US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: Деякі президенти Південної Кореї: 5. Чон Ду Хван (1981–1988) – Засуджений до смертної кари після президентства; 6. Але Те У (1988–1993) – Засуджений до 22 років в’язниці після президентства; 9. Але Му Хьон (2003–2008) — Після президентства розслідувався за корупцію і покінчив життя самогубством; 10. Лі Мьон Бак (2008–2013) — заарештований за корупцію після президентства, засуджений до 15 років в’язниці; 11. Пак Кин Хе (2013–2016) – Імпічмент та арешт за корупцію; засуджена до 24 років в’язниці; В Північній я такої корупції не бачив 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: В Північній я такої корупції не бачив Так там жеж немає хюндая, кіа і самсунга з LG ) Звідки взятися корупції )) Змінено 7 грудня 2024 користувачем vadimv 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Так там жеж немає хюндая, кіа і самсунга з LG ) Звідки взятися корупції )) Але є ракети і все таке і ще невідомо де бюджети більші... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Але є ракети і все таке і ще невідомо де бюджети більші... Це вже називається не "корупція" а ... (не знаю, як по корейськи "расхищение социалистической собственности") Змінено 7 грудня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, tort сказав: Звісно, якщо poзкoл кpaїни це ваша мета, то ці заяви ви будете повторювати не раз не два і не три, до рівня пропаганди (досі я ніби не помічав за вами цього). Принаймі ви робите свою справу незважаючи на стан речей і те, що відбувається Але 5 годин тому, DmiVady сказав: Так, вам. "Та все так, то порошки всіх успішних з влади ..." ваша ж фраза? чи не так? "Порошки" тож люди не того сорту? чи як? їх куди, в концтабори, чи на перевиховування? "или єто другоє" © Не намагайтесь чорне видати за біле, бо дивним чином саме та компашка зрадофілів, якій ви симпатизуєте і яка на ваш погляд має слушну думку, весь час повторює про тупий нарід, наріт і 75%. Ніхто не вкидає в тему стільки негативу і лайна на всіх незгодних з лінією партії, прибічниками якої вони є. Всі хто проти тупі зелебоби, довбні, довбойо..и і т д. Але ж ви за ними цього чомусь не помічали, чи не так? Зате прямо закидаєте це мені. Не дивно Цитата а якщо несе пургу, то частіше не звертаю уваги... Для мене первинне це ідеї та думки, а хто, це вторинне. Я категорично не згоден практично з більшою частиною дії влади і навіть більше, але покажіть мені які такі корисні ідеї висувають на форумі зрадофіли? Наприклад, мобілізація яка хвилює практично всіх, що ви всі пропонуєте, які дієві кроки ви би зробили в першу чергу аби її виконати і люди з окопів могли піти на ротацію? Щось я не бачу конкретики, суцільний накид лайна і остракізму будь-чого з боку влади. От я не знаю як би вчинив я опинившись у керма? (особливо коли "кермом" ти можеш вибирати лише напрямок руху, а не швидкість пересування чи роботу двигуна) От не знаю, не можу щось запропонувати і просувати, тому мовчу, не виставляю факти чергового зашквару. Не хочу у такий складний час сіяти ще більшу зневіру у наших громадян, навіщо? Змінено 7 грудня 2024 користувачем Фрай 7 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 4 хвилини тому, Фрай сказав: Ніхто невкидає в тему стільки негативу і лайна на всіх незгодних з лінією партії, прибічниками якої вони є. Подібне завжди притягує подібне. Коли є попит на "лайно", тоді його постять і споживають. Запит у форумчан такий, змиріться з цим. Не беріть близько до серця. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Подібне завжди притягує подібне. Коли є попит на "лайно", тоді його постять і споживають. Запит у форумчан такий, змиріться з цим. Не беріть близько до серця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Фрай, я прочитав, я не буду сперечатися) бо мені є чим зайнятися. Але ж ви старожил форуму, давно могли б навчитися користуватися кнопками ігнору 😉 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 25 минут назад, DmiVady сказал: могли б навчитися користуватися кнопками ігнору Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 52 минуты назад, миг сказал: Слишишь хрен собачий:давай махнемся? я как голосовавший за Порошенко поеду домой из окопа в Вовчанське,а ти на мое место.... любитель зелені 7 6 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 37 хвилин тому, DmiVady сказав: Фрай, я прочитав, я не буду сперечатися) бо мені є чим зайнятися. А я й не збирався, тим більше, що особисто Вас можу зрозуміти як дійсно дорослу людину. А ще поважаю коли людина чесно каже про свої наміри. Цитата Але ж ви старожил форуму, давно могли б навчитися користуватися кнопками ігнору 😉 Для цього мені непотрібна ніякої кнопки, декого ігнорую навіть не читаючи, а зараз знову трохи відпочину від цієї теми, дуже вона токсична, іноді навіть мерзенна, навіщо витрачати залишки своєї енергії на непотрібні емоції? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 19 минут назад, Павлухан сказал: Слишишь хрен собачий:давай махнемся? я как голосовавший за Порошенко поеду домой из окопа в Вовчанське,а ти на мое место.... любитель зелені Хрен ишачій,коханець коричнового лайна,сиди і радій,що я ,та і багато інших,тебе кормлять,одягають і забеспечують всім іншим. Я на соєму місці,а ти внучок,як що пішов захищати країну,так не ний. Змінено 7 грудня 2024 користувачем миг 2 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 AQPA5PuuoTduutRAKfIgd1kGMvsC1MqFwwFkJozPGn-1HHtmu9x4H53oGfscZgxVDswkkbtbZyfsx9h7.mp4 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 AQO3goGkpopP19ixTKmBMEwplnRs5NPVrVC7GzdPhKonnWb3yTZ7BvRufkl_6JObhI3WpH3JRUJdU4uz.mp4 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: це коли було? хто його випустив? як він насмілився розмовляти англійською краще за посла в UK? оригінал тут Змінено 7 грудня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 5 годин тому, US7IGN сказав: Чёрный лебедь, чёрный лебедь, Что ты вьёшься надо мной? Ты добычи не дождёшься, Чёрный лебедь, я не твой! Что ты когти запускаешь Над моею головой? Иль добычу себе чаешь? Чёрный лебедь, я не твой! Завяжу смертельну рану Подарённым мне платком, А потом с тобой я буду Говорить всё об одном. Полети в мою сторонку, Скажи маменьке моей, Ты скажи, моей любезной, Что за Родину я пал. Гарну пісню ліванець Талеб написав. Може видавлять таки турки кацапів з Середземного моря Змінено 7 грудня 2024 користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) Yigal Levin 47 мин. · Сегодня минисводки по Сирии не будет. События развиваются так быстро, что нет смысла что-либо фиксировать — через несколько часов оно становится уже нерелевантным. Отмечу только пару моментов. Первое — это потеря режимом Хомса. Это означает, что у Дамаска связь с Латакией и Тартусом остается только через Ливан. Второе — это то, что ребелы уже в самом Дамаске, в некоторых его районах. Следуя источнику издания Bloomberg, Асад через ОАЭ попросил у США помощи в остановке наступления повстанцев, пообещав разорвать свои связи с "Хезболлой". Неизвестно, правда это или нет, но выглядит в эти дни Башар, конечно, крайне жалко. Очевидно, что он брошен всеми, в том числе своими хозяевами — Россией и Ираном, у которых нет сил и ресурсов сейчас впрягаться в ситуацию в Сирии. Как по мне, это также ключевой момент, но уже на международной арене. По утирающимся и уползающим (из Сирии) Москве и Тегерану нужно не ослаблять нажим, а наоборот — продолжать давить. После падения режима Асада в Сирии давить нужно еще сильнее. Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 - А что это за вой на болотах, Ватсон? - Это русские патриоты обсуждают встречу президентов в Париже, Холмс! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 от цікаво - чи будуть сирійські ребели мститися кацапам за демонстративно відрізані голови ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 А нещодавно асад мав рейтинг 95%. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Только что, vovova сказал: А нещодавно асад мав рейтинг 95%. не знаю , як асад , а от xyйло реально , навіть зараз має не аби яку підтримку серед глибинних архетипічних кацапів 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Пока так : з початку повстання армія режиму Асада залишила/втратила близько 400 одиниць техніки (в основному кацапської техніки): 34 літака та гелікоптера (24х Л-39; 9х МіГ-23; 1х Мі-8); 145 танків; 96 різних ББМ; 87 одиниць артилерії та РСЗВ; 5 одиниць інженерної техніки; 18 систем ППО; 3 РЛС. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз