Dmitriy_S Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А Іголкін народився у Китаї, де його родичі були мабуть викладачами, мати то точно. Мабуть по лінії партії були туди відряджені. Відчувається генетика пропагандиста, Іголкин в цьому ділі матьорий:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 Трамп и Джонсон с советниками отчалили в Москву. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 час назад, tort сказал: от ти кацапчику і спалився, прошу пана до гиляки 20241118_144516.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 38 минут назад, Dmitriy_S сказал: точно не скажу,але одна людина сказала,що коли він виїхав за кордон,купив якусь стареньку яхточку,то позвав з форума деяких людей. по поверненню, були фотки і тп .. і Бамбіно ще після цього ще цкували... після того він і покинув наш форум. Був особисто вживу з ним знайомий, і дуже шкода.. У тих форумчан була своя компанія - в основному старожили зі "строїмдомівки. Лідером на цей момент був Бора, лепші кореша Авелка та Саврік з молодих. Був ще один чолов'яга, продавав каву в зернах, Іголкін у нього завжди купляв. Ще в компанії були дами. Один раз вони встигнули з'їздити до Бамбіно у Словенію, на наступний рік планували подорожуати по Шотландії, але почався ковід і кордони закрили. Тоді вони перепланували подорож по Карпатах, і вентилювали маршрут у місцевих форумчан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 година тому, karbo сказав: 20241118_141608.mp4 20 \u041c\u0411 · 0 завантажень Тролінг 100 левела)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 41 хвилину тому, Propeller сказав: Трамп и Джонсон с советниками отчалили в Москву. Вроде не бедные люди, и не молодые, а жрут какое-то говно ... 😏 Не, это их дело, пусть пихают в себя что хотят, просто сильно удивило ... Ну хоть в Москве поедят нормально ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 година тому, Propeller сказав: Трамп и Джонсон с советниками отчалили в Москву. Це звідки інформація Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Та шо ви таке розказуєте, українці - це дуже дружелюбна нація. Завжди підтримують і допомагають одне одному. Це ж вам не євреї якісь Ось,щирий українець ) загризе першого) Змінено 18 листопада 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 2 години тому, karbo сказав: Хворий ти Ну, звісно, я хворий, а ти лише пишеш, що: "добре що напали москалі", рятівники українців, а то ті б "один другого одного повбивали". Дві вкрай заїжджені пропагандонські тези кремля в одному реченні то вже достатній доказ, що ти мислиш як москаль. А прямий русизм у корявому перекладі фразеологізму то таке собі - ну як охвіцерські погони на вишиванці. Відоси з аеропорту то смішно. Геолокація - ніщо, світогляд - головне (с). 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 (змінено) 6 минут назад, tort сказал: Ну, звісно, я хворий, а ти лише пишеш, що: "добре що напали москалі", рятівники українців, а то ті б "один другого одного повбивали". Дві вкрай заїжджені пропагандонські тези кремля в одному реченні то вже достатній доказ, що ти мислиш як москаль. А прямий русизм у корявому перекладі фразеологізму то таке собі - ну як охвіцерські погони на вишиванці. Відоси з аеропорту то смішно. Геолокація - ніщо, світогляд - головне (с). Давай, ти мене української мови ще повчи. "НАПАДА́ТИ а́ю, а́єш, недок., НАПА́СТИ, аду́, аде́ш, док. Накидатися на кого-, що-небудь, щоб захопити, пограбувати, знищити і т. ін. Приклади Чинити ворожі військові дії проти кого-, чого-небудь. Приклади Накидатися у великій кількості на кого-, що-небудь (про комах, черв'яків і т. ін.). Приклади З'являтися у великій кількості (про прищі, чиряки і т. ін.). Приклади Різко і несхвально виступати проти кого-, чого-небудь, висловлювати незадоволення кимсь, чимсь або, докоряючи, звинувачувати кого-небудь у чомусь, сильно лаяти. Приклади Випадково натрапляти на кого-, що-небудь; несподівано знаходити, виявляти когось, щось. Приклади Зненацька захоплювати, заставати кого-небудь (про дощ, вітер і т. ін.). Приклади Раптово оволодівати ким-небудь, охоплювати когось (про почуття, настрій, стан, хворобу і т. ін.). Приклади безос. Статися з ким-, чим-небудь. Приклади Змінено 18 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Давай, ти мене української мови ще повчи. Ти хіба недопетрав, що тут не в мові справа? Ти достатньо антиукраїнських закидів тут написав, хоч і солов'їною. Нє, звісно, якщо ти хочеш пограти в мовний патруль та гілляку повище, ти можеш й надалі наполягати на варіанті "один другого". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 минуту назад, tort сказал: Ти хіба недопетрав, що тут не в мові справа? Ти достатньо антиукраїнських закидів тут написав, хоч і солов'їною. Нє, звісно, якщо ти хочеш пограти в мовний патруль та гілляку повище, ти можеш й надалі наполягати на варіанті "один другого". Лише у твоїй хворобливій уяві проблема 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: Лише у твоїй хворобливій уяві проблема Тобто мені примарилося твоє схвалення нападу москалів на нас, то все моя хвороблива уява. Ну ок, цікаво. Продовжуй гратися в діагнози, лікарю. От завжди не міг розтлумачити письмових вихилясів ескулапів.🤣 Змінено 18 листопада 2024 користувачем tort 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 1 минуту назад, tort сказал: Тобто мені примарилося твоє схвалення напад москалів на нас, то все моя хвороблива уява. Ну ок, цікаво. Продовжуй гратися в діагнози, лікарю. От завжди не міг розтлумачити письмових вихилясів ескулапів.🤣 Тобто, ти української мови не розумієш і тобі складно осягнути зміст висловленого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: Тобто, ти української мови не розумієш і тобі складно осягнути зміст висловленого. Тобто ти ще не зрозумів, що я тебе за "пiдаpа" прийняв. Тих хто вважав, що було б добре напасти (с) на українців, їх так і називають. Називають та "кладуть" гнити по посадкам. Далі ще повчити тебе української? 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 12 минут назад, tort сказал: Тобто ти ще не зрозумів, що я тебе за "пiдаpа" прийняв. Тих хто вважав, що було б добре напасти (с) на українців, їх так і називають. Називають та "кладуть" гнити по посадкам. Далі ще повчити тебе української? Мені пох кого і за що ти сприймаєш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 25 хвилин тому, karbo сказав: Мені пох кого і за що кого ти сприймаєш. мовна гілляка вищає. Не рий собі ще й яму під нею. "Прийняв" - то вірне слово. Після нього для тебе (в сенсі нашої бесіди) в інших варіантах вже назад не буде вороття і не буде ніякого "сприймання тебе за кого" (спримають взагалі щось а не за когось, це російське "воспринимать"). 😆 Тож далі буде тільки аутентичне бандерівське: "за кого я тебе буду мати". В контексті бесіди повір, то ненайкращий був би для тебе варіант. То вже остаточна, як то кажуть, форма. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 (змінено) 14 часов назад, DmiVady сказал: Вроде не бедные люди, и не молодые, а жрут какое-то говно ... 😏 Не, это их дело, пусть пихают в себя что хотят, просто сильно удивило ... не жеруть , а фоткаються на фоні - щоб показати близкість з лохторатом , який жере . політтехнологія трясця Змінено 19 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 (змінено) 5 часов назад, Дощ сказал: Це звідки інформація На 99% фотожаба. Фотокадр натуральний, просто летять вони кудись в Небраску, тільки підпис під фотокадром тролінговий. Мабуть обігруєтся ця ситуація, що Шольцу зателефонувати в мацкву вже підозрило, а ось Трампу полетити туди норм. Насправді Трампу можна це зробити тільки при повній здачі українських інтересів а-ля Такер Карлсон, коли кацапи перед тим запопадають. А полетіти ворогом Трампу до мацкви, то буде як за царя ІванаІІІ. Хто на собі таке захоче випробувати? Змінено 19 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 Том Купер Війна в Україні, 17 листопада 2024 року: частина 1 Усім привіт! Не знаю, як для вас, а для мене ці вихідні були дуже насиченими. Вони почалися з читання у соцмережах все більшої кількості коментарів (переважно кумедних) від різних українських експертів про те, що Україна може очікувати набагато більшого від «другого пришестя Трампа» та його адміністрації, ніж від Байдена. Що Трамп допомагатиме набагато більше, і це підтверджує така-то кількість таких-то причин. Чудово, чи не так? Сподіваюся, це виявиться правдою. Але мій мізинчик-свербунчик каже мені: ніколи так не буде. Запевняю вас, що у мене немає кришталевої кулі, і я не можу сказати, як все обернеться, коли Трамп повернеться до Білого дому. Проте у мене склалося стійке враження, що минулого вечора Зеленський став першим українцем, хто виніс з цього важливий урок. Упс! Ніколи такого не було, і ось знову! Все почалося з інтерв'ю Зеленського з нагоди дня Українського радіо. Серед іншого, він сказав неправду про те, що «бригадам (ЗСУ) тепер можна запитувати про кроки назад», що «військове керівництво їм це дозволяє», і що «наша загальна позиція: передусім – людина, а потім – земля»... Ми вже сто разів це обговорювали: холодний розрахунок полягає у тому, що для «головкома» Зеленського та українського Генштабу життя воїнів ЗСУ просто не мають значення, що Сирський ніколи не наказує відступати, що він завжди як мінімум на тиждень запізнюється із реакцією на появу котлів, із надсиланням підкріплення тощо, тощо, тощо... Більше відповідає першій частині даного огляду – стратегічним рішенням – те, що Зеленський каже далі у цьому інтерв’ю. Він пояснює, що Україна (по суті) є «незалежною країною, і вона не може сидіти за столом переговорів і слухати (як інші країни вирішують її долю та її майбутнє)». Саме цю заяву потім публічно висміяв Ілон Маск. Я не здивований. Це те, що ти отримуєш, коли єдина твоя стратегія у цій війні полягає в тому, щоб постити хвалькуваті відосики у соцмережах і при цьому нічого не робити – не мобілізовувати населення та економіку перед обличчям екзистенційної війни, яку росія нав’язала Україні. Власне, за майже три роки від початку повномасштабного вторгнення Зеленський успішно перетворив Україну на країну, яка майже повністю залежить від постачання грошей, зброї та боєприпасів з-за кордону. Тому по факту для Трампа, Маска енд компані така країна не є ні «незалежною», ні навіть «суверенною». Для них така країна є надмірно залежною, дороговартісною, а отже й непотрібною дочірньою компанією, маріонеткою у «власній» або «своїй» сфері впливу. Може, комусь варто вести переговори про щось (і з кимось іншим), але з цими їх точно не варто вести. Особливо – і це єдине, що має значення для таких людей, як Трамп і Маск – коли країна, про яку йдеться, має ВВП, менший за річний дохід нафтової корпорації ExxonMobil. Яка, своєю чергою, бажає повернутися до «звичайного бізнесу» з пуддінгом. Бо пуддінг потрібен, щоб забезпечити непоганий прибуток ExxonMobil (та подібним їй корпораціям) від таких справ, як експорт нафти з Казахстану. (Початок) кінця системи Зеленського З такої точки зору це можна розглядати як мінімум як «рахунок» Зеленському за всі його провали – якщо не власне початок кінця «системи Зеленського». Одразу зауважу: на щастя, кінець «системи Зеленського» не буде водночас кінцем України. Що я маю на увазі? У моєму лексиконі «система Зеленського» означає систему управління, у якій керівники нічого не роблять. Ба більше – «зберігають статус-кво», сподіваючись, що хтось інший зробить за них їхню роботу, роблячи «потужні» пости у соцмережах (це сьогодні так модно!), та генеруючи 2-3 інформаційні приводи на день. Це «стандарт» західного управління в останні 10-15 років. Чому я впевнений, що це може стати початком кінця цієї системи – принаймні в Україні? А це вже інша історія, для її пояснення якої потрібен час. ... https://www.facebook.com/rostyslav.semkiv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 7 часов назад, kim chen lhoran сказал: У тих форумчан була своя компанія - в основному старожили зі "строїмдомівки. Лідером на цей момент був Бора, лепші кореша Авелка та Саврік з молодих. Був ще один чолов'яга, продавав каву в зернах, Іголкін у нього завжди купляв. Ще в компанії були дами. Один раз вони встигнули з'їздити до Бамбіно у Словенію, на наступний рік планували подорожуати по Шотландії, але почався ковід і кордони закрили. Тоді вони перепланували подорож по Карпатах, і вентилювали маршрут у місцевих форумчан. Без Боры осталось жалкое подобие форума. Сборище... 😒 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 11 минут назад, sergio сказал: Без Боры осталось жалкое подобие форума. Сборище... 😒 Це твой, що з кацапами бізнес вів під час війни? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 6 минут назад, karbo сказал: Це твой, що з кацапами бізнес вів під час війни? Щось було таке, але ще до Ковіда. Але в нас тоді пів країни з ними бізнес продовжувало вести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 53 минуты назад, sergio сказал: Щось було таке, але ще до Ковіда. Але в нас тоді пів країни з ними бізнес продовжувало вести. Да, это конечно, аргумент... Сцуко... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 Пошла вторая тысяча дней двух-трёх недель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз