Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, seksinika сказав:

А так и не скажешь по кумирам то :grin:, тут блин главный кумир со своими кумирами в "счастливом браке" отвисает), может вам там реально все круче чем у Бидросовеча заверчено, заодно посцаться сможете не???

Поссаца нє, но круче, чем у этого старого хера - это да. Я лет на десять младше. Ну... примерно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В счастлівом браке я только прікаливаюсь с Бездомного и Сексинки:)

Тобишь на языке программирования это "сцытесь" называется)?

Что то как то по последней странице тут я склоняюсь к мнению, что прикалываются над вами не замечаете???

Посилання на коментар

29 хвилин тому, seksinika сказав:

А чего сообщения меняете то :grin:

А потому что и раньше можно было

29 хвилин тому, seksinika сказав:

время как говорится покажет и думаю уже ждать не долго).

А чего ждете, прихода "асвабадителей"?

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Поссаца нє, но круче, чем у этого старого хера - это да. Я лет на десять младше. Ну... примерно.

Про старый "хер" вы из личных контактов так сказать уяснили), может там хирургическое вмешательство какое было)))?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, seksinika сказав:

Про старый "хер" вы из личных контактов так сказать уяснили), может там хирургическое вмешательство какое было)))?

Эх... Бабы... Непонятливые...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

А потому что и раньше можно было

А чего ждете, прихода "асвабадителей"?

Вадим о каких освободителях вы мелете), пересидели на диване или что токсичное из матраца унюхали опять)))?

Жду логическое завершение вашей никчёмной истории, которая началась с торговли наследной недвижимостью и все ближе к завершению). 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Эх... Бабы... Непонятливые...

Я ж намекаю куда вам со своим программированием и 5000 эвро, там вас поймут и поддержат, старых "хер" можете тоже с собой брать раз уж он вам так важен), я как бы не претендую ни на него ни на ваше "Мое":beer:.

Жил бы он, не жил бы), думаете кроме вас до этого кому то дело есть из читающих, ну разве что Бездомный с Вадюхой поддержат, так сказать враг моего врага мой друг).

Посилання на коментар

9 хвилин тому, seksinika сказав:

Я ж намекаю куда вам со своим программированием и 5000 эвро, там вас поймут и поддержат, старых "хер" можете тоже с собой брать раз уж он вам так важен), я как бы не претендую ни на него ни на ваше "Мое":beer:.

Жил бы он, не жил бы), думаете кроме вас до этого кому то дело есть из читающих, ну разве что Бездомный с Вадюхой поддержат, так сказать враг моего врага мой друг).

Эмм... Айти-компания с прибылью в 5к євро на кацапском? У меня даже среди кацапов настолько долбоебов не было:) Це оригінально:) 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

я б в апартаментам з Кіркоровим і рядом би не жив, даже бесплатно:)

а за гроші ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Костянтин Машовець

2 ч.  · 

Значить по удару українських БПЛА (шифр "УУ" - ударні уламки", жартую) по пункту базування (ПБ) Каспійської флотілії зи-си ри-фи у місті Каспійськ (рЕспубліка Дагестан)...

По попереднім даним (підкреслюю, по ПОПЕРЕДНІМ), які ще потребують певного підтвердження... зазнали ушкоджень 2 МРАК (малі ракетно-артилерійські кораблі) проекту 11611 та 11611К "Гепард" (за нашою класифікацією - ракетні корвети) "Дагестан" (флагман Каспійської флотілії) та "Татарстан" (колишній флагман, до 2017-го року)...

На МРАК "Дагестан" встановлений багатофункіональний ракетний комплекс типу "Калибр -НК", на МРАК "Татарстан", ймовірно, замість нього стоїть протикорабельний ракетний комплекс (ПКРК) типу "Уран"... також вони відрізняються набором радіоелектронного, зенітного та радіотехнічного обладнання й озброєння...

Окрім цього, ймовірно, отримали також певні ушкодження, й як мінімум, 2 МРК (малі ракетні кораблі, за нашою класифікацією "ракетні корвети") проекту 21631 "Буян-М" (назви уточнюються), стоянка яких знаходилась неподалік від епіцентру вибуху...

Удар був нанесений по головній базі "Каспийской флотилии" (ПБ Каспійськ), яка була туди переведена у 2018-у році з м.Астрахань, на відстані приблизно у 1500 км від наших кордонів.

• Лайк 5
Посилання на коментар

10 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Зайшов привітати Трампа з обранням Президентом. 

Як там Наполеон?

«Россия радуется Трампу, как психушечная палата — смене лечащего врача.

Больные на радостях едят пижамы и творят салюты, расплескивая горшки в потолок.» 

невзоров

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Филиал сб ветку войны взломал?))

Хотя нужно признать что игры Вадима с Сексиникой наверное интересней чем анальные страсти винсола с кантоном))

• Лайк 3
  • Хаха 9
Посилання на коментар

Президент не буде підписувати цей закон", - заявив він. Про причини він не уточнив.

Він також пояснив, що з технічних причин час на вето минув.

А що, так можна було?

Не ветувати, а просто не підписувати?

Дблблд.

Хотіли по тихому протягнути, але не вийшло... Питання набуло розголосу.

Це усе, що потрібно знати про систему державного управління блазня.

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, mastervovik сказав:

анальные страсти винсола с кантоном))

Не имею к ним ни какого отношения.

Это исключительно зелёные дебилы пытаются тыкать незнакомым людям.

Посилання на коментар

На думку глави чеської держави, цей план приніс би Україні перспективу, на яку вона могла б розраховувати. Якщо люди, які емігрували з країни, якій загрожує війна з Росією, знатимуть про проєкти, в яких вони можуть бути задіяні, це було б добре для України та інших країн, вважає він. На думку президента, це має бути схоже на план Маршалла з відбудови зруйнованої Європи після Другої світової війни.

Павел вважає, система захисту для українців не повинна бути побудована таким чином, щоб позбавити Україну людей, які могли б брати участь у післявоєнній відбудові країни. Вони повинні бачити можливості у власній країні, які можна порівняти з тими, які вони бачать у західних країнах, вважає він.

Посилання на коментар

7 годин тому, seksinika сказав:

Вадим...

стільки кварталів оббігали за ним, що вже просто зобов'язані його оженити на собі

і перейти нахрін на приватні канали спілкування

Змінено користувачем tort
  • Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Нормально так трампушка поздравляет сегодня.

До сих пор тревога...

Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Як там Наполеон?

«Россия радуется Трампу, как психушечная палата — смене лечащего врача.

Больные на радостях едят пижамы и творят салюты, расплескивая горшки в потолок.» 

невзоров

Кацапам набагато краще було б, щоб обрали циганку. За рік-два добили б Україну. Впевнений, що Хуйло в печалі.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Кацапам набагато краще було б, щоб обрали циганку. За рік-два добили б Україну. Впевнений, що Хуйло в печалі.

Послухайте їх новини та коментаторів - сум та розпач. Так само як і у прихильників кацапів тут. Співпадіння? Не думаю )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

Послухайте їх новини та коментаторів - сум та розпач. Так само як і у прихильників кацапів тут. Співпадіння? Не думаю )))

Принаймні в них президент не за тупе зривання шапок, а за більш тонкі економічні злочини під слідством був. 😺

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Послухайте їх новини та коментаторів - сум та розпач. Так само як і у прихильників кацапів тут. Співпадіння? Не думаю

Але при цьому нікого вже якби не цікавить йдемо ми в НАТО чи ні.

Посилання на коментар

7 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Эмм... Айти-компания с прибылью в 5к євро на кацапском? У меня даже среди кацапов настолько долбоебов не было:) Це оригінально:) 

Да, да именно туда вам и нужно, будете вместе с теми которых у вас даже среди кацапов не было ибо вы один из них).

Какая еще антикампания :lol:, то блин Бедросовича приплели, то 5000 евро, это что все ваше вожделенное и вы считаете что вы крутой перец), ну может у тунеядца из Испании этот уровень конечно вызывает слюни) но знаете на самом деле такое себе, нормальные программисты кстати больше зарабатывают, стало быть есть куда подтягиваться, понятно если осилите, в общем направление вам, можете выдвигаться)з.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Ніхто вас не візьме в НАТО, так само як і в ЄС. Бо з боку нормальних людей ви виглядаєте ще гірше, ніж кацапи.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

"йдемо" це як? нам там не раді і навіть Байден про це неодноразово сказав. кредит довіри та вікно можливостей у України та українців було в 2022. тепер залишилося тільки у українців, і то не всіх. спочатку треба в чесній конкуренції перемогти хоча б Польщу  :lol:

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...