US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 26 хвилин тому, Дощ сказав: Принаймні у нас би був цілий рік для чого? витратити ще пару десятків-сотень тисяч людей та с***іти пару зайвих ярдів? я розумію що для рядового бійця все зводиться до "ночь простоять и день продержаться"... і що воно їм дало? я не йду куди мене ведуть якщо бачу чим це закінчиться. Змінено 6 листопада 2024 користувачем US7IGN 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 37 хвилин тому, Дощ сказав: А чому? Думаєте туди Трамп побіжить? Шото я так не думаю Тому що політично-військове керівництво показало, що не може раціонально розпоряджатись людськими(та й матеріальними) ресурсами. Підсипати у кишеню лудомана, який стоїть біля стовпчика та кидає в той стовпчик одну за одною монетки, з безглуздою(бо в автоматі вже все налаштовано на програш) надією на виграш, ще монеток... таке собі зайняття. Я не людожер, я раціональний та трохи цинічний. Я знаю, що таке "зафіксувати збитки". А от що буде після фіксації збитків і хто куди піде, то важливо, але це вже питання переформату суспільства, якщо воно буде ... Це суто моя думка, і мій шлях. Ті хто хотів, і ще схоче йти до тцк(а зараз може й підрозділи) мають свій вибір і свій шлях. Звісно, їх без допомоги не залишаємо. Змінено 6 листопада 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 40 минут назад, Дощ сказал: Бажання збуваються Плять, ну здрастуй, непрогнозованість - нас чекають веселі деньки Чому не прогнозовано? Трамп не приховував, що одним телефонним дзвінком "закінчить" війну. А ще xyйлo для нього, гарний хлопак. Тобто можна сміливо спрогнозувати, що під час дзвінка, Трамп запропонує xyйлy припинити вогонь (не вивести війська, не звільнити окуповане, а просто припинити. Він же любить "прості" рішення?). Xyйлo звісно спитає: а який мені з цього зиск? Ось тут і почнуться перемовини про "мир" без участі України. І знаєте хто більш всіх втратить? І території, і неможливість вступити в будь-який альянс (окрім ОДКБ); і гарантій безпеки; і болт на інвестиції та відновлення економіки; і... можливо навіть суб'єктність Трамп дійсно така людина, від якої ніколи не знаєш що очікувати. Адже абсолютно незрозуміло, чи він ноги-руки Україні відтяпить, чи голову. Та як би не було боляче усвідомлювати, що наймогутніший союзник нас от от кине, це не привід здаватись. Буде значно важче, але якщо не битись, то буде взагалі ніяк (окрім втікачів, які вже за кордоном, або на низькому старті і чекають вікно можливостей). Змінено 6 листопада 2024 користувачем Evgenich 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я не людожер, раціональний та трохи цинічний. Я знаю, що таке "зафіксувати збитки". схоже в будь-якому суспільстві дуже незначний відсоток населення здатний думати в такому форматі, тому не треба очікувати що більшість це зрозуміє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Я просто відповів на питання "чому" Поїду працювати, бо кацапи самі по собі не засумують 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 година тому, US7IGN сказав: для чого? витратити ще пару десятків-сотень тисяч людей та с***іти пару зайвих ярдів? я розумію що для рядового бійця все зводиться до "ночь простоять и день продержаться"... і що воно їм дало? При бажанні Заходу цю війну можна було закінчити ще у 2022 році, надавши Україні необхідне озброєння. А так з кожним днем, місяцем, роком ми втрачаємо людей та інфраструктуру країни. 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 22 минуты назад, XL.pro сказал: При бажанні Заходу цю війну можна було закінчити ще у 2022 році, надавши Україні необхідне озброєння. Це у вас так непринужденно, майже як у Марго симонянки, тільки дещо навпаки. - Ну що там той раши, боже ж мій... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 32 минуты назад, XL.pro сказал: При бажанні Заходу цю війну можна було закінчити ще у 2022 році, надавши Україні необхідне озброєння. Та можна піти далі. Війну можна було запобігти ще у 14-му, як би... Є слова, а є дії. Майже у всіх політиків дії не збігаються зі словами, але Трамп - лідер в цьому відношенні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 34 хвилини тому, XL.pro сказав: При бажанні Заходу цю війну можна було закінчити ще у 2022 році, надавши Україні необхідне озброєння. А так з кожним днем, місяцем, роком ми втрачаємо людей та інфраструктуру країни. А жабу варять на повільному вогні! От тільки одна деталь насторожує - що саме розуміти під жабою? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 хвилини тому, Фрай сказав: А жабу варять на повільному вогні! От тільки одна деталь насторожує - що саме розуміти під жабою? Або кого саме вважають жабою. Кількість сзч більше 100 тис., медиків/інженерів/кваліфікований персонал частково переводять в піхоту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Або кого саме вважають жабою. Кількість сзч більше 100 тис., медиків/інженерів/кваліфікований персонал частково переводять в піхоту. До чого тут СЗЧ якщо я про так звану «жабу», що варять? Спробуйте подивитись ширше, глибше, у глобальному світовому контексті. Змінено 6 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 хвилин тому, Evgenich сказав: Та можна піти далі. Війну можна було запобігти ще у 14-му, як би... Є слова, а є дії. Майже у всіх політиків дії не збігаються зі словами, але Трамп - лідер в цьому відношенні. У мене думки не як запобігти війні, а коли буде повторний напад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, Фрай сказав: До чого тут СЗЧ? Воювати немає кому. Напевно тому медиків переводять у піхоту. Ні? VID_20241106_160334_805.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 16 хвилин тому, XL.pro сказав: Воювати немає кому. Напевно тому медиків переводять у піхоту. Ні? ні. я ще більш цинічний ніж DmiVady і вважаю що ... але я ще й параноїк, тому вважаю що це вже небезпечно казати вголос 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 41 хвилину тому, XL.pro сказав: Воювати немає кому. Напевно тому медиків переводять у піхоту. Ні? VID_20241106_160334_805.mp4 Обличчя знайоме - це не та сучка слуга що жила з кацапом якого весь час намагались посадити, потім ушатала свого йобуря слугу, кентуха безмозглої і купа інших артефактів А ми ще на трампа киваєм - в самих розвелось цих безмозглих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 хвилини тому, Дощ сказав: Обличчя знайоме - це не та сучка слуга що жила з кацапом якого весь час намагались посадити, потім ушатала свого йобуря слугу, кентуха безмозглої і купа інших артефактів А ми ще на трампа киваєм - в самих розвелось цих безмозглих Все рівно хто. Вище виклав відео з військовим, він теж сучка?! Ви чіпляєтесь до дрібниць "хто озвучив", а не до факту "переведення частини медиків у штурмовики". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Ці вибори мають і великий плюс - дестабілізувати ситуацію в США виборами не вдалося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Все рівно хто. Вище виклав відео з військовим, він теж сучка?! Ви чіпляєтесь до дрібниць "хто озвучив", а не до факту "переведення частини медиків у штурмовики". Так в піхоту чи в штурмовики? Чи в стабпункти? Я вже вище коментував переведення "медиків у піхоту"- це піздьож від першого слова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 І про сзч тоже піздьож. І ці цифри 100к, 160к, 50к - від балди. Проблема є, але не гірше ніж було рік тому, в цифрах не критична абсолютно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 знайомий офіцер жалувався що авіаційних техніків в піхоту забирають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Тільки що, Александр Аврамчук сказав: знайомий офіцер жалувався що авіаційних техніків в піхоту забирають... Тільки що, Дощ сказав: тоже піздьож. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: знайомий офіцер жалувався що авіаційних техніків в піхоту забирають... Ігнат? Ну хай, раз розганяють - значить так і є. Махра нам також треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Бля, а як рік тому звизділи мовляв воює 300, а 700 в тилу, треба ротація. Так от зараз ротація називається "забрали в піхоту") Хом'яки не виліковні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: Ігнат? Ну хай, раз розганяють - значить так і є. Махра нам також треба який Ігнат? яка махра? сенс розганяти знайомому? без матів каже не можна описати те що твориться в ЗСУ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз