karbo сказав:

Так ти пробуй

Дохрена тут бачу героїв розвелось відправляти чужих батьків на сьомому десятку на фронт

А самим бусик не дозволяє воювати неправильно їх пакують бачиш

Ще й сліпе. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А ви послухайте, що він говорить, а потім робіть якісь висновки. Німб авторитету не повинен затьмарювати ваше критичне мислення. 

почав слухати . бред. тому і рейтинг у нього ніякий. мені достатньо портрету знайомих, проголосувавших за Зеленського. жодного адекватного. я б таким не давав право голосу.  типовий портрет таких, освіта середня, якщо і є диплом внз, то чисто ради корочки, їм усі винні повинні, мислення совкове, без ініціативні, по життю і в роботі неуспішні, своїх помилок ніколи не визнають, рівень розумових здібностей нижче середнього, не зможуть пояснити повноваження гілок влади, на питання аргументовано пояснити свій вибір несуть як зомбі нісенітницю, про політику начитаються якісь канали навіть не знаю де вони такий бред знаходять.  

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

За что люблю Портникова, так это за четкость формулировок.

Я устала уже отвечать на  "порохоботы повторяют нарративы Кремля о том, что украинцы сами виноваты".

Нет, панство.
Лично я как расписной порохобот никогда ни разу не написала, что враг не в Кремле.
Именно там он.
И именно РФ устроила эту войну.

А вот в том, что в переломный момент войны мы решили устроить себе КВН и капустник,  виноваты именно мы.
В том,  что поменяли президента, который кричал о необходимости вваливать ВСЁ в оборону, на президента, который начал сажать деревья и строить дороги.
В том, что почему-то вдруг решили, что с гопником, который тебя поймал и ***ит, можно о чем-то договориться без сотрясения и сломанных ребер.

Сахарная вата всегда вкусно, легко липнет к хлебалу и рукам, пахнет детством и папиными наручками. Только вот на одной сахарной вате внизапна оказалось, что не выжить.Т.Адамс

И оттаким ипсошникам, которые повторяют нарративы кремля дают Шевченковские премии.

Позорище, все расстрелять с занесением.

Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

де набрати ще мільйон поки що ніхто не знає.

Я знаю.

Баклан, йогой синочок, лейтенант СБУ, адвокат, лисий із усим гівнокварталом, хабарники_ інваліди_прокурори, 5-6менеджерів.

Посилання на коментар

Корчинський продавця зеленим з потрохами . ще один експерт в топку. я його і раніше не слухав. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

почав слухати . бред. тому і рейтинг у нього ніякий. мені достатньо портрету знайомих, проголосувавших за Зеленського. жодного адекватного. я б таким не давав право голосу.  типовий портрет таких, освіта середня, якщо і є диплом внз, то чисто ради корочки, їм усі винні повинні, мислення совкове, без ініціативні, по життю і в роботі неуспішні, своїх помилок ніколи не визнають, рівень розумових здібностей нижче середнього, не зможуть пояснити повноваження гілок влади, на питання аргументовано пояснити свій вибір несуть як зомбі нісенітницю, про політику начитаються якісь канали навіть не знаю де вони такий бред знаходять.  

В чому там "брєд"? Аргументуйте.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

Корчинський продавця зеленим з потрохами 

Вам просто не подобається його точка зору.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Я знаю.

Баклан, йогой синочок, лейтенант СБУ, адвокат, лисий із усим гівнокварталом, хабарники_ інваліди_прокурори, 5-6менеджерів.

поліція. молоді здорові мужики цілими зграями ганяють старих хворих замість себе. відпрацьовують бронь. але влада поліцію не мобілізує. хто буде її захищати в випадку народного бунту? поліція на вдячність за бронь. 

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Британія обіцяє виділяти 3 млрд фунтів стерлінгів на підтримку України щорічно.

"Сьогодні я оголошую про загальне збільшення бюджету Міністерства оборони на 2,9 мільярда фунтів наступного року, забезпечуючи, що Велика Британія гарантовано перевиконає наші зобов'язання в межах НАТО та забезпечить гарантовану військову підтримку Україні в 3 мільярди фунтів на рік так довго, як це буде потрібно", – сказала міністерка фінансів Великої Британії Рейчел Рівз .

Вона додала, що щорічна військова підтримка Україні буде збережена додатково до кредиту в розмірі 2,26 мільярда фунтів стерлінгів, який є частиною угоди "Групи семи" про використання заморожених російських активів.

www.eurointegration.com.ua/news/2024/10/30/7197366/

зображення_2024-10-31_205948089.png

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

дві бригади в полон.

Пів бригади і без арти. А за планом 4.

Але тро створили лише на папері.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Пів бригади і без арти. А за планом 4.

Але тро створили лише на папері.

Та хоча би всі збройні сили України разом там доля одна би чекала тільки полон

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

Цікаво, подивимось, що кантони-вінсоли не бажають бачити:

image.png.e28934d3b4d5b7c60b245ae47acab5af.png

image.png.3db1cbec0131f701ba6c27d5e9ea1bfc.png

frf.solutions/2024/10/30/dovira-ta-nedovira-ukraїnske-suspilstvo-na-porozi-zmin-vijskovi-lideri-na-vershini-doviri-ukraїnciv/

Тобто, різниця між цими президентами 59,8 %.

Тобто, ненабагато нижче, ніж 73% п'ять років тому.

Ідіоти ніколи не визнають своїх помилок.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Ідіоти ніколи не визнають своїх помилок

Шо ж так жорстко про свого кєнтуху кантона.

оце не можу дочекатися грудня, щоб спитати його про 90 тищ корейців😂

Змінено користувачем outdoor24
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

ну порівняйте. злочинна влада здала схід та Крим і обійшлося мінімальними жертвами. вирішили не здавати Маріуполь, Бахмут і що там дрібніше - і тепер там все розвалено і більшість населення немає. пороха краще не згадувати бо за нього взагалі майже без жертв та руйнувань та ще й безвіз :lol:

Краще згадувати. Майже вся Луганщині була під контролем 

Посилання на коментар

Утримати південь Україна не мала жодних шансів

А зараз вже світ не бачить готовності українців воювати і саме тому вони організовують перемовини.

Українцям бусики заважають виконувати свій обов'язок. 

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

хто це? що за експерт? йому можна довіряти з його тисячі підписників? зараз стільки розвелося всяких експертів... 

Які навіть не знають, як округлити результат.

Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Я не смотрю видосы.

Стенограмма есть?

Бред полный, чел не знает законов математики.

Посилання на коментар

59 хвилин тому, 988888 сказав:

Переживаєте за 26-й кадр? :)

Время жалко тратить на всякий бред. Он в самом начале сказал, что интересующий вопрос разберёт в самом конце, пытается накручивать просмотры.

Лошара.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

До речі, Кантону і Вінсолу теж корисно це подивитися, як і решті порохоботів. Може й прозріють, хоча, навряд чи.

Дійсно - навряд чи, адже на них не призводить ни найменшого враження підняття одним олігархом ціни на цукор 20 років тому.

Посилання на коментар

35 хвилин тому, karbo сказав:

Утримати південь Україна не мала жодних шансів

А зараз вже світ не бачить готовності українців воювати і саме тому вони організовують перемовини.

Українцям бусики заважають виконувати свій обов'язок. 

чому не мала шансів втримати південь? аж цікаво. що тоді затвердив Зеленський в плані оборони? якщо шансів не було. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

49 хвилин тому, karbo сказав:

Та хоча би всі збройні сили України разом там доля одна би чекала тільки полон

А шо там сталося а Миколаєві?

Якийсь кажуть зек, якого викупив Порох...

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Чим? 

до завадило Зеленському після того, як партнери надали розвід дані про напад з точними напрямками за декілька місяців до нападу , провести мобілізацію? евакуацію,  підірвати мости? запустити в дію план оборони.  зараз зсу майже 1 млн. . росіяне на момент нападу мали в рази менше. напали  б вони на міліонну армію? по теорії нападаюча сторона повинна мати в рази більше війська . 

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Чим? 

Для інфи, не довбням.

image.png.cfee41106c85a360a2e7602d4ceaa048.png

image.thumb.png.aabfb6e2e676e2386b4ff5992c6f41db.png

www.radiosvoboda.org/a/infohrafika-porivnannia-viyskovoi-potunozhnosti-ukrainy-ta-rosiyi/31665172.html

Посилання на коментар

21 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Дійсно - навряд чи, адже на них не призводить ни найменшого враження підняття одним олігархом ціни на цукор 20 років тому.

Мене більше цікавить ціна на лушпиння соняшника.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...