Бездомный Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) співпадає з настроями япівських кацапів побєдунів - кацапія також від війни втомилася . кацапські еліти давно вже воюють за збереження статус кво беллі обличча xyйло та його кліки , а низові кацапи - ті , які за бабло , почали віддупляти , що це не Афган куди можна було з'їздити на прогулянку за мародеркою , чеками , могольською дубльонкою для дружини - доньки совітського ахвіцера , та позачерговою квартирою , та щоб потім надувати щоки та рвати тєльняшку перед захопленою школотою на 23 лютого та 9 травня Змінено 12 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 3 години тому, МаТраС сказав: цікава історія про пороха. олексій хоч і пиз добол,але щось мені здається ,що історія правдива тайм-код зробив Ви дійсно аудиторія абдристовича. У ресторані, де вечеря коштує 1500+ дол, у меню є київський торт від рошена? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 3 минуты назад, LAT сказал: Ви дійсно аудиторія абдристовича. У ресторані, де вечеря коштує 1500+ дол, у меню є київський торт від рошена? Просто назва "торт Київський" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 3 часа назад, 988888 сказал: Не переймайтесь. То Дощ Вам сцить в очі і доказує що то Божа роса. Ага, чувак, який побачив в Ірпені одного тцкшника, думає, що по всій країні їх всього аж два. А оці всі відео про кремезних людей в формі, які пресують цивілів і про 5к валюти за вийти з підвалу - це кацапська пропаганда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 8 минут назад, LAT сказал: Ви дійсно аудиторія абдристовича. У ресторані, де вечеря коштує 1500+ дол, у меню є київський торт від рошена? аферістович не повернеться - в Україні надто багато бажаючих плюнути у його паскудну пику - може необачно втопитися Змінено 12 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) Дел Змінено 12 листопада 2024 користувачем DmiVady Зайве ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 Трамп объявил о выходе США из ВОЗ. Надеюсь из таких кремлёвских балаганов как нато, оон, пр., тоже выйдет. Глупо смотрится когда мордор через эти подставные конторы сношает все демократические страны, за их же деньги, которыми они содержат эти конторы... x.com/i/status/1856007552628056123 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: аферістович не повернеться - в Україні надто багато бажаючих плюнути у його паскудну пику - може необачно втопитися Українці завжди в черзі плюнути комусь І це не причина не повертатись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 Президент Дональд Трамп анонсировал закрытие бесполезного Министерства образования. x.com/i/status/1856033955373560112 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 33 хвилини тому, LAT сказав: Ви дійсно аудиторія абдристовича. У ресторані, де вечеря коштує 1500+ дол, у меню є київський торт від рошена? а чого би там не було київського торта? а для бронелобих, повторю вдруге. я дивлюся багато чого.і скрізь якісь крупинки цікавої інформації є. і мені якби насрати,що якийсь віртуальний ноунейм з 220 повідомленнями, що скаже..а ти чия аудиторія? імєна,явки...) я так розумію,я задів почуття віруючих сектантів?) то вибачайте. я до обох ваших клоунів по і зе відношусь однаково Змінено 12 листопада 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 19 хвилин тому, murava сказав: Ага, чувак, який побачив в Ірпені одного тцкшника, думає, що по всій країні їх всього аж два. А оці всі відео про кремезних людей в формі, які пресують цивілів і про 5к валюти за вийти з підвалу - це кацапська пропаганда. вам же пояснили що то самозванці. як побачите - бийте, затримуйте та викликайте поліцію щоб саджали тих ряджених, а то дискредитують ЗСУ... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 24 хвилини тому, Бездомный сказав: аферістович не повернеться - в Україні надто багато бажаючих плюнути у його паскудну пику - може необачно втопитися може він те,що гнав робив спецом,щоб хайпанути. він з каналу роки півтора назад тияч 60 заробляв. я зараз ,мабуть вдвічі більше,якщо додати ще інтегровану рекламу. + за ефіри..короче, на фіг йому повертатися?) він свої 200 к буде в любій країні мати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 20 минут назад, МаТраС сказал: може він те,що гнав робив спецом,щоб хайпанути. він з каналу роки півтора назад тияч 60 заробляв. я зараз ,мабуть вдвічі більше,якщо додати ще інтегровану рекламу. + за ефіри..короче, на фіг йому повертатися?) він свої 200 к буде в любій країні мати ну ваше відео називається , що аферістович повернеться я ж і кажу - дурних нема повертатися - може у плювках потонути Змінено 12 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 18 хвилин тому, МаТраС сказав: може він те,що гнав робив спецом,щоб хайпанути. він з каналу роки півтора назад тияч 60 заробляв. я зараз ,мабуть вдвічі більше,якщо додати ще інтегровану рекламу. + за ефіри..короче, на фіг йому повертатися?) він свої 200 к буде в любій країні мати як же всі люблять чужі гроші рахувати... може вам ще зарплатні відомості ГУР показати? Штирлиц уже три месяца слал в Центр одну и ту же шифровку: 4207 1801 2275 4408 6872 4589 5533 7928 3473 5600 1956 7639 Но тщетно, ни на одну из этих кредитных карт не поступало ни копейки зарплаты. 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 12 хвилин тому, Бездомный сказав: ну ваше відео називається , що аферістович повернеться я ж і кажу - дурних нема повертатися - може у плювках потонути да хана йому тут і після зміни влади. не солодко буде серед народу появлятися. я лиш одну цікаву історію вирішив показати, яка здається правдива. думаю і докази там є. і відео і документи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: як же всі люблять чужі гроші рахувати... може вам ще зарплатні відомості ГУР показати? Штирлиц уже три месяца слал в Центр одну и ту же шифровку: 4207 1801 2275 4408 6872 4589 5533 7928 3473 5600 1956 7639 Но тщетно, ни на одну из этих кредитных карт не поступало ни копейки зарплаты. ні хера я не люблю рахувати. просто, бачу,що він,якщо не вернеться, то безбідно проживе скрізь. може й не вернутися. мені якось плювати ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 3 минуты назад, МаТраС сказал: хана йому тут і після зміни влади І що йому зроблять? Особливо після встановлення миру далеко не на українських умовах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 21 минуту назад, karbo сказал: І що йому зроблять? Особливо після встановлення миру далеко не на українських умовах. ну просто одіозна людина . хіба що , гауляйтером призначать , та й то небезпечно буде Змінено 12 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 18 хвилин тому, karbo сказав: І що йому зроблять? Особливо після встановлення миру далеко не на українських умовах. при нинішній владі багато всякого можуть, а при новій хз,яка вона буде. на рашкі теж там якась криміналка відкрита на нього. а прості люди, як мінімум лящів з пеньками. теж,такий собі комфорт.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 4 години тому, Александр Аврамчук сказав: зараз які олігархи впливають і Як? якщо вся влада у слуг. і виходить, що якщо зараз якийсь олігарх впливае , то тільки через і на слуг то всі питання до них... до речі ви самі підняли питання проблеми в УКраїні саме черех одноосібної сконцентрованої влади... вона зарз у слуг народу. Знову Ахмєтов, як і при Порошенку - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: ну просто одіозна людина . хіба що , гауляйтером призначать , та й то небезпечно буде І в чому його одіозність? Звичайний маніпулятор, яких в Україні тисячі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 1 година тому, karbo сказав: Просто назва "торт Київський" аферистовіч там далі бздить про фірмові червоні зав'язки на торті від рошена... у ресті в Києві. Може то Пузата Хата? То теж ресторан. Але за 1500 дол там можна вмерти від переїдання. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 1 минуту назад, LAT сказал: аферистовіч там далі бздить про фірмові червоні зав'язки на торті від рошена... у ресті в Києві. Може то Пузата Хата? То теж ресторан. Але за 1500 дол там можна вмерти від переїдання. Та я взагалі не про арестовича, чисто формально про запатентовану назву Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 11 минут назад, МаТраС сказал: при нинішній владі багато всякого можуть, а при новій хз,яка вона буде. на рашкі теж там якась криміналка відкрита на нього. а прості люди, як мінімум лящів з пеньками. теж,такий собі комфорт.. на рашці йому криміналку ,як латиніній відкрили - щоб підняти вагу у очах західних лохів 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз