Вячеслав63 Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 З ЯПу - 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 30 хвилин тому, eam сказав: Ага. Теперь россия. - единственная страна, в которой живут целых три легитимных президента А если считать двойников - то все девять ) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Трамп пряма мова www.nbcnews.com/meet-the-press/video/trump-says-ukraine-should-probably-prepare-to-receive-less-aid-from-u-s-226493509712 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 11 годин тому, Canton сказав: Все глаза проглядел...где это зеленое ушлепище? Мабуть не запросили -- чергує десь під вбиральнею, як завжди... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Зеленському всі аплодували в Парижі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 (змінено) 36 хвилин тому, US7IGN сказав: Трамп пряма мова www.nbcnews.com/meet-the-press/video/trump-says-ukraine-should-probably-prepare-to-receive-less-aid-from-u-s-226493509712 Якось ото неоптимістично на ніч глядячи ... Цитата - Чи повинна Україна готуватися до скорочення допомоги від США після вашого повернення в офіс? - Можливо, [кує], ймовірно. [Пауза]. Вірно. - Ви сказали, що можете припинити війну за 24 години. Ви навіть сказали, що спробуєте закінчити ще перед тим, як вступите на посаду. - Що ж, я намагаюсь, я намагаюсь закінчити її, якщо я зможу. ... не володію англійською, тому близько до тексту ... сподіваюсь, вірний переклад? the war must go on © Змінено 8 грудня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 7 часов назад, Canton сказал: А это зависит от возможностей балалайни. Может так карты лягут, что высадится с моря и парадным маршем до Чонгара. Без боев... А татары - готовая администрация... Почему мы считаем что крымские татары едины в своих политических предпочтениях? Они как бы разные, а у нас это почему то считается монолитом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Виявляється кацапи били по нам "Орєшніком" не один раз а двічі. Перший - 21 листопада по Дніпру. Другий - 23 листопада... можливо по Києву. Друга ракета не долетіла, розпавшись при підході до цілі. zn.ua/ukr/war/odin-iz-puskiv-orjeshnika-buv-nevdalim-ekspert-sprohnozuvav-mozhlivi-majbutni-tsili.html 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 4 часа назад, eam сказал: Ага. Теперь россия. - единственная страна, в которой живут целых три легитимных президента Там ещё киргиз один сидит) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) Романтика))і екскурсія і грабіж одночасно t.me/TarasOdessa/6196 Дворце Асада, в Дамаске проводят экскурсии и попутно происходит грабеж дворца Змінено 9 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 13 часов назад, Canton сказал: А ему похрену, думаю... Он еще не стар, ждать умеет, пользоваться моментом тоже умеет...и в шахматы геополитики получается... А воссоздания Османской империи - его идефикс... А что за империя без битвы за Крым? Болгарам бы тоже задуматься... Вот нам кисло получается - стать зажатыми между двумя поехавшими крышей диктаторами "Есть только я и Путин". Эрдоган назвал себя лидером мира В настоящее время среди лидеров мира нас осталось только двое. Есть только я и есть Владимир Путин", – цитирует Эрдогана Anadolu. (С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 13 часов назад, eam сказал: Вот вам и "неопределенное будущее" и "эвакуации тоже пока нет" от местных экспертов Пошла эвакуация. Подтягивают корыта Балтфлота. Базы не штурмуют, дают уйти... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 а скок из балтики им до сирии плыть? или заранее приплыли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 15 минут назад, Alex2064 сказал: а скок из балтики им до сирии плыть? или заранее приплыли? А кто знает, где они задачи выполняли... Совсем не обязательно в Балтийском море Они и раньше там частенько бывали. И по Средиземному шастают постоянно Змінено 9 грудня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 8 годин тому, DmiVady сказав: Якось ото неоптимістично на ніч глядячи ... не володію англійською, тому близько до тексту ... сподіваюсь, вірний переклад? the war must go on © Мабуть вірний. А чого не оптимістично? Ви хочете продовжувати? Трамп цікавий чорт, будемо подивитися ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 56 хвилин тому, US7IGN сказав: Мабуть вірний. А чого не оптимістично? Ви хочете продовжувати? Трамп цікавий чорт, будемо подивитися ... Так фраза "я намагаюсь закінчити її, якщо я зможу" дуже не сподобалася, нема впевненості людини, яка знає що робить, і яким має бути результат. І там далі в інтерв'ю, якщо ви слухали, дуже невиразні відповіді на питання про розмови з Путіним ... здається росіяни не дуже прагнуть закінчувати ... а може ... я свого часу читав непогану книжку "Кремлевская школа переговоров", може то така торгівля ... хз Продовжувати ... ні, я казав, що знаю що таке "фіксувати збитки", і робив це, але від мене у даному випадку мало залежить. Другий варіант ультиматумів (якщо росіяни не підуть на перемир'я) максимально озброїти Україну, але ... чи вийде. Новий тиждень, подивимось ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 3 години тому, МаТраС сказав: Романтика))і екскурсія і грабіж одночасно t.me/TarasOdessa/6196 Дворце Асада, в Дамаске проводят экскурсии и попутно происходит грабеж дворца "Сначала намечались торжества, потом аресты, потом решили совместить" (с) 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Україна не має відповідної зброї для F-16, щоб відганяти російські Су-34. Як зазначив експерт, для цих винищувачів немає зброї, яка б могла б відганяти ворожі Су-34, що тягають КАБи до лінії бойового зіткнення. Річ у тім, що немає відповідних радарів. tsn.ua/ukrayina/stalosya-te-chogo-usi-boyalisya-aviaciyniy-ekspert-pro-problemu-zastosuvannya-f-16-v-ukrayini-2718645.html 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Донецк Евсюков. Бывший начальник Еленовской колонии.Убийство Азовцев 29.07.22. 53 убитых, 73 раненых IMG_8966.MOV 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 6 минут назад, XL.pro сказал: Україна не має відповідної зброї для F-16, щоб відганяти російські Су-34. Як зазначив експерт, для цих винищувачів немає зброї, яка б могла б відганяти ворожі Су-34, що тягають КАБи до лінії бойового зіткнення. Річ у тім, що немає відповідних радарів. tsn.ua/ukrayina/stalosya-te-chogo-usi-boyalisya-aviaciyniy-ekspert-pro-problemu-zastosuvannya-f-16-v-ukrayini-2718645.html Сорри, надоело быть провидцем, но я ХЗ когда говорил, что не будет возможности и на 50% раскрыть потенциал F-16 Змінено 9 грудня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 11 хвилин тому, Canton сказав: Сорри, надоело быть провидцем, Хєрасімов, Шайгу, тьху Кантон, хдє снаряди 90 тищ карєйцев? правідєць, бл 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Хєрасімов, Шайгу, тьху Кантон, хдє снаряди 90 тищ карєйцев? правідєць, бл Ситуационно-временная аберрация. Все вопросы в ГШ балалайни Попугай, бл... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Тільки що, Canton сказав: Попугай, бл... балабол, бл... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Только что, outdoor24 сказал: балабол, бл... Я Вас тоже люблю, майне кляйне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: Я Вас тоже люблю, майне кляйне ти мене з вінсолом, чи аркашею баобабченко сплутав. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз